|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
A ja zrobilam pierwszy raz ciasto kruche ze sliwkami!! lubie piec ale sliwkowe po raz pierwszy
pychotkaaaa
|
|
|
|
#3962 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Witajcie kobietki!
![]() Jak niedziela minęła? Ja byłam u wujeczka, przy okazji z kuzyneczka poplotkowałam i miłospędziłam czas teraz zjadłam kolacyjkę i jestem mega zmeczona jeszcze mam w planie obejrzec fajny filmik i nyny. Miłego wieczorku
|
#3963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wlasnie ogladam filmik, ciasto przepyszne , strasznie dumna jestem z sibie, ale zaraz ide chyba spac, normalnie jak w podstawowce ![]() Piersi mam teraz dosc wrazliwe znowu ale sutki mniej nabrzmiale, ale staram sie nei myslec o tym bo sfiksuje )a poza tym caaaaly dzien bylo mi niedobrze, szokujace to bylo bo az tak to dawno nie mialam nawet w moich trzustkowych dolegliwosciach.. A jak u was dziewczyny niedzielne lenistwo? Ja od srody do piatku bede tylko wieczorkami niestety bo jestem na kursach i trwaja od 9 rano do 16-stej w zwiazku z czym niestety raczej mnie nie bedzie ![]() dzisiaj mielismy przytulanko spontaniczne z TZ, ale mam nadzieje, ze nic zlego fasolce sie nei stalo. Do wizyty u lekarza jeszcze tylko 10 dni! odliczam! |
|
|
|
|
#3964 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulka ja miałam już nie jedne przytulanka. Wiadomo na początku się bałam ale z czasem jakoś się przełamałam. Wiadomo ze delikatnie i w ogóle... No nie mogłam się powstrzymać
|
|
|
|
#3965 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
super, ze ciacho wyszło!!!!! Ja mam brak objawów, oprócz sikania dalej niż widzę dzisiaj mnie moja kolka chciała złapać, ale po 5 skurczach przeszła sama-jestem w szoku, ale pozytywnym i bez masowania się obeszło,jestem pełna nadziei, że już tak zawsze będzie i nie będę miała z dużym brzusiem problemów i mnie ni eskręci z bólu. Kurcze laseczki albo ja jestem inna albo nie wiem co, mnie wcale sie nie chce przytulac mężuś i owszem by chciał, ale ja zero ochoty chyba jestem chora![]() Mnie we wtorek i w czwartek nie bedzie, bo mam szkolenia z kredytów i dane będę zdalnie obrabiać, chyba rozdwojenia dostanę
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-11-22 o 20:54 |
||
|
|
|
#3966 |
|
Wtajemniczenie
|
Carol ja tez tak mialam na początku ze nie chcialam zeby mnie dotykał nawet!! także spokojnie, to przejdzie. A ja się zastanawiam ze do kibelka wcale nie ganiam za czesto... czy to możliwe?
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2009-11-22 o 21:09 |
|
|
|
#3967 |
|
Wtajemniczenie
|
Musze sobie chyba avatarka zmienic, zebyście mnie widzialy:P
tomja tu tesknie biegne do was po 3dniach zajec i cio..zadna mnie nie widzi znowu ![]() Fajnie dziewuszki czytac jak sobie piszecie o cizy i wogole Carol glowka do góry..napewno chec na przytulanki przyjdzie
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie wymęczona jesteś po zjeździe![]() Mam nadzieję, ze mi przejdzie ta niechęć sama siebie nie poznaję Linka nic się nie martw , każda z nas jest inna i inaczej przechodzi ciążę więc się ciesz, ze nie latasz do kibelka co chwilę ja mam takie fale , u cioci byłam z 5 razy w ciągu 3 godzin, a normalnie chodze do 5 razy na dzień
|
|
#3969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż się dziwię, że się Tż chciało po tej nocce, ale do 15 odsypiał i potem nagle miał przypływ sił witalnych Nic mnie nie boli, więc mam nadzieję, że z dzidzią wszystko ok.Ja tylko się chciałam upewnić czy to od Ciebie dostałam zaproszenie na nk? |
|
|
|
|
#3970 |
|
Wtajemniczenie
|
dziekuje Carol
tak jestempadnieta i mam mnostwo pracy na nastpeny zjad ![]() ehh ale damy jakos rade hehea jak Twoje samopoczucie?? zmykam spaciu slodkich senkow
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo Edytowane przez sas Czas edycji: 2009-11-22 o 22:19 |
|
|
|
#3971 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie Haniu nie wysyłałam ci żadnego zaproszenia bo nie znam twoich danych
a tak poza tym to mogłabyś się ujawnić dawaj nk
|
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, widzę, że już mnie nikt za bardzo nie pamięta..
Pisałam trochę ale jakoś przemknęło to niezauważone choć liczyłam na drobne wsparcie ![]() No nic.. Życzę Wam wszystkiego dobrego Jeszcze jest czas na podtrzymanie listopadowej fali
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane moje!!! Ja od samiuskiego rana mam urwanie glowy w pracy, ale postaram sie zagladac i was podczytywac
))Milego poniedzialku. U nas bez zmian...leje............. ... |
|
|
|
#3975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a moge Cie dopisac do naszej listy staraczkowej? bo nie dlugo zostane tam sama jak palec ![]() Cytat:
wola to pomste do nieba Cytat:
a co to za pesymistyczny podpis???
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-11-23 o 08:43 |
|||
|
|
|
#3976 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane!
Haniu zaproszenie ja Ci wysłałam, znalazłam Cię w znajomych Carol ![]() Do Ciebie Aniu też wysłałam Do reszty nie mam namiarów to jak możecie to proszę o dane na prv Mi weekend minął spokojnie, wreszcie wyszłam z domku bo normalnie jak małpa w klatce się czułam. Byliśmy u teściowej na obiadku i moje kochanie na spacer nas wyciągnęło, no i trochę się nałaziliśmy , wieczorkiem na herbatkę do moich rodziców podjechaliśmy a później do domku. Jutro idę na usg, mam nadzieje że wszystko jest dobrze. Ogólnie to stwierdzam że ciąża jest strasznie stresująca, człowiek sam o siebie nigdy się tak nie martwi, ja sama to żadko do lekarza chodziłam stwierdzałam że sama sobie poradzę, a teraz cały czas zastanawiam się czy z dzidzią wszystko ok. ehhh ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Dzisiaj wyjątkowo jakaś cisza tutaj |
|
|
|
#3977 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Ja dopiero sie zwlekłam z wyrka ale pogoda, ze totalnie nic sie nie chce!!!!!!Karolinko kochana, ciesze się, ze jesteś juz zdrowa!!!Ja cos kicham raz na jakiś czas, ale mam nadzieję, że na tym się skończy! Siala _Bala ja Cie pamiętam kochana!!! Super, że do nas wróciłas!!!!!!!!!!! Jak to sięmogło stac, że nie otrzymałaś naszego wsparcia?????Co u Ciebie???Pisz!! Miłego dzionka dziewczynki, ja znowu dzisiaj będe trochę w rozjazdach, i będzie mnie mniej
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-11-23 o 08:56 |
|
|
|
#3978 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dodam tylko ze zgadzam sie z toba w 100 procentach dla mnei ciaza tez jest stresujaca. Zwariuje chyba do czasu wizyty u lekarza a to dopiero 2 grudnia... ![]() A ty jak sie czujes zkochana? Jakies wielkie objawy? No juz cie mam na nk
|
|
|
|
|
#3980 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to opowiadaj Niutek co tam u Ciebie? ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
i zawsze wieczorem mam rozdęty brzuch
|
||
|
|
|
#3981 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na nic nie ma czasu w domu szaleją remonty i tylko prosić jeszcze nie wiem kogo żeby skończyć przed świętami bo normalnie tylko
|
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
my jak wykańczaliśmy mieszkanie to jeszcze pracowaliśmy, mieszkaliśmy gdzie indziej a jeszcze moje kochanie nogę złamało i wszystko było na mojej głowie. Jak na 7 jechaliśmy do pracy to do domu gdzie mieszkaliśmy ściągaliśmy na 23. Istne szaleństwo. A przez to że on miał nogę w gipsie to ja musiałąm po wszystko jeździć i to tachać ale się udało Wam też się uda
|
|
|
|
|
#3983 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Ja po teście jedna kreska ![]() Ale mam nadzieje, bo ponoć nadzieja umiera ostatnia
Edytowane przez Scio Czas edycji: 2009-11-23 o 10:20 |
|
|
|
#3984 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3985 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
poczekaj i zobaczymy za pare dni dlatego ja nie mam w domu testow
|
||
|
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
Latko, Magie dziękuje
Też mam nadzieję, że za wcześnie zrobiłam ten test. |
|
|
|
#3987 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Scio - a ile już Ci się @ spóźnia ? Jeśli można zapytać ...
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Stara Panno ciężko powiedzieć, czy w ogóle ostatnio mam różne cykle od 26 do 29 dniowych. Dziś jest 28 dc.
Ale coś czuje, ze @ nadchodzi, odczuwam tak charakterystyczny ból
|
|
|
|
#3989 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie obraź się..., ale w takim razie bez sensu test robiłaś Jak nie przyjdzie to zrób jeszcze raz..., ale najwcześniej w 30 dc Trzymam kciuki, żeby jednak były II upragnione kreseczki
|
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
Nie obrażam się, na moje usprawiedliwienie dodam tylko, ze mam dziś wizytę u gina, na którym mam się umówić na kontrolne usg i chciałam się dowiedzieć, czy mogę w tym tygodniu, czy mam poczekać aż @ minie.
Stara Panno dziękuje
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

pychotkaaaa

wola to pomste do nieba