2010-03-17, 20:44
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystkie maluszki są już z nami-przygodę z Odchowalnią zaczynamy ( list.-grud.
No pewnie, że tak
to w takim razie co Ty tu jeszcze robisz???
aaa wiem, wolisz jednak spedzic z nami ten ieczor, bo mialabys jutro duzo do nadrabiania
Jakwygląda wydepilowane bóstwo?
Cytat:
Napisane przez pietrusia
A to moja solenizantka 
|
sliczna musze powiedziec, że jak zwykle
Cytat:
Napisane przez zebra666
Wiecie miałam rozszerzać diete już za 2 tygodnie ale już dzsiiaj dostał soczek jabłkowy rozcięńczony z wodą- z 10 ml tego wypił może zaskoczony ale ze smakiem... i co  pił to rano a dzis o 19 po kąpanku wiercił mi się w3 łóżeczku i zasnąć nie chciał a tu nagle taki smrodzik i kupa rzadka jak na cycu  bez ani jednego stęknięcia. Może być ranek lepszy, bo budziła go zawsze kupa, która była męcząca i się spinał a czasem popłakiwał nawet:\musiałam mu masować brzuszek, dociskać nóżki i wiecznie wszytsko miał po takiej akcji uwalone.
A to się może pochwalę moim Aniołkiem 
|
matko on te minki ma PRZE juz regularnie pokazuje mojemu Tz
Cytat:
Napisane przez simpatica
Asiu to wygląda jakby jedna warstwa skóry sie wytarła. Czerwone jest ale chyba ją nie piecze bo jak przemywam to się nie wierci. Ślimaczyc się nie ślimaczy ale chyba ropka się zbiera troszke. nie wiem. jak zasypuje mąką to się klei...
|
My tez mielismy problem z paszka kiedys, ale nam od razu pomógł Bephanten. Teraz po kazdej kapieli sypie puder nivea. Kurcze jak mąka ziemniaczana nie pomaga to nie wiem co moze się Ola ciagle tam przegrzewa?nie jest za grubo ubrana?
|
|
|