|
|
#4321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Ja mogę pokazać
Wczoraj Aelitka powiedziała mi jak korzystać z balsamu podkreślającego skręt... No i pokaże Wam moje dzisiejsze szopiszcze
|
#4322 |
|
Zakorzenienie
|
Wow jakie pukle, super
![]() Czuję w brzuchu, że zaraz będzie niagara Bo czekam dzisiaj na @ |
|
|
|
#4323 | |
|
Wtajemniczenie
|
nie ma co pokazywać
![]() dalej? poryczała się, wpadła w spazmy, histeria prawie że;P a finał taki, że poszli kupić drugi pierścionek - bo tego nie dało się oddać, i są już pół roku po ślubie... szczerze.... na miejscu tego gościa trochę bym się zastanowiła, no ale cóż ;/ Cytat:
![]() zawsze się mogę tym bronić ![]() luffka - ja aż takich pięknych nie mam zazdroszczę...... =)domyślam się, że jednak mniejsza ilość dała radę?
|
|
|
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak- mniejsza ilość dała radę... ale już mi się rozpada to .... Ale ja się nie poddam, będę dalej kombinowała z balsamem ![]() hmmm spojrzałam do lustra bo myślałam, że rzeczywiście się rozpadają, ale one coraz lepiej się układają Dziś siedzę w domu cały dzień, więc będę je obserwować ![]() Wielka Kluska właśnie do mnie zadzwonił i powiedział, żebym natychmiast do niego przyszła, bo się zagrzebał w kołdrze i nie może się odgrzebać Rany, jak on mi się zmienił Jeszcze miesiąc temu ciągle się kłóciliśmy bez powodu, a teraz mi ciągle ćwierka do telefonu
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-27 o 11:25 |
|
|
|
|
#4325 | |
|
Wtajemniczenie
|
Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II
Cytat:
ale ci zazdroszczę tych włosów, jeszcze taki kolor!!! ahhhh ![]() bo już nie wspomnę o długości.... buuuu ![]() ja moje potraktowałam jeszce jedwabiem i musiałam troszkę żelu i lakieru, co by mi się grzywka do góry trzymała.... ;P ale są ok ![]() hmmm chyba pójdę na solarium, pogoda taka.... ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- aaa luffffka ale fajnie! ![]() może ja też się zagrzebie, i zadzwonię do tż że się zagrzebałam....... w sumie popołudniu ma być ![]() nie no nie wierzę, nikt nic nie pisze!!! szok!!!! ej która wie, mogę iść na solarium z wymalowanymi rzęsami?!? bo nie chce mi się zmywać (nie po to tak się starałam rano )....![]() edit ups. post pod postem. sorrrrrry........... hmm nie zadziałało, ciekawe czemu.. =) Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2009-02-27 o 17:59 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#4326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na solarkę możesz iść z wymalowanymi ja zawsze mam pomalowane, jedynie bez pudru jestem. dzisiaj zamulacieeeeee
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2009-02-27 o 14:04 |
|
|
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale loki czego ja takich nigdy nie mam.. i super ze TZ teraz taki i ze wam sie dobrze uklada.oby tak dalejmozne z pomalowanymi. tak jak sania chodzilam z pomalowanymi oczami,ale bez tych fluidow itd |
|
|
|
|
#4329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super pukielki
|
|
|
#4330 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkich!
![]() postów tyle, że na pewno nie zdąże się z nimi zapoznać, ale chętnie się do Was dołącze (jeżeli chcecie) . Mam również problem z zaręczynami Ja z moim TŻ jestem już 3 lata, a od 1.5 roku mieszkamy ze sobą , więc mogłby coś trochę zacząć mysleć... Niestety moje opowieści na temat koleżanek, które jedna po drugiej (no tu troszke koloryzuje) wychodza za mąż jakoś na niego nei działają Chyba nie odczytuje sugestii (albo nie chce?) A tak przy okazji - loczki Luffki super.. Sama myslałam żeby moje piórka pokręcić, ale nie wiem co by z tego wyszło..
|
|
|
|
#4331 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ile macie lat? zazdroszcze Wam tego mieszkania razemco do TZ-ta to chyba na zadnego takie gadanie nie dziala oni maja swoje zegarki gdzies tam w srodku i chyba sami musza do tego dojsc swoimi okrężynnymi drogami i "ruskim czasem" (gdzie jeden dzien to conajmniej miesiac) moj 666 post Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-27 o 14:48 |
|
|
|
|
#4332 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kolorek to już spłukany
Na brązie miałam położoną farbę miedzianą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ty diable ![]()
|
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
no i nie poszlam na to solarium i juz chyba nie zdaze
![]() ehh ide sie kapac. zaraz powinien byc tż ![]() hiihhi wskocze w to czerwone "cudo" moze bedzie ciekawie ![]() ![]() ![]() witaj bet
|
|
|
|
#4334 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A do tego te bazy pod cienie - naprawdę tak przedłużają żywot cienia? tzn cień nie schodzi po kilku chwilach z powieki, tylko cały dzień się trzyma? Insane wspomniałaś o bazie ArtDeco - to naprawdę takie cudo? Zaintrygowałaś mnie Wydaje się że drogie, ale skoro 1 pudełeczko starcza na rok to chyba warto zainwestować ![]() Cytat:
albo masz włosy bardzo podatne na skręt. Genialne loki! ![]() Cytat:
![]() Bet - Witamy nową koleżankę
Edytowane przez Soy Marisol Czas edycji: 2009-02-27 o 16:23 |
|||
|
|
|
#4335 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Luffko, a po czym to takie pukle, hę
?Ja skusiłam sie na te butki z Deichmanna, które są oceniane na Wizażu.. Hmm, zaraz ich poszukam ![]() Nigdy nie miałam butów na 8cm SZPILCE ale doszłam w nich do domu i nawet mnie nogi specjalnie nie bolą ![]() Tylko numeracja to jakaś dziwna... 39 ciut za mały, cisnie... A w 40 pływałam wzięłam 39 z nadzieją, że się trochę rozciągnie ![]() O, te: https://wizaz.pl/szafa/images/190624_2714_2.jpg I przyszła mi dzisiaj ta kiecka z Allegro i bolerko i szale ![]() Kiecka ładniejsza, niż na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona! Bolerko ma widoczną srebrną nitkę, ale przyznaję, że bardzo ładnie i tak wygląda (a nie lubię pstrokatych rzeczy)... Tak elegancko no i jest idealne - ani za duże, ani za małe. I nigdzie nie odstaje, czego się obawiałam. I cieplutkie ![]() A szale - kolory mają dużo intensywniejsze niż na zdjęciu... Ale zielono-beżowo-biały bardzo ładny fakt faktem, że razem ładnie to wygląda... No, może na wiosnę..
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-27 o 16:54 |
|
|
|
#4336 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mowię o weselu po tygodniu, ale takie "narzeczeństwo " dobrze by nam zrobiło (a przynajmniej mnie). Żeby się nie PRZECHODZIĆ A mieszkanie razem naprawdę służy. Wiele osób mi odradzało. Mowili że narazie trzeba z zycia korzystać a nie udawać męża i zonę. Wprawdzie trochę rutyny do codziennego zycia się wdarło, ale ja absolutnie nei narzekam i zrobiłabym drugi raz to samo Polecam Teraz troszkę się .. hmm zbłaźniłam Bo wszedł do pokoju mój TŻ a ja tu na wątku "zazdroszczę zaręczonym" . Tak więc w momencie zamknęłam. Po czym zostałam posądzona o to że pewnie jakieś "zakazane" strony oglądam:P Soy Morisol - DZIĘKUJĘ I WITAM RÓWNIEŻ
|
|
|
|
|
#4337 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja sobie nie wyobrazam teraz chodzic w butch na plaskim.no po prostu nie lubie![]() co do tego czy dasz rade w nich chodzic to na pewno dasz ![]() widze ze zakupy udane.co do rozu ja lubie a juz na wiosne i lato koniecznie trzeba takie fajne,soczyste kolory wprowadzicCytat:
a ludzi nie ma co sie sluchac bo to rozne rzeczy potrafia na zlosc mowic. polecac to mozna prosze przelac troche kaski ja bym chciala przed slubem pomieszkac razem ale nawet nie ma na to widokow trudno znalezc u nas jakies tanie mieszkanie do wynajecia..a o wlasnym to nawet nie mamy co liczyc i po slubie...![]() wlasnie TZ mi napisal ze lozeczko nowe nam przyszlo
Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-27 o 17:13 |
||
|
|
|
#4338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naturalnie mam wykręcające się we wszystkie strony, bardzo podatne na układanie, ale nigdy nie układam, bo leniwa jestem ![]() Ja mam balsam podkreślający skręt fal i loków Nivea... Ja włosy myję wieczorem, więc żeby się poskręcały to je rano delikatnie zmaczam wodą i nakładam balsam Pougniatam i już mam szopę
|
|
#4339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4340 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
luffko, dziękuję za radę
![]() elizka, pewnie muszę się przyzwyczaić... na co dzień latam w glanach albo cichobiegach mam kozaki, w których mogę biegać, ale one mają z 5cm obcas no i nie szpilkę, tylko hmm słupek? słupek też nie... słupek zwężany ku dołowi ![]() Ale te mi się tak podobały... i kupiłam swoją pierwszą kieckę Tylko jakoś siebie w tym wszystkim nie widzę heh... ![]() Tak wiem, przyzwyczajenie ![]() Bet, i ja również witam
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mam dziś byle jaki dzień... Rano zabrałam się za pracę mgr, napisałam 1,5 strony i się poddałam... Muszę napisać część metodologiczną a to jakaś masakra jest... Nienawidzę pisać takich głupot...
I do promotorki muszę się chyba udać w przyszłym tyg bo boję się, że jak będę jej dalej unikać to w końcu sama do mnie przyjedzie ![]() Insane ja nie umiem chodzić w butach na obcasach... Przed studniówką uczyłam się tej trudnej sztuki przez 2 miesiące a i tak buty zdjęłam po kilku godzinach...
fata viam invenient Edytowane przez luffka Czas edycji: 2009-02-27 o 17:22 |
|
|
|
#4342 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
mnie racze magisterka nie czeka
ale rozumiem Was ![]() a ile jest czasu na napisanie? około roku, nie? luffko, hmm.. ja na codzień nie chodzę w obcasach. No, ale chodzić umiem. Jak jakieś wyjście, czy coś.. No to ubiorę. No i mam te kozaki swoje ukochane, które mi się podobają, są cieplutkie, na obcasie... I można w nich przez płoty skakać ale to tylko 5cm.A jednak odczuwam sporą różnicę, między 5, a 8,5cm ![]() "czułam" podbicie stopy jak szłam, chociaż nogi mnie nie bolą... Pewnie kwestia wprawy ![]() Dobrze mieć chyba w swojej szafie coś bardziej wyjściowego i kobiecego ![]() Bo ja, nie dość, że mam wszystko czarne, to raczej takie na co dzień... No, mała czarna jest
|
#4343 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze troche i bedziesz smigala tylko w takich![]() dziewczyny przypomnijcie mi ze o 18.45 mam obudzic tate Edytowane przez elizka773 Czas edycji: 2009-02-27 o 17:39 |
||
|
|
|
#4344 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odkłada się wszystko na ostatnią chwilę I jeszcze ja mam promotorkę łagodną jak baranek, która zawsze powtarza: spokojnie, mamy jeszcze czas...Ehhh tylko do maja muszę oddać całość jeśli chcę się bronić w czerwcu... I szczerze to nie wiem czy dam radę...
|
|
#4345 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
luffka, dasz radę, no jak masz nie dać... A kto da radę, jak nie my
?elizka, OBY ![]() Gdzie umieścić temat dot. poszukiwania gorsetu W sensie, że danego modelu poszukuję
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez *Insane Czas edycji: 2009-02-27 o 17:48 |
|
|
|
#4346 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiego? Ja nigdy gorsetu nie miałam... Muszę kiedyś przymierzyć w jakimś sklepie... Wygodne to?
|
#4349 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
luffka, ja mam tylko gorsetową bluzkę
gorsetu z prawdziwego zdarzenia jeszcze nie miałam, ale strasznie mi się podobają ![]() Licytowałam niedwno jeden Ann Summers, ale przegrałam w ostatnich sekundach, no! ![]() Taki mógłby być : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314453Ogólnie podoba mi się połączenie czerni i czerwieni. I chcę jakiś dłuższy, a nie przed pępek.
|
#4350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupuję! Świetny jest! Zaraz TZ dostanie linka, ciekawe czy mu sie spodoba
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.

Bo czekam dzisiaj na @ 

zazdroszczę...... =)

czego ja takich nigdy nie mam.. i super ze TZ teraz taki

?
i nawet mnie nogi specjalnie nie bolą
trudno znalezc u nas jakies tanie mieszkanie do wynajecia..a o wlasnym to nawet nie mamy co liczyc i po slubie...