Wizaz.pl - Conversation Between Vegetka and zanciolek

Wróć   Wizaz.pl > Vegetka

Notka

Conversation Between Vegetka and zanciolek
Pokazuję wpisy gości od 1 do 0 z 0
  1. zanciolek
    2011-07-25 12:02
    zanciolek
    ok Tak się tylko upewniałam ;P Powodzenia ;]
  2. zanciolek
    2011-07-25 11:50
    zanciolek
    Hej haha, jestem natrętna, wiem, ale może zmieniłaś zdanie co do Luny? ^^
  3. zanciolek
    2011-07-24 15:47
    zanciolek
    https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post22505333 uaktualniona lista z lepszymi dzjęciami Także spokojnie haha, w takim razie czekam na "znak" ) pozdrawiam i dziękuję
  4. zanciolek
    2011-07-24 15:35
    zanciolek
    Ok, no trudno za chwilę wstawię jeszcze raz zdjęcia tych kredek i reszty jak byś się chciała przyjrzeć
  5. zanciolek
    2011-07-24 15:07
    zanciolek
    wysłałąm CI majla oraz to co mam poza wątkiem Jeszcze mam pół opakowania skrzypovity ok 30-40 (może więcej) tabletek, roll on pod oczy z Garniera, kredkę do oczu z Rimmela w kolorze zgniłej zieleni oraz kredkę z Paese w kolorze metalicznego delikatnego brązu - bardzo miękka
  6. zanciolek
    2011-07-24 14:48
    zanciolek
    Oj ten bronzer ;P haha... hmmm... a może coś innego?;> Szalenie mi zależy na Tym różo-rozświetlaczu z luny
  7. zanciolek
    2011-07-24 14:32
    zanciolek
    Hej Puder z Pourjois otwarłam i kupiłam jakiś rok temu, ale od tego czasu praktycznie nie był używany Ma sporo drobinek, więc dlatego na pierwszym miejscu dałam "do ciała" - pięknie wygląda na opalonej skórze, a z moim opalaniem to kiepsko bywa Tak jak Ci napisałam, zestasw Milk and Honey jest niestety już najprawdopodobniej zarezerwowany, ale mam podkłąd z L'oreal'a True match w kolorze W3 i nowe, nigdy nie otwierane serum z Oriflame diamond celular - dla osób po 35 roku życia - podobno skuteczny i bardzo dobry,ale nie sprawdzałam, bo klientka się rozmyśliła zanim go jeszcze zobaczyła, więc sobie stoi samotnie na półeczce już 2 miesiące Ale żel do stóp nadal czeka na właściciela Podaj maila - wyślę Ci zdjęcia bronzera

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:05.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrzeżone.

Jakiekolwiek aktywności, w szczególności: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególności w celu ich eksploracji, zmierzającej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowiązek uzyskania wyraźnej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez względu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania treści, danych lub informacji dostępnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak również bez względu na charakter tych treści, danych i informacji.

Powyższe nie dotyczy wyłącznie przypadków wykorzystywania treści, danych i informacji w celu umożliwienia i ułatwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umożliwienia pozycjonowania stron internetowych zawierających serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Więcej informacji znajdziesz tutaj.