Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-02-27, 09:47   #4321
luffka
Zakorzenienie

Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Może chcesz zrobić sobie zdjęcie i nam pokazać co
Ja mogę pokazać
Wczoraj Aelitka powiedziała mi jak korzystać z balsamu podkreślającego skręt... No i pokaże Wam moje dzisiejsze szopiszcze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00601.jpg (61,1 KB, 43 załadowań)
Stary 2009-02-27, 09:51   #4322
Claris
Zakorzenienie

Wow jakie pukle, super
Czuję w brzuchu, że zaraz będzie niagara Bo czekam dzisiaj na @ Idę szybko na pocztę bo paczkę (nawet nie wiem co to), moze zdąrze przed momentem, w którym muszę wziac ibuprofen
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:05   #4323
Aelitka
Wtajemniczenie

Cytat:
Może chcesz zrobić sobie zdjęcie i nam pokazać co
nie ma co pokazywać

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
Opowiedz co było dalej Bo mnie zaciekawiłaś
dalej? poryczała się, wpadła w spazmy, histeria prawie że;P a finał taki, że poszli kupić drugi pierścionek - bo tego nie dało się oddać, i są już pół roku po ślubie... szczerze.... na miejscu tego gościa trochę bym się zastanowiła, no ale cóż ;/

Cytat:
Napisane przez elizka773 Pokaż wiadomość
hahahaha no ale to najwazniejsze spoznienie dzieki temu wybacza jak zobacza taka piekna panią

dzien dobry co do "zimności" rąk to podobno takowe maja dziewice a nie-dziewice gorace
słyszałam
zawsze się mogę tym bronić

luffka - ja aż takich pięknych nie mam zazdroszczę...... =)
domyślam się, że jednak mniejsza ilość dała radę?

Nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy...

My
Zaręczeni

31.07.2010
Aelitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:10   #4324
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aelitka Pokaż wiadomość

dalej? poryczała się, wpadła w spazmy, histeria prawie że;P a finał taki, że poszli kupić drugi pierścionek - bo tego nie dało się oddać, i są już pół roku po ślubie... szczerze.... na miejscu tego gościa trochę bym się zastanowiła, no ale cóż ;/

luffka - ja aż takich pięknych nie mam zazdroszczę...... =)
domyślam się, że jednak mniejsza ilość dała radę?
Szkoda mi chłopaka... Jak on musiał się czuć kiedy ona zamiast powiedzieć : TAK, wystrzeliła : ALE ON JEST ZA MAŁY!

Tak- mniejsza ilość dała radę... ale już mi się rozpada to .... Ale ja się nie poddam, będę dalej kombinowała z balsamem
hmmm spojrzałam do lustra bo myślałam, że rzeczywiście się rozpadają, ale one coraz lepiej się układają Dziś siedzę w domu cały dzień, więc będę je obserwować

Wielka Kluska właśnie do mnie zadzwonił i powiedział, żebym natychmiast do niego przyszła, bo się zagrzebał w kołdrze i nie może się odgrzebać
Rany, jak on mi się zmienił Jeszcze miesiąc temu ciągle się kłóciliśmy bez powodu, a teraz mi ciągle ćwierka do telefonu

Edytowane przez luffka
Czas edycji: 2009-02-27 o 10:25
luffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 10:26   #4325
Aelitka
Wtajemniczenie

Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - część II

Cytat:
Szkoda mi chłopaka... Jak on musiał się czuć kiedy ona zamiast powiedzieć : TAK, wystrzeliła : ALE ON JEST ZA MAŁY!

Tak- mniejsza ilość dała radę... ale już mi się rozpada to .... Ale ja się nie poddam, będę dalej kombinowała z balsamem
hmmm spojrzałam do lustra bo myślałam, że rzeczywiście się rozpadają, ale one coraz lepiej się układają Dziś siedzę w domu cały dzień, więc będę je obserwować

ale ci zazdroszczę tych włosów, jeszcze taki kolor!!! ahhhh
bo już nie wspomnę o długości.... buuuu
ja moje potraktowałam jeszce jedwabiem i musiałam troszkę żelu i lakieru, co by mi się grzywka do góry trzymała.... ;P ale są ok

hmmm chyba pójdę na solarium, pogoda taka....

---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

aaa luffffka ale fajnie!
może ja też się zagrzebie, i zadzwonię do tż że się zagrzebałam....... w sumie popołudniu ma być

nie no nie wierzę, nikt nic nie pisze!!! szok!!!!

ej która wie, mogę iść na solarium z wymalowanymi rzęsami?!? bo nie chce mi się zmywać (nie po to tak się starałam rano )....

edit

ups. post pod postem. sorrrrrry...........
hmm nie zadziałało, ciekawe czemu.. =)

My
Zaręczeni

31.07.2010

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2009-02-27 o 16:59 Powód: post pod postem
Stary 2009-02-27, 13:01   #4326
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:

ej która wie, mogę iść na solarium z wymalowanymi rzęsami?!? bo nie chce mi się zmywać (nie po to tak się starałam rano )....

edit

mi właśnie też posty dwa po sobie normalnie się dodały. Może już nie działa ta nowa opcja?

na solarkę możesz iść z wymalowanymi ja zawsze mam pomalowane, jedynie bez pudru jestem.

dzisiaj zamulacieeeeee

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2009-02-27 o 13:04
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:05   #4327
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mogę pokazać
Wczoraj Aelitka powiedziała mi jak korzystać z balsamu podkreślającego skręt... No i pokaże Wam moje dzisiejsze szopiszcze
Boziuuu Boskie pukle i kolorek! Co to za kolor? I co to za balsam ?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 13:11   #4328
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mogę pokazać
bozeeeee ale loki czego ja takich nigdy nie mam.. i super ze TZ teraz taki i ze wam sie dobrze uklada.oby tak dalej

Cytat:

edit

mozne z pomalowanymi. tak jak sania chodzilam z pomalowanymi oczami,ale bez tych fluidow itd
elizka773 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:20   #4329
the_sania
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mogę pokazać
no to podkreśliłaś skręt super pukielki

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:32   #4330
Bet
Raczkowanie

Witam wszystkich!

postów tyle, że na pewno nie zdąże się z nimi zapoznać, ale chętnie się do Was dołącze (jeżeli chcecie) . Mam również problem z zaręczynami Ja z moim TŻ jestem już 3 lata, a od 1.5 roku mieszkamy ze sobą , więc mogłby coś trochę zacząć mysleć... Niestety moje opowieści na temat koleżanek, które jedna po drugiej (no tu troszke koloryzuje) wychodza za mąż jakoś na niego nei działają Chyba nie odczytuje sugestii (albo nie chce?)

A tak przy okazji - loczki Luffki super.. Sama myslałam żeby moje piórka pokręcić, ale nie wiem co by z tego wyszło..
Bet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 13:46   #4331
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Bet Pokaż wiadomość
Witam wszystkich!

postów tyle, że na pewno nie zdąże się z nimi zapoznać, ale chętnie się do Was dołącze (jeżeli chcecie) . Mam również problem z zaręczynami Ja z moim TŻ jestem już 3 lata, a od 1.5 roku mieszkamy ze sobą , więc mogłby coś trochę zacząć mysleć... Niestety moje opowieści na temat koleżanek, które jedna po drugiej (no tu troszke koloryzuje) wychodza za mąż jakoś na niego nei działają Chyba nie odczytuje sugestii (albo nie chce?)

A tak przy okazji - loczki Luffki super.. Sama myslałam żeby moje piórka pokręcić, ale nie wiem co by z tego wyszło..
Witaj a ile macie lat? zazdroszcze Wam tego mieszkania razem
co do TZ-ta to chyba na zadnego takie gadanie nie dziala oni maja swoje zegarki gdzies tam w srodku i chyba sami musza do tego dojsc swoimi okrężynnymi drogami i "ruskim czasem" (gdzie jeden dzien to conajmniej miesiac)

moj 666 post

Edytowane przez elizka773
Czas edycji: 2009-02-27 o 13:48

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 14:23   #4332
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Boziuuu Boskie pukle i kolorek! Co to za kolor? I co to za balsam ?
Kolorek to już spłukany Na brązie miałam położoną farbę miedzianą
Cytat:
bozeeeee ale loki czego ja takich nigdy nie mam.. i super ze TZ teraz taki i ze wam sie dobrze uklada.oby tak dalej

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
no to podkreśliłaś skręt super pukielki
Cytat:
Dziękuję
Cytat:
moj 666 post
Ty diable
Stary 2009-02-27, 15:19   #4333
Aelitka
Wtajemniczenie

no i nie poszlam na to solarium i juz chyba nie zdaze
ehh
ide sie kapac. zaraz powinien byc tż

hiihhi
wskocze w to czerwone "cudo" moze bedzie ciekawie

witaj bet

My
Zaręczeni

31.07.2010
Stary 2009-02-27, 15:20   #4334
Soy Marisol
Rozeznanie

Cytat:
Zamówiłam sobie w końcu paletę 50 cieni + 6 różów miss rose na all. Któraś może ma i może coś na ich temat powiedzieć?
O jaaa, nie wiedziałabym jak się tym posługiwać A do tego te bazy pod cienie - naprawdę tak przedłużają żywot cienia? tzn cień nie schodzi po kilku chwilach z powieki, tylko cały dzień się trzyma? Insane wspomniałaś o bazie ArtDeco - to naprawdę takie cudo? Zaintrygowałaś mnie Wydaje się że drogie, ale skoro 1 pudełeczko starcza na rok to chyba warto zainwestować

Cytat:
Ja mogę pokazać
Albo tyś se te włosy prostowała na woodstocku - w co nie wierzę, bo warunki są nieciekawe albo masz włosy bardzo podatne na skręt. Genialne loki!

Cytat:
[...] dalej? poryczała się, wpadła w spazmy, histeria prawie że;P a finał taki, że poszli kupić drugi pierścionek - bo tego nie dało się oddać, i są już pół roku po ślubie... szczerze.... na miejscu tego gościa trochę bym się zastanowiła, no ale cóż ;/
Laski to potrafią być podłe. Ja bym taką rzuciła na miejscu na miejscu jej faceta. Księżniczka się znalazła

Bet - Witamy nową koleżankę

Edytowane przez Soy Marisol
Czas edycji: 2009-02-27 o 15:23
Soy Marisol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 15:51   #4335
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Luffko, a po czym to takie pukle, hę ?
Ja skusiłam sie na te butki z Deichmanna, które są oceniane na Wizażu.. Hmm, zaraz ich poszukam
Nigdy nie miałam butów na 8cm SZPILCE ale doszłam w nich do domu i nawet mnie nogi specjalnie nie bolą
Tylko numeracja to jakaś dziwna... 39 ciut za mały, cisnie... A w 40 pływałam wzięłam 39 z nadzieją, że się trochę rozciągnie
O, te: https://wizaz.pl/szafa/images/190624_2714_2.jpg

I przyszła mi dzisiaj ta kiecka z Allegro i bolerko i szale
Kiecka ładniejsza, niż na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona!
Bolerko ma widoczną srebrną nitkę, ale przyznaję, że bardzo ładnie i tak wygląda (a nie lubię pstrokatych rzeczy)... Tak elegancko no i jest idealne - ani za duże, ani za małe. I nigdzie nie odstaje, czego się obawiałam. I cieplutkie
A szale - kolory mają dużo intensywniejsze niż na zdjęciu... Ale zielono-beżowo-biały bardzo ładny A wersja czarno-fioletowo-różowa jeszcze mnie nie przekonała... Tzn. też ładne, ale nie przywykłam do chodzenia w ostrym różu fakt faktem, że razem ładnie to wygląda... No, może na wiosnę..

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-02-27 o 15:54
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 16:02   #4336
Bet
Raczkowanie

Cytat:
Witaj a ile macie lat? zazdroszcze Wam tego mieszkania razem
co do TZ-ta to chyba na zadnego takie gadanie nie dziala oni maja swoje zegarki gdzies tam w srodku i chyba sami musza do tego dojsc swoimi okrężynnymi drogami i "ruskim czasem" (gdzie jeden dzien to conajmniej miesiac)

moj 666 post
No dopiero 21 (obydwoje) jako że mężczyźni rozwoj jest kilka lat wstecz - można wybaczyć. Ale brakuje mi jakby kolejnego kroku. nie mowię o weselu po tygodniu, ale takie "narzeczeństwo " dobrze by nam zrobiło (a przynajmniej mnie). Żeby się nie PRZECHODZIĆ
A mieszkanie razem naprawdę służy. Wiele osób mi odradzało. Mowili że narazie trzeba z zycia korzystać a nie udawać męża i zonę. Wprawdzie trochę rutyny do codziennego zycia się wdarło, ale ja absolutnie nei narzekam i zrobiłabym drugi raz to samo Polecam

Teraz troszkę się .. hmm zbłaźniłam Bo wszedł do pokoju mój TŻ a ja tu na wątku "zazdroszczę zaręczonym" . Tak więc w momencie zamknęłam. Po czym zostałam posądzona o to że pewnie jakieś "zakazane" strony oglądam:P

Soy Morisol - DZIĘKUJĘ I WITAM RÓWNIEŻ
Bet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 16:11   #4337
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Ja skusiłam sie na te butki z Deichmanna, które są oceniane na Wizażu.. Hmm, zaraz ich poszukam
Nigdy nie miałam butów na 8cm SZPILCE ale doszłam w nich do domu i nawet mnie nogi specjalnie nie bolą
Tylko numeracja to jakaś dziwna... 39 ciut za mały, cisnie... A w 40 pływałam wzięłam 39 z nadzieją, że się trochę rozciągnie
O, te: https://wizaz.pl/szafa/images/190624_2714_2.jpg

I przyszła mi dzisiaj ta kiecka z Allegro i bolerko i szale
Kiecka ładniejsza, niż na zdjęciu, jestem bardzo zadowolona!
Bolerko ma widoczną srebrną nitkę, ale przyznaję, że bardzo ładnie i tak wygląda (a nie lubię pstrokatych rzeczy)... Tak elegancko no i jest idealne - ani za duże, ani za małe. I nigdzie nie odstaje, czego się obawiałam. I cieplutkie
A szale - kolory mają dużo intensywniejsze niż na zdjęciu... Ale zielono-beżowo-biały bardzo ładny A wersja czarno-fioletowo-różowa jeszcze mnie nie przekonała... Tzn. też ładne, ale nie przywykłam do chodzenia w ostrym różu fakt faktem, że razem ładnie to wygląda... No, może na wiosnę..
butki suuuper ja sobie nie wyobrazam teraz chodzic w butch na plaskim.no po prostu nie lubie
co do tego czy dasz rade w nich chodzic to na pewno dasz czasem warto nasza kobiecosc podkreslac
widze ze zakupy udane.co do rozu ja lubie a juz na wiosne i lato koniecznie trzeba takie fajne,soczyste kolory wprowadzic

Cytat:
No dopiero 21 (obydwoje) jako że mężczyźni rozwoj jest kilka lat wstecz - można wybaczyć. Ale brakuje mi jakby kolejnego kroku. nie mowię o weselu po tygodniu, ale takie "narzeczeństwo " dobrze by nam zrobiło (a przynajmniej mnie). Żeby się nie PRZECHODZIĆ
A mieszkanie razem naprawdę służy. Wiele osób mi odradzało. Mowili że narazie trzeba z zycia korzystać a nie udawać męża i zonę. Wprawdzie trochę rutyny do codziennego zycia się wdarło, ale ja absolutnie nei narzekam i zrobiłabym drugi raz to samo Polecam

Teraz troszkę się .. hmm zbłaźniłam Bo wszedł do pokoju mój TŻ a ja tu na wątku "zazdroszczę zaręczonym" . Tak więc w momencie zamknęłam. Po czym zostałam posądzona o to że pewnie jakieś "zakazane" strony oglądam:P

Soy Morisol - DZIĘKUJĘ I WITAM RÓWNIEŻ
poczekaj poczekaj przyjdzie i czas na Ciebie a ludzi nie ma co sie sluchac bo to rozne rzeczy potrafia na zlosc mowic. polecac to mozna tylko mi samo polecanie nie starczy prosze przelac troche kaski ja bym chciala przed slubem pomieszkac razem ale nawet nie ma na to widokow trudno znalezc u nas jakies tanie mieszkanie do wynajecia..a o wlasnym to nawet nie mamy co liczyc i po slubie...

wlasnie TZ mi napisal ze lozeczko nowe nam przyszlo

Czas edycji: 2009-02-27 o 16:13
Stary 2009-02-27, 16:12   #4338
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soy Marisol Pokaż wiadomość

Albo tyś se te włosy prostowała na woodstocku - w co nie wierzę, bo warunki są nieciekawe albo masz włosy bardzo podatne na skręt. Genialne loki!

Nie, na Woodstocku nie prostowałam włosów Naturalnie mam wykręcające się we wszystkie strony, bardzo podatne na układanie, ale nigdy nie układam, bo leniwa jestem

Cytat:
Ja mam balsam podkreślający skręt fal i loków Nivea... Ja włosy myję wieczorem, więc żeby się poskręcały to je rano delikatnie zmaczam wodą i nakładam balsam Pougniatam i już mam szopę
Stary 2009-02-27, 16:15   #4339
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie, na Woodstocku nie prostowałam włosów Naturalnie mam wykręcające się we wszystkie strony, bardzo podatne na układanie, ale nigdy nie układam, bo leniwa jestem

Ja mam balsam podkreślający skręt fal i loków Nivea... Ja włosy myję wieczorem, więc żeby się poskręcały to je rano delikatnie zmaczam wodą i nakładam balsam Pougniatam i już mam szopę
boze jak zazdroszcze ci tych włosiętów ja to jak wieczorem umylam wlosy to rano pożal sie boże...lepiej zeby nikt mnie nie widzial..i nic sie z nimi nie da zrobic. dlatego myje zawsze przed wyjsciem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 16:20   #4340
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

luffko, dziękuję za radę

elizka, pewnie muszę się przyzwyczaić... na co dzień latam w glanach albo cichobiegach mam kozaki, w których mogę biegać, ale one mają z 5cm obcas no i nie szpilkę, tylko hmm słupek? słupek też nie... słupek zwężany ku dołowi
Ale te mi się tak podobały... i kupiłam swoją pierwszą kieckę więc może się przekonam do bardziej ludzkiego wyglądania
Tylko jakoś siebie w tym wszystkim nie widzę heh...
Tak wiem, przyzwyczajenie

Bet, i ja również witam
Stary 2009-02-27, 16:20   #4341
luffka
Zakorzenienie

Ale mam dziś byle jaki dzień... Rano zabrałam się za pracę mgr, napisałam 1,5 strony i się poddałam... Muszę napisać część metodologiczną a to jakaś masakra jest... Nienawidzę pisać takich głupot...
I do promotorki muszę się chyba udać w przyszłym tyg bo boję się, że jak będę jej dalej unikać to w końcu sama do mnie przyjedzie

Insane ja nie umiem chodzić w butach na obcasach... Przed studniówką uczyłam się tej trudnej sztuki przez 2 miesiące a i tak buty zdjęłam po kilku godzinach...

Edytowane przez luffka
Czas edycji: 2009-02-27 o 16:22
luffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 16:29   #4342
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

mnie racze magisterka nie czeka ale rozumiem Was
a ile jest czasu na napisanie? około roku, nie?

luffko, hmm.. ja na codzień nie chodzę w obcasach. No, ale chodzić umiem. Jak jakieś wyjście, czy coś.. No to ubiorę. No i mam te kozaki swoje ukochane, które mi się podobają, są cieplutkie, na obcasie... I można w nich przez płoty skakać ale to tylko 5cm.
A jednak odczuwam sporą różnicę, między 5, a 8,5cm
"czułam" podbicie stopy jak szłam, chociaż nogi mnie nie bolą... Pewnie kwestia wprawy

Dobrze mieć chyba w swojej szafie coś bardziej wyjściowego i kobiecego
Bo ja, nie dość, że mam wszystko czarne, to raczej takie na co dzień... No, mała czarna jest
Stary 2009-02-27, 16:33   #4343
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale mam dziś byle jaki dzień... Rano zabrałam się za pracę mgr, napisałam 1,5 strony i się poddałam... Muszę napisać część metodologiczną a to jakaś masakra jest... Nienawidzę pisać takich głupot...
I do promotorki muszę się chyba udać w przyszłym tyg bo boję się, że jak będę jej dalej unikać to w końcu sama do mnie przyjedzie

Insane ja nie umiem chodzić w butach na obcasach... Przed studniówką uczyłam się tej trudnej sztuki przez 2 miesiące a i tak buty zdjęłam po kilku godzinach...
mnie to nie czeka ta magisterka itd ale wspolczuje tego po prostu

Cytat:

luffko, hmm.. ja na codzień nie chodzę w obcasach. No, ale chodzić umiem. Jak jakieś wyjście, czy coś.. No to ubiorę. No i mam te kozaki swoje ukochane, które mi się podobają, są cieplutkie, na obcasie... I można w nich przez płoty skakać ale to tylko 5cm.
A jednak odczuwam sporą różnicę, między 5, a 8,5cm
"czułam" podbicie stopy jak szłam, chociaż nogi mnie nie bolą... Pewnie kwestia wprawy

Dobrze mieć chyba w swojej szafie coś bardziej wyjściowego i kobiecego
Bo ja, nie dość, że mam wszystko czarne, to raczej takie na co dzień... No, mała czarna jest
tak tak kwestia wprawy jeszcze troche i bedziesz smigala tylko w takich

dziewczyny przypomnijcie mi ze o 18.45 mam obudzic tate

Czas edycji: 2009-02-27 o 16:39

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 16:39   #4344
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak, niby jest ponad rok... ale wiesz jak to jest Odkłada się wszystko na ostatnią chwilę I jeszcze ja mam promotorkę łagodną jak baranek, która zawsze powtarza: spokojnie, mamy jeszcze czas...
Ehhh tylko do maja muszę oddać całość jeśli chcę się bronić w czerwcu... I szczerze to nie wiem czy dam radę...
Stary 2009-02-27, 16:46   #4345
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

luffka, dasz radę, no jak masz nie dać... A kto da radę, jak nie my ?

elizka, OBY

Gdzie umieścić temat dot. poszukiwania gorsetu
W sensie, że danego modelu poszukuję

Edytowane przez *Insane
Czas edycji: 2009-02-27 o 16:48
*Insane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-02-27, 16:54   #4346
elizka773
Wtajemniczenie

Cytat:
luffka, dasz radę, no jak masz nie dać... A kto da radę, jak nie my ?

elizka, OBY

moze w wątku MODA?
Stary 2009-02-27, 16:58   #4347
Taverney
Zakorzenienie

Cytat:
moze w wątku MODA?

albo na wizażowym "Targowisku".
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2009-02-27, 19:00   #4348
luffka
Zakorzenienie

Cytat:

Jakiego? Ja nigdy gorsetu nie miałam... Muszę kiedyś przymierzyć w jakimś sklepie... Wygodne to?
Stary 2009-02-27, 19:18   #4349
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

luffka, ja mam tylko gorsetową bluzkę gorsetu z prawdziwego zdarzenia jeszcze nie miałam, ale strasznie mi się podobają
Licytowałam niedwno jeden Ann Summers, ale przegrałam w ostatnich sekundach, no!
Taki mógłby być : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314453
Ogólnie podoba mi się połączenie czerni i czerwieni. I chcę jakiś dłuższy, a nie przed pępek.
Stary 2009-02-27, 19:28   #4350
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
luffka, ja mam tylko gorsetową bluzkę gorsetu z prawdziwego zdarzenia jeszcze nie miałam, ale strasznie mi się podobają
Licytowałam niedwno jeden Ann Summers, ale przegrałam w ostatnich sekundach, no!
Taki mógłby być : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=314453
Ogólnie podoba mi się połączenie czerni i czerwieni. I chcę jakiś dłuższy, a nie przed pępek.
O kurcze Kupuję! Świetny jest! Zaraz TZ dostanie linka, ciekawe czy mu sie spodoba

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości