Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.) cz. V
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-21, 21:36   #1663
katarzynka00
Zakorzenienie

Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)

Dziekujemy za zyczonka wszystkim wirtualnym ciociom

Majeczce równiez serdecznie winszuje

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość

ja bym powiesiła tylko cos w oknie (albo panel albo tak samo mocowaną firankę, albo taką roletę z jakiejś ozdobnej tkaniny tudzież roletę drapowaną) , bo zmniejszysz sobie pokój jak tez skosy jeszcze obniżysz panelami
w oknie mam rolete w kasecie
skosu nie mam bardzo scietego
mieszcze sie tam na stająco
bardziej sklaniam sie ku propo svi
Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość

smutno mi, potrzebuje butów na pocieszenie..... albo czegokolwiek... a moze zjem budyn i mi przejdzie
typowa kobieta

Cytat:
Napisane przez p4w Pokaż wiadomość
no u nas niestety pada od wczoraj prawie non stop
zaświadczenie o ciąży w 2 tygodniu przecież nie wiadomo czy jeszcze coś z tego będzie - przepraszam za tą brutalność, ale podobno spory odsetek ciąż się nie utrzymuje i kobieta nawet o tym nie wie, bo dostaje miesiączkę w spodziewanym terminie albo kilka dni później
interesowałam się tymi odsetkami jak poroniłam w 6 tygodniu i rozmawiałam z lekarzem, ze nawet nie zdajemy sobie sprawy ile mamy podobnych poronień, bo tylko kobiety, które oczekują dziecka albo skrupulatnie pilnują swojego cyklu sa w stanie wychwycić takie rzeczy
popieram, to samo mowil mi moj ginek

Tru- u nas mata nie byla w uzytku.Zrobilam kilka podejsc i niewypal/ klapa.

Czeko jak przeczytalam i bracie to za glowe sie chwycilam

Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
czyli tak jak ja radzialam
tak bedzie lepiej - praktyczniej, bo bedzie dostep do okna

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość

Jak Wam napiszę, co jadł przed chwilą Antek, to padniecie...Mam nadzieję, że nie obrzydzę nikomu. Ja siedziałam na krześle, a on stał obok mnie przy kanapie i patrzę a coś przeżuwa, No to szybko sprawdzam co to, wyciągam, a to koopa. Matko, wyjął sobie z pieluch bobka i smakował w najlepsze A cały czas na niego patrzyłam, nie wiem jak on to zrobił....
buaha ha ha ha ale aparat
Laura tez dzis sie najadla, ale czegos innego.O tym za chwile heh

Cytat:

padlam

kasia nie chcesz butkow takich ladnych grafitowych? zostal tylko Twoj rozmiar
ładne
ile sianka? chwilowo jestem pusta jak bęben,Na dniach sianko mam dostac
A ze tak wtrace, bo nie ma czasu sledzic sigmy ostatnio.
Zamowilam japonki czarne, takie z listkami palmy i co z nimi, wiesz moze czy zostalo anulowane czy czekaja na komplet?
czy dziewczyna przysle mi pw, czy w ogole jest opcja anulowania zamowienia czy czekaja az komplet bedzie?
Jakby odpadly to skusze sie na te ładne

Cytat:
a my wrocilismy ze spacerku - sloneczko dalej swieci
przejrze reszte stron z telefonami i ide gotowac gulaszowa
jak robisz?
z czego?

Kilka slow o dniu dzisiejszym
Plan byl taki
Ja wstaje do malej o 6 daje jej mleko i po 7 idzie spac
Z planow nici
Mala wstala o 6 i do 9 wałkoniła sie w łóżeczku, az cala spocona byla
Wygibasy, stawanie na glowie, raz w nogach raz w glowie łózka, stawanie na kolanach, hustanie sie na kuckach, turlanie
Wrzucilam jej zabawki i szybko wzielam prysznic,zlecialam z psem (małż spal obok w łóżku) i zaczelam sie malowac, ale cierpliwosc jej sie konczyla.Mi z reszta tez.Az nadeszla pora IIsniadania.Myslalam ze jak zle to zasnie ale i tu sie ludzilam, wiec zapakowalam ja we wozek i pieszo poszlysmy do marketu po upominki.Spacer przespala.Przelozylam ja z wozka do auta, gdzie po drodze nie spala-40km, a u kuzyna to juz w ogole popis dala.Zakonczylo sie na zelu na dziaselka i na panadolu.
Wczesniej zwiedziala pokoj, walnela glowa o podloge, byl placz...eh
W domu mieli okrutnie goraco, rozebralam mala jak do rosolu, a oni nie chcieli uchylic nawet okna.Ze mnie sie lało, choc bluzke mialam bez rekawow i z rozcietymi plecami od szyji po tyłek.
Mala w koncu padla u meza na rekach, ubieralam ją lejącą.
U drugiej rodzinki byla juz soba.
Dala pelen popis swoich umiejetnosci, tylko ze tam znow gorąco...bagatela 29stopni w domu.Matko swięta
Ich syn 3letni chyba przyzwyczajony do tropikow w domu, a ja znow myslalam ze ducha wyzionę
mala pół naga u nich wygimnastykowala sie do oporu i znow droge do domu przespala.
Wjechalam jeszcze do mamy.U nich temp odpowiednia.Puscilam mala do dzieciakow.Synek bawil sie sam a dziewczyny weszly do takiego domku co siora ma w pokoju- generalnie zabawki w nim trzyma i czestowaly sie kremem bambino
Natala maczala paluszek i raz lizala ona, raz dawala mojej he he he
Krem byl we wlosach, ciuchach, a spuszczona zostala zaledwie na czas naszego rozebrania ,umycia rąk i poproszenia o obiad.

Spala dzis jak chciala wiec czekalam az sen ją zmoży i tak zrobila sie 20.
Coraz czesciej staje na nogach-sama.Na kolanka i jak tylko ma sie o co podeprzec to juz na girkach i podskakuje.

Nie wiem czy to forma jakiejs zabawy, ale jak lezy w lozku i nie moze zasnac i do niej wchodze przelozyc ja na plecy to ucieka w lozeczku i sie rechoce jak mala zabka.

Jak sama sie z nia bawie i maz wchodzi do pokoju, albo na odwrot to tez probuje uciec i smieje sie do rozpuku.

Ale sie rozpisalam, no to koncze bo zglodnialam.Ide cos zjesc, choc pozno, ale ciiii
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora