Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-10-09, 09:24   #907
virginia
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Hello!

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
przynajmniej nie tyjesz jak ja... chociaz nie jest tak zle bo okazalo sie ze moja waga reaguje na krzywa podloge i musze ja stawiac w prostym miejscu, wiec schudlam tak 0,5-1kg i kicha nic wiecej
Kostko, zawsze to prawie kg do przodu! Wiem, że przy spektakularnych sukcesach Tysi to się wydaje mało, ale ja powtarzam sobie, że lepszy rydz niż nic. Każda najwyraźniej chudnie w swoim własnym tempie. Ale ważne, że w ogóle, i jeszcze ważniejsze, to taki stan rzeczy utrzymać .

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
virginio - tak mi przyszlo do glowy, ze to nie jest szkola jezykowa tylko agencja posrednictwa w szukaniu klientow..czyli wlasciwie odwalaja Ci czarna robote (reklame) ktora robilas dla Ciebie to chyba dobrze, mozesz program, ksiazki, zajecia ustalic sama, a pewnie biora procent od ucznia, wiec chyba ok
Nie, nie, jest to szkoła językowa. W sumie mogę chyba Wam napisać jaka - mobile english, może ktoś słyszał? Ale z grubsza wygląda to tak jak napisałaś, więc w sumie gites. Za godzinę dostaję 10zł mniej niż sama zwyczajowo biorę, więc nie jest źle.

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
kochane tyle co do domu weszłam, i wpadam d razu do was z radosna nowina!!!!!!!

a tak rano spontanicznie weszłam na wagę iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
i jest mnie kolejne 2kg mniej łącznie już 7 chyba się posikam z radości dzis

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
A ja wróciłam z rossmanna, troszkę się obkupiłam: krem do twarzy i szamponik BD, odżywka do włosów Yung, podkład matujący AA i puderek antybakteryjny Synergen Już mi lepiej na sercu, chociaż mniej kaski w portfelu
Jutro moja sis ma urodzinki więc szykuje się kolejne zakupowe szaleństwo - taka już nasza tradycja prawie... ;P A za tydzień mój Tż też obchodzi urodzinki. Wymyśliłam, że skoro lubi słodycze to zrobię mu wieką pakę z cukierasami, wśród których ukryję prezent właściwy czyli perfumki CK . Wszystko zawiążę wstążeczką z wielką kokardą. O! Osłodzę mu życie chociaż trochę, zważywszy na ostatni nieciekawy okres... hyh.
Oj robicie mi smaka na zakupy!
Pomysł na prezent bardzo fajny!!
Gratuluję jędrnego brzuszka!!

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Dzionek był super Jak mam zrobione włoski i brwi, to od razu się lepiej czuję. To jest śmieszne jakie kobiety potrafią być dziwnutkie Żeby od kształtu fryzury zależał cały świat, to tylko u mnie
Chyba każda tak ma . Pokaż się w nowych włoskach!

Cytat:
Napisane przez blokerka Pokaż wiadomość
Nie wiem czy nie piszę za późno, ale moim zdaniem wszystko gra Ja też pracuję dla takiej szkoły, tylko, że w moim przypadku uczniowie przychodzą do mnie do domu, więc jest w ogóle pięknie
No i negocjuj z nimi w miarę wysoką stawkę, bo oni sporo ściągają za takie zajęcia, a niewiele w sumie robią, więc nie daj się oskubać i walcz
Tak, też myślę, że będzie OK. Stawka narazie nie jest najgorsza, bo oni sami mają dość konkurencyjne stawki, w zasadzie to aż się zastanawiam, jak wychodzą na plus. Ale masz rację, i za jakiś czas zamierzam ponegocjować .

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
witajcie dzis znowu wieczor zapowiada sie ciekawie o ile go nic nie popsuje.
wczoraj powiedzialam o tym wszystkim co wam mowilam markowi a o na to ''daj nam szanse'' te slowa zapadly mi w pamiec
Dać mu szansę!!! Dać mu szansę!!

I muszę się już niestety zawijać, bo na 13 mam korki a chcę jeszcze skoczyć na basen i może wreszcie do krawcowej z przeróbką tych spodni. Do domu wrócę jakoś o 17, ale nie wiem czy do Was zajrzę bo wieczorkiem wybieramy się do znajomych.

Miłego dnia!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora