Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-02-27, 16:11   #4337
elizka773
Wtajemniczenie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Luffko, a po czym to takie pukle, hę ?
Ja skusiłam sie na te butki z Deichmanna, które są oceniane na Wizażu.. Hmm, zaraz ich poszukam
Nigdy nie miałam butów na 8cm SZPILCE ale doszłam w nich do domu i nawet mnie nogi specjalnie nie bolą
Tylko numeracja to jakaś dziwna... 39 ciut za mały, cisnie... A w 40 pływałam wzięłam 39 z nadzieją, że się trochę rozciągnie
O, te: https://wizaz.pl/szafa/images/190624_2714_2.jpg

I przyszła mi dzisiaj ta kiecka z Allegro i bolerko i szale
Kiecka ładniejsza, niż na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona!
Bolerko ma widoczną srebrną nitkę, ale przyznaję, że bardzo ładnie i tak wygląda (a nie lubię pstrokatych rzeczy)... Tak elegancko no i jest idealne - ani za duże, ani za małe. I nigdzie nie odstaje, czego się obawiałam. I cieplutkie
A szale - kolory mają dużo intensywniejsze niż na zdjęciu... Ale zielono-beżowo-biały bardzo ładny A wersja czarno-fioletowo-różowa jeszcze mnie nie przekonała... Tzn. też ładne, ale nie przywykłam do chodzenia w ostrym różu fakt faktem, że razem ładnie to wygląda... No, może na wiosnę..
butki suuuper ja sobie nie wyobrazam teraz chodzic w butch na plaskim.no po prostu nie lubie
co do tego czy dasz rade w nich chodzic to na pewno dasz czasem warto nasza kobiecosc podkreslac
widze ze zakupy udane.co do rozu ja lubie a juz na wiosne i lato koniecznie trzeba takie fajne,soczyste kolory wprowadzic

Cytat:
Napisane przez Bet Pokaż wiadomość
No dopiero 21 (obydwoje) jako że mężczyźni rozwoj jest kilka lat wstecz - można wybaczyć. Ale brakuje mi jakby kolejnego kroku. nie mowię o weselu po tygodniu, ale takie "narzeczeństwo " dobrze by nam zrobiło (a przynajmniej mnie). Żeby się nie PRZECHODZIĆ
A mieszkanie razem naprawdę służy. Wiele osób mi odradzało. Mowili że narazie trzeba z zycia korzystać a nie udawać męża i zonę. Wprawdzie trochę rutyny do codziennego zycia się wdarło, ale ja absolutnie nei narzekam i zrobiłabym drugi raz to samo Polecam

Teraz troszkę się .. hmm zbłaźniłam Bo wszedł do pokoju mój TŻ a ja tu na wątku "zazdroszczę zaręczonym" . Tak więc w momencie zamknęłam. Po czym zostałam posądzona o to że pewnie jakieś "zakazane" strony oglądam:P

Soy Morisol - DZIĘKUJĘ I WITAM RÓWNIEŻ
poczekaj poczekaj przyjdzie i czas na Ciebie a ludzi nie ma co sie sluchac bo to rozne rzeczy potrafia na zlosc mowic. polecac to mozna tylko mi samo polecanie nie starczy prosze przelac troche kaski ja bym chciala przed slubem pomieszkac razem ale nawet nie ma na to widokow trudno znalezc u nas jakies tanie mieszkanie do wynajecia..a o wlasnym to nawet nie mamy co liczyc i po slubie...

wlasnie TZ mi napisal ze lozeczko nowe nam przyszlo

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-27 o 16:13
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora