Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2009-12-31, 12:56   #3778
ula 87
Zadomowienie

Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie

Cytat:
Napisane przez pysiamn Pokaż wiadomość
Bananowiec

Składniki
2 kulki lodów waniliowych
100 ml soku bananowego
10 ml soku cytrynowego
woda sodowa do uzupełnienia

Sposób przygotowania
Lody waniliowe i soki zamieszać. Uzupełnić wodą sodową i wszystko ponownie zamieszać.

może być dobre
ale misz masz
ja to kiedyś uwielbiałam szklanka coli a do tego gałka lódów waniliowych
Cytat:
Napisane przez kasya82 Pokaż wiadomość
wklejam moje i mojego brzuchala najnowsze zdjęcia i lece zabierać się za robienie ciasta bo mamy dzisiaj po południu gości

miłego dnia
śliczna mamusia
Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Ja z tym czopem to bym do gin zadzwoniła, bo to podobno nie za dobre dla dzieciątka tak chodzić bo zarazki i wszystko sie dostaje, a wczoraj jak znajomej odszedł to od razu na szpital jej kazali i cc zrobili. Ja bym nie lekceważyła.
nasz Kamyczek chyba dłigo bez czopa chodziła
zaraz po nowym roku będę dzwonić do gina , bo jeszcze mnie USG czeka
myślę ze nie powinno nic sie stać , bo żadnego grzybka nie mam ( mogę sie tu pochwalić że przez całą ciążę omineło mnie to swiństwo)
tylko planowałam jeszcze seks z mężem po nowym roku , a bez czopa to lipa musimy poczekać do końca połogu
Cytat:
Napisane przez majkela12 Pokaż wiadomość
ula i co trafił tż na górę???
trafił , nawet jak na 4 butelki 0.7l na pięciu to dobrze wyglądał
jeszcze kontaktował i pytał czy napewno nie rodzę , bo jakby co to po taxi dzwoni
ale o 4 nad ranem przyszedł do mnie
Cytat:
Napisane przez kalka Pokaż wiadomość
A ja wchodząc na wizaż dzisiaj miałam wrażenie, że zobaczę wiadomość typu:
Sms od Uli: "Rodzę ". Ale widocznie to był tylko sen...

?

jejciu jak to przeczytałam nie nie zajarzyłam i pomyślałam ze co to za Ula rodzi ? przecież nie ma takiej z nami

nie , narazie nie rodzę
czuje sie dobrze , nawet dzis powoli podłogi sobie umyłam , bo teściowa to tylko lizała te panele
Cytat:
Napisane przez Zaslona Pokaż wiadomość

A więc byłam wczoraj na USG z TŻtem tak się złożyło, że nie poszedł do pracy i pojechał razem ze mną i dobrze, bo zanim dojechaliśmy to trochę pobłądziliśmy Bo byłam tam drugi raz dopiero. Ponad godzinę czekaliśmy, ale dość to szybko szło.

Miałam robione USG, bo tylko chciałam dowiedzieć się co z dzieckiem. I jak to teraz piszę, to nie mogę powstrzymać sie od śmiechu Już piszę dlaczego. Lekarz po kolei bada główkę, oczy, nosek, szyję, brzuszek, żołądek, pęcherz moczowy i mówi: "A tu mamy...yyy... nie wiem czy mówić płeć?", a TŻ od razu: "Tak, tak, oczywiście", a lekarz: "No to to jest dziewczynka, tu są wargi sromowe, łechtaczka". Dziewczyny gdybyście widziały minę TŻta Ja leżąc na tym łóżku tylko się powstrzymywałam, żeby się nie roześmiać A lekarz: "Coś się stało? Miał być chłopczyk? Macie imię?", a my: "Myśleliśmy, że będzie chłopczyk i dla chłopczyka mamy imię, a dla dziewczynki jeszcze nie ", a on: "No to za drugim razem albo za trzecim będzie chłopczyk ".
Także będę miała córeczkę, a nie synka Tym samym na liście mamuś lutowych trochę bardziej kolorowo się zrobi Mała waży już 1900g, więc w ciągu dwóch tygodni przytyła 500g, termin wyszedł na 21.02.2010
TŻ trochę zawiedziony, bo liczył na chłopczyka, ale mówi, że przynajmniej ją nauczy gotować
Do tego jeszcze przyjechał tata Tżta z Niemiec (niezapowiedzianie:brzyda l, I przywiózł dwa wózki Potem porobię zdjęcia i się pochwalę
no to gratuluję córci
Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
A ja z okazji Sylwestra dodaję swoje zdjątka chyba po raz pierwszy
śliczna mamusia z ciebie

Zuzia 27.01.2010
http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png

Zębole
http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora