Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-05, 10:47   #1191
DDosiek
Wtajemniczenie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2008/2009 roku część IV

anciaahk szczerze mówiąc nie pamietam, ale w podpisie mam wykres i tam w dolnej jego części są uśmieszki. Chyba od 7? ale nie jestem pewna. Wiem, ze owu miałam jakoś w sobotę albow niedzielę (20 albo21.12), a @ mialam 6.12, i w niedziele był ostatni raz starankowy, taki co 2 dni.

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
mi chyba wykrakali.....nio jakos to bedzie...poczaekamy zobaczymy nic innego mi nie pozostaje
ale to źle, jeśli @ spóźniałby się na fasolkę?

Cytat:
Napisane przez Foka29 Pokaż wiadomość
Witam po przerwie ślubno - świąteczno - wyjazdowej.

Pamiętacie jek się śmiałam, że w dniu ślubu wypada mi owulacja?
Jak tradycja nakazuje, w noc poślubną... chyba spłodzilismy potomka
Robiłam na razie 3 testy 3 dni pod rząd, na wszystkich ta druga kreska wychodzi bledsza... ale jest... z dnia na dzień bardziej wyraźna. Jutro zrobię test z krwi i zasuwam do gina.
Mąż się ze mnie śmieje, ze jak skoczy do hurtowni farmaceutycznej po kolejne testy to nas taniej wyjdzie.
Odbiło mi całkiem!
No to niesmiała gratuluję! dołączyłabys razem ze mna do mamuś wrześniowych. a kiedy była ta pamiętna noc?
To może nie rób testów tylko idź na betę? pewiejsza jest.

Cytat:
Napisane przez Foka29 Pokaż wiadomość
No właśnie, w którym tygodniu (licząc od zapłodnienia) jest sens pokazywać się ginekologowi???
U mnie teraz zaczyna się 3 tydzień, czyli tzw 5 ciąży (bo o ile wiem, wiek ciąży liczy się od początku cyklu).
To witaj w klubie, u mnie dokladnie ten sam czas ciąży. A do ginka ide w 7 tygodniu od @, bo w siódmym juz słchac serduszko. w 6 tyg. widac groszka, ale jeszcze może nie byc słychać.

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
kropeczko oby było lepiej następnym razem

no i gratulacje i wszystkim które zaciążowały też - jesteście wielkie

powiedzcie mi czy tylko ja mam takie odpały, że jeśli coś mi się zdarza nietypowego niż zazwyczaj to od razu myślę, że to może fasolinka???? a potem przychodzi @ i rozczarowanie - kurde nie umiem nie myśleć o tym, a z punktu widzenia naukowca (a w końcu nim jestem) wiem, że raczej wcześniej nic nie daje znać o tym, ech ta moja pofyrtana psycha
wielkie to dopiero bedziemy

a co do objawów na siłę wypatrzonych, to ja tak miałam w pierwszym cyklu starać. a w drugim dałam na luz, swęcie przekonana, ze i tym razem nie wyszło. I mimo, ze jestem w ciąży to nadal właściwie objawów brak. Tylko cycuchy bolą.

moje różności
moje decoupage
preferencje
serwetki na wymianę
DDosiek jest offline Zgłoś do moderatora