Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-27, 14:09   #1651
lain
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

no wiec Lusmarijko jestem i moge ci juz napisac co mi samej sie w Krk najbardziej podoba
przede wszystkim Rynek i uliczki - mozecie obejsc wszystkie i stwierdzic, ktora wy najbardziej lubicie. u mnie chyba #1 jest Kanonicza - bardzo klimatyczna, a obok niej plac Marii Magdaleny i widok na kosciol Piotra i Pawla (w ktorym sa wieczorami koncerty, a w dzien mozna popatrzec na wahadlo Foucault) - lubie to miejsc (a obok kosciola moj Instytut do ktorego codziennie kursuje moze dlatego tak mi sie tam podoba)
tak jak pisala Chilanes mozeciez wejsc na wieze kosciola Mariackiego (tylko jak traficie ze akurat bedzie taka mozliwosc) zeby popatrzec na panorame miasta. ale panorame mozecie tez ogladnac z ktoregos kopca (Kosciuszki - najbardziej oblegany, platne wejscie, pewno beda tlumy; Pilsudskiego - najwiekszy kopiec, mozna na niego isc spacerkiem spod ZOO, wstep jak najbardziej bezplatny, bardzo go lubie; Kraka - to calkiem niedaleko mnie, obok bylego obozu Plaszow, gdzie krecono Liste Schindlera, rowniez bezplatny i rowniez bardzo lubie szczegolnie o zachodzie slonca) sa jeszcze dwie inne alternatywy na ogladniecie panoramy miasta: albo z Diabelskiego Mlynu przy Rondzie Grunwladzkim (wlasnie postawili tam fajny lunapark - cos czuje, ze TZ mnie tam niebawem wyciagnie, albo mozecie tez ogarnac cale miasto z miejscowej 'nowosci' - platforma widokowa ktora unosi sie do gory na 150 metrow podczepiona do wielkiego balonu na tym jeszcze nie bylismy, ale TZ tez ma wielka ochote i nawet nie ze wzgledu, ze widok na miasto - bardziej go fakt uniesienia sie do gory balonem kreci
jakbyscie sie chcieli poopalac i polenic na trawce to albo bulwary pod Wawelem (pewno beda dzikie tlumy jak zawsze z reszta, wiec przy weekendzie majowym tym bardziej...) albo na Bloniach - to miejsce ja sama polecam, uwielbiam lezec na srodku Bloni i sie wygrzewac w sloncu tam dla pasjonatow - skala Papieza....
polecam udac sie do Tynca opactwo benedyktynow, sklepik z ich wyrobami, restuaracja i przede wszystkim kosciol - miejsce mojego slubu
a no i Wawel - aczkolwiek to juz do waszej decyzji zostaje czy zwiedzac go dokladnie czy pobieznie (mnie zamki nie kreca, wiec ograniczylabym sie do dziedzinca, krypt itp)
a jak lubicie takie rzeczy to mozecie jechac na wycieczke do kopalni w Wieliczce
a no i Kazimierz - jak lubicie to synagogi, a jak nie to knajpy a na ulicy Waskiej do ogladniecie budynek mojego bylego LO (ale to dla pasjnoatow )
i jak bedziecie wieczorem to koniecznie idzcie na zapiekanki z okraglaka na Placu Nowym moj obowiazkowy punkt programu (i cichy zabojca diety )
aaa i jeszcze jest Nowa Huta... ostatnio bardzo popularne miejsce zwiedzania wsrod obcokrajowcow (szczegolnie wycieczki Crazy Guides ).

no bedziecie sie musieli na cos zdecydowac bo jak macie tylko weekend to raczej nie zdazycie wszystkiego obleciec

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
czy Czesio ma być twoim przyszłym kotkiem coś czuję że kocia rodzinka Lain się powiększy
jak najbardziej nasz nowy czlonek rodziny na razie bedzie ze swoja kocia mama przez jakies 2 miechy. ale to nie znaczy, ze nie bede go dogladac czy rosnie jak nalezy po pierwszym miesiacu przywioze mu juz taka karme dla malych kociaczkow, bo juz bedzie sie przestawial z mleka na konkretniejsze papu. i trzeba go bedzie pare razy odrobaczyc, ciocia nauczy go tez mam nadzieje kuwetkowania i gdzies tak koncem czerwca przywieziemy go do nas mam nadzieje, ze znajda z Beniem wspolny jezyk

Cytat:
a tu coś dla poczytania dla panienek o długim stażu w związku.... http://zdrowie.onet.pl/1553499,2040,...tyl_zycia.html my jesteśmy ze sobą już 7 lat i wiem że wiele z was też jest ze swoimi tżtami mnóstwo czasu i mam nadzieję że nam coś takiego się nie przydarzy
nam w tym roku stuknie 8 lat i wcale nie znajduje podobienstwa miedzy nami a parami opisanymi w tym artykule. bo my jestesmy bez slubu tak dlugo z prostej przyczyny - gimnazjum/liceum/studia - jak tu brac lub w tym okresie i wcale nie odczuwamy zadnej rutyny,kochamy sie coraz mocniej i nie mamy zadnej watpliwosci, ze chcemy ze soba byc i ze chcemy zalozyc razem rodzine

Tancerko po raz kolejny szczere kondolencje z powodu posiadania takiego szwagra

ja wlasnie od gina wrocilam z nowym zapasem pigul. a zaraz TZ do mnie przyjedzie, bo dzis sie wczesniej z pracy urwal

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-27 o 14:13
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 16:06   #1652
gosica502
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny
Ja wróciłam dziś na stancję i mam trochę czasu żeby popisac tutaj bo w domku to nigdy nie mam jak...
Piękny był u mnie weekend Chociaż nie pojechaliśmy do tej Krynicy... Ale za to w sobotę sobie zorganizowaliśmy grilla a w niedzielę byliśmy nad rzeczką a potem ze znajomymi na dancingu Wytańczyliśmy się z TŻcikiem za wszystkie czasu i mnie dziś trochę nogi bolą...

Tancerci składam kondolencję z powodu szwagra a Kasi z powodu zajętej orkiestry
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 16:09   #1653
kaska87
Zakorzenienie

idę spać mam doła

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 16:46   #1654
chilanes
Zakorzenienie

kaska co jest, co to za dół i spanie o 16? nie smutaj
Stary 2009-04-27, 17:31   #1655
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
no wiec Lusmarijko jestem i moge ci juz napisac co mi samej sie w Krk najbardziej podoba
przede wszystkim Rynek i uliczki - mozecie obejsc wszystkie i stwierdzic, ktora wy najbardziej lubicie. u mnie chyba #1 jest Kanonicza - bardzo klimatyczna, a obok niej plac Marii Magdaleny i widok na kosciol Piotra i Pawla (w ktorym sa wieczorami koncerty, a w dzien mozna popatrzec na wahadlo Foucault) - lubie to miejsc (a obok kosciola moj Instytut do ktorego codziennie kursuje moze dlatego tak mi sie tam podoba)
tak jak pisala Chilanes mozeciez wejsc na wieze kosciola Mariackiego (tylko jak traficie ze akurat bedzie taka mozliwosc) zeby popatrzec na panorame miasta. ale panorame mozecie tez ogladnac z ktoregos kopca (Kosciuszki - najbardziej oblegany, platne wejscie, pewno beda tlumy; Pilsudskiego - najwiekszy kopiec, mozna na niego isc spacerkiem spod ZOO, wstep jak najbardziej bezplatny, bardzo go lubie; Kraka - to calkiem niedaleko mnie, obok bylego obozu Plaszow, gdzie krecono Liste Schindlera, rowniez bezplatny i rowniez bardzo lubie szczegolnie o zachodzie slonca) sa jeszcze dwie inne alternatywy na ogladniecie panoramy miasta: albo z Diabelskiego Mlynu przy Rondzie Grunwladzkim (wlasnie postawili tam fajny lunapark - cos czuje, ze TZ mnie tam niebawem wyciagnie, albo mozecie tez ogarnac cale miasto z miejscowej 'nowosci' - platforma widokowa ktora unosi sie do gory na 150 metrow podczepiona do wielkiego balonu na tym jeszcze nie bylismy, ale TZ tez ma wielka ochote i nawet nie ze wzgledu, ze widok na miasto - bardziej go fakt uniesienia sie do gory balonem kreci
jakbyscie sie chcieli poopalac i polenic na trawce to albo bulwary pod Wawelem (pewno beda dzikie tlumy jak zawsze z reszta, wiec przy weekendzie majowym tym bardziej...) albo na Bloniach - to miejsce ja sama polecam, uwielbiam lezec na srodku Bloni i sie wygrzewac w sloncu tam dla pasjonatow - skala Papieza....
polecam udac sie do Tynca opactwo benedyktynow, sklepik z ich wyrobami, restuaracja i przede wszystkim kosciol - miejsce mojego slubu
a no i Wawel - aczkolwiek to juz do waszej decyzji zostaje czy zwiedzac go dokladnie czy pobieznie (mnie zamki nie kreca, wiec ograniczylabym sie do dziedzinca, krypt itp)
a jak lubicie takie rzeczy to mozecie jechac na wycieczke do kopalni w Wieliczce
a no i Kazimierz - jak lubicie to synagogi, a jak nie to knajpy a na ulicy Waskiej do ogladniecie budynek mojego bylego LO (ale to dla pasjnoatow )
i jak bedziecie wieczorem to koniecznie idzcie na zapiekanki z okraglaka na Placu Nowym moj obowiazkowy punkt programu (i cichy zabojca diety )
aaa i jeszcze jest Nowa Huta... ostatnio bardzo popularne miejsce zwiedzania wsrod obcokrajowcow (szczegolnie wycieczki Crazy Guides ).

no bedziecie sie musieli na cos zdecydowac bo jak macie tylko weekend to raczej nie zdazycie wszystkiego obleciec
jeju Lain jesteś kochana, że chciało Ci się to wszystko pisać, no ale dzięki temu mam swój osobisty mini przewodnik super, teraz na pewno nie zginiemy
oby udało nam się zobaczyć 1/8 tego to będzie dobrze

jeszcze raz dziękuję za taką odpowiedz

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
idę spać mam doła
to wyskakuj z niego szybko, a nie!!! znajdziecie inny, fajniejszy zespół, tylko trzeba zacząć ostro szukać a zobaczysz, ze będzie dobrze już Twój TZ coś wymyśli

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 17:35   #1656
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
to wyskakuj z niego szybko, a nie!!! znajdziecie inny, fajniejszy zespół, tylko trzeba zacząć ostro szukać a zobaczysz, ze będzie dobrze już Twój TZ coś wymyśli
w sumie ten zespół chciałam bo był najtańszy ale nie było w składzie żadnej babki a w tym co teraz biorę pod uwagę to jest

Stary 2009-04-27, 17:49   #1657
chilanes
Zakorzenienie

nooo to kasiu musicie się sprężyć i albo zaklepać ten, co go macie, albo poszukać innego, bo czasu już coraz mnie, będzie coraz trudniej cos znaleźć

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-27, 17:50   #1658
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki,
ja od wczoraj znowu chodze zasmarkana nie wiem co jest kiedys tak nie chorowałam

tancerko wspólczuje szwagra

dzis sie dowiedziałam ze nasz wspolny kolega własnie sie zareczył i szukaja z nazeczona sali i wszystkiego bo ślub chca jeszcze w tym roku ciekawe czy im sie uda,

kasia moze z tym zespołem wyjdzie lepiej niz myslisz
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 17:51   #1659
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
nooo to kasiu musicie się sprężyć i albo zaklepać ten, co go macie, albo poszukać innego, bo czasu już coraz mnie, będzie coraz trudniej cos znaleźć
wiem spotkanie rodziców za ok 2 tygodnie, ale myślę, że nie ma co czekać i jeszcze w tym tygodniu coś zaklepać

Stary 2009-04-27, 17:54   #1660
gosica502
Wtajemniczenie

No i Kasia takie pozytywne myślenie to się nam podoba Nie ten zespół to inny Widocznie tak miało byc
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 17:55   #1661
tancerka212
Zakorzenienie

hej dziewczyny wróciłam juz ze spacerku i oglądania wystaw z sukniami ślubnymi... i stwierdzam że nie mogę się doczekać już mierzenia.. chciałabym sobie pomierzyć kiecki choćby tak dla sportu jedna mi się bardzo podobała na manekinie ale na bank wyglądałabym w niej jak sierota hehehe no bo manekin był blondynką z dużym biustem a ja jestem kompletnym przeciwieństwem

wszystkim dziękuję za kondolencje- nie martwcie się ja tego tak nie zostawię szwagier nawet nie wie jaki mu się potwór niedługo do domu wprowadzi i umili jego wygodne życie itp

Kasia ty zamiast spać to byś orkiestry szukała hehehe
gadałam na weselu ze świeżopoślubioną kuzynką i mi opowiadała jak oni szukali zespołu bo nie mieli żadnych namiarów na żaden więc przesłuchiwali demówki i w końdu doszli do wniosku że na trzeźwo tego się nie da robić więc zaopatrzyli się w nniezły zapas wina hehehe i skończyło się to kompletnym pijaństwem ale za to ile śmiechu było- no i wybrali orkiestrę więc jeśli nie masz nic pod ręką to maszeruj po wino do sklepu i szukaj nowego zespołu
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-04-27, 17:58   #1662
kaska87
Zakorzenienie

jeden zespół mam na oku, jesli chodzi o drugi to czekam aż TZ zadzwoni do kolegi, żeby wziąć numer, bo nawet nie wiemy jak się nazywa ten zespół a jak byliśmy salę zaklepać to pani mówiła, że właśnie ten kolega-kuzyn miał fajną

Stary 2009-04-27, 18:02   #1663
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
w sumie ten zespół chciałam bo był najtańszy ale nie było w składzie żadnej babki a w tym co teraz biorę pod uwagę to jest
to chyba lepiej, że jest, bo w sumie to zawsze jakieś urozmaicenie jak babka też coś tam pośpiewa

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki,
ja od wczoraj znowu chodze zasmarkana nie wiem co jest kiedys tak nie chorowałam
oj ja też tak ostatnio mam, że ciągle coś mi jest.. ostatnio nawet posunełam się do zakupu visolvitu zobaczymy co to mi da

Cytat:
Kasia ty zamiast spać to byś orkiestry szukała hehehe
gadałam na weselu ze świeżopoślubioną kuzynką i mi opowiadała jak oni szukali zespołu bo nie mieli żadnych namiarów na żaden więc przesłuchiwali demówki i w końdu doszli do wniosku że na trzeźwo tego się nie da robić więc zaopatrzyli się w nniezły zapas wina hehehe i skończyło się to kompletnym pijaństwem ale za to ile śmiechu było- no i wybrali orkiestrę więc jeśli nie masz nic pod ręką to maszeruj po wino do sklepu i szukaj nowego zespołu
no co każdy sposób dobry, aby przyniósł oczekiwany rezultat, tylko żeby Kasia z Tadzikiem po tym winiaku nie doszli do wniosku, że najlepiej będzie jak sami sobie zaśpiewają i zagrają

Stary 2009-04-27, 18:04   #1664
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
to chyba lepiej, że jest, bo w sumie to zawsze jakieś urozmaicenie jak babka też coś tam pośpiewa
no mi się bardziej podoba jak babka jest w składzie
Cytat:
no co każdy sposób dobry, aby przyniósł oczekiwany rezultat, tylko żeby Kasia z Tadzikiem po tym winiaku nie doszli do wniosku, że najlepiej będzie jak sami sobie zaśpiewają i zagrają
ja jak się napiję to zamulamwięc lepiej nie pijemy poza tym Tadzisław jest na treningu

Stary 2009-04-27, 18:09   #1665
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
ja jak się napiję to zamulamwięc lepiej nie pijemy poza tym Tadzisław jest na treningu
hehe jak ja się napiję to albo gadam jak nakręcona albo idę spać
a poza tym to jestem mega ekonomiczna jak na przyszłą księgową przystało.... 2 piwa i finito

Stary 2009-04-27, 18:18   #1666
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jeden zespół mam na oku, jesli chodzi o drugi to czekam aż TZ zadzwoni do kolegi, żeby wziąć numer, bo nawet nie wiemy jak się nazywa ten zespół a jak byliśmy salę zaklepać to pani mówiła, że właśnie ten kolega-kuzyn miał fajną
kochana ty nie miej zespołu na oku tylko na linii telefonicznej- ja bym zadzwoniła z samej ciekawości zapytać o termin- żeby albo dalej brać pod uwagę albo wykreślić od razu. no a tż mam nadzieję nie będzie zwlekał już z braniem wizytówki co?? dało mu coś do myślenia to że nie mieli dziś waszego terminu wolnego ci co dzwoniliscie do nich??

Cytat:

mój tż ostatnio mi powtarza że on by mi coś zaśpiewał na weselu bo mu się podobało jak pan młody wyszedł na scenę- powiedział jedno zdanie ale tak piekne że baby to zaraz w płacz ze wzruszenia i zaśpiewał dla swojej żonki- i tż mi gada że on tez by śpiewał hahaha bardzo śmieszne... mam nadzieję że się rozmysli jeszcze hehehe bo nam goście zwieją z wesela i będzie

Cytat:
a poza tym to jestem mega ekonomiczna jak na przyszłą księgową przystało.... 2 piwa i finito
ooo widzisz to ja mam tak samo a ostatnio to w ogóle mnie alkohol nie kręci.. nie mam ochoty go w ogóle pić.. już nawet na ochotnika się jako kierowca zgłaszam co jest dziwne bo ja się boję samochodem jeździć w nocy i wozić ludzi...
Stary 2009-04-27, 18:18   #1667
kaska87
Zakorzenienie

nie no w tym tygodniu na pewno musimy zamówić orkiestrę nie ma bata!

Tancerka dzwonił dzisiaj TZ do nich i mają wolne więc nie ma co czekać trzeba rezerwować!

Stary 2009-04-27, 18:26   #1668
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nie no w tym tygodniu na pewno musimy zamówić orkiestrę nie ma bata!

Tancerka dzwonił dzisiaj TZ do nich i mają wolne więc nie ma co czekać trzeba rezerwować!
święte słowa!!! rezerwujcie jak sa fajni bo teraz czekanie już nic nie da- cieszę się że będziecie mieli zespół
w ogóle to szkoda że tak daleko mieszkasz bo po ślubie chętnie bym wpadła do ciebie pooglądać płytę z twojego wesela no i w ogóle najchętniej bym pooglądała wszystkie wesela was w przyszłym roku ale technicznie to chyba niemożliwe hehehe chyba

ale ja mam nadzieję że na gmailu to wkleicie wszystkie wasze weselne fotki bo ja się trzema nie zadowolę
Stary 2009-04-27, 18:30   #1669
kaska87
Zakorzenienie

no fajnie by było się spotkać ale jesteśmy rozsiane po całej Polsce a szkoda, nawet bym przełamała swoja nieśmiałość dla Was a jestem strasznie niesmiała mimo, że sprawiam całkiem odwrotne wrażenie

Stary 2009-04-27, 18:31   #1670
obca7
Wtajemniczenie

Zawsze płytki można pocztą wysłać
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 18:41   #1671
madziulka_
Zakorzenienie

Cześć Panienki
Ojj mieliśmy fajniutki weekendzik z TŻ, byliśmy w Rotterdamie, potem grill, spacerki i porobiliśmy fajne fotki, miło było
Ale powrót do rzeczywistości był nieunikniony
Ale w czwartek mamy wolne bo jest święto 'pomarańczowych", wysmarujemy buzie w kolorach Hol. i od środy wieczorem imprezowanie się zacznie
Poczytam co naskrobałyście teraz

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 18:43   #1672
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no fajnie by było się spotkać ale jesteśmy rozsiane po całej Polsce a szkoda, nawet bym przełamała swoja nieśmiałość dla Was a jestem strasznie niesmiała mimo, że sprawiam całkiem odwrotne wrażenie
pewnie że fajnie by było ale to raczej technicznie niemożliwe- jakbym powiedziała że jadę do wrocławia na zlot wizażanek panien młodych bo sie na forum nie mogłyśmy nagadać to chybaby zwątpił już całkiem w wizaż i uznałby to za sektę
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Zawsze płytki można pocztą wysłać
no w sumie możnaby ustalić kolejność np zaznaczyc miasta na mapie i wedlug ustalonej kolejności jedna do drugiej by wysyłała chyba miałybyśmy zajęcie na cały 2011 rok
Stary 2009-04-27, 18:46   #1673
metkaa
Zakorzenienie

zawsze tez na koniec 2010 roku mozemy jakis zlot zrobic
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 18:50   #1674
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie że fajnie by było ale to raczej technicznie niemożliwe- jakbym powiedziała że jadę do wrocławia na zlot wizażanek panien młodych bo sie na forum nie mogłyśmy nagadać to chybaby zwątpił już całkiem w wizaż i uznałby to za sektę
mój juz przyzwyczajony, że ja mam mądre pomysły, ale samej mnie raczej nie puści, bo on twierdzi, że po drugiej stronie siedzą gwałciciele, pedofile itd

a ja już wykąpana, pachnąca i "zabalsamowana" jestem teraz czekam na TZ-a

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-27 o 18:51
Stary 2009-04-27, 18:50   #1675
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
no w sumie możnaby ustalić kolejność np zaznaczyc miasta na mapie i wedlug ustalonej kolejności jedna do drugiej by wysyłała chyba miałybyśmy zajęcie na cały 2011 rok
To na pewno Heheheh ale ja lubię oglądać weslea, ale tylko te na których mnie nie było:P Bo siebie nei lubię oglądać
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
zawsze tez na koniec 2010 roku mozemy jakis zlot zrobic
A zlot to całkiem fajny pomysł Tylko gdzie by tu się spotkać
Stary 2009-04-27, 18:51   #1676
tancerka212
Zakorzenienie

zapraszam do Lublina zabierzemy was z Onaelką do Kazimierza i nałęczowa i innych ładnych miasteczek np do mojego hehehe
Stary 2009-04-27, 18:51   #1677
Quillaja
Rozeznanie

oj dziewczyny wam też już tęskno do Tego Dnia?
tak czytam sobie na LUBelskich Pannach Młodych już pierwsze dziewuszki wychodzą za mąż..... ja też chcę!! a to jeszcze 404 dni

Quillaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-27, 18:53   #1678
kaska87
Zakorzenienie

ej! PM mają od nas zgapiony tytuł

Stary 2009-04-27, 18:53   #1679
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
mój juz przyzwyczajony, że ja mam mądre pomysły, ale samej mnie raczej nie puści, bo on twierdzi, że po drugiej stronie siedzą gwałciciele, pedofile itd
hahahahahahahahahahahahah ahahahahahahahahahahahaha o nie mogę hahahaha z tymi gwałcicielami z panien młodych 2010 jakby tżci się bali nas puścić na taki zlot to byśmy musiały z nimi jechać i oficjalnie byśmy zostały zawiezione całą bandą przez nich do zakłądu psychiatrycznego
Stary 2009-04-27, 18:53   #1680
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
zapraszam do Lublina zabierzemy was z Onaelką do Kazimierza i nałęczowa i innych ładnych miasteczek np do mojego hehehe
oooo Jeszcze nigdy tam nie byłam muszę tylko sprawdzić ile to km hihihi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości