Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-21, 18:48   #148
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dziękuję
ciągle mi się taka córcia marzy, jeszcze mi nie przeszło.

myślałam, że mandarynki
wczoraj mi bratowa powiedziała, że mandarynki są na dziewczynkę.eh te zabobony...

pojadę trochę czarnowidztwem z rana.
mam tak od paru dni, że mocno się zastanawiam, czy na pewno jestem w ciąży i czy wszystko jest dobrze. czemu? bo brzuszek widać tylko jak się najem, nic mnie nie boli, nie mam innych objawów. i się zaczełam po cichu zamartwiać, małzowi nie mowię o swoich obawach.
w tej sytuacji nawet dobrze, że już w środę teoretycznie mam to usg genetyczne. nawet jeśli nic nie da się jeszcze zmierzyć, to może się po prostu uspokoję, widząc, że dzidek jest, bije mu serduszko i rusza się tam...

też tak macie czasem, czy tylko ja jestem jakaś inna?
Aaaaa ja mandarynki wcinam na potęgę i pomarańcze, ale mandarynki bardziej. Nie, żebym przesądna była

I owszem, jesteś normalna Każda chyba ma takie momenty czarnowidztwa. Głowa do góry, jest dobrze!

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Witam Mamcie

Ja dopiero co wróciłam ze szkoły. Kurczę, nie wiem czemu ale jak siedze tak na tych wykładach kilka godz, to tak mi twardnieje brzuch
I znów mnie bolało tak po tej prawej stronie. i znów po kibelku przeszło. Kurde co to może być?
Wlasnie też myślałam że to wyrostek. I mama mnie uspokoiła że w razie czego można wykonać operację w ciązy

Margo nie mozesz tak myśleć!!
Ja jestem prawie że w 15 tyg, przytyłam tylko 0,5kg, brzuch widac tylko i wyłącznie na wieczór po całym dniu jedzenia i to też tak niewiele. Wstawiałam wczoraj zdjęcie A małe ma już 7,4 cm! a objaw nie miałam jakoś silnych. Wymiotowałam raz podczas jazdy samochodem, ale że mam chorobę lokomocyjną to nie wiadomo czy to z tego czy z ciąży.
Tak że.. Na pewno jest wszyyystko doobrze

A ja dziś zrobiłam sobie przerwe i nie poszłam na wyklady skoczyłam do sklepu i kupiłam kaftaniki dwa, śpiiochy, czapeczkę i dwie pary łapek
Też mam tak po siedzeniu, brzuch twardnieje. Dlatego wykłady w tym roku omijam A co studiujesz?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora