Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi - CZĘŚĆ
Cytat:
Napisane przez kasiula1208
kochanie mój tz nie chce dziecka ale nie chce tez zebym sie zabezpieczała...bo uwaza ze stosunek przerywany w zupełnosci nam wystarczy..(.bo tez o tym gadalismy)w sumie tez tak mysle...4 lata juz sie tak przytulamy i nic...wiec u nas ta metoda jest niezawodna... juz nawet podejrzewałam ze któres z nas jest bezpłodne...ale ostatnio gadałam z kolezanka i powiedziała mi ze ona tak kochała sie z mezem przez 11 lat.. czujecie??? i nie wpadli..po jedenastu latach tam gdzies mały plemniczek sie zaplatał i urodziła im sie córka.. PO 11 LATACH!!!!! MASAKRA.. ona nawet nie podejrzewała ze jest w ciazy bo miała normwlny okres dopiero w 3 miesiacu poszła do lekarza bo zle sie czuła...była w szoku ... tez bym była jak po 11 latach stosunku przerywanego bym wpadła...ale to nic bo moja mama stosowała taka metode 20 lat z moim tata i tez nic...wiec jak widac ta metoda jest skuteczna.. wiec nawet sie łudze.... 
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ----------
ja tez skarbie mam chyba 44 ....jak nie lepiej teraz 
|
ty się łudź bo ja tu ostatnio to takie coś wyczytałam :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=305589
USG: 22.11
Wizyta: 28.11
|