![]() |
#2491 | |
Rozeznanie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Cytat:
![]() Ale pomimo to, sukienka jest świetna! Ma coś w sobie, sama bym chętnie taką kupiła gdyby tylko na mnie pasowała... A my dzisiaj dostaliśmy rozpiskę z terminami i salami egzaminów ustnych i pisemnych. No i do tego wszystkiego od @ boli mnie głowa i brzuch... ![]()
![]() |
![]() |
#2492 |
Rozeznanie
|
a u mnie dzisiaj pełno ciast, ale na szczęście mało zjadłam. no ale urodziny dla rodziny, no to oczywiście kawałek tortu. ale i tak nie czuję się źle, bo już po tym kawałku czułam się taaaka zasłodzona (chociaż tort nie był słodki) i w ogóle po każdym nawet ciasteczku to musiałam siedzieć z pół godziny i 'trawić' taka zasłodzona byłam. no ale zjadłam w sumie... kawałek tortu, i dwie takie małe kosteczki szarlotki i bloku czekoladowego, no i kawałek rolady. i dwa ciastka
![]() ![]() ale jezu jestem na siebie zła o mój charakter, bo się wczoraj pokłóciłam z siostrą, a zaczęło się od tego, że powiedziała, żebym nic nie piekła, bo mi to zawsze jakieś pokraki wychodzą, ale smaczne. ja w sumie nie wiem czemu, ale poczułam się bardzo urażona tym, chyba w sumie dlatego, że gotowanie to jedyna rzecz, którą uważałam za swój mały talent... bo tak to głąb ze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() uff, trochę mi ulżyło. topciu chyba bym umarła, jakbym musiała jeszcze tyle czasu patrzeć na taką rozpiskę ![]()
![]() |
#2493 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I za te ciastka to wiesz co... 10 przysiadów! Już! ![]() A jeśli chodzi o te terminy, to powiem Ci szczerze, że ja już się nie boję tej matury. Bałam się jak nam kazali wypełniać wstępne deklaracje, jak cały czas o tym gadali, jak nam organizowali grupy na fakultety itp. Przeszło mi po próbnych ![]() Pierwszy egzamin (pisemny polski) jest 4 maja. Potem angielski pisemny 5 maja i potem mam przerwę aż do 11 maja (pisemna biologia). No i później już tylko ustne: 14 polski i 18 angielski. I z główki ![]() Będzie dobrze ![]() A Ty kiedy masz egzaminy gimnazjalne?
![]() |
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
tez jestem ehmmm "nerwowa"
dzis jestem zla na maksa bo moj stepper chyba umarl ![]() a nie chce kasy wydawac na nowy, ale chyba nie bede miala wyjscia bo to wlasciwie cwiczenia, ktore lubie najbardziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2495 |
Rozeznanie
|
egzaminy mam pod koniec kwietnia, jakoś... 22, 23, 24? i powinnam kurcze zacząć coś powtarzać, a jak zwykle odkładam to na ostatnią chwilę
![]() za te ciasta to już pokutuję, bo siedzę i mnie mdli ![]() ![]() ![]() andziuchna a cóż mu się stało? ![]()
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
nie wiem cos chyba z lancuchem w srodku
![]() dzis jestem wsciekla- nie dosc, ze obudzilam sie chora to waga ani drgnela ![]() ![]() chyba oprocz niejedzenia slodyczy musze ograniczyc kcal moze wtedy cos spadnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2497 |
Rozeznanie
|
A ja od dzisiaj postanowiłam, że nie będę się ważyć, tylko mierzyć!
Wagę wyrzucam i koniec. Chcę zgubić do lipca 15 cm w talii. Muszę też swój jadłospis przestawić na bardziej "błonnikowy". Zjadłam już dzisiaj śniadanie - miskę musli z mlekiem i jedno jabłko ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiałek
![]() ![]() ![]() Kurcze nie wiem co to jest, ale coś mi się wysypało na mordziatce ![]() Jakieś dziwne chrostki mam ale tylko po jednej stronie i aż na szyi. Jakby uczulenie jaies albo takie małe ugryzienia. Nie wiem czy to od kremu.... bo tylko po jednej stronie występują. Zmieniać krem czy traktowac spirytusem?? ![]()
![]() |
#2499 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja tam nie życzę, bo to mężczyzny nam dzisiaj życzyć mają* ![]() a i też spadł mi po 1cm w biodrach i talii i pod biustem. i babcia i dziadek już pojechali, znowu jestem zasłodzona bleh, ale przywieźli mi mleczko ze wsi ![]() *(ale tak na wszelki wypadek też wszystkiego najlepszego ![]()
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2009-03-08 o 15:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2500 |
Zakorzenienie
|
ewelyn spirytusem lepiej nie traktuj
ja jestem coraz bardziej chora i coraz bardziej wsciekla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2501 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ide sie uczyć, bo to sensu nie ma...
![]() |
![]() |
#2502 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2503 |
Zakorzenienie
|
postaram sie nie gryzc, ale bedzie ciezko
![]() dzis policzylam kcal i wyszlo mi ok 1300 wiec niebardzo jest z czego obizac.... zreszta nie bedzie mi sie chcialo liczyc kcal ![]() ![]() Edytowane przez andziuchna Czas edycji: 2009-03-08 o 18:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2504 |
Przyczajenie
|
Witajcie kobietki.CZytuje te forum od dosc dawna i zawsze mialam occhote napisac do was ale jakos tak trudno zaczac.Bardzo mi sie podobaja te wasze wypowiedzi,sa takie prawdziwe.szczerze moiwiac kobiety cale zycie sie odchudzaja i dbaja o siebie,faceci tego problemu nie maja.(chyba)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hyhy ja mam kolegow, ktorzy sie odchudzaja- ale im to jakos latwiej przychodzi- moze temu, ze nie maja okresu i takich tam ![]() no i zycze i powodzenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
Przyczajenie
|
No faceci wogole maja latwiej.nie rodza dzieci itp.Ja chcialabym schudnac 10kg ale 5 tez mnie zadowoli
![]() Edytowane przez wiola2710 Czas edycji: 2009-03-08 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2507 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do odchudzania z nami na pewno Ci sie uda ![]() ![]() jakos na wieczor humor mi sie poprawil ![]() ![]() ide sie uczyc bo jutro mam wielkie kolo :P milego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2508 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za wsparcie.tez pozdrawiam cieplutko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
wiola2710 witamy w gronie przyszłych super lasek
![]() A co do facetow, to gdzies słyszałam (lub czytałam), że są inaczej zbudowani i ogólnie mają mniej tłuszczyku i inaczej im się rozkłada. Kobietom zawsze jakoś idzie w biodra i te kobiece części - faceci nie maja tego problemu. Może dlatego im łatwiej chudnąć... Oczywiście z dużą nadwagą wszystkich chyba ciężko... Jutro ważenie... oby bylo mniej. Jakiś zastoj mialam w tym tygodniu jak sie pokusiłam na wage wskoczyć ![]()
![]() |
#2510 | |
Konto usunięte
|
Powodzenia
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2511 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
witamy ![]() Cytat:
![]() ![]() a to najlepsze. ale mydlisz dziewczynie oczy ![]() ![]() Cytat:
![]()
http://onet.pl Edytowane przez Corny Czas edycji: 2009-03-08 o 22:41 Powód: pomyłka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2512 |
Zakorzenienie
|
O własnie o to chodziło! Tylko nie pamiętałam hihihi
![]() |
#2513 |
Rozeznanie
|
Ewlyn tak na marginesie to masz świetny avatar
![]()
![]() |
#2514 |
Przyczajenie
|
Dziekuje za mile powitanie.Juz wstalam i spijam kawke.oczywiscie bez cukru.zaraz zmykam do pracy.zycze wszystkim milego dzionka.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2515 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
Bry laseczki
![]() U was sie strona na fioletowo zmieniła?? Corny dzięki ![]() [1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;11351512]Ale śniadanie też było prawda? ![]() No własnie... co do kawusi?? Ja dzisiaj wszamałam owsianke z orzechami i winogronkiem... ale pyszna ![]() Jak zaczęłam dodawać węgle to mnie jakos wzdyma po nich ![]() No a teraz się pochwalę! Kolejne 0,8kg mniej! I po troszku w cm tu i tam ![]() ![]()
![]() |
#2517 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja dzisiaj dzień zaczęłam jajecznicą z twarogiem, serkiem Hochland, fasolką szparagową i bazylią. łoo ale aż nie wmogłam całej ![]() Ewlyn jak zaczynałam II fazę też mnie wzdymało. A poza tym do owisianki - brak białka! A i tak w ogóle też się chcę pochwalić albo raczej "podzielić dobrą nowiną", że weekendowe obżarstwo na szczęście nie zalegało mi długo, co kiedyś było nie do pomyślenia i pewnie za tydzień bym dopiero odwiedziła wc ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
Jak robię owsiankę na mleku to tez musze coś dodawać? Zawsze daję orzechy jeszcze..
![]() |
#2519 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
No to co mam dodawac? Jajka z owsianka nie wyobrażam sobie... bleeee.. Zeby nabiał dawać to tez jakoś dziwnie.
No i ja owsiankę robię własnie wg książki: na mleku z orzechami i czasami cynamonem jak mam. Do śniadania Agatston z owsianką daje jeszcze zawsze szklanke owoców jagodowych. Więcej białka nie widzę w jego przykładowych śniadankach ![]()
Storczyki ![]() Edytowane przez Ewlyn Czas edycji: 2009-03-09 o 13:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.