|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Bershka, Troll, Deep, Rapper, Morgan i inne:) bluzeczki i płaszcze wiosenno-jesienne.
NIEAKTUALNE!
Cześć Dziewczyny ![]() Mam na wymianę kilka rzeczy. Wish lista: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (jeżeli chodzi o bazę i podkład w musie przyjmę tylko nowe, nieużywane, a oddam na prawdę dużo) Na szaro zaznaczam rzeczy wymienione, nieaktualne. Na czerwono dokładki. ![]() (płaszcze zostały wystawione też na allegro i nie ukrywam, że bardziej zależy mi na ich sprzedaży niż na wymianie dlatego jeśli się sprzedadzą to mogą stąd zniknąć - z góry przepraszam.) 1. Fioletowa kurtka Deep rozmiar XS (moim zdaniem pasuje też spokojnie na S) 100% bawełny, lekko ocieplana pikowaną podszewką. 2. Beżowy płaszczyk Rapper rozmiar S (moim zdaniem jest bardziej uniwersalny dzięki regulacji w pasie więc dawałabym nawet XS-M) 100% bawełny, bardzo mięciutki w dotyku, ubrany tylko 3 razy. 3. Bordowy płaszczyk rozmiar XS (moim zdaniem pasuje też na S) 100% poliester. Ubrany 2 razy. 4. Czarny płaszczyk rozmiar S (moim zdaniem tez M) 100% bawełny, te kropy na zdjęciach to wada aparatu. ![]() 1. Bluzka w paski kremowo - brązowe rozmiar S, bardzo przyjemny miękki materiał, ubrana zaledwie kilka razy. 2. Bluzka z 'falbankami' na dole rozmiar S, kolor kremowy, bardzo ładnie leży na ciele, modeluje talię czego niestety zdjęcia nie pokazują. 3. Czerwona bokserka rozmiar ciężko określić, bo na metce jest mało wyraźne oznaczenie, podejrzewam, że jest to S/M 4. Biała bokserka Bershka rozmiar M, bardzo ładnie leży, kolor jest biały i to na prawdę czysta biel, nie jest zabrudzona, nie wiem czemu zdjęcia takie ciemne wyszły, ale wierzcie mi na słowo ![]() 5. Bluzka zielona MORGAN - NOWA Z METKAMI ROZMIAR S kupiłam po przecenie ze 180zł na 59,90zł więc łatwo nie oddam. 6. Bluzka w paski TROLL rozmiar S (moim zdaniem też M) bardzo mało chodzona. 7. Bluzka/Sweterek Philip Russel rozmiar XS 8. Bluzka czerwona rozmiar XS materiał dość rozciągliwy, ale mimo wszystko jest malutka. Rękawy 3/4. ![]() 1. Czarne pumpy / alladyny NOWE takie jak na zdjęciu, rozmiar raczej uniwersalny jak każde ![]() http://www.piekary.net/~tivol1/allegro/alladynki/alladynki4.jpg ![]() 1. Suknia balowa bordowa firmy MONA rozmiar 36 miałam ją raz ubraną, zdjęcie zapożyczone z internetu. Do sukni jest też szal w takim samym kolorze z tego kompletu. Suknia jest dwuczęściowa tzn. gorset+spódnica. Gorset jest regulowany z tyłu więc spokojnie pasuje też na osoby noszące rozmiary większe. wartość 350zł więc proszę nie dawać 'głupich' propozycji wymiany. Ciuchy oczywiście wyprasuje, bo niestety spieszyło mi się z robieniem zdjęć, póki miałam dostępny aparat więc nie miałam czasu już prasować.
![]() ![]() ![]() ![]() mgr matematyki ![]() Edytowane przez pixelka Czas edycji: 2011-07-02 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Bershka, Troll, Deep, Rapper, Morgan i inne:) bluzeczki i płaszcze wiosenno-jes
Coś u mnie za: Biała bokserka Bershka rozmiar M ?
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Bershka, Troll, Deep, Rapper, Morgan i inne:) bluzeczki i płaszcze wiosenno-jes
coś u mnie za:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1278415252 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za białą bokserke?
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Z odlewek zostało Naturelle i Yria, reszta nagocjowana. Naturelle mogę zrobić większą odlewkę.
- Marilyn Monroe Edytowane przez SweetButterfly Czas edycji: 2010-07-06 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
znajdziesz cos u mnie za kremowy płaszczyk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Coś za chociaż jedna z nich?
2. Bluzka z 'falbankami' na dole rozmiar S 4. Biała bokserka Bershka rozmiar M,
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej, wpadła mi w oko tylko woda: 2. Woda perfumowana Incandessence AVON, ubytek jak na zdjęciu /30ml...
co do tuniko-sukienki, tutaj wymiarki: dł - ok 72cm (bez szelek, mierzone z tyłu) szer - 38cm, rozciąga się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
up dokładka
![]()
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.