![]() |
#2461 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Cytat:
![]() ![]() ![]() A u mnie: Z tyciem -wiesz, że problem ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:29 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- No i ja mykam - drób się za mną stęsknił ![]() PAAAAAAA ![]() ![]() Edytowane przez listopadowa80 Czas edycji: 2010-01-16 o 09:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
Rozeznanie
|
Listopadowa, Ty masz zdrowie do tych kur...
![]() Mya tylko nie przepracuj sie ![]()
#2463 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro prześlę Ci stronkę z dobrymi specyfikami na rozstępy-można je również w domu stosować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- Rozłożę sobie to na cały dziń ![]() Papatki ![]() ![]()
![]() |
#2464 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=MyaDiva;16492236]O to teraz przestałam żałować że w tym temacie przegapiłam swój czas
![]() ![]() no,żałować absolutnie nie ma co.. jak Ania się zdecyduje,to też jest co innego,bo jest już dużą dziewczynką i w razie czego wie, co robi.. ![]() ale ja i te moje młodzieńcze pomysły urodowe..wszelkiego rodzaju..czasem do dziś nadziwić się nie mogę.. ![]() ..no nawet z tym pępkiem..moja p.ginekolog ostanio zauważyła..i mówi:"ooo..zrobiła sobie pani kolczyk w brzuchu..i co?i jak?czy nie bolało itp.. ![]() ..a ja,że nie,że to już dawno,że to ona musiała nie zauważyć.. ![]() ..i czułam się jak goopek..jakbym wkręcała jakiś zupełnie niewiarygodny cynk,bo wstyd mi się przyznać..a jak za następnych parę lat znów mnie ktoś zapyta: ooo... ![]() ..a najgorsze,że chodziło przecież o to,żeby podkreślić urodę brzucha,a jakoś nikt tego nie rozumie,i każdy mówi raczej: oOoOo..!masz kolczyk w brzuchu.. ![]() ![]() ![]() widziałam coś w necie o tych transportach prywatnych osobowych,Poznań-Gdańsk też są,ale jeszcze nie dzwoniłam dopytać o szczegóły..o ile cena mnie nie zabije,to myślę,że to najlepsza opcja..bo realnie to to wchodzenie i wychodzenie z pociągu(które jest właściwie wspinaniem się po stromych schodkach,przy ewidentnym użyciu siły rąk) przy niemożności podniesienia rąk..ciężko to widzę..oczami wyobraźni już sobie wyobrażam,jak się pośliznę i wpadnę pod pociąg..tam pisali 1,40zł/km..to nie mało ![]() ![]() ![]() ![]() nie lubię takiego wyrzucania pieniędzy,ale fakt faktem,że trochę przeraża mnie ten pociąg.. inny fakt,że pewnie dlatego jeszcze nie zadzwoniłam,bo w pierwszym momencie mnie odrzuciło,po dokonaniu obliczeń,więc dałam sobie czas na oswojenie z tą myślą.. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() weszłam znów o tej porze,bo jakoś ten net wreszcie zaczął chodzić..teraz.. ![]() ..tak więc..Tobie,Listopadowa..miłej robotki.. ![]() ![]() a wszystkim,którzy idą spać(lub już poszli) - dobrej nocki ![]() ![]() ![]()
######################### ![]() ![]() ![]() Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-01-16 o 01:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2465 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wiem czy Karol jeszcze tam pracuje , ale jak nie napewno maja kogos rownie dobrego co do kolczykow nie pomoge za bardzo , ale na pewno nie rob ich w salonie kosmetycznym gdzie panie nie znaja sie za bardzo na rzeczy i do tego przeklowaja pistoletem czego absolutnie nie wolno robic! w takich miejscach jak nos , brzuch , niektore miejsca na uchu juz nie wspominajac o innych czesciach ciala ![]() Listopadowa podziwiam za upor i ciezka prace ![]() lece spac dobranoc wszystkim ![]() Edytowane przez asionek31 Czas edycji: 2010-01-16 o 01:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2466 |
Zakorzenienie
|
pobudka !!!
chociaż z drugiej strony... dobrze, ze tak dlugo śpicie, bo przynajmniej nadrobie zaleglości wieczorno-nocne ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- obejrzalam Wasze albumy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2467 | ||
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() proszę Cię.. ..bo właśnie zadzwoniłam,i takiego transportu dla 1 os się nie podejmą,tam,gdzie myślałam.. ..Ty wracałaś z 1.op autobusem.. ..na pewno trochę Cię bolało,pomimo,że bardzo szybko wróciłaś do "normalności".. ..może nie jesteś idealnym przykładem,bo nie wszyscy tak świetnie to znoszą, ale proszę,opowiedz mi, jak się czułaś,jak dałaś rady ze schodkami by wejść i zejść,itp..jak wrażenie, jak było po,i w ogóle co sądzisz o pomyśle wracania w ten sposób..?(w ten lub podobny,czyli np pociągiem itp..)
######################### ![]() ![]() ![]() Edytowane przez macerata Czas edycji: 2010-01-16 o 10:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
myślałam, że on wygląda jakoś mniej... dziadkowato ![]() Aniu, jeśli nie masz jeszcze konkretnego pomysłu, czy kolczyk czy tatuaż, to moze zacznij od kolczyka.. zawsze jak się odwidzi można go wyjąć, a tatuaż.. niestety, usuwanie jest bolesne i kosztowne ![]() ja kolczyka w pępku nie noszę ładnych parę lat.. dziurka jest, w każdej chwili mogę znowu go włożyć, ale.... jakoś mi głupio to wygląda.. 10 lat młodsze małolaty się obnoszą z czymś takim, dlatego się głupio z nim czuję ![]() Miśka, czy stal chirurgiczna właśnie nie uczula czasem..? z bioplastu podono są pod tym względem bezpieczne.. no i mi okrutnie niewygodnie się ćwiczy brzuch z kolczykiem w pępku na usunięcie tatuażu na razie nie mam funduszy, ale usunę ![]() chociaż.. ostatnio widziałam na zielonym forum fotkę tatuażu dziewczyny na stopie - piękny ornament, jak arabki sobie z henny robią, śliczny ![]() ![]() Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-01-16 o 10:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
Kazar Lady
|
Macerata, a ile godz bys jechala? ja bym nie dała rady wracać autobusem..
---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Stal chirurgiczna nie ma prawa uczulać..można zastosowac każdy materiał byle nie posiadał niklu bo to nikiel uczula ja kolczyka staram się nawet nie wyjmować, ostatnio na operacje wyjęłam..nie czuje go zupełnie i mi w niczym nie przeszkadza i nie czuje się z nim głupio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
odpada..no i w autobusie za wiele nie można się poruszać.. ![]() są też samoloty,ale jakoś też wydaje mi się,że zaraz po op.to może nie najlepszy pomysł..choć czas lotu jest krótki.. pociąg to ponad 6h.. albo zostać 1 dzień w hotelu i zobaczyć,jak się będę czuła.. ![]() ..no i najbardziej przeraża mnie wizja wspinania się po różnorakich schodach..choć to tylko wyobrażenie.. ..tzn.konieczność korzystania z barierki.. ![]() chyba,że rzeczywiście tym samolotem,i powiadomić obsługę,że jestem po op..tylko,że w samolotach jest ścisk..choć mogliby dać miejsce z przodu.. ![]() nie wiem,jak to bywa w takich sytuacjach.. no i czy mogą odmówić przyjęcia na pokład pacjenta podwyższonego ryzyka.. ![]() ..prawdopodobnie tak,tzn.wydaje mi się,że wtedy decyzja o podjęciu się przewozu zależy od pilota.. ![]() no i nie wiem,jak to jest z wrażeniami przy wznoszeniu/opadaniu samolotu,czy to dobrze dla takich świeżynek..
![]() |
#2472 |
Kazar Lady
|
Macerata - samolot mysle ze to niezły pomysł..możesz powiedziec że jesteś po operacji i beda się toba zajmowac delikatniej
![]() ja raczej po op terminatorem nie byłam - siedzieć z podparciem mogłam spokojnie ale wstac za nic sama nie mogłam tzn plecy z oparcia postawić do pionu..tu wymagałam pomocy na drugi dzień - Dr nawet mówił zebym sama sie nie siłowała z tym tylko ktos mnie za ramiona musiał łapać i takie bezwładne ciałko prostować - ciężko to wytłumaczyć ale wtedy sie dowiedziałam ile mięsni potrzeba żeby się oprzeć czy wstać ![]() jeśli masz możliwośc zostać jeden dzień dłużej to zostań i na spokojnie potem dasz radę..kazdy przechodzi rekonwalescencję inaczej ale weź pod uwage ten gorszy scenariusz - zawsze lepiej się pozytywnie rozczarować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2473 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wracalam po 1 op autobusem ![]() ![]() ![]() Jak juz wysiadłam z autobusu, to jeszcze czekala mnie godzinka autem... ale gdy weszła,m do domu (4 piętro) i usiadłam - położyłąm się to czułam się jak w raju ![]() a siedzenia w autobusie wolałam nie opuszczać... z obawy, ze nie dam rady sie podnieść
Allergan Inspira TRX 615g (14 cm x 6,5 cm) 1.09.2009 - dr Andrzej Krajewski ![]() Edytowane przez horo Czas edycji: 2010-01-16 o 13:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Rozeznanie
|
najgorsze jest to ze wiekszość osób wciąż go uznaje za autorytet..
![]() niestety tak jest ... teraz bylam w domu i rozmawialam z siostra pierwsze co jak zagadnelam o operacji to , ze pojdzie do tego partacza ![]() ![]() cala masa kobiet robi operacje nie korzystajac wogole z wiadomosci jakie mozna odnalezc w necie ... np. moja siorka planuje cos o czym nie ma pojecia , utrwalil jej sie w glowie Sankowski z programow i pierwszy na mysl przychodzi i nie ona jedna takie rzeczy trzeba naglasniac !! wiadomo , ze kazdemu dr. moze zdarzyc sie blad , ale liczy sie to co nastapi pozniej , a w przyadku Mya to juz przegiecie na maksa bylo ![]() Macerata kurcze wlasnie ja tez mysle co i jak bedzie po operacji .... kto mi pomoze w razie jakbym wybrala dr. Skwiercz , bo wtedy to juz mam spory kawalek i beda podobne problemy do twoich teraz ... no chyba , ze jednak zostane przy dr. Broma ... ale te dwa miesnie mnie kusza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2475 |
Raczkowanie
|
dziewuszki...zastanawia mnie,czy tylko moi znajomi maja dostep do mojego albumu,czy wszyscy
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz zaznaczyć "album prywatny", a nie publiczny i tylko przyjaciele będą widzieć Twoje fotki ![]() ![]()
![]() |
#2477 |
Raczkowanie
|
Dziekuje
![]() ![]() lece album przestawic na prywatny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2478 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2479 |
Raczkowanie
|
Teraz i ja pokazalam nie tylko cycki ale i swoja twarz w nowym albumie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2480 |
Zakorzenienie
|
vichy,
śliczna jesteś ... laska ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2481 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ..no i fakt,że o ile nie kwestia ewent.zasłabnięcia,każdy ból,doraźnie,da się przytłumić/pokonać.. ..ale jest też chyba po prostu ryzyko narobienia sobie bałaganu w samych cyckach,w tej nowo tworzącej się tkance..?tego się obawiam..bo znieczulić się,to nie taki znów problem.. ..bo stwardnienia w tej tkance,podobne jak te ,które mogą powstać w razie urazu,chyba mogą też się wytworzyć na skutek takiego gwałtownego wysiłku na niewygojonym ciałku..? czy trochę przesadzam..? ![]() ![]() bo aż wróciłam do 1.cz poczytać,tam też dziewczyny b.lekko to poprzechodziły,panny które też miały pod oba mięśnie, Masza twierdziła wręcz: "..jaki ból??? raczej taki, powiedziałabym..dyskomfor t.." ![]() ..ale np.Pysia mówiła,że właśnie najłatwiej sobie narobić bałaganu,gdy się nie czuje bólu.. ..czy ja już trochę przesadzam..? ..no bo przecież i normalnym życiu,nawet nie wiem jak uważając,dorosła osoba jakichś tam pewnych obciążeń nie uniknie.. już pomijając,że Ty, Horo,wyprowadzałaś dzieci na spacer.. ![]() ..jak to jest z tym obciążeniem fiz..? ..jakie jest ryzyko? ..czy chodzi o ogólne osłabienie,czy można sobie też i w tej tworzącej torebce namieszać..?
![]() |
#2483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja rzeczywiście przesadzałam z wysiłkiem i dźwiganiem, ale... nie miałam wyjscia. I moze fakt, iż znam swój oraganizm, swoje ciało... trochę mi pomógł ( po cięciach cesarskich tez od razu wszystko robiłam i na szczęście nic się nie działo).
![]() |
#2484 | |
Zakorzenienie
|
ok,ten ost. post,i przestanę przynudzać..
Cytat:
czyli wchodząc i wychodząc tymi dość jednak wąskimi i stromymi schodkami..bo głównie o to chodzi.. ..i pewnego wysiłku wymaga,w szczególności,gdyby ciało było wyrażnie osłabione..bo trzeba się za tą barierkę podciągnąć.. ..to teoretycznie wystarczy,że będę wykonywała ten sam wysiłek,tylko powoli,z uwagą..?najważniejsze,by nie było gwałtownych ruchów..? ..ale nudna jestem.. mam za dużo czasu do operacji,i świruję.. Vichy -miło Cię zobaczyć,też,pewnie z powodu avka,nie spodziewałam się blondynki..bardzo atrakcyjna kobieta o kocim spojrzeniu.. ![]() pięknie,stylowo..a przy tym tak trochę tajemniczo.. ![]() ![]()
![]() |
#2485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2486 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() mało która po operacji była w stanie utrzymac filiżankę z kafffką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- No już nie przesadzajmy ![]() ![]()
like for like !!! ![]() Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ![]() ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia ![]() ![]() 15,12.09 mentorCPG333-485cc ![]() ![]() Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2010-01-16 o 15:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
..samolot..ponad 4h..bo.. ![]() ![]() ..z przesiadką w W-wie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..a jaka cena.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..lepiej się uspokoję... ..i poczekam na natchnienie.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ..chyba,że ktoś zna jakiegoś zaufanego taxa w 3mieście który się nie boi w środku zimy za określoną kaskę ruszać w trasę.. ..ale wątpię,bo to daleko,i niepewna droga.. ..heh,jak już będzie po wszystkim,to chyba z uśmiechem będę to wspominać..
![]() |
#2489 | ||
Kazar Lady
|
Cytat:
kazdy przechodzi inaczej ten okres ja pisałam jak to wyglądało u mnie i uwazam że lepiej nastawic się na gorszą wersje niż na pełny lajcik bo można się rozczarować Nie mam zamiaru nikogo straszyć czy cos w tym stylu ale nie przesadzajmy tez w drugą stronę.. ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
i tak trzymaj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | |
Zakorzenienie
|
Macerata-hi hi, super lot
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.