Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-01-16, 00:29   #2461
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jakie rozstępy Mówisz o tych dwóch z bokuGrzeszysz i tyle-to co ja powinnam powiedzieć na temay rozstępów . U mnie po tylu zabiegach nie wygląda to jak u Ciebie, i nigdy już nie będzie wyglądać.
A skóra będzie świetnie wyglądać jak troszkę przytyjesz i poćwiczysz , pościerasz troszkę naskurek i powcierasz troszkę kremików - ujędrni się świetnie . Tylko kolejność zachowaj.

Pamiętasz-pisałam kiedyś, że mój brzuszek chirurg plastyk chciał ciąć. Wiem jak wygląda brzuszek który ma kłopot. Skóry miałam tyle, że pępuszek się w fałdach chował a blizny po rozstępach to była pajęcza sieć na całym brzuchu. Rozstępy po pół centymetra szerokości, jeden na drugim. Taki brzuch uciekł przed skalpelem-po 2 latach (bez żadnych specjalistycznych zabiegów) mogłam się na plaży pokazać, po 4 latach jak zobaczyłam, że sama więcej nie zdzialam zrobiłam radiage. Ale to było tylko dopełnienie efektu, taka kropka nad i .

Skoro w moim przypadku wystarczył radiage-to Ty sobie możesz spokojnie sama poradzić (choć nadal nie wiem z czym).
Ja wszystko pamiętam. Te wszytkie twoje poczyniania z brzuszkiem. I przyznam, że efekt po radiage - super

A u mnie:
Z tyciem -wiesz, że problem, muszę znowu robić weidera (ups, ponad 6 m-cy przerwy), ścieram naskórek i wcieram oliwkę (za radą pani dr). Ale te rozstępy po bokach są obrzydliwe

---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

No i ja mykam - drób się za mną stęsknił

PAAAAAAA:cmok :

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2010-01-16 o 09:58
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora