Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-04-04, 21:46   #2637
kotekMamrotek
Raczkowanie

Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Hejka dziewczęta
Bardzo ciekawa historia mi sie czasem zdaża pomylić numery jak wysyłam smsy bo tż jest u mnie pierwszy w spisie i czasem jak pisze z kumpelą to zdaża mi sie z rozpędu i przyzwyczajenia wysłać do niego

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ----------

Dziweczyny mam pytamie!: a co z podróżą poślubną???
Jedziecie gdzieś?? gdzie?? na ile dni?? opowiadajcie!
hihihi ładnie ładnie!
My lecimy do Tunezji na 2 tygodnie zara po ślubie w czwartek

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
Ale mam fajny dzień dzisiaj
Zrobiłam sobie dzisiaj dzień lenia w pracy Siedzę w necie Szukam bucików do ślubu-jedne znalazłam-strasznie mi się podobają tylko podeszwa chyba nie za bardzo W sensie beżowa

Strippi GRATULUJĘ
mnie się podobają, wlałabym nawet beżowa podszwe, mam bardzo podobne buty

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Hey dziewczyny
Mam pytanko czy 150zl za makijaz slubny to duzo?
ile wy placicie?
hmmm ja płace 100 zł

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Dokładnie. Ja ostatnio czuje jakby w ogóle wszystko było na mojej głowie. az mam tego powoli dosc
Ja mam to samo i moje trzy koleżanki które wychodza za mąż, więc chba to nie nowość u naszych facetów- umywaja rączki. Wiecie, jak skończy sie to wszystko to bede tesknic za tmi przygotowaniami....

Cytat:
Napisane przez dekoderka Pokaż wiadomość
my pogadamy o tym jak się dzielić dekoracją kościoła z księdzem pod koniec kwietnia gdy pójdziemy spisać protokól. Może on coś wymyśli?
Nasz ksiądz skierował as do siostry zakonnej ale gdzie jej szukać hihi musimy się dowiedzieć, onoć ona przystraja kosciół i ewenualnie można jej coś tam narzucic, bo przecież tak my płacimy.

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny

Kilka dni temu narobiłam sobie na tym wątku zaległości i teraz nie mogę ich nadrobić Zostało mi jeszcze 10 stron ale niestety muszę znowu odejść od komputera.
Dzisiaj byłam pierwszy raz mierzyć suknie i jedna bardzo mi się spodobała. Napiszcie mi co o niej sądzicie. Zdjęcia na modelce i na mnie. Suknia ma mieć kolor ecru, ten welon to inwencja Pani z salonu bo ja raczej nie planuję żadnego albo bardzo delikatny. W tej sukni czułam się najlepiej - czyli przede wszystkim nie miałam wrażenia, że ubrałam się w zbroję
Proszę Was dziewczyny o szczere opinie
jak dla mnie to suuper!

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ładna suknia i ten boski tren, ślicznie ci w niej
Cytat:
Napisane przez Strobiluska Pokaż wiadomość
kotekMamrotek bossssssko!

a my zamowiliśmy zaproszenia...uffff za to oczywiście ja się poklóciłam z mamą, TŻ ze swoją mamą, potem ja z TŻ, potem TŻ ze mną.... ale już po wszystkim ranyyy nienawidzę przygotowan do ślubu, bo z każdą pierdołą, którą trzeba ustalić mamy różnice zdań....
Dziękuje dziewczyny! moja suknia to strzał w 10 nic nie żałuje! a co do przygotowa to na szczeście z nikim w rodziie nie musim niczego uzgadniac, sami o wszystkim decydujemy...ufff...współ czuję

Mój Adaś garnitur wybrał w 3 min-na szczeście! ale tak jak w moimprzypadku,kupił zupełnie co innego niż mu się podobało na zdjęciach. Najpier miał byc frak ale jak przymierzył to fuuu poem koieczie łamana koszula, czekoladowy garnityr też wchodził w gre a staneło na czanym peknym prążkowanm garniturze z najowszej kolekcji NEW Mana! wygląda bosko!
Dziewczyny przyoszczedziłam 200 zł na bolerku i welonie-szyje mi krawcowa a za materiał zapłaciłam 120zł
kotekMamrotek jest offline Zgłoś do moderatora