|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Cytat:
![]() "Liczba tego typu pytań przysyłanych do poradni w ostatnich 2 latach skłania do przypuszczeń, że albo upowszechnia się w Polsce zwyczaj zapraszania na śluby i wesela osób kompletnie państwu młodym i ich rodzinom nieznanych, których nazwiska słyszy po raz pierwszy w życiu, właśnie przy tej okazji, albo że zapanowaał jakaś powszechna prawie i nagła nieznajomość odmiany w zakresie liczby i przypadka najprostszych nazwisk polskich, albo też jedno wspierane jest drugim. Obawiam się, że zrozumienie tego zjawiska jest poza moimi możliwościami Zaprasza się: Maleszków, Czemplików, Janasków, Kosmalów, Jaskółów, a także (na wszelki wypadek, gdyby na liście byli ludzie o nazwiskach na -ski, -cki): Kowalskich, Malinowskich, Lubeckich, Przypsztyckich, Nowobogackich, etc., etc. Ponadto piszemy: związek małżeński, a nie: Związek Małżeński. Prof.dr hab. Mirosław Skarżyński" ;-) Ja bym dała Piersów, Gałązków, Słomków. Ale za to głowy nie dam, polonistką nie jestem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrrrr |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
nie wierze... od 9 nic nie napisałyscie...
![]()
#2614 |
Zakorzenienie
|
Cześć , stęskniłam się za Wami ale niestety nie mam czasu żeby tu dłużej posiedzieć. Pracuję w tym gabinecie kosmetycznym jest nawet spoko, mam tez swój własny biznes jestem Niezależną Konsultantką Mary Kay
![]() Pozdrawiam Was serdecznie ... mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2615 |
Zakorzenienie
|
wow ,ale cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2616 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale tu cisza dzisiaj, to pewnie z powodu ładnej pogody. Ja dzisiaj chodziłam za butami, ale nic nie ma. Chyba będę musiała pojechać do większego miasta, bo u mnie mały wybór. kupiłam sobie hula hop do ćwiczenia, ale na razie marnie mi coś idzie ![]()
![]() |
#2617 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Kilka dni temu narobiłam sobie na tym wątku zaległości i teraz nie mogę ich nadrobić ![]() Dzisiaj byłam pierwszy raz mierzyć suknie i jedna bardzo mi się spodobała. Napiszcie mi co o niej sądzicie. Zdjęcia na modelce i na mnie. Suknia ma mieć kolor ecru, ten welon to inwencja Pani z salonu bo ja raczej nie planuję żadnego albo bardzo delikatny. W tej sukni czułam się najlepiej - czyli przede wszystkim nie miałam wrażenia, że ubrałam się w zbroję ![]() Proszę Was dziewczyny o szczere opinie ![]()
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
atomufka tez dłuższy ładniejszy wg mnie.
![]() motley super suknia, i bardzo ładnie będzie wyglądac bez welonu :d lubz mgiełką, ten przytłacza ją - ech te panie z salonu ![]() Cudniasta, ten tiul na dole bedzie sie super ukladal i opadal, jak bedzie docieta na wymiar ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2619 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale zgadzam się z kliwą...ten welon to chyba do niej nie bardzo pasuje ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2620 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
motley moim zdaniem wyglądasz lepiej niż modelka ![]()
![]() |
#2621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | |
Zakorzenienie
|
polskie nazwiska zawsze sie odmienia..
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2624 |
Zakorzenienie
|
Kupilam ten krotszy
![]() ![]() Iza no wreszcie.Chyba tylko dwa tyg Wam zostaly? motley bardzo ladna sukienka.Tylko chyba trochę za duza tak? Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-04-04 o 18:08 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#2625 |
Zakorzenienie
|
Aha, zapomniałam wam napisać że byłam na postkaniu z fotografem
![]() TA sesja będzie mnie kosztowała wynajem studia (35zł za h) i 200zł za robociznę. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2626 |
Zadomowienie
|
a TŻ jaki był zainteresowany badaniem śluzu i temperatury
![]() ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2009-04-04 o 18:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Zakorzenienie
|
Taka śliczna pogoda, a mi głowa pęka-za wysokie ciśnienie
![]() Cytat:
super, że w końcu macie to z głowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ten welon w ogóle odpada, bo ja raczej zdecyduję się na jakiś luźny kok i kwiat we włosach bez welonu w ogóle. Ona ma tiul na ramionach i jakoś tak z welonem mi to w ogóle nie pasuje. Suknia była oczywiście za duża - i na szerokość i na długość. Niestety nie udało mi się przymierzyć ani jednej sukni, która by na mnie pasowała, bo po moich problemach z żołądkiem na początku roku schudłam 6 kg i wszystko teraz na mnie wisi. Zresztą wstrzymałam się z mierzeniem sukni bo nie wiedziałam czy nie zacznę przybierać na wadze jak zaczęłam normalnie jeść ale o dziwo jakoś na razie trzyma się na tym samym poziomie więc pozostaje utrzymać ją do ślubu ![]() ![]() neska to jest suknia z tej samej firmy co Twoja i pewnie nawet byłyśmy w tym samym salonie ![]() Swoją drogą tylko w tym jednym salonie przemiła pani pozwoliła mi robić zdjęcia. Zupełnie nie rozumiem o co im chodzi, przecież zdjęcia tych wszystkich sukni są dostępne w internecie a jakby mi zależało na skopiowaniu jakiegoś wzoru to bym się nie bawiła w kiepskie fotki tylko po prostu zabrałabym na przymiarkę krawcową żeby sobie ją dokładnie obejrzała.
![]() ![]() |
![]() |
#2629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Śmiałam się ostatnio, bo zmieniłam zdanie co do sukni i mam drugą, buty tez drugie szukam, welon...też się nad nim zastanawiam, czy by innego nie dokupić.Mam rękawiczki w domu ale chyba ich nie założe, bo już mi się nie podobają Tz się śmieje, że dobrze, że jego nie zmieniłam na innego ![]() byłam właśnie na basenie i trochę popływałam. Myślałam, że weekend spędzę z tz, ale on niestety dzisiaj i jutro w pracy ![]()
![]() |
#2631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2632 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny!
właśnie wróciłam do domku z moja sukieneczką, już wam wklejam zdjęcia ![]() ![]() ![]() Już się biore do nadrabiania....
#2633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2634 |
Zadomowienie
|
kotekMamrotek bossssssko!
![]() a my zamowiliśmy zaproszenia...uffff ![]() ![]()
I proszę Cię Aniele Stróżu mój, nie mrugaj, bo wtedy sypie mi się życie... Edytowane przez Strobiluska Czas edycji: 2009-04-04 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2637 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
My lecimy do Tunezji na 2 tygodnie zara po ślubie w czwartek ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mój Adaś garnitur wybrał w 3 min-na szczeście! ale tak jak w moimprzypadku,kupił zupełnie co innego niż mu się podobało na zdjęciach. Najpier miał byc frak ale jak przymierzył to fuuu poem koieczie łamana koszula, czekoladowy garnityr też wchodził w gre a staneło na czanym peknym prążkowanm garniturze z najowszej kolekcji NEW Mana! wygląda bosko! Dziewczyny przyoszczedziłam 200 zł na bolerku i welonie-szyje mi krawcowa a za materiał zapłaciłam 120zł ![]()
![]() |
#2638 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2639 | |||
Zadomowienie
|
Ufff trochę po łebkach ale nadrobiłam zaległości
![]() Cytat:
![]() przypomniała mi się nasza historia z telefonem. My nie używamy praktycznie stacjonarnego telefonu ale mamy neostradę. Telefon mamy wyciszony i praktycznie z niego nie dzwonimy ani nie odbieramy bo i tak w zasadzie nikt znajomy nie zna tego numeru. Pewnego dnia telefon przestał działać ale internet chodził więc się tym nie przejmowaliśmy. Po jakichś 3 miesiącach doszliśmy jednak do wniosku, że głupio tak płacić abonament za telefon, który jest głuchy więc zgłosiliśmy usterkę. Przyszedł miły pan i pogrzebał coś w takiej puszce telefonicznej w ścianie (nie wiem jak to się fachowo nazywa) i powiedział, że już będzie ok... no ale nie był. W końcu TŻ się wkurzył i zaczął przeglądać te wszystkie telefoniczne instalacje i co się okazało? Nieco ponad 3 miesiące wcześniej trafił do nas kocurek, który po prostu nasikał w jedno gniazdko i zaśniedziały w nim styki... taka była przyczyna niedziałającego telefonu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() kotekMamrotek, stokrotka24 dzięki za opinie o mojej sukni ![]() strippi gratuluję pracy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2640 |
Raczkowanie
|
dziekuje jeszcze raz wam bardzo!
ja to w ogóle uważam że w tej skience wyladam lepiej niż te modelki je prezentujace hahah ![]() a tak poważnie to miło mi że wam równiez się podobam w niej! ten mój welonik to bedzie pasował co? bede szyla, wkleje dla przypomnienia link.http://allegro.pl/item587744848_piek...i_slubnej.html śchudłm 4 kg ![]()
jesteśmy ze sobą od 28-04-2006 ![]() zaręczyny 28-04-2008 ![]() ten szczególny dzień 06-06-2009 o 16.oo ![]() ![]() Edytowane przez kotekMamrotek Czas edycji: 2009-04-04 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.