|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Hello!
Cytat:
Napisane przez Kostka09
przynajmniej nie tyjesz jak ja... chociaz nie jest tak zle bo okazalo sie ze moja waga reaguje na krzywa podloge i musze ja stawiac w prostym miejscu, wiec schudlam tak 0,5-1kg i kicha nic wiecej
|
Kostko, zawsze to prawie kg do przodu! Wiem, że przy spektakularnych sukcesach Tysi to się wydaje mało, ale ja powtarzam sobie, że lepszy rydz niż nic. Każda najwyraźniej chudnie w swoim własnym tempie. Ale ważne, że w ogóle, i jeszcze ważniejsze, to taki stan rzeczy utrzymać .
Cytat:
Napisane przez Kostka09
virginio - tak mi przyszlo do glowy, ze to nie jest szkola jezykowa tylko agencja posrednictwa w szukaniu klientow..czyli wlasciwie odwalaja Ci czarna robote (reklame) ktora robilas dla Ciebie to chyba dobrze, mozesz program, ksiazki, zajecia ustalic sama, a pewnie biora procent od ucznia, wiec chyba ok 
|
Nie, nie, jest to szkoła językowa. W sumie mogę chyba Wam napisać jaka - mobile english, może ktoś słyszał? Ale z grubsza wygląda to tak jak napisałaś, więc w sumie gites. Za godzinę dostaję 10zł mniej niż sama zwyczajowo biorę, więc nie jest źle.
Cytat:
Napisane przez Tysia1907
kochane tyle co do domu weszłam, i wpadam d razu do was z radosna nowina!!!!!!!
a tak rano spontanicznie weszłam na wagę iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
i jest mnie kolejne 2kg mniej łącznie już 7 chyba się posikam z radości dzis
|

Cytat:
Napisane przez Niuniuska
A ja wróciłam z rossmanna, troszkę się obkupiłam: krem do twarzy i szamponik BD, odżywka do włosów Yung, podkład matujący AA i puderek antybakteryjny Synergen Już mi lepiej na sercu, chociaż mniej kaski w portfelu
Jutro moja sis ma urodzinki więc szykuje się kolejne zakupowe szaleństwo - taka już nasza tradycja prawie... ;P A za tydzień mój Tż też obchodzi urodzinki. Wymyśliłam, że skoro lubi słodycze to zrobię mu wieką pakę z cukierasami, wśród których ukryję prezent właściwy czyli perfumki CK . Wszystko zawiążę wstążeczką z wielką kokardą. O! Osłodzę mu życie chociaż trochę, zważywszy na ostatni nieciekawy okres... hyh.
|
Oj robicie mi smaka na zakupy!
Pomysł na prezent bardzo fajny!! 
Gratuluję jędrnego brzuszka!! 
Cytat:
Napisane przez blokerka
Dzionek był super Jak mam zrobione włoski i brwi, to od razu się lepiej czuję. To jest śmieszne jakie kobiety potrafią być dziwnutkie Żeby od kształtu fryzury zależał cały świat, to tylko u mnie
|
Chyba każda tak ma . Pokaż się w nowych włoskach!
Cytat:
Napisane przez blokerka
Nie wiem czy nie piszę za późno, ale moim zdaniem wszystko gra Ja też pracuję dla takiej szkoły, tylko, że w moim przypadku uczniowie przychodzą do mnie do domu, więc jest w ogóle pięknie
No i negocjuj z nimi w miarę wysoką stawkę, bo oni sporo ściągają za takie zajęcia, a niewiele w sumie robią, więc nie daj się oskubać i walcz
|
Tak, też myślę, że będzie OK. Stawka narazie nie jest najgorsza, bo oni sami mają dość konkurencyjne stawki, w zasadzie to aż się zastanawiam, jak wychodzą na plus. Ale masz rację, i za jakiś czas zamierzam ponegocjować .
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
witajcie dzis znowu wieczor zapowiada sie ciekawie o ile go nic nie popsuje.
wczoraj powiedzialam o tym wszystkim co wam mowilam markowi a o na to ''daj nam szanse'' te slowa zapadly mi w pamiec
|
Dać mu szansę!!! Dać mu szansę!!
I muszę się już niestety zawijać, bo na 13 mam korki a chcę jeszcze skoczyć na basen i może wreszcie do krawcowej z przeróbką tych spodni. Do domu wrócę jakoś o 17, ale nie wiem czy do Was zajrzę bo wieczorkiem wybieramy się do znajomych.
Miłego dnia!
I'll be dreaming my dreams with you..
|