|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
ło matko, ja jestem blada, ale linen wygląda na mnie tak... porcelanowo - bardzo mi się podoba
![]() ivory też mi nie pasował, nie pamiętam czemu, a ghosta nie testowałam. ja też nie wiem, jaki mam typ. po prostu trafiłam z linenem i jest OK ![]() i nie ciemnieje, moim zdaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3212 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, czyli rozprawka na temat Zespołu Sztywnych Kolan, rozdział XI ;)
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
OK, idę spać, wstaję o 6 -> uczelnia -> od razu do pracy i tak do 20.30
![]() kurde, z jednej strony lubię tę pracę i w ogóle fajnie mi tam, a z drugiej mam wrażenie, że się nie nadaję, że i tak mnie zwolnią, że powinnam poszukać czegoś innego już na umowę o pracę i... ech ![]() no nic, idę spać... tęsknię do lubego, bu. dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() uchh, idę spac... w końcu się wyśpie, jutro na 15 ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#3215 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nic nie znajdę, to doczytam, bo książka nie jest gruba. Gorzej, że nie wiem, co mam ująć w tym referacie... Dobranoc ![]() Cytat:
![]() Ciuszki wszystkie bardzo dobrze pasują (jeszcze czekam na te nieszczęsne spodnie i ten czarny krótki sweter, nie wiem, czemu go jeszcze nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A bluzkę za małą w biuście chętnie od Ciebie odkupię, tylko mi napisz, czy chcesz sprzedać i za ile ![]() ![]() Co do różów, to ja mam w palecie z Miss Rose czy jakoś tak... za 14 zł ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A jaki Ty masz podkład? Bo przeoczyłam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3216 |
Zakorzenienie
|
no i jak tam wieczor mija dziewczynki?
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
Arrakis, ja podpadłam koleżance w grupie. Ach, ten mój pms, powstrzymać się nie umiem...
![]() Claris ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3218 |
Zakorzenienie
|
pomalutku..... ![]() ja się właśnie wybieram spać więc dobranoc kochane ![]() jutro możej uż będę "rozeznana" ![]() ![]() papa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |||
Zakorzenienie
|
Claris
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Jest coś, co wydaje mi się mocno katolicką cechą i koszmarnie mnie drażni: totalny brak tolerancji i zrozumienia poglądów innych..... już to kiedyś mówiłam.... Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Generalnie z tym sexem to moim zdanie jest tak, że napewno jest dla dorosłych. I nie ma nic wspólnego ani z modą, ani z rżnięciem... Ma natomiast dużo wspólnego z zaufaniem, oddaniem, poczuciem jedności, troską i dojrzałością też. A czy ktoś dojrzałość do miłości ma przed czy po ślubie, to już naprawdę kwestia osobistego wyboru. A ja teologiem co prawda nie jestem, więc jeśli się mylę, to możecie mnie z błędu śmiało wyprowadzać, ale wydaje mi się, że na kościół i jego doktryny bardzo duży wpływ miały aspekty społeczne, nie religijne. Powszechnie wiadomo np., że celibat wynikał z tego, że trzeba było pozbawić księży prawa do dziedziczenia tytułów i majątków kościelnych - zapobiec dynastiom kościelnym. Więc być może wymóg miłości małżeńskiej powstał wcale nie z wytycznych wiary, tylko z równie prozaicznych powodów - by łatwo można było ustalić kto jest ojcem dziecka, czyli kto ma dziecko i kobietę utrzymać. A teraz, ponieważ idea skąd inąd jest ładna, usiłuje się to utrzymać? Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3220 |
Zakorzenienie
|
Ja też lece do łóżeczka
![]() Dobranoc ![]()
#3221 | ||
Zakorzenienie
|
Czytam se o Stasiuku, szukam, co mogłabym zerżnąć do mojej pracy z neta
![]() Cytat:
![]() I oczywiście ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja się na temat seksu przedmałżeńskiego, religii itd. nie wypowiadam. Drażni mnie tylko to, co niesamowicie drażni Gwizdaka - czyli totalny brak tolerancji, zero zrozumienia. Bez obrazy, ale już księża, z którymi przyszło mi na dane tematy rozmawiać, wykazali się większym zrozumieniem.
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
lece spać - wypompowałam się na basenie, a jutro znowu przed 6 pobudka ..... bleeeeeeee
#3223 |
Zakorzenienie
|
Aaa znowu o listy
![]() ![]() I podpadłam jak nie wiem co. Ech, z własnej głupoty, mogłam się nie odzywać.
#3224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() MUSZĘ się zmobilizować i doczytać dziś książkę w końcu, bo ciągnie się to za mną i ciągnie, a tu jeszcze notatki trzeba z niej zrobić... Ech, sajgon na uczelni, nie lubię tego ![]()
![]() |
#3225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas też będzie szał, bo egzamin mamy piątek/sobota i wszyscy chcą w piątek... A w ogóle to nic jeszcze nie napisałam, czytam, no... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
Justynko, a dużo masz do pisania? I ten egzamin... No w piątek to jasne, bo weekend wolny. Ale na sobotę lepiej się człowiek przygotuje, w końcu jedna sobota zajęta to nie tragedia...
#3227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do egzaminu, to jak dla mnie ta sobota może być, tylko że egzamin ogólnie trwa do 20, nie wiadomo, o której bym weszła, a w tę sobotę (tj. 6.02.) mam imprezę firmową z pracy mojego TŻa, więc pasuje się wcześniej zebrać. A też tak zaraz po egzaminie to nie wiem... powinnam go zdać raczej bez większych problemów, ale będę padnięta. ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- A w ogóle to za 3 dni, w sensie w sobotę, nasza rocznica ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaręczyny w nagrodę za zdany egzamin? ![]()
![]() |
#3229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie no, egzamin jest w lutym, a rocznica tuż tuż, tak że nie ma tak dobrze ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
nooo i to juz szosta..... ehhh nigdy z nikim nie bylam tak dlugo
![]()
![]() |
#3231 |
Zakorzenienie
|
Nie pytaj, on Cię chce zaskoczyć i sam wszystko przygotować
![]() ![]()
#3232 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś już w tym swoim zmęczeniu poprosiłam tżta, żeby jutro po wszystkim (jeszcze po kole do pracy jadę ![]() ![]() ![]() Maya ależ Ci zazdroszczę tej kiecki, że już masz no i jeszcze jaką ![]() ![]() ![]() Co ja jeszcze chciałam, aaaaa też chcę sobie zamówic podkład z EDM, ale potrzebuję rady: jak myślicie, który kolor będzie najlepszy dla mnie: sunkissed fair, fairly light czy może light medium??? Bo z ciemniejszych to napewno nie. Doradźcie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Zakorzenienie
|
hop hop
![]() Wykopuję się spod książek... ![]() Justynko czekam na zdjęcia malinowego sweterka ![]() Claris ja jak najbardziej pisze się na wrocławskie spotkanie zazdrośnic, ale coś po 9 lutym? ![]() Jutro poprawka między 11 a 13, trzymać kciuki proszę??? ![]() A potem jeszcze 'tylko' w tym tygodniu koło i do napisania praca zaliczeniowa. A dziś byłam w pracy, we wtorki są przeceny, i wyłapałam skarby ![]() Rurki za 29,90 i długa koszula za 29.90 plus mój bon na 20 zł i zapłaciłam za wszystko niecałe 40 zł ![]() I jeszcze pidżamkę w Atlanticu ale tam już bez takich rewelacji cenowych ![]()
![]() |
#3234 | |||
Zakorzenienie
|
Nooo, ale w tym jest 1,5 roku przerwy, więc w sumie to tak, jakby była 4/5
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale jaki masz odcień cery? Ja mam różowawy, u mnie Sunkissed Fair się spisuje. Light medium to ta sama bajka tylko ciut ciemniejszy, odrobinkę w sumie. Fairy Light mam gdzieś, ale nie wiem, gdzie ![]() Wydaje mi się, że sunkissed fair byłby dla Ciebie za jasny - patrzę pod moim kątem, ja mam dość jasną cerę. ---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() To za mnie też kciuki proszę, najlepiej od 5 rano (żebym wstała) do 11:15 (zajęcia te, co mam na nich omawiać) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() justynka, claris powodzenia ![]() ![]()
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2010-01-19 o 23:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A za Ciebie to nie trzeba kciuków trzymać, Ty mózg jesteś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, nie chcę Ci źle doradzić, bo nie wiem, jak wygląda Twoja cera na żywo - a ze zdjęcia niewiele Ci powiem ![]() Arrakis ![]() Ok, przeczytałam, napisałam po zdaniu na temat 6 z 12 opowiadań w książce. Zostaje mi pozostałe 6, potem pewnie to wszystko wyrzucę i obejdzie się bez tego ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- W ogóle to chcę odwiedzić Stasiuka - wiem, że mieszka niedaleko (w Gorlicach lub w okolicy gdzieś). Myślę, że jakbym tam pojechała i zapytała, to łatwo bym trafiła, tylko z drugiej strony, to co ja mu powiem? "Dzień dobry" i "miłego dnia"? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Rusałko
![]() Hawwa ![]() Arrakis Claris, TŻ się tobą zaopiekuje, poprztula, nakarmi i od razu zapomnisz że jakaś immu była ![]() Justynko, wejdziesz do niego: A wie pan... Ma pan ładne nazwisko ![]() Heh, dziewczynie tej jednej podpadłam, a grupa się za mną wstawiła. Szok! Czyżbym jednak miała rację? xD
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2010-01-19 o 23:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam bym się z 3 cieszyła, ważne, że do przodu ![]() ![]() Powiedz mu, że go kochasz ![]() arrakis dzięki Ci ![]() Idę spać, wstanę tak, zeby rano jeszcze powtórzyć i jakąś małą sciągę machnąć. Durne doktorantki straszą, że u nich nie da się ściągać i nam nie radzą, bo one jeszcze niedawno studiowały i znają wszystkie sztuczki, ale prawda taka, że mojej ściągi w długopisie nie znają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do tej laski, to przecież wiadomo, że miałaś rację, bardzo dobrze, że grupa się odezwała ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W ogóle laski dzisiaj, z którymi kontakt mam mniej niż normalny (tzn. spoko są i w ogóle, ale po prostu nie trzymamy razem) odebrały mi indeks z instytutu, załatwiły wpis od gościa, wzięły kartę, zaniosły do bhpowca (tylko mi z mojej grupy! one są z drugiej, która miała ten wykład, normalnie wzięły moją kartę...) ze swoimi, żeby wpisał zaliczenia, oddały mi indeks, wszystko powiedziały, co chciałam wiedzieć, a na dodatek skomplementowały moje perfumy i fryzurę (cięcie już wcześniej bardzo chwaliły, kolor też, no ale takiej podniety to nawet mój TŻ na tym punkcie nie ma ![]() ![]() Tak, tak mu powiem! A potem ucieknę, żeby mnie do szpitala psychiatrycznego nie zdążyli zgarnąć ![]() Powodzenia rano, ja też muszę tak wstać, żeby to napisać ![]() ![]() Uciekam, dobranoc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.