Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-03-08, 22:41   #2511
Corny
Rozeznanie

Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...

Cytat:
Napisane przez wiola2710 Pokaż wiadomość
No faceci wogole maja latwiej.nie rodza dzieci itp.Ja chcialabym schudnac 10kg ale 5 tez mnie zadowoli Aktualnie waze 78 przy wzroscie 176cm.Jestem tkzanej grubej kosci i mam masywna budowe ciala.i wszedzie mam rozlozone po rowno.wlasciwei nie mam miejsc w ktorych jest wiecej,ogolnie musze zrzucic z calosci.Dodam jeszcze ze nie wszystkie diety moge stosowac.Na Norweskiej wytrzymalam tydzien,fakt schudlam 2,5kg.ale strasznie zle sie czulam.w przeszlosci mialam zapasc jelitowa i leczylam sie.wiec ciezko jest mi teraz dobrac odpowiednia diete.
padłam
witamy
Cytat:
Napisane przez andziuchna Pokaż wiadomość
maja latwiej, ale z reguly sa brzydsi przynajmniej wiekszosc:P (tak na poprawe humoru nam, babom)

co do odchudzania z nami na pewno Ci sie uda tylko mam nadzieje, ze juz za jakis czas domyslny temat bedzie w kolko, w kolko utrzymujemy efekty

jakos na wieczor humor mi sie poprawil no i sie lepiej poczulam (albo nacpalam sie lekami)

ide sie uczyc bo jutro mam wielkie kolo :P

milego
haha właśnie zauważyłam, bo od pierwszego zdania rżałam
a to najlepsze. ale mydlisz dziewczynie oczy (oczywiście nie że w nas nie wierzę)

Cytat:
Napisane przez Ewlyn Pokaż wiadomość
wiola2710 witamy w gronie przyszłych super lasek

A co do facetow, to gdzies słyszałam (lub czytałam), że są inaczej zbudowani i ogólnie mają mniej tłuszczyku i inaczej im się rozkłada. Kobietom zawsze jakoś idzie w biodra i te kobiece części - faceci nie maja tego problemu. Może dlatego im łatwiej chudnąć...
Oczywiście z dużą nadwagą wszystkich chyba ciężko...

Jutro ważenie... oby bylo mniej. Jakiś zastoj mialam w tym tygodniu jak sie pokusiłam na wage wskoczyć
faceci mają większą masę mięśniową zamiast tłuszczowej i dzięki temu mają szybszy metabolizm, więc niedziwne, że łatwiej im chudnąć. a to bezczelność!

Edytowane przez Corny
Czas edycji: 2009-03-08 o 22:41 Powód: pomyłka
Corny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując