Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-03-26, 19:09   #4080
muminek88
Zadomowienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
To pozwól, że my się obiektywnie o Twoim brzuszku wypowiemy
Ja robię błąd pijąc najwięcej wieczorem. Ale jakoś wtedy mam na wode ochote. No i w efekcie wstaje3-4 razy w nocy.
no wogole mase pije i mam problem w nocy a do tego musze wstawac do malego,nie jest lekko ale kocham te oba moje szkraby

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
a do posprzetania zostala mi tylko lazienka i sypialnia bo po remoncie kuchnio-salon mam posprzatany juz
a pokaz mi aranzacje bo tez mam kuchnio salon

Cytat:
Napisane przez mlmFM Pokaż wiadomość
właśnie przeglądałam naszą listę i rzuciły mi się dane muminek88 - u nas też termin na 4.08... i jakby okazał się chłopcem miał mieć na imię Michał Łukasz - odwrotna kolejność imion niż u muminek88... ale następny będzie u nas chłopczyk... ale to za koło 9-12 lat
[planujemy 6-8 lat różnicy między dziećmi, jak Magdalenka podrośnie zamierzamy adoptować 3-4-letnie dziecko przeciwnej płci ]... więc Michałek na pewno się pojawi ]

lekko rozbawił i zaskoczył mnie ten zbieg okoliczności - imiona dla dzieci...
hehe ale jaja...

a powiedz mi czy wy adoptujac tego synka chcecie mu zmienic imie w wieku 3 lat??

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
A co myślicie o nosidełkach?
Załączam przykładowe zdjęcia
Załącznik 2976991Załącznik 2976992Załącznik 2976993
ja mam i mi odpowiadalo jak np. musialam jechac do jakiegos ciasnego sklepu

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Dokładnie Moja koleżanka przytyła w ciąży UWAGA 50kg więc nie sądzę, aby jej pomogły kremy z vichy. Teraz ma skórę jak papier,nawet na łydkach ma rozstępy, na rękach... masakra mówię Wam. No TAKICH rozstępów to nikomu nie życzę
ja mialam 11 na plusie ale doslownie wyglądam jak zebra...mam rozstepy nawet ok 1 cm szerokosci:/
Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
matko... ogladacie uwage na tvn ? ja pierdziele jak mozna miec do czynienia z takim lekarzem... zabilabym takiego zboka :/
ja nie patrze na tz od czasu gadania o tym malym utopionym,wczoraj jedna cicia pokazuje mi gazete a tam to zdjecie...jeszcze skomentowala: jaki on podobny do szymonka:!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Carmena_ Pokaż wiadomość
wikimi też mi się podoba

idealnecialo powiem Ci że wiem co czujesz, bo mam podobnie. Z tż-tem widuję się tylko 2 dni w tygodniu (po pare godzin), nasz kontakt to tylko telefon i smsy. Najprawdopodobniej nigdy nie zobaczy dzidzi na usg, bo pracuje do późna. niedługo na dodatek wyjedzie w delegacje i będziemy się widzieć chyba co drugi weekend I też mam te humorki, a co najgorsza nie mam się z kim z nimi podzielić, bo koleżankom nie chce truć, a z rodzicami nie gadam już na temat ciąży :/ A poza tym też nie jestem wylewna za bardzo w uczuciach :P mój czasem mówi że jestem "bez serca" ;D
a my jestesmy strasznie glupi za soba,maz do dzis pisze mi maile z czulym wyznaniem, uwielbiamy jechac gdzies i posiedziec w milczeniu chociazby i popatrzec na siebie...mam meza skarba i naprawde wiem ze mam straszne szczescie ktorego nie zawsze umiem docenic jak na to zasluguje...

matko niedojrze szpital z malym to jeszcze cos tam zalapalam...maly mial podejrzenie zapalenia pluc ale okazalo sie ze to tylko ząb i na strachu i troszke bolu sie obeszlo...ale ja sie pochorowalam i mam cos z zoladkiem,od nocy wymiotuje i mam biegunke,nawet lyczka wody nie umiem sobie zrobic i nie mam juz sil...Kurcze nie wiem czemu ten maly taki chorowity,8 msc dawalam m piers i co?? Wielkie jako...czy ja jestem taką złą mamą?Sama juz nie wiem co mam myslec, jeste wykonczona tym wszystkim, boli mnie brzuch i piecze caly przelyk :/
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora