2009-02-28, 09:01
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Cytat:
Napisane przez Cassandra 23
Hejka Mamuśki 
(...)
Nie martw się. Nie jest dokładnie powiedziane kiedy maluszek zacznie kopać. U każdej z nas to indywidualna sprawa. Może masz łożysko na przedniej stronie i nie odczywasz jeszcze ruchów. Ale to napewno kwestia kilku dni albo nawet godzin. 
Jeszcze będziesz prosiła, żeby przestał kopać 
|
Wiem, że u każdej z nas jest inaczej, ale jakoś mi niecierpliwie się zrobiło . Łożysko mam na tylnej ścianie (tak napisał gin w karcie ciąży). Normalnie zaczynam się bać, że przeoczę 
Cytat:
Miramej, brzuszek śliczności   Też bym chciała miec taki zdrabniutki 
|
Dziękuję , Twój na pewno jest śliczny, może pokażesz? 
Cytat:
Dziewczyny wczoraj byłam u okulisty. Tak jak myślałam, mam wadę wzroku - 0,75 i muszę nosic okulary  W poniedziałek wybieram się do optyka wybrać jakieś fajne oprawki. 
|
Ja nie noszę okularów, ale mój Małż, wybór oprawek to ciężka sprawa, tyle jest do wyboru .
Cytat:
Napisane przez Karolinak82
Svinecka przyszła bluzka fioletowo-żółta...niestety nie do mnie...mimo maila z prośbą o zmianę adresu wysyłki, Pani wysłała ją do mich Rodziców...Mama dzwoniła że przyszła i że taka malutka jest...  Pewnie obaczę ją koło wtorku to sama ocenię 
|
Karolina, piszesz o tej tunice z allegro za ok. 25 zł? Pokażesz się w niej, jak będziesz miała? Też mi się podoba
.
|
|
|