2010-01-19, 22:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
Napisane przez _Maya_
Claris trzymam mocno kciuki - mam przeczucie, że zdasz
|
Cytat:
Napisane przez madziamacius8786
będziemy trzymać kciuki   nie myśl,że nie zdasz przez 5 dni napewno się czegoś nauczyłaś  ja na Twoim miejscu jeszcze bym się troche pouczyła i jutro wstała wcześnie rano i też przypomnieć sobie materiał  będzie dobrze 
|
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
Kciuk, kciuk, kciukam  dasz radę, spokojnie
a potem sobie z narzeczonym odbijecie aż miło  )
|
Cytat:
Napisane przez frezyjka85
|
Cytat:
Napisane przez medeline
|
Cytat:
Napisane przez Gwizdak
|
Cytat:
Napisane przez justyna_dt
I oczywiście  za immuno Claris!
|
Cytat:
Napisane przez Hawwa87
 - dasz radę 
|
Dziękuję Wam dziewczynki ostatnio też za mnie kciukałyście i dałam radę, ale teraz... ehh trudne to jest, czuję, że to nie będzie mój dzień, mam przeczucie, że pytania dopieprzą z kosmosu, bo jakby dali pytania z rzeczy o których rzeczywiście była mowa na zajęciach, to może coś tam bym spłodziła zobaczymy, co ma być to będzie, dałam z siebie wszystko przez bite 5 dni 
Dziś już w tym swoim zmęczeniu poprosiłam tżta, żeby jutro po wszystkim (jeszcze po kole do pracy jadę ) mnie gdzieś zabrał no i tylko spytał o której będę do wzięcia hihi no i zabiera mnie na kolacyjkę na miasto 
Maya ależ Ci zazdroszczę tej kiecki, że już masz no i jeszcze jaką Też bym chciała znaleźć tę swoją jedyną, a może już znalazłam, kto wie Mama się dziś pytała, czy w tę sobotę jedziemy dalej na kiecki, fajowo
Co ja jeszcze chciałam, aaaaa też chcę sobie zamówic podkład z EDM, ale potrzebuję rady: jak myślicie, który kolor będzie najlepszy dla mnie: sunkissed fair, fairly light czy może light medium??? Bo z ciemniejszych to napewno nie. Doradźcie
|
|
|