Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-04, 18:02   #4465
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
To chyba podobna odległość u mnie weekendowa, bo na codzień mój TŻ mieszka tam gdzie studiuje, a to już jest wyprawa autobusowa na ok. 2h przy dobraych wiatrach, ale znów autkiem jest szybciej.
Tak czy siak wyrabiamy, ja mam taki natłok nauki (zwłaszcza w zbliżającym się okresie), że po prostu nie mam jak. Do tego dochodzi kończenie o 17-18, jak ja kończę wcześniej to mój TŻ później i tak się "uzupełniamy". A dla mnie studia są najważniejsze. Tzn. wiadomo, miłość, TŻ i te sprawy, ale sesja to sesja, muszę po prostu wszystko zaliczyć w 1. terminie i nie ma innej opcji. TŻ poczeka, a zaliczenia nie.
Jak dotąd też udawało mi się wszystko zdać za pierwszym razem, mam nadzieję, że dalej tak będzie, bo ta sesja do najprzyjemniejszych nie będzie należała
A na co dzień mój TŻ jest ode mnie jakieś 200 km Ale już tylko półtora roku...

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Doberek

Hawwa
nie da się otworzyć tego linku, który wklejałaś
http://www.youtube.com/watch?v=Jsp_Nn02yro - taki śmieszny piesek

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Też jestem z Ciebie dumna

Wreszcie mogę napisać. Tż załatwił sobie wolne na sobotę i niedzielę i tym spodobem spędziliśmy razem całe 3 dni Baaardzo rzadko się to zdarza, bo zazwyczaj na wolne weekendy jedziemy do swoich rodzinnych miast. Był cudowny, kochany, całował, masował plecki, robił śniadania do łóżka, leniliśmy się w łóżku do południa. A wczoraj wieczorem zaproponował, że może byśmy się zaręczyli, bo on tak bardzo chce mieć już mnie za żonę i wie, że nigdy nie spotka lepszej kobiety Cudownie
Cudownie
Też muszę pochwalić mojego - wczoraj powiedział mi, że tak bardzo mnie kocha, że już zawsze chce być ze mną
A ja pomyślałam, że może powinnam się spytać, czy to oświadczyny

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
haha!! myślisz o końcu świata?? wierzycie w to zazdrośnice? ciekawa jestem jakie ludzie mają do tego podejście?
Nie wierzę.

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
no ciekawa jestem ile nam zostało.... nie zakładam jeszcze suwaczka bo nie podisaliśmy rzadnej umowy na razie... ale w sumie wszystko mamy wstępnie klepnięte i nie chcemy innej daty więc może się skuszę na tego suwaczka - co myślicie?
Według mnie możesz założyć suwaczek, jak się zmieni data, to najwyżej go zmienisz

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Nie ćwiartuj. Strzel w kolano! Wtedy mu ta sztywność kolan minie i się zegną jak nic

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
aaaaa.... TŻ się zgodził na Targi Ślubne i to bez mrugnięcia okiem
i powiedział, że chce spędzać ze mną jak najwięcej czasu (toteż zaraz do niego dołączam w łóżeczku )
I że cieszy się, że jestem i że pojedziemy

I przywiózł z pracy bony towarowe na łączną kwotę 200zł (z TP.SA jeszcze, które zdobył jako premię za jakieś tam osiagnięcia i dyplom ) - powiedział, żebym sobie na suknię ślubną odłozyła ale chyba nie starczy.... to chociaż na welon, dodał

Noo to idę do tego łóżeczka
Cudowne zmiany
Wiesz, takie bony to mają ograniczoną ważność, więc Twoje dni jako panny są policzone

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

przylatujemy na trochę ponad tydzień na wesele kumpeli będziemy świadkować z TŻ'tem tel z informacją o weselu dostałam jakoś tydzień temu więc dość szybko zmieniliśmy nasze plany no ale tak to bywa jak się nawet gumek nie używa mi się zrymowało
Fajnie, że będziesz w Polsce, z tego, co pamiętam, miałaś być dopiero po wakacjach? Może przy okazji coś ruszy z Waszym ślubem?

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
wam też tak wizaż zamula??
Zamulał...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni