Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-02-12, 17:16   #1736
Silpe
Zadomowienie

Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. III :-)

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Piękne.

To są pączki?
Nie , to sa tz.roze karnawalowe -ciasto jak na faworki. Troche wiecej z tym roboty ale ladnie wygladaja Mam jeszcze troche - zapraszam

Cytat:
Napisane przez dafreen Pokaż wiadomość
mnie chyba stres przed porodowy łapie
jakaś taka jestem gruba i niegramotna; czuję się brzydka i beznadziejna...
Mnie chandra lapie jak na wage wchodze - czuje sie niezgrabna jak foka tylko patrzec jak osiagne nastepny etap i zamienie sie w morswina

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
pysznie wygladaja te ciasteczka

Ja wiosny nie wolam bo nie wierze, ze w tym roku przyjdzie. Zima jest nieublagalna w tym roku
Ja juz mam dosc zimy i ciagle sie martwie o moje karpiki koi , czy dadza sobie rade , bo to ich pierwsza zima w tym klimacie a do tego od razu z takim mrozem .

Cytat:
Napisane przez iza240 Pokaż wiadomość
Co do wagi to ja się nie powinnam odzywać bo przytyłam 300gram.
.

Cytat:
Napisane przez marhalczar Pokaż wiadomość

Przy okazji wpadlam do centrum handlowego poogladac troche ciuchy i przy okazji dokupilam dla malej 2 pizamki, 2 spodenki bawelniane i spodenki sztruksowe do sweterka, który juz wczesniej kupilam..
Poznaje zakupy z C&A Moje dziecie ma juz taki sam pajacyk jak na 1 fotce
Ja mam radar nastawiony na C&A jak by co

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość

A to moje ostatnie ciuszki
Spodenki są w kolorze sweterka, a wyszły trochę inne
Ladny sweterek

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;17139747]

Robicie coś w "walę-w-tynki"? Małż pracuje, ja na uczelni, idziemy sobie dzisiaj gdzieś coś wszamać pysznego [/QUOTE]

W tym roku jakos nie mam pomyslu na cos extra , ale kupilam forme serce i machne torta mojemu a z tego co kojaze to moj ma zaplanowane wyjscie do restauracji hiszpanskiej , bo od dawna sie tam wybieramy i nie mozemy dotrzec

Cytat:
Napisane przez Miira Pokaż wiadomość

Tak sobie pomyślałam, jak będzie dziwnie jak po porodzie będzie się znów trzeba przestawić na jakieś środki anty...
Tez nie wiem jak to bedzie przez ostatnie dwa lata nic nie stosowalismy bo byly staranka ( troche nam zeszlo nie ) wczesniej byly tabletki , a teraz ?? nie wiem jeszcze, a le wiem , ze zrobie sobie moze 2 latka przerwy i bedziemy sie starac o nastepne .

Przyzwyczailismy sie juz do bzykanka bez ochrony , wiec bedzie ciezko a teraz to i tak ja nie zabardzo mam ochotke , gdzies mi sie ta funkcja odpowiedzialna za sex uszkodzila
Moj ma tylko biede bo to niewyzyty samiec jest Wczoraj stwierdzil , ze musi mi w kaledarzu zapisywac kiedy pora na bzykanko bo sie zapominam , na szczescie jest wyrozumialy i dajemy sobie rade
I jakos moj wyglad foczy mu nie przeszkadza

Silpe jest offline Zgłoś do moderatora