Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-14, 20:41   #71
Eloe77
MatkaPrzełożonaCurlitanek

Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)

Anka.d Zgadzam sie z Syrenką - do reklamacji masz zawsze prawo. Przecież nie chcesz oddać, a tylko pokazać, że aplikacja sie pruje Powinni to porzadniej przyszyć i już.
Cytat:
Napisane przez syrenka Pokaż wiadomość
Jaka drobna różnica, z 75 na 65 ;-)
Taka sama jak moja
Cytat:
Napisane przez Edith3F Pokaż wiadomość
Dziękuję za zaproszenie Eloe77 Ja i Kosmarka w kabinie prysznicowej... (chciałabym wziąc TZ ze sobą, Kosmarka pewnie też to było by już czworo )
W zasadzie nic nie stoi na przeszkodzie Byle tylko mieszkanie wybudowali. Już mają obsuwę - trzeba było podpisać aneks terminowy na 6 miesiący I nadal człowiek męczy się z TŻem na 27 mkw. Uwierzcie, w normalnym życiu to średnio ciekawe. Nawet nie ma się gdzie schować (chyba, że do kabiny własnie )
Cytat:
mi brakuje TŻa na co dzień
Znam ten ból. Nigdy więcej - żadnych weekendowych małżeństw ani pracy 1200 km od domu. Nie, nie. To ponad moje siły.
Cytat:
Napisane przez poison.iv Pokaż wiadomość
Edith3F warto zagłębić się w tajniki brafitingu, właściwy rozmiar gwarantuje komfort, nic się nie przesuwa, fiszbiny nie jeżdżą po piersiach, ogromna wygoda (a i ile samopoczucie lepsze, gdy zamiast A ma się D).
I ja popieram! Z B na E lub DD w jeden dzień - Twój biustonosz to potrafi!
Cytat:
Napisane przez anka.d Pokaż wiadomość
aaaa - jutro fryzjer
Daj koniecznie znać jak było i co z reklamacją. Miałam napisać, co to za Freyę trzymam w szufladzie. Zaraz, zaraz... Ma na imię Greta Boska! Jutro idę w niej na Wro!
Cytat:
cholerka zapomnialam o nastawionym wieczorem zelu lnianym :P
A ja wcale nie ugotowałam Musiałam nażelować się różowcem z Rossa. Zobaczymy, jak wpłynie na świeżośc włosów - nie będe mieszać z balsamem Nivea. Test - start!

Tindomerel nie możesz podchodzić do czegoś z przeświadczeniem, że sobie nie poradzisz! Główka do góry i podawaj listę. Jaki byś najbardziej chciała studiować?
Ech, podziwiam ludzi, którzy wiedzą, czego chcą...
Cytat:
Napisane przez poison.iv Pokaż wiadomość
Muszę się Wam poskarżyć na mojego psa. Łobuziara podarła mi foliowy czepek od Waxa
Wie, co dobre
Cytat:
Napisane przez Pinsleepe Pokaż wiadomość
A co do narzekań na studia..... Jedne już skończyłam, teraz piszę drugą pracę magisterską, co jest dla mnie najgorszą torturą i cały czas sobie wyrzucam, po co był mi ten drugi kierunek
Drugi kierunke fajna sprawa. I człowiek czuje się odmłodzony! A co zrobiłaś i robisz?

Moje plany na Sylwestra - u znajomych i zrobić sobie stylizację na lata 30. lub 40. Tylko buty nie te
Widziałyście "Bekarty wojny"? Jeny, jakie kobieta, która gra aktorkę-szpiega ma tam buty... Poproszę

Dziennik, FAQ, pigułka wiedzy i pielęgnacja - wszystko o kręconych naturalnie włosach!

MÓJ IDEAŁ

Eloe77 jest offline Zgłoś do moderatora