2010-03-26, 19:09
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.III
Cytat:
Napisane przez marta_d1
To pozwól, że my się obiektywnie o Twoim brzuszku wypowiemy 
Ja robię błąd pijąc najwięcej wieczorem. Ale jakoś wtedy mam na wode ochote. No i w efekcie wstaje3-4 razy w nocy.
|
no wogole mase pije i mam problem w nocy a do tego musze wstawac do malego,nie jest lekko ale kocham te oba moje szkraby
Cytat:
Napisane przez aniaa22
a do posprzetania zostala mi tylko lazienka i sypialnia bo po remoncie kuchnio-salon mam posprzatany juz 
|
a pokaz mi aranzacje bo tez mam kuchnio salon
Cytat:
Napisane przez mlmFM
właśnie przeglądałam naszą listę i rzuciły mi się dane muminek88 - u nas też termin na 4.08... i jakby okazał się chłopcem miał mieć na imię Michał Łukasz - odwrotna kolejność imion niż u muminek88... ale następny będzie u nas chłopczyk... ale to za koło 9-12 lat
[planujemy 6-8 lat różnicy między dziećmi, jak Magdalenka podrośnie zamierzamy adoptować 3-4-letnie dziecko przeciwnej płci  ]... więc Michałek na pewno się pojawi  ]
lekko rozbawił i zaskoczył mnie ten zbieg okoliczności - imiona dla dzieci... 
|
hehe ale jaja...
a powiedz mi czy wy adoptujac tego synka chcecie mu zmienic imie w wieku 3 lat??
Cytat:
Napisane przez hd2005
|
ja mam i mi odpowiadalo jak np. musialam jechac do jakiegos ciasnego sklepu
Cytat:
Napisane przez anuszka1401
Dokładnie  Moja koleżanka przytyła w ciąży UWAGA 50kg więc nie sądzę, aby jej pomogły kremy z vichy. Teraz ma skórę jak papier,nawet na łydkach ma rozstępy, na rękach... masakra mówię Wam. No TAKICH rozstępów to nikomu nie życzę 
|
ja mialam 11 na plusie ale doslownie wyglądam jak zebra...mam rozstepy nawet ok 1 cm szerokosci:/
Cytat:
Napisane przez bajka1807
matko... ogladacie uwage na tvn ? ja pierdziele jak mozna miec do czynienia z takim lekarzem... zabilabym takiego zboka :/
|
ja nie patrze na tz od czasu gadania o tym malym utopionym,wczoraj jedna cicia pokazuje mi gazete a tam to zdjecie...jeszcze skomentowala: jaki on podobny do szymonka:!!!!!!!!
Cytat:
Napisane przez Carmena_
wikimi też mi się podoba
idealnecialo powiem Ci że wiem co czujesz, bo mam podobnie. Z tż-tem widuję się tylko 2 dni w tygodniu ( po pare godzin), nasz kontakt to tylko telefon i smsy. Najprawdopodobniej nigdy nie zobaczy dzidzi na usg, bo pracuje do późna. niedługo na dodatek wyjedzie w delegacje i będziemy się widzieć chyba co drugi weekend  I też mam te humorki, a co najgorsza nie mam się z kim z nimi podzielić, bo koleżankom nie chce truć, a z rodzicami nie gadam już na temat ciąży :/ A poza tym też nie jestem wylewna za bardzo w uczuciach :P mój czasem mówi że jestem "bez serca" ;D
|
a my jestesmy strasznie glupi za soba,maz do dzis pisze mi maile z czulym wyznaniem, uwielbiamy jechac gdzies i posiedziec w milczeniu chociazby i popatrzec na siebie...mam meza skarba i naprawde wiem ze mam straszne szczescie ktorego nie zawsze umiem docenic jak na to zasluguje...
matko niedojrze szpital z malym to jeszcze cos tam zalapalam...maly mial podejrzenie zapalenia pluc ale okazalo sie ze to tylko ząb i na strachu i troszke bolu sie obeszlo...ale ja sie pochorowalam i mam cos z zoladkiem,od nocy wymiotuje i mam biegunke,nawet lyczka wody nie umiem sobie zrobic i nie mam juz sil...Kurcze nie wiem czemu ten maly taki chorowity,8 msc dawalam m piers i co?? Wielkie jako...czy ja jestem taką złą mamą?Sama juz nie wiem co mam myslec, jeste wykonczona tym wszystkim, boli mnie brzuch i piecze caly przelyk :/
|
|
|