Zakorzenienie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
Euphoria EDP nowa, Kolorówka Dior, GOSH, AVON, i inne różności.... :)
NIEAKTUALNE!
Cześć Dziewczyny 
Mam na wymianę kilka rzeczy.
Wish lista:
PIERRE RENE BAZA POD MAKIJAŻ
PODKŁAD W MUSIE PIERRE RENE ODCIEŃ 03
Naomi Campbell Seductive Elixir tylko EDP
Naomi Campbell With Kisses tylko EDP
Wszelkie odżywki i szampony Pantene
(jeżeli chodzi o bazę i podkład w musie przyjmę tylko nowe, nieużywane, a oddam na prawdę dużo)
Na szaro zaznaczam rzeczy wymienione, nieaktualne.
Na czerwono dokładki.
PERFUMY:
2. Woda perfumowana Incandessence AVON, ubytek jak na zdjęciu /30ml.
Kolorówka:
7. Puder naturalny hypoalergiczny. GOLDEN GLOW 15g.
9. Cień do powiek (nie wiem jaki odcień, ale widać na zdjęciu)
Pielęgnacja ciała:
13. ANEW Clinical Krem modelujący sylwetkę. AVON 150ml NOWY
Wymienione lub nieaktualne:
1. Calvin Klein Euphoria EDP 30ml. - nowa, zakupiona na dolce.pl 28.08.2009, posiada paragon, pudełko. psiknięta dwa razy - nie mój zapach jednak łatwo nie oddam, bo jest nowa. Fotki mogę zrobić jeśli ktoś chce. !Wymienię tylko na inne perfumy, więc proszę nie dawać mi innych propozycji wymian! => sprzedane na allegro
4. Ochronny krem nawilżająco-rozświetlający SPF 30. Avon 50ml. NOWY=> aleksandra188
5. Krem nawilżający+lekki podkład. NIVEA VISAGE YOUNG.
Odcień NATURAL, ok.50/75ml.=> aleksandra188
6. Korektor w pędzelku. AVON, użyty 3 razy.=> aleksandra188
8. Cień do powiek BOURJOIS Paris, Caramel 83. 2,5g.=> aleksandra188
12. Odświeżający spray do higieny intymnej. AVON, 25ml. NOWY => Nicole
1. Kojący balsam do ciała z kolagenem, masłem shea i witaminą E. Gosh, 400ml. NOWY => link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,16692,keep-young-and-beautiful-nourishing-body-lotion-wygladzajacy-balsam-do-ciala.html => sprzedany na allegro.
4. Dezodorant w aerozolu White Tea - Biała Herbata. Gosh, 150ml. NOWY=> nieaktualne
10. Luksusowa szminka przeciw oznakom starzenia SPF 15, GLAZED ALMOND, AVON - NOWA. => nieaktualne
11. Regenerujący body spray Czarna Czereśnia i Gałka Muszkatołowa. AVON, ubytek jak na zdjęciu. => nieaktualne - wyrzuciłam, bo zdąrzył się przeterminować.
3. Dezodorant w rolce antyperspirant. Gosh, 75ml. NOWY => link do KWC https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,16143,classic-creme-deo-roll-on-antiperspirant.html => zaczęłam korzystać
2. Dezodorant w aerozolu. Gosh, 150ml. NOWY => j.w.
4. Woda Perfumowana In Bloom AVON, - NOWA w pudełku, 50ml. (spróbowałam tylko kilka psików) + żel pod prysznic In Bloom 150ml. 2 razy użyty=> zabcia87stw
3. Esencja Perfumowana today tomorrow always HEART AVON, - NOWA 30ml. folia, edycja limitowana. (proszę pytać czy nie zaczęłam używać) => nieaktualne, zaczełam używać.
Edytowane przez pixelka
Czas edycji: 2011-07-02 o 09:52
|