|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#61 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem)
Cytat:
Bardzo mała ściąga stanikowa . Edytowane przez syrenka Czas edycji: 2009-12-14 o 15:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
Jak ja już bym chciała studiować
![]() ![]() A jak tam plany na sylwestra ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ale się dziewczyny napisałyście
![]() Ja jeszcze nie studentka rok mi do matury został jeszcze, ale już się nie mogę doczekać następnego roku -zero chemii, fizyki biologii ![]() ![]() A co do stanikomanii - ja tak przymierzam sie i przymierzam do kupienia porzadnego stanika. Może któraś z Warszawianek by poleciła miejsce sprawdzone? ![]()
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Muszę się Wam poskarżyć na mojego psa. Łobuziara podarła mi foliowy czepek od Waxa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A to paskuda ![]()
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Zadomowienie
|
Mój sznaucerek rusza tylko buty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
OMG, ale się rozpisałyście
![]() ![]() ![]() A w ogóle to uważałam się (przynajmniej na tle znajomych) za specjalistkę stanikową, a w życiu o effuniakach nie słyszałam... Wstyd ![]() A co do narzekań na studia..... Jedne już skończyłam, teraz piszę drugą pracę magisterską, co jest dla mnie najgorszą torturą i cały czas sobie wyrzucam, po co był mi ten drugi kierunek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Wtajemniczenie
|
tinkussia - obejrzalam filmik z podpisu - rewelacyjny piesek! i jaki madry! smieci wyrzuca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 | ||||||
MatkaPrzełożonaCurlitanek
|
Anka.d Zgadzam sie z Syrenką - do reklamacji masz zawsze prawo. Przecież nie chcesz oddać, a tylko pokazać, że aplikacja sie pruje
![]() Taka sama jak moja ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Daj koniecznie znać jak było i co z reklamacją. Miałam napisać, co to za Freyę trzymam w szufladzie. Zaraz, zaraz... Ma na imię Greta ![]() Cytat:
![]() Tindomerel nie możesz podchodzić do czegoś z przeświadczeniem, że sobie nie poradzisz! Główka do góry i podawaj listę. Jaki byś najbardziej chciała studiować? Ech, podziwiam ludzi, którzy wiedzą, czego chcą... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moje plany na Sylwestra - u znajomych i zrobić sobie stylizację na lata 30. lub 40. ![]() ![]() Widziałyście "Bekarty wojny"? Jeny, jakie kobieta, która gra aktorkę-szpiega ma tam buty... ![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i moja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zastanwiam sie czy myc jutro rano przed fryzjerem wlosy, zeby pokazac sie w tej dobrej fryzurowo wersji, czy pojsc z takimi day after (zawsze wybieralam te druga opcje - w koncu tam myja wlosy ![]() ![]() Cytat:
![]() mi sie poszczescilo i mam te przyjemnosc byc kolezanka, pewnego kolegi ktorego rodzice maja mieszkanie w domku w Koscielisku pod Zakopcem. no i jedziemy ekipą całą - w czwórke na caly tydzien, a wiecej osob ma dojechac tylko na 3 dni, wiec bedzie fajnie. zastanawiam sie tylko jak ja tam bede wlosy myla. lazienka jedna - w szczytowym momencie bedzie nas ponad 10 osob. oni mnie znienawidzą :P |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |||
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Idę czytać biografię MM. Już ja kończę i nie mogę się doczekać, czego jeszcze się dowiem. Ech, mam coraz bardziej mieszane uczucia
![]() |
#74 |
Zadomowienie
|
Eloe77
Mi wychodzi że z 75B będzie 65D lub DD ![]() miałam podejrzenie że TŻ chce mi kupic coś z bielizny na święta... na szczęście podpytałam go o to i uprzedziłam że mogłoby nie by tak łatwo ![]() ![]() Muszę sobie sama coś kupic "odpowiedniego" ![]() ![]() Widzę że Eloe znasz ten ból - weekendowy związek ![]() 1200 km? ojej to baaardzo daleko. Napisałas"małżeństwa" czyli jesteście już po ślubie? ![]() 27 mkw to rzeczywiście niewiele , my też będziemy na początku mieszkac w kawalerce ,nigdy jeszcze nie mieszkałam w tak małym mieszkaniu, może byc cięzko... ![]() A co do sylwestra to w tym roku mam zamiar spędzic go tylko z TŻ ,bez imprez i strojenia W zeszłym roku bylismy na imprezie sylwestrowej i nam się nie podobało ![]()
#75 |
Rozeznanie
|
Bękarty Wojny były super, jak większość filmów Tarantino. Tak w ogóle to mój awatar ma być komiksową wersją Umy Thurman z Kill Billa
![]() A skończyłam psychologię, ale nie lubię tego wywlekać światło dzienne, bo jak ludzie tylko się o tym dowiadują, to włącza im się stereotyp i własne wyobrażenia na temat psychologa, które zazwyczaj mijają się z rzeczywistością ![]() ![]() Ech, te nieopłacalne finansowo humanistyczne kierunki ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#77 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
O, jak miło ![]() Oj boją się, boją ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ale najbliżej psychologię miałam w Warszawie a wiadomo że tam ciężko się dostac ,poza tym byłam zawsze raczej ścisłym umysłem i tak też zrezygnowałam z tego pomysłu ![]() Ale psychologię lubię ![]() ![]()
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety wciąż należę do grona bezrobotnych ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Też na to liczę po cichu, że w nowym roku mój los zawodowy cudownie się odmieni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co do wyjazdu - ja niestety jezdzic moge tylko na pupie ![]() ja z tych kapiacych sie rano. wieczorem, zwlaszcza po czyms rozgrzewajacym cialo i umysl ![]() ![]() ehh - jakos to bedzie ![]() myslimy czy sie przebierac, ale jesli tak uzgodnimy to bez tematu - freestyle i kicz party ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musimy być dobrej myśli, kiedyś w końcu sytuacja musi się zmienić. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | ||
|
Edith3F miseczka to już kwestia dopasowywania. Freyę i Pour Moi? mam E, a Panache DD. Czyli zależy też od producenta. Trzeba mierzyć (przynajmniej te pierwsze
![]() ![]() ![]() Na 27 mkw można się pozabijać o siebie i swoje rzeczy. To naprawdę niedużo. Drażni każdy zostawiony nie na miejscu przedmiot. Po roku ma się już tyle nagromadzonych przedmiotów, że człowiek rozgląda się, gdzie tu postawić nogę, by nie wdepnąć. A tu zapowiadają się 63 mkw ![]() ![]() Osobiście jestem za wspólnym mieszkaniem, jeśli jest decyzja obu stron. Im szybciej człowiek przyzwyczai się do wszystkiego, co z drugą osoba związane, tym lepiej. Potrzeba sporo pracy... Współczuję Ci zatem, ale jednocześnie wiem, że się uda ![]() ![]() ![]() Sylwestrów typu bal też nie lubię. Cenię domówki w ulubionym gronie ![]() ![]() Moja mama nie potrafi tego zrozumieć, ale - co już kilkakrotnie podkreślałam - moja relacja z mamą jest nieco... skomplikowana. Cytat:
![]() Ludziom włącza się stereotyp? Mnie się nie włącza. Ale wiem, o czym mówisz. To denerwujące - co najmniej - bo wszyscy myślą, że za chwilę zrobisz im analizę: osobowości, językową, dostosowania społecznego, anatomii, fizjologii, zbudowanego domu, architektury wnętrza ![]() Też robiłam swego czasu socjologię. I jak wrażenia? Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#86 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() "Niebezpieczne związki" oczywiście widziałam- ach ten Malkovich ![]() ![]() To bardzo się cieszę, że istnieje jeszcze na świecie garstka ludzi, którzy nie potrzebują się od razu posiłkować stereotypami ![]() ![]() Na socjologię poszłam głównie dla przyjemności, żeby sobie horyzonty porozszerzać i nie zakładać psychologicznych klapek na oczy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
dzisiaj rano w autobusie do Krakowa jechałao 5 kręconowłosych (nigdy takiej ilości naraz w tym autobusie nie widziałam - to jest prywatna linia autobusowa)
![]() ![]() ![]() Ale w końcu zrezygnowałam bo mogłaby mnie wziąc za jakąś stukniętą wariatkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 | ||
|
Pinsleepe jesteś przeciwieństwem Umy? Hmm... Będę sobie Ciebie wizualizować
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mariend gdybyś tylko wiedziała, jak często ja mam ochotę to zrobić! Ale czuje dokładnie to samo. Po ćwiczeniach widać zawsze, jakie dziewczyny mają naprawdę włosy (i twarze - makijaż im złazi ![]() ![]()
![]() |
#89 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Najczęsciej jest to ok 9 ![]() ciężko jest bo już prawie 2 lata tak żyjemy i jeszcze sporo czekania przede mną ![]() Wierzę mocno w to że będzię ekstra gdy razem zamieszkamy oboje tego chcemy.Z resztą teraz też jest bardzo dobrze między nami. Tylko tak czekam, i czekam i się doczekać nie mogę ![]() podobnie jak Ty Eloe77 czekasz na długość włosów ![]() Zyczę Ci żebyś jak najczybciej ganiała się ze swoim TŻ na 63mkw. Kiedy planowana jest przeprowadzka? Dziś będąc na targowisku miejskim widziałam takie ładne staniki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() według mnie wiele dziewczyn mysli o włosach w innych kategoriach niż my ![]() ![]()
![]() |
#90 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Poważnie mówiąc ludzie faktycznie boją się psychoanalizy. Gdy robiłam badania do magisterki, najtrudniej było mi nakłonić do wypełnienia testu znajomych. Nie pomogło tłumaczenie, że to tylko do "grupy kontrolnej", że pojedynczy wynik nic mi nie mówi, dopiero porównanie dwóch badanych grup. A jak już wypełnili, potem ciągle dopytywali, czy przypadkiem nie wyszło, że są walnięci (co z tego, że badałam potrzeby psychiczne, nie zaburzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.