![]() |
#2431 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
zobaczycie, że ja nie będę jęczeć! jestem tego pewna! na 100%
caly czas mi sie teraz wydaje, ze te moje 450 to beda jak wielkie bombowce na mnie ![]()
#2432 |
Zakorzenienie
|
a co maja powiedziec , ze masz zaje - fajne cycuszki
![]() Z drugiej strony ja Cie podziwiam , bo jak tube bedziesz miala to wiadomo , ze wszyscy sie kapna . Ja narazie chodze tak ubrana , ze tego az nie widac . Bluzy i sportowe staniki wszystko zakrywaja a nawet jak mam tylko obcisla koszulke to czarna i bez dekoldu. Wiec nikt sie chyba nie kapna . Ja postanowilam , ze bede powoli pokazywac swoje przody, zeby sie wszyscy przyzwyczaili ![]()
#2433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2434 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() jak jestes z Wawy to polecam studio tatoo na Dereniowej ( stacja imielin ) sama tam robilam u Karola , jest naprawde swietny w tym co robi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2435 |
Zadomowienie
|
Misia, wiesz z bolem to wolalaby aby blo tak jak listopadowa napisala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2437 |
Zadomowienie
|
asionek, czy to chodzi o to? http://www.tattoo.home.pl/start.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#2438 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Do kolczyka w pępku ładny brzuszek jest potrzebny-inaczej lipa po całości ![]() ![]()
![]() |
#2441 |
Zakorzenienie
|
..hej
![]() ![]() ..i tak jesteście dzielne,ja pranie to od trzech dni mam w planie.. ![]() ..dzisiaj to chyba dam radę.. ![]() ..niby nic,wrzucić do pralki,ale jakoś mi z pamięci umyka.. ![]() zrobiłam dziś antygen Hbs,negatywny..czyli wszystko dobrze,jak dobrze rozumiem.. w przyszły piątek myślę robić resztę,mam taką rozpiskę z prywatnej lecznicy,i raczej tam wszystko załatwię,bo na zmagania z przychodnią to raczej teraz nie mam teraz ani głowy,ani czasu.. tak więc: 1.-Rtg klatki piers.: "pa" czy "pa i boczne"..? 2.-USG "gruczołów piers.", czy "gruczołów piers-kmpl.do mammografii"(ten jest nawet o połowę tańszy,nie mam pojęcia na czym polega różnica.. ![]() 3.HCV ![]() ![]() ![]() ..z góry dziękuję za odpowiedź.. ![]() ![]() ![]() Pysiu-piersi są naprawdę piękne co widać na tym ujęciu z boczku, bo te zdjątka z przodu, to nie dają zbyt pełnego obrazu,po prostu aparat jest zbyt blisko i tak naprawdę to niewiela widać(moim zdaniem..) za to na tym z boku- widać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Samii..byłam u Ciebie.. ![]() ![]() ..rzeczywiście, wyglądasz bardzo młodo ![]() ![]() ..choć teraz piersi nadają Ci trochę powagi.. ![]() ..na zdjątku całej sylwetki widać,że jesteś już raczej dorosła.. ![]() ![]() ![]() ..a ten niewinny wygląd.. ![]() ![]() ![]() Mysza..no no..laseczke z Ciebie,nie ma co.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2442 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będa bombowce ![]() ![]()
![]() |
#2443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tak sobie mysle, ze zimny gnat nie tylko na pepek by sie przydal, ale tez lup w leb ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2444 |
Raczkowanie
|
ok mykam do łożeczka, zzzzzZZZzzzziewam na maksa...
Miłej piątkowej nocki dziewczęta kofane ![]()
#2445 |
Raczkowanie
|
MY DIVA widziałam twoje nowe cycusie, ładniutkie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Wtajemniczenie
|
jutr wysle poczta, i wezm epotwierdzenie za to
, dziękujewam za info anna ivy co myslisz o tym obiektywie 18-55?
#2447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
..bo zadawałam to pytanie p.dr,ale jakoś tak je zadałam,że wynikła z tego inna rozmowa,i zapomniałam znów zapytać.. ![]()
![]() |
#2448 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Zadomowienie
|
agnes, szybciutko z niego "wyrosniesz" ... prawda jest taka, ze ma kiepskie swiatlo, z ostroscia tez raczej na bakier ... To taki obiektyw startowy, aby cos bylo dokrecone do bagnetu.
A poza tym, czego mozna sie spodziewac po szkle za ok. 200 PLN? agnes, powiedzialas A trzeba powiedziec B i zaczac zbierac na lepsza optyke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to jaki proponujesz? a jaka ty masz lustrzane?
![]() |
#2451 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Więc nie grzesz ![]() ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wiesz już czym będziesz wracać?
![]() |
#2452 |
Zadomowienie
|
agnes, co do obektywu wszystko zalezy od tego ILE mozesz na niego wydac i do czego Ci bedzie potrzebny.
Ja pracuje na 1Ds, 1DMkIII, teraz czekam na 1DMkIV, a w studiu mam sredni format. Nie mniej rownie kluczowe sa obiektywy i dobrze, aby przynajmniej jeden - dwa byly dobrej jakosci ![]() Dziewczynki odmeldowuje sie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- "nieraz przychodzi do mnie piękna kobieta i chce operacji a ja jej odmawiam, bo nie widzę konieczności takiej operacji " ![]() ![]() ![]() właśnie wypowiadał się w tvp2 znawca urody polskich kobiet ![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-15 o 22:16 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
..kolczyk w pępku..
ja robiłam dobrych parę lat temu,był taki moment, że wszystko poprzekłuwałam..(tzn.nos; ) po 5 dziurek w każdym uchu, no i pępek.. ![]() ..bardzo szybko uznałam,że pomysł był fatalny i nie dodawał mi uroku.. ![]() do tego te w małżowinie na górze nie chciały się goić..a przecież nie mogłam tak dzień w dzień do ludzi cała okolczykowana.. więc wszystko dość szybko powyciągałam.. ten w brzuchu został,nie dlatego,że taki piękny,ale dlatego,że to już nigdy nie będzie wyglądało tak jak przedtem.. brzuch był ładny,i pępek też,wyjątkowo udany..moim zdaniem,w moim wypadku,raczej stracił na uroku.. bo jak wyjmę to jest dziurka,a nie widać tych zwojków,które się naprawdę piękne układały..myślę,że brzuch był jednak bardziej zmysłowy przed,niż po.. co nie znaczy,że źle to wygląda.. wygląda dosyć dobrze..tzn.jak to kolczyk w pępku.. ![]() ![]() generalnie robiłam to w przeciętnym gabinecie kosmet.w małym miasteczku,nie pamiętam,żeby bolało,bo dzieje się to tak szybko,że nawet nie zauważysz..robili to takim specjalnym pistoletem,o ile mnie pamięć nie myli(bo przy takiej ilości miejsc przekłutych w niewielkich odstępach czasu,to nie mam 100% pewności,czy pępek też pistoletem,ale raczej tak..) nic się wiele nie paprało,przez jakiś czas się nosi taki bolec ze stali chirurgicznej,potem co kto chce..ja mam złoty..złoto w uszach..zależy od jakości(czystości?) to lepszej jakości nosi się świetnie,to normalne,zostawia szary ślad,jednak to w pępku,zakupione u normalnego polskiego jakiegoś tam jubilera za normalną cenę,a więc wątpliwe by było wybitnej jakości,nosi się bezproblemowo,nigdy go nie zdejmuję,bo zwyczajnie,z biegiem lat,o ile mi ktoś nie zwróci uwagi,nie pamiętam,że tam jest.. ...no i po zabiegu smarowało się to,jak wszystkie dziurki,Tribiotic'kiem,by uniknąć zakażenia(to taka maść,do kupienia za grosze w aptece w maleńkich saszetkach,są w niej 3 rodzaje antybiotyku,czy coś w tym stylu..)
#2455 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mykam spac kolorowych snow
![]()
#2456 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Życzę wszystkim miłej nocki ![]()
![]() |
#2457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pani dr faktycznie stwierdziła, że się trochę go czepiam, no ale są ku temu powody ![]() P.S. Pstryknę sobie fotę mojego brzuchala i wstawię go w avatar i będę nim wszystkich straszyć ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-15 o 23:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2458 | |
Zakorzenienie
|
Listopadowa
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-15 o 23:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2459 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odnośnie brzucha - przydałoby się ujędrnić skórę i zniwelować rozstępy ![]() ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Macerata ![]() ![]() Rtg klatki - PA Usg gruczołów piersiowych Przeciwciała (p/c) anty HCV ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-16 o 00:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A skóra będzie świetnie wyglądać jak troszkę przytyjesz i poćwiczysz ![]() ![]() ![]() ![]() Pamiętasz-pisałam kiedyś, że mój brzuszek chirurg plastyk chciał ciąć. Wiem jak wygląda brzuszek który ma kłopot ![]() ![]() ![]() ![]() Skoro w moim przypadku wystarczył radiage-to Ty sobie możesz spokojnie sama poradzić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:23 ---------- Poprzedni post napisano o 01:19 ---------- No teraz to już mykam, właściwie to mnie tu już nie ma od dwóch godzin ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.