2010-02-12, 17:16
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Cytat:
Napisane przez kropka75
Piękne.
To są pączki?
|
Nie , to sa tz.roze karnawalowe -ciasto jak na faworki. Troche wiecej z tym roboty ale ladnie wygladaja Mam jeszcze troche - zapraszam 
Cytat:
Napisane przez dafreen
mnie chyba stres przed porodowy łapie 
jakaś taka jestem gruba i niegramotna; czuję się brzydka i beznadziejna...
|
Mnie chandra lapie jak na wage wchodze - czuje sie niezgrabna jak foka tylko patrzec jak osiagne nastepny etap i zamienie sie w morswina 
Cytat:
Napisane przez araczki
pysznie wygladaja te ciasteczka
Ja wiosny nie wolam bo nie wierze, ze w tym roku przyjdzie. Zima jest nieublagalna w tym roku
|
Ja juz mam dosc zimy i ciagle sie martwie o moje karpiki koi , czy dadza sobie rade , bo to ich pierwsza zima w tym klimacie a do tego od razu z takim mrozem .
Cytat:
Napisane przez iza240
Co do wagi to ja się nie powinnam odzywać bo przytyłam 300gram.
.
|

Cytat:
Napisane przez marhalczar
Przy okazji wpadlam do centrum handlowego poogladac troche ciuchy i przy okazji dokupilam dla malej 2 pizamki, 2 spodenki bawelniane i spodenki sztruksowe do sweterka, który juz wczesniej kupilam..
|
Poznaje zakupy z C&A Moje dziecie ma juz taki sam pajacyk jak na 1 fotce
Ja mam radar nastawiony na C&A jak by co 
Cytat:
Napisane przez kardashi
A to moje ostatnie ciuszki 
Spodenki są w kolorze sweterka, a wyszły trochę inne 
|
Ladny sweterek 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17139747]
Robicie coś w "walę-w-tynki"? Małż pracuje, ja na uczelni, idziemy sobie dzisiaj gdzieś coś wszamać pysznego [/QUOTE]
W tym roku jakos nie mam pomyslu na cos extra , ale kupilam forme serce i machne torta mojemu a z tego co kojaze to moj ma zaplanowane wyjscie do restauracji hiszpanskiej , bo od dawna sie tam wybieramy i nie mozemy dotrzec 
Cytat:
Napisane przez Miira
Tak sobie pomyślałam, jak będzie dziwnie jak po porodzie będzie się znów trzeba przestawić na jakieś środki anty... 
|
Tez nie wiem jak to bedzie przez ostatnie dwa lata nic nie stosowalismy bo byly staranka ( troche nam zeszlo nie ) wczesniej byly tabletki , a teraz ?? nie wiem jeszcze, a le wiem , ze zrobie sobie moze 2 latka przerwy i bedziemy sie starac o nastepne .
Przyzwyczailismy sie juz do bzykanka bez ochrony , wiec bedzie ciezko a teraz to i tak ja nie zabardzo mam ochotke , gdzies mi sie ta funkcja odpowiedzialna za sex uszkodzila
Moj ma tylko biede bo to niewyzyty samiec jest Wczoraj stwierdzil , ze musi mi w kaledarzu zapisywac kiedy pora na bzykanko bo sie zapominam , na szczescie jest wyrozumialy i dajemy sobie rade 
I jakos moj wyglad foczy mu nie przeszkadza
|
|