2009-04-04, 21:46
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
hihihi ładnie ładnie!
My lecimy do Tunezji na 2 tygodnie zara po ślubie w czwartek
Cytat:
Napisane przez dekoderka
Ale mam fajny dzień dzisiaj 
Zrobiłam sobie dzisiaj dzień lenia w pracy  Siedzę w necie  Szukam bucików do ślubu-jedne znalazłam-strasznie mi się podobają tylko podeszwa chyba nie za bardzo  W sensie beżowa
Strippi GRATULUJĘ 
|
mnie się podobają, wlałabym nawet beżowa podszwe, mam bardzo podobne buty
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Hey dziewczyny 
Mam pytanko czy 150zl za makijaz slubny to duzo?
ile wy placicie?
|
hmmm ja płace 100 zł
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
Dokładnie. Ja ostatnio czuje jakby w ogóle wszystko było na mojej głowie. az mam tego powoli dosc 
|
Ja mam to samo i moje trzy koleżanki które wychodza za mąż, więc chba to nie nowość u naszych facetów- umywaja rączki. Wiecie, jak skończy sie to wszystko to bede tesknic za tmi przygotowaniami....
Cytat:
Napisane przez dekoderka
my pogadamy o tym jak się dzielić dekoracją kościoła z księdzem pod koniec kwietnia gdy pójdziemy spisać protokól. Może on coś wymyśli?
|
Nasz ksiądz skierował as do siostry zakonnej ale gdzie jej szukać hihi musimy się dowiedzieć, onoć ona przystraja kosciół i ewenualnie można jej coś tam narzucic, bo przecież tak my płacimy.
Cytat:
Napisane przez motley
Witajcie dziewczyny
Kilka dni temu narobiłam sobie na tym wątku zaległości i teraz nie mogę ich nadrobić  Zostało mi jeszcze 10 stron ale niestety muszę znowu odejść od komputera.
Dzisiaj byłam pierwszy raz mierzyć suknie i jedna bardzo mi się spodobała. Napiszcie mi co o niej sądzicie. Zdjęcia na modelce i na mnie. Suknia ma mieć kolor ecru, ten welon to inwencja Pani z salonu bo ja raczej nie planuję żadnego albo bardzo delikatny. W tej sukni czułam się najlepiej - czyli przede wszystkim nie miałam wrażenia, że ubrałam się w zbroję 
Proszę Was dziewczyny o szczere opinie 
|
jak dla mnie to suuper!
Cytat:
Napisane przez stokrotka24
ładna suknia  i ten boski tren, ślicznie ci w niej
|
Cytat:
Napisane przez Strobiluska
kotekMamrotek bossssssko!
a my zamowiliśmy zaproszenia...uffff  za to oczywiście ja się poklóciłam z mamą, TŻ ze swoją mamą, potem ja z TŻ, potem TŻ ze mną.... ale już po wszystkim  ranyyy nienawidzę przygotowan do ślubu, bo z każdą pierdołą, którą trzeba ustalić mamy różnice zdań....
|
Dziękuje dziewczyny! moja suknia to strzał w 10 nic nie żałuje! a co do przygotowa to na szczeście z nikim w rodziie nie musim niczego uzgadniac, sami o wszystkim decydujemy...ufff...współ czuję
Mój Adaś garnitur wybrał w 3 min-na szczeście! ale tak jak w moimprzypadku,kupił zupełnie co innego niż mu się podobało na zdjęciach. Najpier miał byc frak ale jak przymierzył to fuuu poem koieczie łamana koszula, czekoladowy garnityr też wchodził w gre a staneło na czanym peknym prążkowanm garniturze z najowszej kolekcji NEW Mana! wygląda bosko!
Dziewczyny przyoszczedziłam 200 zł na bolerku i welonie-szyje mi krawcowa a za materiał zapłaciłam 120zł
|
|
|