Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-07, 13:52   #871
Kostka09
Zakorzenienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

u mnie piekne slonce, zaraz jade do stajni a wczesniej musze odebrac przesylke dla rodzicow ze wspomnianym wczesniej olejem lnianym moze i ja sobie zrobie kuracje przed zimowa
a wieczorkiem mam nadzieje na kino - jak zdarze

wkurzona jestem jednak na ta moja wage, a moze ona sie zepsula
ostatnia moja szansa to SB na obiadek zjadlam zapiekane papryki z twarogiem /fetą/pieczarkami z przepisow SB i byly bardzo dobre

Blokerko - wydaje mi się, ze jak sie uprzesz to dasz rade, na kazdej diecie trzeba gotowac/przygotowac sobie cos do jedzenia a te przepisy z SB sa bardzo malo pracochlonne i proste zresztą przesle Ci wieczorem przepisy i opis dietki jak chcesz, podaj maila na prw/mam od Tysi
a "na wynos" mozesz brac sobie różne salatki, wersji jest tysiace a to z:jajkami/tunczykiem/kurczakiem/pieczonym/wedzonym/feta/warzywne/a ze zima nadchodzi takie salateczki mozesz zabrac napewno sie nie popsują, a po dwoch tygodniach juz i kanapki z razowca też czy tortille

lece odezwe sie wieczorem, cium

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2009-10-07 o 13:54
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 14:27   #872
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
u mnie piekne slonce, zaraz jade do stajni a wczesniej musze odebrac przesylke dla rodzicow ze wspomnianym wczesniej olejem lnianym moze i ja sobie zrobie kuracje przed zimowa
a wieczorkiem mam nadzieje na kino - jak zdarze

wkurzona jestem jednak na ta moja wage, a moze ona sie zepsula
ostatnia moja szansa to SB na obiadek zjadlam zapiekane papryki z twarogiem /fetą/pieczarkami z przepisow SB i byly bardzo dobre

Blokerko - wydaje mi się, ze jak sie uprzesz to dasz rade, na kazdej diecie trzeba gotowac/przygotowac sobie cos do jedzenia a te przepisy z SB sa bardzo malo pracochlonne i proste zresztą przesle Ci wieczorem przepisy i opis dietki jak chcesz, podaj maila na prw/mam od Tysi
a "na wynos" mozesz brac sobie różne salatki, wersji jest tysiace a to z:jajkami/tunczykiem/kurczakiem/pieczonym/wedzonym/feta/warzywne/a ze zima nadchodzi takie salateczki mozesz zabrac napewno sie nie popsują, a po dwoch tygodniach juz i kanapki z razowca też czy tortille

lece odezwe sie wieczorem, cium

tyle tutaj o SB, że i mnie zaciekawiło.... Kostko.... prooooosze! Na Pw już wysyłam mój adres e-mail
Stary 2009-10-07, 15:08   #873
mamrotka
Wtajemniczenie

hej laleczki

w tym calym moim zrzedzeniu zapomnialam pogratulowac Tysi naszej kochanej straconych kg tak trzymaj dziewczyno!!! no i Niuni rowniez tak ladnie Wam idzie ze milo popatrzec trzymam kciuki za dalsze sukcesy

Marei moja mam tez czasami ma dziwne zagrywki, raz mnie wspiera we wszystkim, a innym razem to w ogole zastanawiam sie czy oby nikt mnie nie zamienil z jej dzieckiem na porodowce te 23 lata wstecz
a mala moja to teraz chyba juz ze dwa kilo ma
no i masz super bluzke te z myszka miki, ach pamietam moje mlode lata, mialam taki okres co tylko sluchalam metaliki, nirvany teraz z reszta tez

cos mialam jeszcze napisac ale moja pamiec szwankuje

lece do tego ross

a mialam zapytac co myslicie o lanych perfumach? powiem szczerze ze do tej pory nie przykladalam duzej uwagi do perfum ale jako ze juz zapomnialam kiedy ostatni raz palilam fajki to stwierdzilam ze teraz musze sobie cos zafundowac i pachniec perfumami a nie mieszanka tytoniowo perfumowa nie lubie lazic po drogeriach i testowac a musze jakos znalesc "ten jedyny moj zapach" no i mialam tylko avony, orif., i td a chcialabym cos fajnego

no i musze jakos kolacje dla mezusia zrobic bo ostatnio i jemu sie dostaje ale wiecie on juz sam stwierdzil ze to hormony tylko co przygotowac najlepsza opcja jest zamowienie pizzy ale to tak bez wkladu wlasnego to nie chce, moze zapiekanke jakas mu zaserwuje

zajrze pozniej
Stary 2009-10-07, 15:21   #874
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Tysiu- udowodnij mamicie, że gada bzdury! Po tych dwóch tygodniach powolutku wpworadzaj węgle i zobaczysz, że dalej będziesz chudła aż miło
Pod petycją do Twojej szkoły podpiszę się obiema łapkami! Żądamy więcej czasu na wizaż dla Tysi!!!
Eeee... Czy ktoś mógłby napisać podobną petycję do mojego szefa...?
no w poniedzial nastpapi dzien 2 fazy, ozabczymy, bede kork po kroku żebrac NIUNIe o pomoc i mzoe jakos to bedzie
a co do petycji to ja Ci podpisze Twoja skooro TY pospidzesz moja haha;*

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Tysia trzymaj sie dzielnie na uiczelni i nie denerwuj sie tak bo złośc urodzie szkodzi !!!!!!
kochana, dzis bylo wyjatkow zabawnie...jakao ze studiuje agroekonomie co ma stikte kontakt z rolnictwem to jest duzo o produkcji roslinnej zwierzecej, ochronie rozlin i takei tam, i po zajeciach z produkcji zwierzecej siedzimy z dziewczynami an korytarzu a na przeciko nas ogromne zdjecia BUHAJÓW hahahah;D i smiejemy ostro, a potem sie pytam dziewczyn;p;p skoro krowe zapładnia inseminator hahahahahahahahahah to skad on ma nasienie hahahahah;p co oni tym byką robią ze je maja hahahahahahahahahahahahah ahahahahaha, tosmy sie smiely z tego poł dnia;D
no bo oczywsicie TYsiunai glupei pytanei musialal zadac;D
ale swoja droga, nikt mie nei odpwoeidzial hahaha;D
i sie smialam caly dzien jak glupia to mi pwoeidialy kolezanki zebym sie uspokoila bo zawaołaja inseminatora do mnei ahahahahahahahah:P:P:P:P
dzis bylo pozytynie, bo wesolo, krotko i beznerwowo;D tylko ta podudka w deeszczeu;/

Cytat:
tysia - nie denerwuj sie kobietko, kazdy przezyl bajzel na uczelni Ty tez przezyjesz, w gruncie rzeczy nie slyszalam jeszcze o uczelni na ktorej byloby sensownie
wiesz wlasnie uswiadomilam sobie, że ja w Krosnie robilam prawo jazdy jakies 5 lat temu..., bo mieszkalam wtedy w Bieszczadach, wiec moglam Cie nawet gdzies spotkac na ulicy a tak wogole bardzo lubie krosno, jezdzilam tam czasami
o la 5 lat temu to ja bylam gdzies na pcoatku liceum;d to pewno gdzies przemyklaas Eleczka kolo mnie;D
czemuś sie pipko wyprowadziła
miała bym Ci blisko i pod reką
a mi sie wcale to zadupiaste krosno nie podoba
a amsz tu jaks rodzine czy cos? mzoe przyjedziesz w odwiedziny;D

blokerka;
zjadlo mi Toj cytat wrt;/
powiem Ci kochana ze ciezko m itak wytrzumac podczas gdy men ikady na okolo w ku na maxa;D
i chyba jedak zaczen korzsytac z melisek;D

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie rozumiem tych naszych matek i ich "wsparcia"...
no sama sie zastanawiam c o z nimi!!!!!
gdybysmy tak my do nich mowily to by byl foch jak stad na ksiezyc!!!!
cóz biedne mozemy poczac, jak tylko pomamrac sobie w mysalch an nie, ew tutaj;D

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Tysiu, numer mamuśki z smsem i poduszką bezbłędny, ale nie dziwię Ci się, że Cie szlag i jasny gwint trafił!! Mnie też by dopadł i to w sekundę ;P Siorbnij meliski trochę na uspokojenie (działa, działa wczoraj wypróbowałam ). No i chciałam Cię bardzo przeprosić, że nie godziłam się z Tżtem tak jak matka natura Tysia kazała ale tak się złożyło, że za dużo byłoby świadków, a to jakoś mnie nie kręci Spoko loko, nadrobimy, nie bój siaaa
ok, czymama za slowoe...w sprawie tego godzenia;*
meliske chyba musze zaczac paąlszowac....mam w domu taka pomaranczowa...czy ona dziala tak samo jak taka zwykła?? bo nie mam smaka na zwykła;/

kochane ja juz po obiadziuniu, dzis maialm czas i go wykonac i zjesc i wogole, a ta kto dupia zbita goolnie.
czekam na auto ;/ ale mamity nadal nei ma, ma focha po wczorajszym bo nawet smsa zadnego nei napsaila co w jeje przyapdku dziwnosc;/ i znajc ja beedzie specjalnei rpzedluzac zeby m iauta nei przyweisc;/ a dokaldnei wie ze mam ejchac do ori odebrac pakunek i do koelzanki zawiesc jeje i pogadac se o duperelciach!

no szok co za babsztyl;/

---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
w tym calym moim zrzedzeniu zapomnialam pogratulowac Tysi naszej kochanej straconych kg tak trzymaj dziewczyno!!! no i Niuni rowniez tak ladnie Wam idzie ze milo popatrzec trzymam kciuki za dalsze sukcesy
dzikeuje koteczku;*****

Cytat:
a mialam zapytac co myslicie o lanych perfumach? powiem szczerze ze do tej pory nie przykladalam duzej uwagi do perfum ale jako ze juz zapomnialam kiedy ostatni raz palilam fajki to stwierdzilam ze teraz musze sobie cos zafundowac i pachniec perfumami a nie mieszanka tytoniowo perfumowa nie lubie lazic po drogeriach i testowac a musze jakos znalesc "ten jedyny moj zapach" no i mialam tylko avony, orif., i td a chcialabym cos fajnego
ja osobisie kocham i uwielbiam PRET a PORTER
kocham ten zapach dlugo i pieknie pachnie wg mnie;0
Stary 2009-10-07, 17:19   #875
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
hej laleczki

Marei moja mam tez czasami ma dziwne zagrywki, raz mnie wspiera we wszystkim, a innym razem to w ogole zastanawiam sie czy oby nikt mnie nie zamienil z jej dzieckiem na porodowce te 23 lata wstecz
a mala moja to teraz chyba juz ze dwa kilo ma
no i masz super bluzke te z myszka miki, ach pamietam moje mlode lata, mialam taki okres co tylko sluchalam metaliki, nirvany teraz z reszta tez

dziekowac, dziekowac ja slucham wszystkiego, ale 20.10 jade na... cannibal corpse do krk z exTŻ... i jego kolegami. Ostatnio jednak zasłuchuje się w utwór nr 6 i 9 na płycie Stańko "lontano"...mrrr
2kg??? omg! to razem z wodami itd to musi być ciężkie... może to głupie pytanie, ale czy czujesz ten ciężar??
Wczoraj w nocy nie mogłam przez gorączkę spać, więc puściłam "przyjaciół" sezon7/8 [uwaga to beda szczegoly wiec jak ktos nie doszedl do konca sezony 7 to nie czytac] i sie okazalo, ze Rachel jest w ciąży z Rossem.... ale się naryczałam... widać hormony u mnie szaleją, bo PMS się zbliża

cos mialam jeszcze napisac ale moja pamiec szwankuje

lece do tego ross

hmm... z tymi zapachami to ciężko... szukam też tego jedynego, ale wychodzi mi to szukanie równie wspaniale jak szukanie tego jedynego mężczyzny, czyli nienienienienieniemoge się zdecydować...
oriflame ma dobre zapachy, trwałe, ale zależy które. Mam giordani white gold i after hours i trwałość mają świetną, nie są zbyt proste czy płaskie. Z avonu mało znam, ale te od Lacroix są jakościowo niezły też. Nadal chodzę i testuję w perfumeriach, niestety gust zapachowy zmienia się wraz z humorem. Na maila wyślę strony, gdzie można kupić perfumy trochę taniej, a są oryginalne, na pewno - to na wypadek gdybyś się na jakiś zdecydowała

no i musze jakos kolacje dla mezusia zrobic bo ostatnio i jemu sie dostaje ale wiecie on juz sam stwierdzil ze to hormony tylko co przygotowac najlepsza opcja jest zamowienie pizzy ale to tak bez wkladu wlasnego to nie chce, moze zapiekanke jakas mu zaserwuje

zajrze pozniej

Tysiu pret a porter jest śliczny Pamiętam jak go Cioci podkradałam parę lat temu boski!!
Nie wiesz skąd materiał do inseminacji ja tez i wole nie pytac
Stary 2009-10-07, 19:25   #876
mamrotka
Wtajemniczenie

no lalki wrocilam z miasta oczywiscie najpierw musialam rachunki poplacic a co mialam ze soba jeszcze to przepuscilam
na probe w ross kupilam gabke syrenke, chysteczki nawilzone babydream(zawsze musze miec w torebce a ze byly nie drogie to wzielam na probe), plyn z pompka bb, szampon bb,spray lilliputz, dwa zele isany(tez byly w promocji), zel do golenia brzoskwiniowy, olejek do ciala dla kobiet w ciazy i zaczynam testy oby wszystko sie sprawdzilo bo kupilam tego tyle a wydalam nie duzo co w dobie krysyzu jest wielkim plusem no i jeszcze kupilam lactacyd, plyn do kapieli apart i ziaja dwufazowa ( tez na probe, najlepszy jest dla mnie loreal a ze ziaja jest duzo tansza to sprobuje) no i antyperspirant dove kupilam tylko ze nie wiem czy bedzie dobry bo zawsze milam od chyba 8lat ten z granatowa przykrywka a teraz nie moglam znalesc wzielam tez z granatowa tylko ze przezroczysta, jutro testy

i zachaczylam jeszcze biedronke i wlasnie popijam herbatke pomaranczowo-cynamonowa ale nie wiem czemu jest slodka wiecej nie kupie bo nie lubie slodkich

chcialam jeszcze sklep ze zdrowa zywnoscia zachaczyc co by olej kokosowy kupic ale juz bylo za pozno i w ogole korki takie ze nawet nie ma gdzie zaparkowac

Marei wagi malej nie czuje, ale ciezko jest kiedy klade sie spac bo nie moge sie ulozyc, musze zawsze zrobic miejsce na brzuch a pozniej sama sie ukladam, tz co wieczor slyszy tylko haslo na boczek i spac , a ostatnio zaczal sie smiac ze na salceson
Stary 2009-10-07, 21:34   #877
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
tyle tutaj o SB, że i mnie zaciekawiło.... Kostko.... prooooosze! Na Pw już wysyłam mój adres e-mail
już wysłalam

Cytat:

ja juz od paru dobrych lat uwielbiam Yssey Miyake i caly czas mam ale na wieczor go lubie, a tak na codzien bardzo lubie Gio Giorgio Armani i l'eau par kenzo, mam oryginalne ale juz pare lat chyba bo na codzien uzywam C-Thru bardzo go lubie
ale niestety swojego zapachy trzeba szukac...

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
o la 5 lat temu to ja bylam gdzies na pcoatku liceum;d to pewno gdzies przemyklaas Eleczka kolo mnie;D
czemuś sie pipko wyprowadziła
miała bym Ci blisko i pod reką
a mi sie wcale to zadupiaste krosno nie podoba
a amsz tu jaks rodzine czy cos? mzoe przyjedziesz w odwiedziny;D
a ja bylam zaraz po studiachnie mam rodziny, mam przyjaciól i mieszkalam tam k/ustrzyk doln, prowadzilam stadnine z przyjaciólka, ale jakos wrocilam i chyba zaluje...ale to ciezszy problem... tesknie bardzo za Bieszczadami swietnie tam jest moze przyjade kiedys to Cie odwiedze

Cytat:
na probe w ross kupilam gabke syrenke, chysteczki nawilzone babydream(zawsze musze miec w torebce a ze byly nie drogie to wzielam na probe), plyn z pompka bb, szampon bb,spray lilliputz, dwa zele isany(tez byly w promocji), zel do golenia brzoskwiniowy, olejek do ciala dla kobiet w ciazy i zaczynam testy oby wszystko sie sprawdzilo bo kupilam tego tyle a wydalam nie duzo co w dobie krysyzu jest wielkim plusem no i jeszcze kupilam lactacyd,
mamrotko plyn rossmanowy do hig.intymnej chyba Intimma sie nazywa jest podobno rownie swietny jak laktacyd a kosztuje grosze ja tez na niego się sadze jak tylko mi sie skonczy ten co mam
olejek jest swietny

niuniusko - pytalas o krem z rossmana do twarzy, z tych co pisalas mam ten z nagietkiem bardzo go lubie chociaz jak dla mnie na lato odpada, bo poce soe pod nim ale pozatym super, ten BD nie mialam, a ten ze smokiem juz jest nowy tego nie ma i ten nowy nie ma pozytywnych opinii z BD mam taki normalny w tubce do twarzy i ciala ale tez sie pod nim pocę to podobno "zaleta" kremow bez sls, ale przynajmniej jest zdrowy
ja poprzestałam na BD ale z serii extrasensitive biały ten bez cynku Pflegecreme, przypadkiem go sprobowalam i juz przy nim zostalam polecam, a jak masz tłusta cere to kup sobie ten BD z nagietkiem ale wersje z cynkiem i stosuj na noc rewelacja, to moj KWC jest rewelacyjny na wszelkie podraznienia, wypryski np. po goleniu...ale sie rozpisalam ufff a to nie ten watek

Kurcze ale dzien, dziewczynka mi spadla z konia 2 razy w terenie za drugim razem myslalam ze juz sobie kark skrecila ale taka jakas nieprzytomna nic do niej nie docieralo co mowilam, nic..., ale kon tez bydle wykorzystal, ze ona oferma i tyle
a potem na drugiej jezdzie spadla mi znowu oferma ale to juz sama spadla bo oferma
wiec z kina znowu dzisiaj nici bo jak dojechalam w koncu do centrum to w kinie byl sajgon z iloscia ludzi i pojechalam sie relaksowac przy wizazu

Edytowane przez Kostka09
Czas edycji: 2009-10-07 o 21:36
Stary 2009-10-07, 21:59   #878
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Tysiu pret a porter jest śliczny Pamiętam jak go Cioci podkradałam parę lat temu boski!!
Nie wiesz skąd materiał do inseminacji ja tez i wole nie pytac
ja mama pretaporterka i oryginalnego i ta mgielke za 30zl i tak m iich szkoda ze tylko an secjalne okazje uzywam hihi;D

Cytat:
a ja bylam zaraz po studiachnie mam rodziny, mam przyjaciól i mieszkalam tam k/ustrzyk doln, prowadzilam stadnine z przyjaciólka, ale jakos wrocilam i chyba zaluje...ale to ciezszy problem... tesknie bardzo za Bieszczadami swietnie tam jest moze przyjade kiedys to Cie odwiedze
e to fajnie, to ja sie juz zaczynam przygotowywac haahahha,
ja w sumei tez przejezdzam czasem przez towje katowice, bo mam w Bytomiu rodzinke iczasami do nich sie wybeiramy...raczej raz na kila lat na kilka dni;p to moze i ja Ciebie kiedys odwiedze hihihi;D

kochane ale dzis mialam sprawdzian;/
pojechalam odwiedzic kolezanke z liceum....siedzimy sobie a ona psozla mi zrobic kafesite....to jeje mwoei nei slodz mi tylko jak mzoesz daj troche mleka na kolor...ta takei zdziwko ze kawee pijesz bez curku fuj....aj mowie cos Ty pycha, wtedy czujesz ze to kawa....tia z jednego sie wykrecilam...ta wracaaa z kawa i niesie cala miseczke ciasteczek przekaldanych masa czekoladowa sadza po kolorze!!!!!
a ja wtedy zawal! se mysle o nie, teraz to zgine, patrze na nei, placze prawie i wzdycham;/
ale zaczlsymy gadac , opowiadac wpadla do nei jjeszze koelzanka, apomnialam sie i nie zjadlam ani jednego ciaha, a koelanka moweial pcozestuj sie rpsoze....a ja mwoei zrz araaz.....i w konuc nei zdjaalm ani jedoego!!!!!!!!!!!!!!
bożu w zbozu normalnei en ipoznaje siebie samej!!!!!!!
innnym razem nie omieszkala bym skosztowac ze 3 sztuki minimum!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! szoczek
Stary 2009-10-07, 22:11   #879
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
e to fajnie, to ja sie juz zaczynam przygotowywac haahahha,
ja w sumei tez przejezdzam czasem przez towje katowice, bo mam w Bytomiu rodzinke iczasami do nich sie wybeiramy...raczej raz na kila lat na kilka dni;p to moze i ja Ciebie kiedys odwiedze hihihi;D

kochane ale dzis mialam sprawdzian;/
pojechalam odwiedzic kolezanke z liceum....siedzimy sobie a ona psozla mi zrobic kafesite....to jeje mwoei nei slodz mi tylko jak mzoesz daj troche mleka na kolor...ta takei zdziwko ze kawee pijesz bez curku fuj....aj mowie cos Ty pycha, wtedy czujesz ze to kawa....tia z jednego sie wykrecilam...ta wracaaa z kawa i niesie cala miseczke ciasteczek przekaldanych masa czekoladowa sadza po kolorze!!!!!
a ja wtedy zawal! se mysle o nie, teraz to zgine, patrze na nei, placze prawie i wzdycham;/
ale zaczlsymy gadac , opowiadac wpadla do nei jjeszze koelzanka, apomnialam sie i nie zjadlam ani jednego ciaha, a koelanka moweial pcozestuj sie rpsoze....a ja mwoei zrz araaz.....i w konuc nei zdjaalm ani jedoego!!!!!!!!!!!!!!
innnym razem nie omieszkala bym skosztowac ze 3 sztuki minimum!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! szoczek
no to przyjezdzaj szybciutko, wyruszymy na jakies schoppingi bytom tez jo dobrze znam kochana przyjezdzaj

a tak wogole to sprawdzian ze hej gratki
Stary 2009-10-07, 22:34   #880
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
no to przyjezdzaj szybciutko, wyruszymy na jakies schoppingi bytom tez jo dobrze znam kochana przyjezdzaj

a tak wogole to sprawdzian ze hej gratki
he, Skarbu;p my tam raz na żadko jeżdzimy;P
co prawda meiszka tam siostra moejgo taty, ale jakso za daleko nam tam jedzeic i czesto sie z nimi widzimy jak oni tutaj do babaki na Przemyśl przyjezdzaja, wiec nei ma co tam jezdzic;D
oni meiszkaja niedaleko Cerfura tego co sie jedzie wpost na Zabrze, wiecej szczegółow nei znam haha:P
takze predzej juz chyba Ty w moje trony przygnasz;D
Stary 2009-10-07, 22:41   #881
Anielllka
Wtajemniczenie

Witam

Niuniuska super że z tżem dobrze

Też czytałam że to mleko krowie nie teges – dlatego córę dalej karmie cycem

Mamrotko jak zrobiłaś taki podpis – ja próbowałam ale mi nie wychodzi

Z dietą dobrze – żadnych grzechów i nawet dziś poćwiczyłam, dobrze się czuje a za tydzień wizyta u gina, całą w stresie jestem czy wszystko dobrze

kurde korzystam ze sprawdzacza błedów i mi jakoś wyrazy dziwnie zmienia

Edytowane przez Anielllka
Czas edycji: 2009-10-07 o 23:04
Anielllka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-07, 22:46   #882
fiolusiek
Zakorzenienie

Tyska gratuluje malymi krokami do celu

zapomnialam wam powiedziec marek zaczal mnie nazywac ''skarbie'' jak to pierwszy raz uslyszalam to poczulam jakby tym slowem wyrwal serce mojemu bylemu i je wyrzucil dochodze do wniosku ze sama nie wiem czego chce a nie chce skrzywdzic marka... bo on na to nie zasluzyl
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 07:47   #883
Kostka09
Zakorzenienie

Cześć Skarby

cisza tu ostatnio panuje szczegolnie wieczorami widze, ze macie duuuzo zajęć wieczornych to się chwali

ja zaraz jem śniadanko i ide zapolowac na parę rzeczy min. olej kokosowyta maskę kallos, ekspresik cisnieniowy maly bo mi sie juz rozpadl i pare jeszcze ze spożywczaka, nie wiem też co dzisiaj na obiad wyjęłam kuraka i co dalej mam jakis zastój kulinarny....

wczoraj kupilam w promocji Serum Evelline wyszczuplające (to co jest w promocji w roosss) wogole bardzo dawno nie kupowalam takich kremow ale przekonal mnie napis "3 cm po 2 tygodniach mniej w obwodzie"
i wczoraj sie wysmarowalam i myslalam, że zamarzne ale uczucie niezłe i długo mnie tak trzymało

ide na sniadanko, miłego dnia wszystkim, a jeszcze tabelki nie uzupelnilam lece
Stary 2009-10-08, 10:00   #884
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalki

ale tu pustki

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość

Mamrotko jak zrobiłaś taki podpis – ja próbowałam ale mi nie wychodzi
powiem prawde nie pamietam jak ten link zrobilam a dlugo sie z nim meczylam bo nie moglam zrobic, pamietam ze trzeba to jakos skrocic bo jest za dlugi
Stary 2009-10-08, 10:43   #885
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
Kurcze ale dzien, dziewczynka mi spadla z konia 2 razy w terenie za drugim razem myslalam ze juz sobie kark skrecila ale taka jakas nieprzytomna nic do niej nie docieralo co mowilam, nic..., ale kon tez bydle wykorzystal, ze ona oferma i tyle
a potem na drugiej jezdzie spadla mi znowu oferma ale to juz sama spadla bo oferma
wiec z kina znowu dzisiaj nici bo jak dojechalam w koncu do centrum to w kinie byl sajgon z iloscia ludzi i pojechalam sie relaksowac przy wizazu
Ohoho, mam nadzieję, że dziś już nie będziesz miała takich rewelacji! Swoją drogą to jesteś jakoś ubezpieczona od ewentualnych szkód klientów? Zdarzył się kiedyś komuś z Twoich uczniów jakiś poważniejszy upadek?

Cytat:
No pięknie, Tysia!! Ale się zawzięłaś!!

Cytat:
Cześć Skarby
wczoraj kupilam w promocji Serum Evelline wyszczuplające (to co jest w promocji w roosss) wogole bardzo dawno nie kupowalam takich kremow ale przekonal mnie napis "3 cm po 2 tygodniach mniej w obwodzie"
i wczoraj sie wysmarowalam i myslalam, że zamarzne ale uczucie niezłe i długo mnie tak trzymało
Kostko, na zimę chyba lepsze są te rozgrzewające, np. Eveline (w takiej czerwonej tubce) . Działanie podobne, tyle, że grzeją a nie chłodzą. Muszę Cię jednak zmartwić, bo miałam i takie i takie i jakoś nie zauważyłam, żebym po nich schudła .

A gdzie reszta? Limonka, Joyce, Niuniuska, blokerka, Ineska?

U mnie buro, szaro i ponuro, a do tego cały czas pada, w taki dzień nie chce się nawet wychodzić z łóżka. Złota polska jesień już chyba niestety za nami. A zapowiadają, że będzie jeszcze gorzej....Ja chcę wiosny i lata!

Dziś podpisuję umowę o współpracę z pewną szkołą językową. Ale może zacznę od początku. W zeszłym tyg. (bodajże w czwartek) miałam najpierw tel., a potem rozmowę kwalifikacyjną. Rozmowa odbyła się w eleganckiej restauracji, pan, który ją przeprowadzał był chyba bardziej zestresowany niż ja . W zasadzie to nie pan, bo wygląda na to, że jest w moim wieku. Wszystko wyglądało trochę nietypowo, bo on mówił mało, wyciągał tylko z teczki po kolei różne papiery do wypełnienia: kwestionariusz, test komepetencji językowych itd. Właściwie to ja go ciągnęłam za język . Przedwczoraj oddzwonił, i właśnie wczoraj o 13 miałam z nim spotkanie, na którym już miałam podpisywać umowę, ale nie spodobał mi się w niej jeden punkt i wynegocjowałam jego usunięcie . A punkt dotyczył zakazu konkurencji - seriously, jak mogę takie coś podpisać, skoro sama prowadzę taką działalność? Właściwie to oni dają wolną rękę lektorowi, który sam decyduje, jak i kiedy (oczywiście w porozumieniu z klientem) będzie prowadził zajęcia, z jakich książek i metod będzie korzystał itd. Zresztą generalnie wygląda to tak, że przekazują lektorom namiary na klienta, lektor do niego oddzwania i na początku umawia się na spotk. organizacyjne, na którym również podpisuje z nim umowę, a potem na lekcje. Lekcje odbywają się w domu klienta. Wczoraj dostałam pierwszego klienta, i każdy następny, który się do nich zgłosi ma być oddawany dla mnie.
Ponieważ gościu musiał zmienić tą umowę, spotykamy się jeszcze raz dziś, znowu o 13. Co o tym wszystkim myślicie? Zwłaszcza ty, blokerko, bo pracujesz/pracowałaś już chyba w różnych szkołach językowych?

Lecę ogranąć trochę domek. Od 14 mam korki, a potem muszę się wybrać na pocztę, przydałoby się też na basen, ale ponieważ na basen dojeżdżam trochę ponad 30kilosów w jedną stronę, nie wiem, czy w taką pogodę będzie mi się chciało .

Trzymajcie się,
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-08, 11:08   #886
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Ohoho, mam nadzieję, że dziś już nie będziesz miała takich rewelacji! Swoją drogą to jesteś jakoś ubezpieczona od ewentualnych szkód klientów? Zdarzył się kiedyś komuś z Twoich uczniów jakiś poważniejszy upadek?
tak jasne OC, ale przede wszystkim osrodek jest ubezpieczony bo odpowiada wlasciciel koni, nie nie mialam powaznych wypadkow, oczywiscie jakies zlamania itp. to sie zdazaja, najpowazniejszy jaki znam to kolezanka zlamala kregoslup, ale spadla glupio tata najechal na jej konia i ten skoczyl i spadla na kosc ogonowa, na szczescie skonczylo sie na gorsecie i chodzi,rdzen nie byl uszkodzony, ale z mojej praktyki jezdzieckiej wynika, ze wypadki najczesciej zdazaja sie z glupoty, ignorancji, brawury jeźdzcow a nie zlosliwosci koni...

co do kremow wyszczuplajacych to nie łudze sie zupełnie, że coś dadza natomiast masaz kramikiem napewno poprawi krązenie a tym samym jedrnosc, a rozgrzewajacych nie moge bo mam kruche naczynia krwionosne

bylam w sklepie i kupilam, "zdrowy blinnik" granexa gdzies tu czytalam na wizazu o tym i dzisiaj sie natknelam, wiem, ze na SB narazie to nie ale on jest bardzo smaczny i bez dodatku cukru, kupilam tez make PP i fruktoze bo mi sie ksylitol skonczyl, serek rocotta i ziarniste, ser zolty odtluszczony...uff nawet nie wiedzialam ze w auchan jest tyle dietetycznych produktow

a teraz robie pasztet selerowo - pieczarkowy zamiast chlebka do jedzenia, bo czyms musze zagryzac jajka itp..

virginio - nie pomoge ze szkola bo kompletnie sie na tym nie znam
Stary 2009-10-08, 11:10   #887
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękuję kochanie

Cytat:
nie lubie lazic po drogeriach i testowac a musze jakos znalesc "ten jedyny moj zapach" no i mialam tylko avony, orif., i td a chcialabym cos fajnego
Uuuu skoro nie lubisz łazić i testować, to może być problem z zakupem w ciemno No to napiszę Ci moje perfumy-skarby. Zamawiałam je ze stronki zagranicznej, ale ostatnio urząd celny zrobił nas w bambuko, od tamtej pory kupuję w innej perfumerii internetowej. Niestety są droższe niż avony itp,, ale i tak tańsze niż w normalnych perfumeriach. Poza tym są to takie świeże, kwiatowe zapachy bo osobiście nie lubię ciężkich. Długo się utrzymują.
- Incanto Shine (ostatnia moja miłość), Tommy Hilfiger Dreaming, Calvin Klein Eternity summer, Carolina Herrera 212.

Cytat:
ok, czymama za slowoe...w sprawie tego godzenia;*
meliske chyba musze zaczac paąlszowac....mam w domu taka pomaranczowa...czy ona dziala tak samo jak taka zwykła?? bo nie mam smaka na zwykła;/
Ja też mam z pomarańczą... Próbowałam też zwykłej i chyba działa "bardziej" niż ta pomarańczówka, ale jak nie masz innej to pij tą, zawsze to troszkę uspokoi

mamrotko, to zaszalałaś w rossmannie zakupowo Ja też muszę, może dzisiaj mi się uda

Cytat:
niuniusko - pytalas o krem z rossmana do twarzy, z tych co pisalas mam ten z nagietkiem bardzo go lubie chociaz jak dla mnie na lato odpada, bo poce soe pod nim ale pozatym super, ten BD nie mialam, a ten ze smokiem juz jest nowy tego nie ma i ten nowy nie ma pozytywnych opinii z BD mam taki normalny w tubce do twarzy i ciala ale tez sie pod nim pocę to podobno "zaleta" kremow bez sls, ale przynajmniej jest zdrowy
ja poprzestałam na BD ale z serii extrasensitive biały ten bez cynku Pflegecreme, przypadkiem go sprobowalam i juz przy nim zostalam polecam, a jak masz tłusta cere to kup sobie ten BD z nagietkiem ale wersje z cynkiem i stosuj na noc rewelacja, to moj KWC jest rewelacyjny na wszelkie podraznienia, wypryski np. po goleniu...ale sie rozpisalam ufff a to nie ten watek
Ojjj dziękuję ślicznie za odpowiedź kochana! No to już wiem, czego spróbować!! Jeszcze raz dziękuję

Cytat:
Ułaaaaałaaaa, no to miałaś niezłe atrakcje Ja pewnie też zaliczałabym się do oferm bo na koniu siedziałam może 2 razy w życiu i to jak młoda byłam
To co, dzisiaj kino?

Cytat:
.....i w konuc nei zdjaalm ani jedoego!!!!!!!!!!!!!!
Tysiu, jesteś fantastyczna! Brawoooo, brawoooo, tak trzymać! Jestem z Ciebie dumna!

Anielllko, też jestem ciekawa co z fasolką w Twoim brzusiu, ale na pewno jest zdrowa, mamusia zdrowo się odżywia więc nie ma innej opcji

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
T
zapomnialam wam powiedziec marek zaczal mnie nazywac ''skarbie'' jak to pierwszy raz uslyszalam to poczulam jakby tym slowem wyrwal serce mojemu bylemu i je wyrzucil dochodze do wniosku ze sama nie wiem czego chce a nie chce skrzywdzic marka... bo on na to nie zasluzyl
fiolusku, ojj u Ciebie ze zdecydowaniem to kiepsko ;P Skoro zostawiłaś starego Tżta, to znaczy że widocznie miałaś ku temu powód. Zaczęłaś angażować się w inne związki, szukać nowego faceta, a gdy znalazłaś Pana M. i ten zaczął sprawę traktować poważniej, to teraz masz wyrzuty sumienia że nie jesteś z Exem? Dobrze zrozumiałam? I dlaczego Twoim zdaniem masz skrzywdzić Pana M.?

Cytat:
ja zaraz jem śniadanko i ide zapolowac na parę rzeczy min. olej kokosowyta maskę kallos, ekspresik cisnieniowy maly bo mi sie juz rozpadl i pare jeszcze ze spożywczaka, nie wiem też co dzisiaj na obiad wyjęłam kuraka i co dalej mam jakis zastój kulinarny....
Hm.. może Cię zainspiruję. Wczoraj robiłam zapiekane roladki z kuraka z farszem: mozzarella, ogóras kiszony, papryka, szynka drobiowa. Wszystko zalałam sosem śmietanowo-ziołowym. Dodałam brokułki i było pyyyyycha

Cytat:
wczoraj kupilam w promocji Serum Evelline wyszczuplające (to co jest w promocji w roosss) wogole bardzo dawno nie kupowalam takich kremow ale przekonal mnie napis "3 cm po 2 tygodniach mniej w obwodzie
hyhy też miałaś uczucie jakbyś siedziała du*ką w lodówce?

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 11:27   #888
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
To co, dzisiaj kino?

Mnie to kino chyba pisane nie jest

Hm.. może Cię zainspiruję. Wczoraj robiłam zapiekane roladki z kuraka z farszem: mozzarella, ogóras kiszony, papryka, szynka drobiowa. Wszystko zalałam sosem śmietanowo-ziołowym. Dodałam brokułki i było pyyyyycha

To juz jest coś dziekujemoze zostaniesz moja inspiracja obiadową
czylam sie jak w zamrazarce chyba dlatego, ze zrobilam solidny piling bo dzisiaj juz lzej było jakby

---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

powiedzcie mi jeszcze co zaliczacie do "wpadek dietowych" czyli grzesznych dni, jak np. typowo zaszalejecie np. slodycze, fast foody itp..czy np. lampka wina, szklaneczka piwa to tez grzech smiertelny:brzy dal:
Stary 2009-10-08, 11:40   #889
Marei
Zakorzenienie

Kostko, Virginio właśnie mnie ciekawi czy są po tych balsamach jakieś efekty... schudnąć można od diety i ćwiczeń, mam jednak nadzieję, że uda mi się ujędrnić skórę i pozbyć tego ochydztwa (cell)

Jeśli chodzi o zapachy, to lubię ciężkie, ale w małych ilościach Obecnie uwielbiam Midnight Poison Kupowałam perfumy w czasach, kiedy UC się mniej interesował a dolar był za 2,10zł poużywałam trochę i puszczałam na all, potem kupowałam następne Ale nadal nie znalałam idealnego jednego jedynego, mam kilka i chyba te kilka już zostanie... mały haremik

Anielko, właśnie, jak baby w brzuszku?

Fioluś cieżkie są związki :/

Lecę gotować obiad, dziś ryba w piekarniku ziołami, ziemniaki z parowaru czy jak mu tam, pomidorowa z makaronem (ulubiona brata) i ogórki kiszone domowej roboty (madre robiła, ja nie potrafię ).
Buziole Wszystkim!!

Edytowane przez Marei
Czas edycji: 2009-10-08 o 11:46
Marei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 11:41   #890
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Uuuu skoro nie lubisz łazić i testować, to może być problem z zakupem w ciemno No to napiszę Ci moje perfumy-skarby. Zamawiałam je ze stronki zagranicznej, ale ostatnio urząd celny zrobił nas w bambuko, od tamtej pory kupuję w innej perfumerii internetowej. Niestety są droższe niż avony itp,, ale i tak tańsze niż w normalnych perfumeriach. Poza tym są to takie świeże, kwiatowe zapachy bo osobiście nie lubię ciężkich. Długo się utrzymują.
- Incanto Shine (ostatnia moja miłość), Tommy Hilfiger Dreaming, Calvin Klein Eternity summer, Carolina Herrera 212.
na mnie wszystkie swieze, kwiatowe zapachy cuchna, normalnie jak wacham to ale przy kontakcie ze skora to tragedia, wszystko jest tak slodke ze az mdli

mamrotko, to zaszalałaś w rossmannie zakupowo Ja też muszę, może dzisiaj mi się uda no teraz to bede testowac i powiem ze chyba niedlugo wybiore sie znow do ross, ach ten niedobry rossmanowy watek - dobrze ze chociaz nie sa drogie te wynalazki bo zbankrutuje

Hm.. może Cię zainspiruję. Wczoraj robiłam zapiekane roladki z kuraka z farszem: mozzarella, ogóras kiszony, papryka, szynka drobiowa. Wszystko zalałam sosem śmietanowo-ziołowym. Dodałam brokułki i było pyyyyycha zjadlabym

dobre
Stary 2009-10-08, 12:47   #891
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
U mnie buro, szaro i ponuro, a do tego cały czas pada, w taki dzień nie chce się nawet wychodzić z łóżka. Złota polska jesień już chyba niestety za nami. A zapowiadają, że będzie jeszcze gorzej....Ja chcę wiosny i lata!
U mnie też paskudna pogoda, w końcu całkiem "niedaleko". Ja też chcę wiosny i lata, czemu u nas wiecznie nie świeci słońce? Wszyscy byliby szczęśliwi, radośni, ah oh i teges!

viriginio, jeśli chodzi o tą szkołę językową, to chyba trzeba Ci pogratulować nawiązania współpracy!!! Nie znam się na tych ich zasadach niestety, więc nie wypowiadam się, ale na pewno wpadnie Ci trochę kaski!!!

Cytat:
a teraz robie pasztet selerowo - pieczarkowy zamiast chlebka do jedzenia, bo czyms musze zagryzac jajka itp..
Mniaaaaaaaaaam.

Cytat:
czylam sie jak w zamrazarce chyba dlatego, ze zrobilam solidny piling bo dzisiaj juz lzej było jakby.
No właśnie ja też i strasznie ciężko jest mi teraz zimową porą przyzwyczaić do tego mrożenia! ;P

powiedzcie mi jeszcze co zaliczacie do "wpadek dietowych" czyli grzesznych dni, jak np. typowo zaszalejecie np. slodycze, fast foody itp..czy np. lampka wina, szklaneczka piwa to tez grzech smiertelny
heheheh śmiertelny to może nie
Ja narazie zgrzeszyłam wódeczką, ale za grzeszki traktuję słodycze, fast foody itp. Myślę, że lampeczka winka to tak dla zdrowotności

Cytat:
Lecę gotować obiad, dziś ryba w piekarniku ziołami, ziemniaki z parowaru czy jak mu tam, pomidorowa z makaronem (ulubiona brata) i ogórki kiszone domowej roboty (madre robiła, ja nie potrafię ).
Buziole Wszystkim!!
Ojaaaaa, ale bym pomidorowej zjadła!!!

Kurczę, odkąd schudłam przez pierwszy tydzień 1 fazy te 2 kg to teraz waga uparcie stoi... :/ Nie wiem, co robić. Czy już zacząć dodawać węgle bo może jem za mało? Czy może dotrwać do niedzieli bez węgli.... Jeszcze codziennie ćwiczę, a tu nic :/ Jak mawia Tysia "wrt wrt wrt!"

Idę poSPAwać bo ostatnio moja buzia wygląda strasznieeee! Dżinks na dżinksie;/

Miłego dnia

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 13:29   #892
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
heheheh śmiertelny to może nie
Ja narazie zgrzeszyłam wódeczką, ale za grzeszki traktuję słodycze, fast foody itp. Myślę, że lampeczka winka to tak dla zdrowotności
tak wlasnie tak myslalam, tego bylo mi trzeba

Cytat:
Kurczę, odkąd schudłam przez pierwszy tydzień 1 fazy te 2 kg to teraz waga uparcie stoi... :/ Nie wiem, co robić. Czy już zacząć dodawać węgle bo może jem za mało? Czy może dotrwać do niedzieli bez węgli.... Jeszcze codziennie ćwiczę, a tu nic :/ Jak mawia Tysia "wrt wrt wrt!"
przynajmniej nie tyjesz jak ja... chociaz nie jest tak zle bo okazalo sie ze moja waga reaguje na krzywa podloge i musze ja stawiac w prostym miejscu, wiec schudlam tak 0,5-1kg i kicha nic wiecej

virginio - tak mi przyszlo do glowy, ze to nie jest szkola jezykowa tylko agencja posrednictwa w szukaniu klientow..czyli wlasciwie odwalaja Ci czarna robote (reklame) ktora robilas dla Ciebie to chyba dobrze, mozesz program, ksiazki, zajecia ustalic sama, a pewnie biora procent od ucznia, wiec chyba ok
Stary 2009-10-08, 17:11   #893
Tysia1907
Zadomowienie

kochane tyle co do domu weszłam, i wpadam d razu do was z radosna nowina!!!!!!!

a tak rano spontanicznie weszłam na wagę iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
i jest mnie kolejne 2kg mniej łącznie już 7 chyba się posikam z radości dzis

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-08, 17:32   #894
ines85
Zadomowienie

Cytat:

a tak rano spontanicznie weszłam na wagę iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Stary 2009-10-08, 19:01   #895
fiolusiek
Zakorzenienie

Tyska lepiej waz sie raz na kilka dni rano po toalecie bo czeste wazenie jest nieadekwatne do wagi bo mamy wzloty i upadki, kazda z nas ma dobowe wahania wagi i wiesz. z czasem jak tepo chudniecia spada albo jest zastoj to trudniej dba sie o diete i latwiej sie rezygnuje i popada sie w ''grzesznosc'' ale tak czy tak gratuluje
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-08, 19:14   #896
Tysia1907
Zadomowienie

ważyłam sie ostatnio w niedziele wieć nie sadze zeby to bylo jakos nagminnie;/
dzieki za gratki

dziewczynki taka jestem zmeczona po dzisiejszym dniu ze szok;/ codziennie na ta sama godzini maialm, ani dani an pozniej bu bu bu;(

aleeeeeeeeeeeee jutro jest ukojenie mych złości i wszyskeigo zlego;D
1,5h zajęc z boooooooooooooooooooskim Sławusiem;D
Stary 2009-10-08, 19:32   #897
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:

gartuluje

Cytat:
dziewczynki taka jestem zmeczona po dzisiejszym dniu ze szok;/ codziennie na ta sama godzini maialm, ani dani an pozniej bu bu bu;(

aleeeeeeeeeeeee jutro jest ukojenie mych złości i wszyskeigo zlego;D
1,5h zajęc z boooooooooooooooooooskim Sławusiem;D
czyli sezon bigmilkowy trwa
Stary 2009-10-08, 21:05   #898
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:

Tysia no pieknie pieknie dzielna kobietka jesteś

dziewczyny co tu tak hooooo

czy mys ie w koncu umawiamy na ten poniedzialek??malin, blokerka, marei, joyce..???

padam na pycho, dopiero wrocilam i zjadam reszte mieska z obiadku a potem do spania a jutro juz wolne podobno od jutra ma byc strasznie zimno a dzisiaj u nas jeszcze bylo cieplutko i slonecznie prawie caly dzien
Stary 2009-10-08, 21:07   #899
Malinn
Zakorzenienie

mnie pasuje tylko niestety moge do 15
Stary 2009-10-08, 21:09   #900
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
mnie pasuje tylko niestety moge do 15
mnie obojetne w poniedzialek zobaczymy jak reszcie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości