2009-06-29, 22:43
|
|
|
Zakorzenienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Chanel, Clinique, Clarins, L'Oreal - zapraszam:)
Zdjęcie 6.
Avon, kuleczki brązujące, widać na zdjęciu ile zostało.
Avon, Final Touch, puder prasowany, kolor Translucent, użyty kilka razy. - sprzedane na Allegro
Zdjęcie 7.
Próbka perfum Givenchy Ange ou Demon (1 ml) - nieużywana.
Dwie odsypki cieni sypkich, podobno MAC, ale nie jestem pewna oryginalności - żółty i jasnozielony. - sprzedane na Allegro
L’Oreal Double Extension – otwarty w kwietniu, zużycie ok. 30%, może więcej, tusz nadal doskonale nadaje się do użycia. - sprzedane na Allegro
L’Oreal Double Extension Carbon Black – otwarty w kwietniu, zużycie ok. 30%, może więcej, tusz nadal doskonale nadaje się do użycia. - sprzedane na Allegro
Zdjęcie 8.
Wiszące kolczyki 'szyszki' (nie wiem, jak to się nazywa ), oplecione srebrnymi (lub posrebrzanymi - nie jestem pewna) niteczkami, z fioletowymi kamyczkami. Nie są ciężkie, fajnie się je nosi. Na pierwszym zdjęciu widać, jak prezentują się na uchu (proszę mi wybaczyć brak makijażu ). Jedna szyszka troszkę nieregularna, ale nie wpływa to na urodę kolczyków Wyczyszczone, odkażone.
Zdjęcie 9.
Cztery plastikowe bransoletki. Ich fakturę widać dokładnie na ostatnim zdjęciu. Trzy węższe (czerwona, jasnofioletowa i niebieska/turkusowa - zależy od światła) i jedna szersza (czerwona). Niewiele noszone, niezniszczone.
Edytowane przez Jeanne90
Czas edycji: 2009-08-31 o 16:58
|
|
|