|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Cytat:
Napisane przez Antii89
To chyba podobna odległość u mnie weekendowa, bo na codzień mój TŻ mieszka tam gdzie studiuje, a to już jest wyprawa autobusowa na ok. 2h przy dobraych wiatrach, ale znów autkiem jest szybciej.
Tak czy siak wyrabiamy, ja mam taki natłok nauki (zwłaszcza w zbliżającym się okresie), że po prostu nie mam jak. Do tego dochodzi kończenie o 17-18, jak ja kończę wcześniej to mój TŻ później i tak się "uzupełniamy". A dla mnie studia są najważniejsze.  Tzn. wiadomo, miłość, TŻ i te sprawy, ale sesja to sesja, muszę po prostu wszystko zaliczyć w 1. terminie i nie ma innej opcji. TŻ poczeka, a zaliczenia nie.
|
Jak dotąd też udawało mi się wszystko zdać za pierwszym razem, mam nadzieję, że dalej tak będzie, bo ta sesja do najprzyjemniejszych nie będzie należała
A na co dzień mój TŻ jest ode mnie jakieś 200 km Ale już tylko półtora roku...
Cytat:
Napisane przez Basiek19
Doberek
Hawwa nie da się otworzyć tego linku, który wklejałaś 
|
http://www.youtube.com/watch?v=Jsp_Nn02yro - taki śmieszny piesek 
Cytat:
Napisane przez carmelova
Też jestem z Ciebie dumna
Wreszcie mogę napisać. Tż załatwił sobie wolne na sobotę i niedzielę i tym spodobem spędziliśmy razem całe 3 dni  Baaardzo rzadko się to zdarza, bo zazwyczaj na wolne weekendy jedziemy do swoich rodzinnych miast. Był cudowny, kochany, całował, masował plecki, robił śniadania do łóżka, leniliśmy się w łóżku do południa. A wczoraj wieczorem zaproponował, że może byśmy się zaręczyli, bo on tak bardzo chce mieć już mnie za żonę i wie, że nigdy nie spotka lepszej kobiety  Cudownie 
|
Cudownie 
Też muszę pochwalić mojego - wczoraj powiedział mi, że tak bardzo mnie kocha, że już zawsze chce być ze mną 
A ja pomyślałam, że może powinnam się spytać, czy to oświadczyny 
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
haha!! myślisz o końcu świata?? wierzycie w to zazdrośnice? ciekawa jestem jakie ludzie mają do tego podejście?
|
Nie wierzę.
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
no ciekawa jestem ile nam zostało.... nie zakładam jeszcze suwaczka bo nie podisaliśmy rzadnej umowy na razie... ale w sumie wszystko mamy wstępnie klepnięte i nie chcemy innej daty więc może się skuszę na tego suwaczka  - co myślicie?
|
Według mnie możesz założyć suwaczek, jak się zmieni data, to najwyżej go zmienisz 
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa
Nie ćwiartuj. Strzel w kolano! Wtedy mu ta sztywność kolan minie i się zegną jak nic 
|

Cytat:
Napisane przez *Insane
aaaaa.... TŻ się zgodził na Targi Ślubne  i to bez mrugnięcia okiem 
i powiedział, że chce spędzać ze mną jak najwięcej czasu (toteż zaraz do niego dołączam w łóżeczku  )
I że cieszy się, że jestem i że pojedziemy
I przywiózł z pracy bony towarowe na łączną kwotę 200zł (z TP.SA jeszcze, które zdobył jako premię za jakieś tam osiagnięcia i dyplom  ) - powiedział, żebym sobie na suknię ślubną odłozyła  ale chyba nie starczy.... to chociaż na welon, dodał
Noo to idę do tego łóżeczka 
|
Cudowne zmiany
Wiesz, takie bony to mają ograniczoną ważność, więc Twoje dni jako panny są policzone 
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka

przylatujemy na trochę ponad tydzień na wesele kumpeli  będziemy świadkować z TŻ'tem  tel z informacją o weselu dostałam jakoś tydzień temu więc dość szybko zmieniliśmy nasze plany  no ale tak to bywa jak się nawet gumek nie używa  mi się zrymowało 
|
Fajnie, że będziesz w Polsce, z tego, co pamiętam, miałaś być dopiero po wakacjach? Może przy okazji coś ruszy z Waszym ślubem? 
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka
wam też tak wizaż zamula?? 
|
Zamulał...