Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2010 - cz. VI
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-27, 19:18   #1666
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
jeden zespół mam na oku, jesli chodzi o drugi to czekam aż TZ zadzwoni do kolegi, żeby wziąć numer, bo nawet nie wiemy jak się nazywa ten zespół a jak byliśmy salę zaklepać to pani mówiła, że właśnie ten kolega-kuzyn miał fajną
kochana ty nie miej zespołu na oku tylko na linii telefonicznej- ja bym zadzwoniła z samej ciekawości zapytać o termin- żeby albo dalej brać pod uwagę albo wykreślić od razu. no a tż mam nadzieję nie będzie zwlekał już z braniem wizytówki co?? dało mu coś do myślenia to że nie mieli dziś waszego terminu wolnego ci co dzwoniliscie do nich??

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

no co każdy sposób dobry, aby przyniósł oczekiwany rezultat, tylko żeby Kasia z Tadzikiem po tym winiaku nie doszli do wniosku, że najlepiej będzie jak sami sobie zaśpiewają i zagrają
mój tż ostatnio mi powtarza że on by mi coś zaśpiewał na weselu bo mu się podobało jak pan młody wyszedł na scenę- powiedział jedno zdanie ale tak piekne że baby to zaraz w płacz ze wzruszenia i zaśpiewał dla swojej żonki- i tż mi gada że on tez by śpiewał hahaha bardzo śmieszne... mam nadzieję że się rozmysli jeszcze hehehe bo nam goście zwieją z wesela i będzie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a poza tym to jestem mega ekonomiczna jak na przyszłą księgową przystało.... 2 piwa i finito
ooo widzisz to ja mam tak samo a ostatnio to w ogóle mnie alkohol nie kręci.. nie mam ochoty go w ogóle pić.. już nawet na ochotnika się jako kierowca zgłaszam co jest dziwne bo ja się boję samochodem jeździć w nocy i wozić ludzi...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora