|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2431 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a my nie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Miłego wieczoru dziewczyny, lecę się szykować, bo zaraz tz przyjdzie
![]() |
#2434 |
Zakorzenienie
|
A my już od....5 miesięcy
![]() ![]() ![]() Sama nie wiem jak ja to wytrzymuję ![]()
#2435 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam fajnego instruktora (znajomy mojego TŻ taki starszy facet) i obiecał mi, że po tych 30 godz to będę umiała super jeździć i trzymam go za słowo, bo pwoiedział, że już idzie mi coraz lepiej.
A co do tego postu to my też nie pościmy, ale i tak mało tego mamy bo tylko w weekendy.
![]() |
#2436 |
Raczkowanie
|
My ostatnio jakoś wogóle nie pościmy
![]()
#2437 |
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny, ja chyba w końcu znalazłam swoje wymarzone butki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dla Samby wszystkiego najlepszego
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No baaaa, jasne, że do Portugalii ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jezusiczku... Podziwiam! ![]() ![]() anjadka, pięęęknie te butki! ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Rybulka Czas edycji: 2009-04-02 o 19:51 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Rozeznanie
|
witajcie dziewczeta
![]() chcialam sie wypowiedziec odnosnie tych wkladek do zaproszen..... w prawdzie my jeszcze ich nie mamy, ale zaraz jak moj TZ wroci od kolegi bedziemy nad tym dyskutowac. jestesmy w trakcie projektowania naszych zaproszen i wlasnie dzis chcemy nad tym posiedziec. ale wracajac do tematu.... ja bym chciala zeby goscie zamiast kwiatow przyniesli jakies pluszaki, puzzle, gry badz przybory szkolne, znalazlam odnosnie tego fajny wierszyk, ale tez nie wiem czy drukowac to w zaproszeniu, czy na wkladce. z kuponami totka to tez dobry pomysl, ale ja bym sie bala, ze goscie poczuja sie troche obuzeni?? co do postu, to my na szczescie mieszkamy razem, wiec nie mozemy sie powstrzymac ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- acha, bylismy dzis na kursie tanca i........... wogole nam to nie idzie. jak wy uczyliscie sie tanczyc? my chodzimy na takie grupowe kursy, ale chyba to bez sensu, bo nic z tego nie wynosimy. zastanawiamy sie nad tym, by pojsc na jakies indywidualne kursy, czy z wlasnego doswiadczenia wiece, ze sa one bardziej efektywne? panikuje, bo strasznie nam to idzie, wygladamy jak dwa antytalenty ![]()
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Popieram takie pomysły, bo świadczą o tym, że młodzi mają dobre serce i chcą komuś sprawić radość, jakoś pomóc. O ile to rzeczywiście płynie z ich serca a nie z panującej mody |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2442 |
Raczkowanie
|
Rybulka, dzieki
![]() ![]() atomofka, wysokie, nie mierzylam obcasa ale chyba 7-8 cm. |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 |
Wtajemniczenie
|
Podziwiam my z TŻ to jak nie widzimy się cały tydzień to jak się dorwiemy w weekend to się nie puszczamy hehe
![]() |
#2444 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a zysk z kuponu? to już raczej zysk z kopert ![]()
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-04-02 o 20:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Zakorzenienie
|
ojej ile Wy smarujecie.. jak przychodze wieczorkiem to czasem aż ciężko nadrobic
![]() właśnie usiadłam wypisywać zaproszenia, ale jakoś nie mogę zacząć .. oglądam ten program na polsacie heh... trzeba juz rozwozoic a my nawet nie wypisalismy... tez tak macie, ze nic Wam sie nie chce... to chyba te przesilenie wiosenne ![]()
#2446 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, błagam o szybką pomoc.
Wypisuję zaproszenia i nie wiem czy po imionach i nazwisku rodzicow słowo "dzieci" napisać z małej czy z wielkiej litery?... ![]()
#2447 |
Zakorzenienie
|
ja bym napisala z małej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Rozeznanie
|
dziekuje za rade. moze faktycznie lepiej poprosic o praktyczniejsze rzeczy, a nie o maskotki. slyszalam od kolezanek, ze u nich DD nie przyjmuja tak chetnie maskotek, wiec pewnie szkolne rzeczy beda lepszym pomyslem. co do kwiatow, to kto ma je przyniesc to i tak przyniesie, bo nie sadze, zeby kazdy pamietal, badz przywiazyal uwage do takich rzeczy. a chcielibybysmy pomoc malym dzieciaczkom, a jest fo tego akurat super sposobnosc.
MisQa tez ogladalam ten program, a TZ obrabia graficznie zaproszenia ![]() jaga_2001 wydaje mi sie, ze chyba "dzieci" pisze sie z malej literki, np. Janina i Jan Nowakowscy z dziecmi
#2449 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
szkoda ze nierobilas fotek w sukni na przymiarce to bysmy ci doradzily... sama nie wiem.. niby ulezana to lepsza, bo sie fajniej uklada, ale hmm nowa to nowa... nie wiem sama.. idz poprostu do salonu i sprawdz jeszcze raz - rob fotki.. Cytat:
Cytat:
Cytat:
a wcale to niejest forma checi zyzku bo ja niebronie wyslac tych samym numerow 2 razy albo puscic mi na chybil trafil a sobie skreslic moje - niech cala rodzina wygra i tak "jakby" cos sie trafilo to sie podziele z rodzicami itd.. dla mnie to kwestia sprawdzenia czy mamy szczezscie w grach tak jak w milosci.. wkoncu niepisze ze MUSZA mi go kupic tylko ze jesli chca to byloby fanie... a jesli ktos mysli ze jestem pazerna i chce tylko wygrac to hmm tak naprawde chyba niechcialabym go na swoim weselu - bo to on jest pazerny i slowa z zyczen"szczęsci.. pieniedzy" z jego ust bylyby pustymi slowami.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
SAMBA sto lat ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2009-04-02 o 21:13 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Zakorzenienie
|
Ale jestem Matoł. Przelewałam tydzień temu Tżtowi pieniądze na zaproszenia. I dziś mi mówi, że ich nie dostał ... Sprawdzam i się okazało, że zamiast wpisać numer jego konta to wpisałam numer Lucasa gdzie spłacam raty za laptopa. Mało tego... w tytule przelewu wpisałam "Za miłość Twą" a w odbiorcy "Kotek Mamrotek". I co teraz iść do Lucasa i się z tego Mamrotka tłumaczyć? Ale wstyd...
#2452 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
zreszta pani mowi, ze ewentualnie na miejscu zmienimy halke i przerobi mi suknie tz ewentualnie skroci, a tz znowu namawia, zebym nic juz nie kombinowala, na pewno bedzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taka historyjka, na miły początek dnia ![]()
![]() ![]() Edytowane przez dekoderka Czas edycji: 2009-04-03 o 06:15 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Bardzo ciekawa historia ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Dziweczyny mam pytamie!: a co z podróżą poślubną??? Jedziecie gdzieś?? gdzie?? na ile dni?? opowiadajcie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2455 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mnie się na szczęście nic takiego jeszcze nie przytrafiło. Z resztą mam tylko 1 prywatny adres w skrzynce służbowej.
![]() |
#2456 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Samba spóźnione ale bardzo szczere życzenia, duzo miłości i szczęścia ![]() Ja chciałam zrobić właśnie cos takiego żeby zamast kwiatów przyniesli cos innego, ale nie zastanawiałam się nad tym a tż powiedział że niech kupują co chcą bo pisząc taki tekst to można kogoś obrazić, a po za tym on nikomu nie będzie narzucać co nam ma dawać a czego nie, oczywiście jak rozwoźiliśmy zaproszenia to pytali się nas co chcemy dostać to mówiliśmy że jeśli juz chcą dawać nam cokolwiek to prosimy o pieniążki , ale nie nie wiadomo ile tylko tyle ile na kogo jest stać. My mieliśmy jechac w podróż ale chyba będziemy musieli z tego zrezygnować, poniewaz pieniążki potrzebne sa nam do remontu, wolę sobię pięknie wyremontować mieszkanie na początku , a najwyżej później gdzieś pojechać.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, wreszcie dzisiaj piątek
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2458 |
Wtajemniczenie
|
kupując suknie dostałam gratis wyjazd do karpacza na tydzień, musielibyśmy tylko wykupić posiłki o dojechac sami areszta nas nie interesuje , ale jeszcze się zastanowimy nad tym
![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Wtajemniczenie
|
U nas też krucho z kasą ale chcemy gdzieś jechać na 3 lub 4 dni i myślałam o Ciechocinku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Wtajemniczenie
|
w sumie to nie wiem co zrobimy
![]() Dziewczynki jedno pytanko, macie może jakieś fajne pomysły na wstęp do płytki z wesela ? Chcielibyśmy takowy zrobić ale nie mamy jakiegoś szczególnie orginalnego pomysłu, chcemy żeby było na niej coś smiesznego i romantycznego zarazem. Jakie ewetulanie miejsce wybrać? pomóżcie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:31.