|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Malinn, co u Ciebie słychać? ![]() mamrociu, jak tam dzionek? A ja wróciłam z rossmanna, troszkę się obkupiłam: krem do twarzy i szamponik BD, odżywka do włosów Yung, podkład matujący AA i puderek antybakteryjny Synergen Już mi lepiej na sercu, chociaż mniej kaski w portfelu![]() Jutro moja sis ma urodzinki więc szykuje się kolejne zakupowe szaleństwo - taka już nasza tradycja prawie... ;P A za tydzień mój Tż też obchodzi urodzinki. Wymyśliłam, że skoro lubi słodycze to zrobię mu wieką pakę z cukierasami, wśród których ukryję prezent właściwy czyli perfumki CK Osłodzę mu życie chociaż trochę, zważywszy na ostatni nieciekawy okres... Zmykam pod prysznic. Aaaa dzisiaj normalnie sis mnie pochwaliła i stwierdziła, że mój brzuchol nabiera ładniejszych kształtów i robi mi się ładny mięsień (nie piwny! ) Faktycznie tu dzisiaj troszkę cicho ![]() Zmykam pod prysznic, a potem do lekturki nowej książeczki: "Coaching czyli pobudzacz neuronów" - podobno niezła ![]() Buziole krejzole
|
|
#902 |
|
Zadomowienie
|
Ja zyje i mam się jako tako..u mnie nic nowego ...dieta rano idzie ladnie a potem wszystko psuje
![]()
|
|
#903 |
|
Wtajemniczenie
|
Buziaki
Marei wizytę u lekarza mam dopiero w środę i się stresuje ![]() Tysia gratulacje spadku wagi – zaraz Cię widać nie będzie w takim tempie idziesz![]() Niuniuśka zazdroszczę zakupów Dieta u mnie oki i nawet poćwiczyłam 15 minut i wiecie co? bardzo dobrze się czuje – aż mnie to martwi bardzo
|
#904 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, dzień dobry
Znów się zapodziałam na małą chwilę, ale już jestem z powrotem Ostatnio jakoś się nie mogę ogarnąć ze wszystkim co powinnam/chcę zrobić i niestety przekłada się to na całkowity brak czasu na wizażowanie Obiecuję, że postaram się poprawić w najbliższej przyszłości gdyż iż ponieważ okazuje się, że jestem od Was tak uzależniona, że potrzebuję Was prawie jak powietrza Weszłam tu i od razu humorek lepsiejszy ![]() Oczywiście nadrobiłam wszystko co napisałyście, ale w natłoku informacji mogło mi coś umknąć dlatego z góry przepraszam jeśli ominę coś ważnego... Tysiu- cóż mogę powiedzieć! Brawa!!! Brawa!!! Owacje na stojąco ![]() Virginio- pytałaś jaki kierunek studiów ukończyłam i jaką szkołę mam w planach. Skończyłam studia licencjackie z administracji (taaa... ja i administracja... wyobrażasz to sobie? Wszystkimi fajnymi rewelacjami z warsztatów psychologicznych podzielę się z Wami na pewno. W końcu planuję karierę jako coach, nie mogłabym nie wykorzystać okazji gdy króliki doświadczalne same pchają mi się w łapki ![]() Ines- też zawsze myślałam, że obrona to tylko formalność, ale ostatnio przestałam być tego do końca pewna. Moja uczelnia jak zwykle stanęła na wysokości zadania i odwróciła porządek świata. Tydzień temu broniła się pierwsza część mojej grupy i... WSZYSCY, powtarzam WSZYSCY obronili się na 3! Dziwny zbieg okoliczności... Podobno mojego szanownego promotora i dziekana coś w d...ę ugryzło ![]() No nic... Nie będę się tym przejmować więcej niż to jest tego warte. Nawet jeśli obronię się na marną 3-kę (tudzież nie obronię wcale) świat się przecież nie zawali. Chociaż jakoś nie chce mi się wierzyć w taki c)zarny scenariusz Z Waszymi kciukami nie może być źle ![]() Niuniuska- pierwsza lekcja espanola super! Nie wiem czy Wam mówiłam, ale w końcu stanęło na tym, że nie zapiszemy się na regularny kurs, tylko do pracy będzie przychodzić korepetytorka. Jest na prawdę świetna i ma bossssski akcent. Już zapomniałam jaką frajdę sprawia mi nauka hiszpańskiego. Samo słuchanie/mówienie w tym języku odczuwam prawie jak fizyczną przyjemność (eee... czy to na pewno jest normalne? ).A pomysł z prezentem dla TŻ fajny, chociaż dla niego pewnie najwspanialszym prezentem jest to, że ma takiego skarba jak Ty ![]() Aniellllko- spokojnie, na pewno wszystko będzie dobrze Na razie się odmeldowuję, ale jak dobrze pójdzie jeszcze tu dzisiaj wrócę ![]() Ciao!
|
#905 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cześć Słońca!
Nadeszła nareszcie chwilke na wizażankowanie A więc:Cytat:
Jak mam zrobione włoski i brwi, to od razu się lepiej czuję. To jest śmieszne jakie kobiety potrafią być dziwnutkie Żeby od kształtu fryzury zależał cały świat, to tylko u mnie A co do dietki, to nie wiem jak z tym będzie. Niby mam zamiar ograniczać węgle, ale nie mogę już patrzeć na serki i tuńczyka... Więc nie wiem. Na razie jestem w fazie konceptualnej mojej diety Cytat:
![]() Cytat:
I jeszcze odkąd w Super=pharm są te wszystkie genialne obniżka na oryginalne zapachy, to jeszcze trudniej mi jest się powstrzymać. A zapachy niestety trzeba testować. Co ładnie pachnie na mnie, może być na tobie nie do zniesienia. Więc chyba bez testów się nie obędzie. Ale możesz zawsze prosić o próbki (Sephora i Douglas daja bez problemu) ![]() Albo zamawiać ewentualnie próbeczki na allegro, ale to może drożej wyjść. Cytat:
MNIAM Cytat:
Ja też pracuję dla takiej szkoły, tylko, że w moim przypadku uczniowie przychodzą do mnie do domu, więc jest w ogóle pięknie No i negocjuj z nimi w miarę wysoką stawkę, bo oni sporo ściągają za takie zajęcia, a niewiele w sumie robią, więc nie daj się oskubać i walcz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i: Tysława rulezzz Gratulejszyn!!! Cytat:
No i wklejam wam dziewczynki zakupki, co foteczki chciałyście. Wklejam butki. Już noszone dwa razy, więc trochę po fleczkach widać. Nie wklejam wam sweterków, bo to takie zwyklaczki. Nie moją wzorów żadnych, sa z golfikiem, jeden czerwony, drugi grafitowy. No ale wklejam wam tuniczkę, której nie mogłam się oprzeć w Vero I w tym miesiącu zakupów już nie będzie
|
|
#906 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
wczoraj powiedzialam o tym wszystkim co wam mowilam markowi a o na to ''daj nam szanse'' te slowa zapadly mi w pamiec a dzis dostalam drugie zaproszenie na baski wieczorek ale jakos wole imprezke mieszana i poznanie najlepszego przyjaciela marka choc jakos wstydze sie tam isc
|
|
|
|
#907 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hello!
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Pomysł na prezent bardzo fajny!! Gratuluję jędrnego brzuszka!! ![]() Cytat:
. Pokaż się w nowych włoskach!Cytat:
.Cytat:
I muszę się już niestety zawijać, bo na 13 mam korki a chcę jeszcze skoczyć na basen i może wreszcie do krawcowej z przeróbką tych spodni. Do domu wrócę jakoś o 17, ale nie wiem czy do Was zajrzę bo wieczorkiem wybieramy się do znajomych. Miłego dnia!
|
|
#908 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
zjadlam sniadanko i lece do kosmetyczki potem zajrze![]() milego dnia |
|
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
ja zaczelam podjadac bialy chleb
i dzis znowu mam problem bo nie mam w czym isc i czuje sie strasznie grubo i wogole
|
|
|
|
#910 | |||
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane! Trochę mnie nie było, ale nie miałam nawet kiedy usiąść do kompa, więc musicie mi wybaczyć
![]() Cytat:
Co do specjalizacji, to ja byłam na 5letnich mgr filologia angielska, a specjalizacją był program tłumaczeniowy z j. niemieckim. Nie mieliśmy szczegółowej specjalizacji np. tłumaczenia medyczne, ekonomiczne, ekonomiczno-prawne, techniczne. Z jednej strony to dół, bo mogliśmy prze 5 lat się uczyć jednej dziedziny i teraz być z niej super, ale ja patrząc na realia rynku mimo wszystko cieszę się, że u mnie było tak, że np. rok mieliśmy medycznych (bo akurat taki wykładowca nam się trafił), najwięcej miałam ekonomiczno-prawnych i z tego czuję się najsilniejsza, a najmniej technicznych. Potem, jak człowiek się ogłasza, to mimo wszystko łatwiej znaleźć zlecenie jak się po trochę na każdej dziedzinie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i oczywiście będę trzymała kciuki za Twoją obronę! A ja dzisiaj jadę na Tori Amos! Yuppi! Jedyny dół to to, że wczoraj wieczorem dostałam @ i dzisiaj mnie brzuch boli Ale na koncercie pewnie o tym zapomnę kompletnie! Już nie mogę się doczekac, na pewno założę koszulkę, którą kupiłam na poprzednim koncercie, ale dzisiaj zamierzam upolowac jedną z tej trasy Przedwczoraj cały dzień spędziłam z Tżtem i było super słodko, a wczoraj przyjechała z rana kumpela, która obroniła się w czerwcu, a tak w ogóle jest z Kielc, więc się nie widziałyśmy już parę miesięcy. Aż mnie język bolał od gadania Kumpela pojechała dzisiaj z rana do domu, a ja dalej siedzę w piżamie.Aha! I dostałam od babki kolejne teksty do tłumaczenia, dzisiaj już mi kaskę przekaże, więc będzie na fryzjera i jakieś ciuszki z jesiennej kolekcji ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Aha, zapomniałam dodać, że mi poniedziałek jak najbardziej pasuje na spotkanie |
|||
|
|
|
#911 |
|
Wtajemniczenie
|
hej piekne
Ines a co z samochodem? Znalazlas juz cos ciekawego? Niunia jaki krem kupilas? No i gratuluje fajnego brzuszka ![]() Widze ze nasze dziewczeta po metamorfozie sa virginia i Malinn maja nowe avy, fajne tylko ze ten co mala nasza kochaniutka Malinn ma to juz widzialam gdzis tu na wizazu i chyba wizazanka vivien(widzialam ja na MSD na modowym) taki ma siedze i kombinuje kogo to wyslac do sklepu bo mam ochote na chrupki kukurydziane
|
|
#912 |
|
Wtajemniczenie
|
Czołem piękności
Ja tylko na chwilkę zameldować, że żyję i mam się w miarę dobrze Dzisiaj byłam z sis na zakupkach, kupiłam 2 bluzeczki i pasek Jutro mam kolejny zalatany dzień.... dlatego zmykam pod prysznic, siorbnąć meliskę i spać jak dziecko mam nadzieję... bo ostatnio znów mam problemos ze spanios;/;/Przepraszam, ale nie mam teraz czasu i głowy, żeby Wam wszystkim odpisać, ale obiecuję nadrobić zaległości. Trzymajcie się ciepło robaczki
|
#913 | |
|
Zadomowienie
|
Właśnie mam dylemat .....
Znalazłam cienkiego z gołoszenia nawet na moim osiedlu sprzedają i jak się okazało to nawet jest rodzina mojego szwagra I tak za rocznik '97 chcą 2tys. z tym że poki co do jazdy po mieście jeszcze ujdzie ale jak już dalej czy coś na dłuzej to jednak trzeba zrobic taki poważniejszy remont. Auto to ma sporo przejechanych km no i ogolnie wiadomo jak to tego typu auta maja swoje lata itd. I taki remont by mnie z ok. 700 zł wyniósł podobno.Ale sobie tak myslę że chyba go wezmę i poóki co nie zrobie remontu tylko podstawowe opłaty itd. a potem mama powiedziała, że mi ewentualnie pomoże i da pieniądze.... Mój szwagier konsultował się z mechanikiem swoim znajomym który kiedys juz wymieniał pewne częsci w tym aucie i tak mu właśnie powiedzial Troche mam dylemat ..ale z drugiej strony ten rocznik kosztuje ogolnie 2,5 tys a nawet więcej sobie cenią. A wiadomo ze jak kupie to nikt mi nie powie co trzeba zrobic itd. a tu wiem wszystko co i jak gra. A trzeba się tez z tym liczyc ze i tak czy tak w każdym bedzie na pewno coś do wymiany....Jutro idę go w ogóle obejrzec jak wygląda wizualnie ale z tego co wiem jest zadbany ![]() Ogólnie to jestem troche zdołowana że na nic mnie nie stac;/ całe życie pod grórę zawsze z każdym groszem trzeba sie liczyc itd;/ nie mam pracy i to mnie przeraża ![]() To się rozpisałam ![]() Cytat:
i juz fiolusiek napisz koniecznie jak randka się udała JoyceSky trzymam kciuki za obrone Niuniuska pochwal się bluzeczkami
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-09 o 21:12 |
|
|
|
|
#914 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej kochaniutkie
kurcze nie mam na nic czasu tak sie z wami optymistycznie podziele tym co u mnie was w jakis sposob nadrobie a z dietka u mnie no coz nieregularne posilki chyba stana sie norma jezeli tego jakos nie ogarne ale poprostu musze wejsc w te jakze wspaniale zycie studenckie ![]() bolerka sliczna tuniczka
|
|
#915 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najgorsze dla mnie bylo z samochodem to ze oc kosztowalo bardzo duzo a jak u ciebie? bedziesz mogla kogos do polisy wpisac czy sama?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#916 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Czuję się doceniona! Kochana, może źle się wyraziłam, już nie kupuję z fragrancex (ze względu na urząd celny), a z polskiej perfumerii (perfumeria.pl). Czasem mają promocje i wychodzi taniej Cytat:
![]() Cytat:
![]() Udanej zabawy na koncercie!!! kremik do twarzy BD z cynkiem, w takiej żółto zielonej tubce. Testowałam go wczoraj na noc, a dzisiaj buzia gładka jak pupencja niemowlaka. Fajnie mi trochę wysuszył buziaka i wszelakie dżinksy. Już mi się podoba Chociaż ciężko się smaruje, łojoju.A brzuszek jeszcze nie taki o jakim marzę, ale widać poprawę, co mnie cieszy ![]() Obiecuję, ale jutro bo dzisiaj już padam na twarz. A samochodzik, hm... ja to się nie znam, ale skoro teraz jest Ci niezbędny, to może faktycznie lepiej skusić się na ten z wiadomego źródła... No, ale drugiej strony zastanów się czy będziesz też miała pieniążki na to by go utrzymać/na ewentualne naprawy itp. Chyba, że możesz odczekać, aż trafi się dobra praca i odkładać kaskę na inny/lepszy/większy/itp. Sama nie wiem, pewnie też miałabym dylemat.;/ 3mam kciuki martusia, ehhh życie studenckie... ja już na samą myśl boję się, co to będzie na tym moim ostatnim roku brrrrrrZmykam chraaaaapać, chociaż wcale mi się nie chce;/ Branoc skarby
|
|
#917 |
|
Zadomowienie
|
mamrotko z tym autem jest o tyle dobrze, ze mechanik go widział itd. i ogolnie ten sprzedający tez mówi otwarcie, że bedzie trzabyło w niedługim czasie coś tam powymieniac ...ale wiadomo, że to nie jest nowe auto itd. więc raczej sie zdecyduje ale to jeszcze jutro podejmę ostateczną decyzje....
A co do opłat i zniżek na OC to na siebie chce go wziaźc wiem, że pewnie tez troche poleci po kieszeni bo nie mam 25 lat i nie bede miała żednych zniżek ![]() ![]() i jak pojechałaś po te chrupki hihihi ![]() ![]() Niuniuska ehhh takie czekanie i dokładanie nie ma sensu bo w kocu nigdy nic nie kupię....raczej jestem zdecydowana, że chce teraz Ja uciekam spac... ![]() a tak w ogóle to exTŻ zaprosił mnie jutro do kina
![]() Edytowane przez ines85 Czas edycji: 2009-10-09 o 22:52 |
|
|
|
#918 | |
|
Zakorzenienie
|
mhmmm jaka kuszaca propozycja ;
![]() 0 grzechem bylo by nie skorzystac ![]() Cytat:
![]() w ogole ogladam zdejcia kolezanki z roku i ma taka fajna sesje zdeciowa w wersji hippie (nie wiem jak to sie pisze )
Edytowane przez martusia585 Czas edycji: 2009-10-09 o 23:10 |
|
|
|
|
#919 | |
|
Wtajemniczenie
|
no do sklepu pojechalam bo jeszcze musialam pedzic na poczte bo moj madry braciszek za swoj internet nie zaplacil i dzwonil do mnie zeby zadzwonic i zapytac dlaczego nie ma bo tz wzial na firme dla mojego braciszka a gowniarz zapomnial zaplacic no to ja musialam jeszcze jechac i zaplacic
a dla siebie czekolade mleczna kupilam z tym oc to jest tak ze jak nie daj Bog cos sie stanie to nikt nie bedzie mial pretensji do ciebie ja tez na poczatku wzielam sama na siebie i okolo 3tys mi wyszlo w jednej z ubespieczalni ale ale znalazlam tansza i zaplacilam cos okolo 1700zl a w tym roku to juz tylko 800zl ![]() Cytat:
ale jak na te pore roku to jest za tlusty i w ogole to ja mam cale zycie problemy z kremami do twarzy bo nic mi nie pasuje i tylko kupuje i wywalam kase w bloto, wszystkie jakie mialam do tej pory to strasznie mnie zapychaly, chyba na biochemii poczytam i cos sobie wykombinuje bo juz mi szkoda kasy na cos co jest na twarzy tylko raz i to z marnym skutkiem bo lawina krost po kremach tworzy mi sie na buzce wszystko mnie zapycha
|
|
#920 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Znów wpadam jak po ogień Tęsknię za czasami, gdy mogłam delektować się wizażem aż do znudzenia Za chwilę lecę, pędzę się szykować na moje warsztaty. W domu będę dopiero późnym wieczorem, ale postaram się jeszcze do Was zajrzeć. Może nawet będę miała siłę by odpowiedzieć Wam na wszystko jak człowiek ![]() Miłego weekendu, robaczki
|
#921 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie skarbuchy
Cytat:
mnie to sie chyba do kina nie uda nigdy isc![]() a z autkiem jak jestes pewna do bierz, bedziesz miala kupe radochy, ja mialam pierwszego malucha tez go poocieralam pare razy no a najwyzej remonciki bedziesz sobie robila sukcesywnie, szkoda tylko, że nie mozesz nikogo zrobic wspolwlascicielem bo ubezpieczenie bedzie bolalo...ale poszukaj jakiejs najtanszej firmyCytat:
Cytat:
![]() ale u mnie fatalna pogoda, zimno i pada, chyba dzisiaj wyskoczymy do krakowa, moze zalicze jakąś galerie milego dzionka skarby, wroce do Was wieczorkiem napewno Edytowane przez Kostka09 Czas edycji: 2009-10-10 o 08:28 |
|||
|
|
|
#922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny dziękuje Wam wszystkim za rady odnośnie auta....nadal mam dylemat bo właśnie jeszcze to OC mnie przeraża musze chyba zaraz leciec na miasto i popytac się ile by mnie takie coś wyniosło w ogóle....a słyszałam właśnie, że trzeba szukac jak najtaniej bo rózni sobie różnie naluczają!!!Miłego dnia
|
|
|
#923 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wpadam tylko na chwilę, bo na 11 mam korki, a chcę jeszcze zajechać na pocztę. Po korkach lecę na basen, zajrzę do Was po południu. Miłej soboty!
|
#924 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie
wiec z godzine przed ta impreza nie chcialam juz isc ale on byl nieugiety poznalam jego najlepszego kolege i znajomych, kolesie byli spoko ale za to 2 panienki draznily mnie samym wygladem wszyscy zaczeli sie zachwycac jak taka jedna stwierdzila ze schudla 6 kg bo ostatnio nic nie je, nie skomentowalam tego a tak chcialam![]() potem sie zaczelo.. wypilam doslownie 2 szklanki wina iiii 4 malutkie kieliszki wodki i zlapalam zgona bo nie zjadlam kolacji i wogole wymiotowalam i prawie zasnelam w wc jak wychodzilismy to jeszcze bylam w miare swiadoma ale nie jestem pewna do konca co uslyszalam ale wydaje mi sie ze on mi powiedzial <KOCHAM CIE > jak mozna kogos pokochac znajac go zaledwie 2 miesiace wszyscy wypili duzo wiecej odemnie a byli w miare normalni dawno nie pilam i wogole troche taki wstyd sobie zrobilam zeby nie bylo zjem salatke |
|
|
|
#925 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idziesz? ![]() Cytat:
Piszę jedynie pracę magisterską, nic więcej Cytat:
![]() Cytat:
![]() zaiste! Dziękuję moja kochana za radę, jest przeboski do mojej ceryCytat:
buuuu.U mnie dzisiaj rano było zimno, ale teraz jest ciepełko ![]() Cytat:
Cytat:
Jeśli chodzi o miłość, nie uznaję jakiś wyimaginowanych terminów, w których trzeba wyznać sobie miłość. Ja z moim Tżtem powiedzieliśmy sobie może po miesiącu, że się kochamy (może nawet wcześniej, nie pamiętam).... bo tak po prostu czuliśmy, a teraz jesteśmy ze sobą ponad 5 lat, a uczucie nie wyparowało... Wiadomo jak w każdym związku są wzoloty i upadki, ale kochamy się bardzo mocno.... Wydaje mi się, że nie ma na to reguły. Kochasz - mówisz, po co masz dusić w sobie uczucie? ale to moje zdanie Jak dla mnie to Pan M. ma na Ciebie chętkę i całkiem poważne zamiary, a to dobrze chyba?![]() Bry kochane moje i to by było na tyle nie mam zbytnio czasu, buziole krejzole
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-10-10 o 14:44 |
|||||||
|
|
|
#926 |
|
Zadomowienie
|
Tak, nie analizuję tego i ide......
![]() filolusiek hmmmm moim zdaniem to Ty powinnaś się tak na prawdę zdecydowac czy chcesz coś od M. czy nie moim zdaniem facet poważnie się zaangażował..... Byłam dziś obejrzec auto i się na nie zdecydowałam
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
hej lalki
no to gratuluje u mnie pogoda do pupci, mroz byl dzis rano
|
#928 |
|
Zakorzenienie
|
ines85 moze popros bylego o pomoc zeby on zobaczyl to autko czy wszystko w nim gra
a co do mnie i M to juz sama nie wiem czuje cos ale sie boje ze mi dalej nie wyjdzie i mysle jeszcze o moim bylym bo to w sumie byly 3 lata i nie da sie tego tak wymazac
|
|
|
|
#929 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jeszcze raz
![]() Fiolusiu, no to zaszalałaś na imprezie . Nic dziwnego, że Cię tak rozłożyło jeśli nie jadłaś kolacji. A co do wyznań miłości, to ja też nie uważam, by była na to jakaś konkretna pora. Jak się kocha, to się kocha, ot i cała filozofia .Inesko, gratuluję decyzji kupna pierwszego autka!! Jak jazda próbna? Limonko, owocnych warsztatów! Rób notatki, żebyś miała się z nami czym podzielić! ![]() Kostko, jakiś czas temu pytałaś, co uznajemy za grzeszki. Myślę, że jeśli zdarzy nam się od czasu do czasu zjeść coś, co na redukcji nie jest wskazane, ale w małych ilościach, to w porządku. Nie sądzę, że zaszkodzi nam np. kostka czy dwie gorzkiej czekolady, kieliszek wina, odrobina dżemu od czasu do czasu. Co innego, gdybyśmy jadły to często i w większych ilościach. Za grzech absolutny uważam za to rzeczy wysokokaloryczne i niekoniecznie wartościowe (co często idzie ze sobą w parze), czyli np. wszelkie fast foody, słodycze, pączki itp. Trzeba chyba się po prostu kierować zdrowym rozsądkiem .Kraków, ale fajnie... .Mamrotko i Aniellko, jak miewają się młode mamy i Wasze dzieciątka? Z dietką jak narazie grzecznie, wieczorem wybieramy się do znajomych i w zasadzie to wszystko. Weekendujcie sobie do woli!
|
#930 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jesteśmy umowieni na poniedziałek na podpisanie umowy czy co tam się robi jak się auto kupuje ![]() mamrotko ja tez chce wakacje ale jeszcze tylko 9 miesięcy ![]() a tak w ogóle to wiecie ze za 11 tyg Boże Narodzenie a ja nie chce ;/Cytat:
a co do byłego TŻ to właśnie może pan M,. by CI o nim pomógł zapomniec ? dzaj mu szanse i juz ![]()
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:25.

Obiecuję, że postaram się poprawić w najbliższej przyszłości gdyż iż ponieważ okazuje się, że jestem od Was tak uzależniona, że potrzebuję Was prawie jak powietrza
. A punkt dotyczył zakazu konkurencji - seriously, jak mogę takie coś podpisać, skoro sama prowadzę taką działalność? Właściwie to oni dają wolną rękę lektorowi, który sam decyduje, jak i kiedy (oczywiście w porozumieniu z klientem) będzie prowadził zajęcia, z jakich książek i metod będzie korzystał itd. Zresztą generalnie wygląda to tak, że przekazują lektorom namiary na klienta, lektor do niego oddzwania i na początku umawia się na spotk. organizacyjne, na którym również podpisuje z nim umowę, a potem na lekcje. Lekcje odbywają się w domu klienta. Wczoraj dostałam pierwszego klienta, i każdy następny, który się do nich zgłosi ma być oddawany dla mnie.
klask i: Tysława rulezzz
start 85 . . . . . . . . . . . . . . 70,3 . . . . . . . . . . . . . 58 meta 

Tęsknię za czasami, gdy mogłam delektować się wizażem aż do znudzenia
> jak mozna kogos pokochac znajac go zaledwie 2 miesiace