Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-11-23, 08:42   #3975
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ

Cytat:
Napisane przez agncyb Pokaż wiadomość
Kiedys oglądałam taki program i mówili tam, że podczas najbardziej płodnych dni kobiecie bardziej sie chce przytulanek i wysyła tez jakieś sygnały, że partnera też nachodzi większa ochota.
Zatem, skoro juz nie mogłas wytrzymać, to bardzo możliwe, że to właśnie były te dni

Do mnie dzisiaj zawitała @ wcześniej niż powinna. Ehh... blada
nowy cykl=nowe szanse i teraz wczesniej staranka mozesz zaczac
a moge Cie dopisac do naszej listy staraczkowej? bo nie dlugo zostane tam sama jak palec
Cytat:
Napisane przez Gosiaro Pokaż wiadomość
Marlenko gratuluję!!!Czułam,że tak będzie!!!

Jestem dzisiaj w podłym nastroju.Wczoraj przydarzyła mi się bvardzo nie przyjemna sytuacja.Tak po poludniu zauwazylam,że zaczęlam plamić.Były to takie brązowe upławy.Zdenerwowałam się bardzo i zadzwoniłam do swojego ginekologa.Ten kazał mi jechac na izbę przyjęć.Gdy tam dotarłam okazało sie, że na lekarza trzeba czekać.Czekałam prawie 2 godziny.Gday juz przyszła ta "pani doktor" to mnie opieprzyla co ja tu robię.Zrobiła mi taką awanturę, że mnie zamurowało.Chodziło jej o to,że jest zagrożenie AH1N1 a ja po szpitalu sie połetam i że jestem nieodpowiedzialna i wogle sobie nie zdaje sprawy,że mogę teraz się zarazić i poronić albo chore dziecko urodzić.Ja na to juz ze łzami w oczach,że sie przestarszyłam, że to pierwsza ciąża, że moja mama pierwszą poroniła, a ona do mnie : "To teraz pani też ma dużą szansę poronić"
Nie musze chyba wam pisac jak się czułam.Na plamienia nic nie powiedziała.Nie dostalam zadnych lekow.Niby tylko wspomnila ze mam lezec, ale nic jak dlugo i wogle.No i na usg zobaczyla pecherzyk ciążowy, ale bez cech zarodka, bo podobno jeszce nic nie widac w tak wczesnej ciąży.Badanie trwalo niecale 5 minut.
Jestem załamana....
W poniedzialek obdzwonie wszystkie gabinety prywatne i pojde tam, gdzie mnie przyjma najwczesniej jak sie da.Dzisiaj miałam w dodatku taki bolesny skurcz z prawej strony brzucha jak gwaltownie sie przekręciłam na drugi bok i teraz jestem tak zdolowana,że szkoda gadać.
wola to pomste do nieba
Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, widzę, że już mnie nikt za bardzo nie pamięta..
Pisałam trochę ale jakoś przemknęło to niezauważone choć liczyłam na drobne wsparcie
No nic..
Życzę Wam wszystkiego dobrego
Jeszcze jest czas na podtrzymanie listopadowej fali
czesc ciezarowko a co to za pesymistyczny podpis???
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-11-23 o 08:43
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora