Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-01-21, 11:31   #1507
katrin1
Rozeznanie

GG do katrin1
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.2

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Jak na razie wypinały się tylko z prawej, ale nie potrafię rozpoznać który to bąbelek.

Własnie wrociłam od lekarza... na 99% bedą dziewczynki (także chyba się pospieszyłyście z tymi gratulacjami dwa tygodnie temu )
Anulka gratulacje, fajnie masz, dwie dziewczynki, też bym chciała

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
Oto co kupłam do tej pory, ale brakuje mi takich komplecikow typu spioszki plus kaftanik i pajacykow dlatego jak tylko poznam plec poszaleje troszke.
Ciuszki sa przewznie w rozmiarze 62 i kilka 56
Mell, cudne te ciuszki, krówka i renifer po prostu the best, ukradłabym ci je, sweterek też cudowny, u mnie nie ma sklepu H&M

Cytat:
Napisane przez SoNeRa Pokaż wiadomość
anulka anulka - to widzę, że rosną dziewuszki dla moich kawalerówteż jestem przyszłą mamcią bliźniąt jeśli chcesz możemy się wymienić numerami gg na priv i poplotkować o naszym odmiennym stanie

Pozdrawiam wszystkie mamy z tego wątku
SoNeRa witaj na naszym wątku, a ty z jakiego miesiąca ? Juz druga w "trzypaku", zazdroszczę wam, fajnie tak od razu dwa bobaski urodzić.

Cytat:
Napisane przez gabriellao0 Pokaż wiadomość
W kwesti kasy powiem jeszcze tylko jedno:
stać czy nie stać ... istotne ale ...
mnie stać (narazie bynajmniej) co nie oznacza że mam chęć "wyrzucać pieniądze w błoto".
Mogę wydać 1000-2000-3000 na weekendowy wyjazd i nie będę "żałowała" ale bardzo przepraszam "wywalanie kasy na rzeczy firmowe!" albo "aby się pochwalić" jest dla mnie? bynajmniej dziwne

Dziewczyny a tego, że kogoś nie stać na droższy wózek czy ciuszki Disneya nie trzeba się wstydzić wcale!
Mnie stać a i tak nie kupuje - hihiiii żul jeden!
Gabriella, w 100% się z tobą zgadzam, mnie też stać, oboje z tż pracujemy, mieszkamy z rodzicami i właściwie jesteśmy nan ich garnuszku, więc prawie cała kasa nam zostaje na koncie, ale i tak szperam na allegro za promocjami, patrzę gdzie taniej i wcale nie dlatego, że oszczędzam na dzidziusiu. Na pewno będzie miał wszystko co potrzebne, ale dla mnie też nie ma sensu kupowanie rzeczy tylko ze względu na ich cenę lub markę, po co mam wydawać 3000 na wózek, skoro ten za 1000 może mieć takie same funkcje, łóżeczko też kupię takie z tańszych, bez bajerów, tylko z szufladą, za to zainwestuję w porządny materac, bo to jest najważniejsze. Zastanawiam się właśnie czy potrzebna mi będzie pościel do wózka, skoro będę mieć rożek i kocyk, dokupię tylko jakąś fajną podusię i rożek będzie mi służył za kołderkę w wózku, wyszukałam pościel do łóżeczka, myślę, że cena jest korzystna za tyle elementów i chyba ją zamówimy, wolałabym tylko żeby baldachim był cały szyfonowy, ale trudno. Wklejam linka.

http://www.allegro.pl/item530855235_...3_gratisy.html

1 maj 2009- Marcelek
9 wrzesień 2012- Igorek
katrin1 jest offline Zgłoś do moderatora