"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-01-04, 11:06   #4411
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

frezyjko wyglądałaś obłędnie!
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:09   #4412
frezyjka85
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Frezyjko ta 4 jest w moim guście

Ja w ogóle chcę koronkową kieckę...aleee...co do sukienki na sesję plenerową zmieniłam już zdanie jaką chcę.
noo! ta 4-ta to moja ulubiona....tylko w innym kolorze zdecydowani bym chciała... taki bardziej ecru...kremowy....

---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ----------

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
frezyjko wyglądałaś obłędnie!

---------- Dopisano o 12:09 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

mam dzisiaj strasznego lenia w tylku.... :/
cały dzień wolny, a ja nie mam co robić
Podobno tak jest, że jak się ma za dużo czasu wolnego to czlowiek nie potrafi sobie go zorganizować
ehhhh......
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:16   #4413
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

frezyjko, jaka Ty ślicznaaaa jesteś
Pięknie wyglądałaś!

Jej, nie mogę dzisiaj za Wami nadążyć
Stary 2010-01-04, 11:21   #4414
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
frezyjko, jaka Ty ślicznaaaa jesteś
Pięknie wyglądałaś!

Jej, nie mogę dzisiaj za Wami nadążyć
dziękuję dziękuje wszystkie kobitki na Sywlestra ślcznie wyglądały strój robi swoje i wyzwala pewne śmiałe zachowania...a zdjęcia oddają pewność siebie wówczas
Stary 2010-01-04, 11:21   #4415
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

ja to w ogóle zakochana jestem w koronkach... i chciałabym choć wydaje mi się że nie wypada w kościele mieć właśnie taki dekolt... mam co tam włożyć nawet więc ładnie by było...
e tam nie wypada - to twoj slub co sie bedziesz przejmowac
Stary 2010-01-04, 11:34   #4416
butterfly20
Zakorzenienie

Frezyjko śliczniei Sexy

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Kawuszce już pokazałam,to Wam też...

Na tej kiecce będę się wzorować.Bo sukienkę na sesję bedę szyć. I będziemy się starać odwzorować,tylko,że ma być kolor ivory. Cusik tam wymyślę

Fajnie będzie wyglądać na zdjęciach jak się wystylizuję itp

http://www.justinalexanderbridal.com...nder/8465.html

Na ślubie bym się w takiej nie widziała.Chcę coś klasycznego.Ale na sesji można poszaleć

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:35   #4417
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć lasencje

Gwizdaczku nie ukrywam,żem się troszkę zawiodła...ale... i tak cudowny wyjazd

Basiu te Licealne ciąże znajdziesz na stronce mtv. Jest 6 dziewczyn i o każdej są 3 odcinki tam.
Ja dopiero oglądnęłam trzy i te dwie pierwsze miały strasznie- Maci miała glupiego chłopaka,razem mieszkali.Ale widać,że on taki dzieciak jak nie wiem.
I jak się dzidzi urodził to nic się nie zajmował nim i chyba się na końcu rozstali.

Ta Farrah to w ogóle nawet już nie była z ojcem dziecka. I po porodzie widać było,jak ma ciężko,bo Rodzice wprawdzie pomagali jej finansowo,ale raczej się dzieckiem nie zajmowali.I kiedy koleżanki tej dziewczyny chodziły do szkoły,na imprezy i bawiły się to ta Farrah musiała ciągle siedzieć w czterech ścianach i niańczyć dziecko.

Ale ta trzecia Amber miała starszego faceta i widac było,że się kochają. Jej Rodzice nie znosili jego i jego Matki. No ale Amber meiszkała z tym swoim facetem,on bardzo dużo pracował,żeby zarobić.Żyli skromnie,ale dawali radę.
I nawet kupił jakiś taniutki pierścionek i przed porodem zabrał ją na wieś i się oświadczył. A jak się bobo urodziło,to pięknie pomagał i w ogóle.I takiego faceta można pozazdrościć

A co do jazd Teściowej to jak wróciłam do domu o pogadałam z Rodzicami.Móeili mi,że mam się nie przejmować. I że domyślają się,że ten zespól za 1,5 tys. to będzie masakra,bo wiedzą jak dłguo szukałam jakiegoś fajniejszego zespołu w dobrej cenie (taaaak jak zespól gra dobrze,to 5 tys.to dobra cena na 2011 r).
Ech i mówią,że jakoś się to ułoży.Mama kazała mi zrobić listę wydatków,atrakcji.I obgadałyśmy wszystko
to jeszcze raz podam stronę, gdyby którejś się nie chciało szukać, fajnie się też w sumie ogląda Parental Control ale to jest rozrywkowe a nie obyczajowe. Zmieniacie serial najeżdżając na shows i wybierając coś sobie. Oczywiście pełne odcinki nazywają się Full Episode, chyba że chcecie sobie pooglądać dodatki.
http://www.mtv.com/shows/16_and_preg..._1/video.jhtml

dobrze, że masz taką dobrą mamę, dołoży się do tego, co centusiowata Teściowa nie chce moja na pewno taka nie będzie, nie lubi mnie za bardzo. W ogole ostatnio doszłam do wniosku że nikt nam nie da prezentów na ślub bo mnie nie lubią rodziny obie

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Doberek

Hawwa
nie da się otworzyć tego linku, który wklejałaś

Śnieg za oknem;/ do szkoły trzeba iść...a tak mi się nie chce
ten link ma na początku link: i od razu http; skasuj sobie ten napis link: ale to tylko link do youtube z pieskiem w kąpieli

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość

Co do spotkań z TŻ, to ja nawet w pociągu się uczę, byle się z nim spotkać, nawet w sesji. Chyba, że naprawdę mam koszmarne tyły. Nie wyobrażam sobie stawiać naukę ponad wszystko. Byle do przodu, byle dobrze, a jak wyjdzie super, to świetnie - nie przesilać się Ale teraz w ogóle mi się priorytety poprzestawiały Bo wyznaję zasadę - egzamin nie wyjdzie, trudno, jest drugie podejście. Jak nie spotkam się z TŻ, a coś mu się stanie, to będę żałować do końca życia.
mam takie samo zdanie poza tym on jest taką moją kluseczką, strasznie przeżywa jak się nie widzimy

Cytat:
Też jestem z Ciebie dumna

Wreszcie mogę napisać. Tż załatwił sobie wolne na sobotę i niedzielę i tym spodobem spędziliśmy razem całe 3 dni Baaardzo rzadko się to zdarza, bo zazwyczaj na wolne weekendy jedziemy do swoich rodzinnych miast. Był cudowny, kochany, całował, masował plecki, robił śniadania do łóżka, leniliśmy się w łóżku do południa. A wczoraj wieczorem zaproponował, że może byśmy się zaręczyli, bo on tak bardzo chce mieć już mnie za żonę i wie, że nigdy nie spotka lepszej kobiety Cudownie
bosko ! Naprawdę rok 2010 działa na facetów

haaa, ogarnęłam wielocytowanie bo zerknęłam wczoraj do wcześniejszych części zazdrośnic i któraś tłumaczyła

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 11:38   #4418
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cudna ta suknia Motylku. Mnie urzekła taka długość. I jakbym przypadkiem miała brać ślub to chyba w takiej krótszej właśnie. Cobym sobie krzywdy nie zrobiła przydeptując długą kiecę

Buła jest z nami od 25.11.2014
aleksandrettaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:38   #4419
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Frezyjko śliczniei Sexy

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

Kawuszce już pokazałam,to Wam też...

Na tej kiecce będę się wzorować.Bo sukienkę na sesję bedę szyć. I będziemy się starać odwzorować,tylko,że ma być kolor ivory. Cusik tam wymyślę

Fajnie będzie wyglądać na zdjęciach jak się wystylizuję itp

http://www.justinalexanderbridal.com...nder/8465.html

Na ślubie bym się w takiej nie widziała.Chcę coś klasycznego.Ale na sesji można poszaleć
zwróciłam na nią uwagę w obecnym numerze Panna Młoda i pomyślałam że mogłaby być na poprawiny śliczna jest!!!
Stary 2010-01-04, 11:44   #4420
butterfly20
Zakorzenienie

Frezyjka ja tez w Pannie Młodej.Ja nie mam poprawin na szczęście. A na sesję oryginalnej bym nie kupiła,bo szkoda kasy. Ale uszyć sobie mogę cosik takiego

A ja na ślub tylko długą.Ale na sesję fajna taka krótsza,bo by nie zawadzała.I lekka na oewno jest

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 11:45   #4421
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
no to pokażę wam mój typ - może Motylku coś Ci się spodoba?

pokazuję przy okazji mój gust w sprawie obrączek
Ta czwarta suknia jest ładna, kiedyś widziałam w necie podobną tylko chyba ona jest bez ramiączek, ja chciałabym podobną tylko z ramiączkami jak ta piąta suknia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 11:47   #4422
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Frezyjko, świetnie wyglądałaś !!! Kurczę, jak inne dziewczyny to robią że tak zawsze na tip-top

ja chciałabym jakiś zestaw typu marynarka ze spódnicą na cywilny i lekką, prostą sukienkę do kościoła

Stary 2010-01-04, 11:53   #4423
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
Frezyjko, świetnie wyglądałaś !!! Kurczę, jak inne dziewczyny to robią że tak zawsze na tip-top

ja chciałabym jakiś zestaw typu marynarka ze spódnicą na cywilny i lekką, prostą sukienkę do kościoła
Czemu planujesz brać 2 śluby zamiast konkordatowego?

Stary 2010-01-04, 11:59   #4424
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Czemu planujesz brać 2 śluby zamiast konkordatowego?
bo ślub kościelny biorę z powodu wiary TŻ-ta, dla mnie by on nic nie znaczył i czułabym się jakbym żyła na kocią łapę bo bym nie miała komu przysięgać skoro nie wierzę. Chcę wziąć cywilny więc będą dwa 80 zł opłaty różnicy a oboje będziemy zadowoleni. Wszystko i tak będzie ustawione w jednym dniu

Stary 2010-01-04, 12:01   #4425
aleksandrettaa
Zakorzenienie

Cytat:
bo ślub kościelny biorę z powodu wiary TŻ-ta, dla mnie by on nic nie znaczył i czułabym się jakbym żyła na kocią łapę bo bym nie miała komu przysięgać skoro nie wierzę. Chcę wziąć cywilny więc będą dwa 80 zł opłaty różnicy a oboje będziemy zadowoleni. Wszystko i tak będzie ustawione w jednym dniu
Skoro każde z Was preferuje inny ślub to taki kompromis ma sens

Stary 2010-01-04, 12:08   #4426
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość
hmmm.... moja kumpela poznała faceta 2 tygodnie temu i pod koniec miesiąca mają już zamieszkać razem... Kurde, ale ma tempo...
No tak... dosyć szybkie tempo. Wiadomo- są tacy ludzie którym się układa nawet w tak szybko zawartych związkach (np. bracia mojego TŻa w ciągu kilku miesięcy poznali, zaręczyli i poslublili swoje żony), ale ja jednak jestem za tym, żeby dać sobie trochę czasu na poznanie siebie nawzajem.

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
To chyba podobna odległość u mnie weekendowa, bo na codzień mój TŻ mieszka tam gdzie studiuje, a to już jest wyprawa autobusowa na ok. 2h przy dobraych wiatrach, ale znów autkiem jest szybciej.
Tak czy siak wyrabiamy, ja mam taki natłok nauki (zwłaszcza w zbliżającym się okresie), że po prostu nie mam jak. Do tego dochodzi kończenie o 17-18, jak ja kończę wcześniej to mój TŻ później i tak się "uzupełniamy". A dla mnie studia są najważniejsze. Tzn. wiadomo, miłość, TŻ i te sprawy, ale sesja to sesja, muszę po prostu wszystko zaliczyć w 1. terminie i nie ma innej opcji. TŻ poczeka, a zaliczenia nie.
Zazdroszczę takiego podejścia do sprawy. Naprawę. Dla mnie są ważne, bardzo ważne, ale chyba jednak nie najważniejsze. W każdym razie szybko sie zniechęcam do nauki jak mi coś nie wychodzi.

Cytat:
Antii, ja Ci zazdroszczę takich sesji, które można zdać za 1 razem. Ja już niestety wiem, że z jednym egzaminem będziemy chodzić pół kolejnego semestru Bo nam nie dadzą dostępu do szkiełek, a ostatnio widziałam je w listopadzie... No i fajny egzamin praktyczny.

Co do spotkań z TŻ, to ja nawet w pociągu się uczę, byle się z nim spotkać, nawet w sesji. Chyba, że naprawdę mam koszmarne tyły. Nie wyobrażam sobie stawiać naukę ponad wszystko. Byle do przodu, byle dobrze, a jak wyjdzie super, to świetnie - nie przesilać się Ale teraz w ogóle mi się priorytety poprzestawiały Bo wyznaję zasadę - egzamin nie wyjdzie, trudno, jest drugie podejście. Jak nie spotkam się z TŻ, a coś mu się stanie, to będę żałować do końca życia .
Taaaaaaak i kto to mówi? Ta, co wszystkie egzaminy zdaje w pierwszych terminach

Cytat:

Wreszcie mogę napisać. Tż załatwił sobie wolne na sobotę i niedzielę i tym spodobem spędziliśmy razem całe 3 dni Baaardzo rzadko się to zdarza, bo zazwyczaj na wolne weekendy jedziemy do swoich rodzinnych miast. Był cudowny, kochany, całował, masował plecki, robił śniadania do łóżka, leniliśmy się w łóżku do południa. A wczoraj wieczorem zaproponował, że może byśmy się zaręczyli, bo on tak bardzo chce mieć już mnie za żonę i wie, że nigdy nie spotka lepszej kobiety Cudownie
Ułaaaaa... Milutko, nawet bardzo. Będzie pierdzionek, będzie

Cytat:
Nie ćwiartuj. Strzel w kolano! Wtedy mu ta sztywność kolan minie i się zegną jak nic
Dobrze gada! Polać jej
Cytat:
Motylku, to na Twoim weselu nie będzie "Daj mi tę noc" ani "Jesteś szalona"? cios prosto w moje tradycyjne polskie serce
Hmm... Madzia, rozumiem, że u Ciebie będzie też "Co ja zrobiłem, że się ożeniłem? chybam pijany był..." ?

Cytat:
Myślę, że jak się znajdzie zespół który powstał niedawno to będzie tanio bo nie mają jeszcze takiej marki. A jak zdolni ludzie to mogą grać lepiej niż niejeden działający już od dawna. Nie zawsze tanio znaczy kiepsko. Choć faktycznie 1500 zł za zespół to podejrzanie tanio.
Zgadzam się, nie zawsze wszystko co drogie, jest dobre a tanie- złe. Ale też jest sporo zespołów które wyznaczą sobie cenę ok 2tys. żeby pobić konkurencję pod względem ceny, a nie dawać z siebie nic.
Ja tak kiedyś z ciekawości słuchałam dema różnych zespołów i na ok 15 zespołów żaden nie przypadł mi do gustu a ceny były różne.
Także po prostu trzeba szukać, szukać i jeszcze raz szukać.

Frezyjko świetnie wyglądałaś.

Edytowane przez OlkaR
Czas edycji: 2010-01-04 o 12:10
OlkaR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 12:20   #4427
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Ola, zdawałam w pierwszych terminach Ale nigdy nie zakładałam: muszę zdać, koniec kropka. Chyba farta miałam

Idę na informatykę

30.12.2012
26.04.2014
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 12:30   #4428
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

aaaaa.... TŻ się zgodził na Targi Ślubne i to bez mrugnięcia okiem
i powiedział, że chce spędzać ze mną jak najwięcej czasu (toteż zaraz do niego dołączam w łóżeczku )
I że cieszy się, że jestem i że pojedziemy

I przywiózł z pracy bony towarowe na łączną kwotę 200zł (z TP.SA jeszcze, które zdobył jako premię za jakieś tam osiagnięcia i dyplom ) - powiedział, żebym sobie na suknię ślubną odłozyła ale chyba nie starczy.... to chociaż na welon, dodał

Noo to idę do tego łóżeczka
Stary 2010-01-04, 12:34   #4429
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Ola, zdawałam w pierwszych terminach Ale nigdy nie zakładałam: muszę zdać, koniec kropka. Chyba farta miałam

Idę na informatykę
I błąd
Nie przyznawaj się że miałaś farta bo potem żadna z nas nie da Ci moczu do badania bo stwierdzimy, że niedouczona jesteś

---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
i powiedział, że chce spędzać ze mną jak najwięcej czasu (toteż zaraz do niego dołączam w łóżeczku )

I przywiózł z pracy bony towarowe na łączną kwotę 200zł (z TP.SA jeszcze, które zdobył jako premię za jakieś tam osiagnięcia i dyplom ) - powiedział, żebym sobie na suknię ślubną odłozyła ale chyba nie starczy.... to chociaż na welon, dodał

Super Mam nadzieję, ze to jego nadrabianie to nie jest takie tylko przejściowe. Niech nadrabia, niech się stara, niech Cię uszczęśliwia
Oby tak dalej

To miłego... odpoczynku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 12:39   #4430
pagka
Wtajemniczenie

Ach jestem i nawet Was nadrobiłam
Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Dobry wieczór dziewczęta

Ja już w Lublinie... 50 min pociąg był opóźniony w naszym cudownym Leżajsku nie ma porządnego dworca więc staliśmy wszyscy w tunelu pod peronem. TŻ trochę dzielnie ze mną tam postał a potem niestety musiał iść do domu ale cóż- wybaczam
Jechałam w wagonie dla...rowerów... siedziałam trochę na swoim plecaku, trochę na walizce kolegi, trochę na podłodze. Okna nam pozamarzały bo w połowie drogi wyłączyli ogrzewanie. Musiałam po drodze grzebać w plecaku za drugim swetrem bo mi było zimno. No i generalnie czuję się zmarznięta, niedokochana i przede wszystkim potwornie zmęczona

50 min? to nie jest źle, ja wczoraj miałam opóźnienia ponad godzinę, a jak jechałam na święta to prawie 4 (jazda 16godzin...) więc nie narzekaj

Frezyjka super wyglądałaś, czad, wypas
A z sukienek najbardziej podoba mi się 4ta, boska jest I obrączki też śliczne, chyba też chciałabym matowe złoto.

Gwizdak bardzo się cieszę, że się wyjazd udał

Dobrze że dziewczynki to spotkanie odwołałyście, bo ja dziś też nie dałabym rady, a tak może się w większym gronie w innym terminie spotkamy
Stary 2010-01-04, 12:44   #4431
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:

ehhhhh fajnie Ci leć, leć bo jeszcze się tak rozpanoszy na wyrku że miejsca Ci nie styknie

co do spotkania to jestem za
może by tak pomiędzy 10.02-18.02 ??? wyłączywszy sobotę
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 12:44   #4432
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
50 min? to nie jest źle, ja wczoraj miałam opóźnienia ponad godzinę, a jak jechałam na święta to prawie 4 (jazda 16godzin...) więc nie narzekaj
Jakby był opóźniony więcej to bym poszła do domu albo do TŻa a tak musiałam "cywieć" na peronie (bo nawet poczekalni nie mamy porządnej). Więc będę narzekać
Stary 2010-01-04, 12:50   #4433
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość

Frezyjko świetnie wyglądałaś.

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość

Frezyjka super wyglądałaś, czad, wypas
A z sukienek najbardziej podoba mi się 4ta, boska jest I obrączki też śliczne, chyba też chciałabym matowe złoto.

Dobrze że dziewczynki to spotkanie odwołałyście, bo ja dziś też nie dałabym rady, a tak może się w większym gronie w innym terminie spotkamy

no spotkanko musi być!

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
ehhhhh fajnie Ci leć, leć bo jeszcze się tak rozpanoszy na wyrku że miejsca Ci nie styknie

co do spotkania to jestem za
może by tak pomiędzy 10.02-18.02 ??? wyłączywszy sobotę
ja mogę:
13.01
14.01
18.01
19.01
21.01
obojętne w jakich godzinach

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-04, 12:52   #4434
Antii89
Zakorzenienie

Ja tam wychodzę z założenia, że zdać muszę, bo wtedy mniej czasu marnuję. Nauczę się raz i mam spokój i czas dla TŻta. Zresztą pozytywne nastawienie źródłem sukcesu.
Chociaż teraz on ma ferie dokładnie wtedy jak mi się skończą.. Ale nie damy się, może będzie miał egzaminy na początku i w sumie 2 tygodnie będą.

Medeline tak myślałam, że ty tak kłamiesz, a naprawdę wszystko zdajesz w 1. terminie. Dobrze, że Olka tu pilnuje prawdziwość informacji.

Frezyjko
wyglądałaś prześlicznie...

Motylku Suknia jest piękna, bardzo mi się podoba dół, marzyłaby mi się taka tylko krótsza i z skrzydełkami.
W ogóle genialny pomysł z suknią na wesele i sesje.

Carmelku Jaki słodziaszczy ten Twój TŻ...

Ins normalnie magiczna przemiana. Za niedługo TŻty będą chodzić do Twojego na szkolenie.

Edytowane przez Antii89
Czas edycji: 2010-01-04 o 12:54
Antii89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 12:57   #4435
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:

no spotkanko musi być!

ja mogę:
13.01
14.01
18.01
19.01
21.01
obojętne w jakich godzinach
z tych dat to mi tylko 14 pasuje choć będę po niezłej balandze no i to walentynki więc pewnie większość dziewczyn będzie się tulić do chłopów niż szykować się na spotkanie zazdrośnic

edit:
ojjj pardono mnie chodziło o luty a nie styczeń
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2010-01-04 o 12:59
Stary 2010-01-04, 12:59   #4436
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
z tych dat to mi tylko 14 pasuje choć będę po niezłej balandze no i to walentynki więc pewnie większość dziewczyn będzie się tulić do chłopów niż szykować się na spotkanie zazdrośnic

edit:
ojjj pardono mnie chodziło o luty a nie styczeń
aaaaaa to w lutym dopiero możesz?? z styczniu nic wolnego?
Stary 2010-01-04, 13:00   #4437
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
aaaaaa to w lutym dopiero możesz?? z styczniu nic wolnego?
dopiero 10 lutego będę w Pl
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2010-01-04, 13:03   #4438
pagka
Wtajemniczenie

Grape przylatujesz?

Wstawię zaraz zdjęcia z mojego Sylwestra na maila. Impra miała być w stylu lat 80tych, część myślała, że w 70tych, a reszta to w ogóle się przebrała nie wiadomo w jakim stylu

edit: Już wiem, przylatujesz

Edytowane przez pagka
Czas edycji: 2010-01-04 o 13:06
pagka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-01-04, 13:08   #4439
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
dopiero 10 lutego będę w Pl
a no tak!!! głupia ja zapomniałam!

no to ja jestem jak najbardziej za tym żeby zrobić wtedy spotkanie... bądź jedno z kolejnych na stałe przylatujesz??

---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

Cytat:

dopiero teraz zauważyłam dziękuję

też super wyglądaccie! ładna z Was para

Edytowane przez frezyjka85
Czas edycji: 2010-01-04 o 13:10
Stary 2010-01-04, 13:15   #4440
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
a no tak!!! głupia ja zapomniałam!

no to ja jestem jak najbardziej za tym żeby zrobić wtedy spotkanie... bądź jedno z kolejnych na stałe przylatujesz??

przylatujemy na trochę ponad tydzień na wesele kumpeli będziemy świadkować z TŻ'tem tel z informacją o weselu dostałam jakoś tydzień temu więc dość szybko zmieniliśmy nasze plany no ale tak to bywa jak się nawet gumek nie używa mi się zrymowało
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości