2010-03-27, 23:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Napisane przez india83
stokrotka super, ze kredyt juz uruchomoiny, ale szybko Wam poszło. w jakim banku? kurcze my to chyba się nie doczekamy  8.03. dostalismy decyzje wstepna, pozniej było kompletowanie dokumentów, oczekiwanie na uprawomocnione pozwolenie na budowe, efekt wyceny i wczoraj wszystko znowu wysłano do analityka. i teraz czekamy na jego odpwiedz. mam nadzieje, ze analituk nie zmieni zdania i kredyt dostaniemy na wczesniej ustalonych warunkach. co za stres. a ekipa umowiona na kwiecien....
a co do męza to czasem mam takie same odczucia jak Ty... i nie wiem czy to maz taki gburowaty sie robi czy ja po prostu tak go czasem odbeiram  ale oczywiscie zawsze pwoiem co mi na sercu lezy i nastepuje blyskawiczna poprawa. ja mam z TŻem problem bo olewa studia. i dzis mi powiedzial, ze on chyba zrezygnuje 
|
Kochana współczuję Ci tego stresa przed kredytem Jestem jednak dobrej myśli i trzymam kciuki! 
A co do męża to zgodzę się z Tobą, jak przemówisz, to nagła poprawa, może zbyt duży napływ obowiązków? I ma dość, dlatego nie chce mu się nic mówić ani robić? I weź mu nakop bo musi skończyć studia! Mój brat nie skończył i strasznie go bratowa gnębi i wyzywa, tragedia 
Cytat:
Napisane przez Maja102
zapraszam do mnie - na 10 hektarach się powylegujesz, pokarmisz kotki, pieski, świnki... 
|
O taaaaaak! Maja Ci jeszcze pokaże jak krowy doić 
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321
aha. aby tylko nie od północy, bo bedziecie mieli ciemny salon. a upał w kuchni.
Marta po pierwsze to ja napisałam, ze tamten co wklejałam wczesniej maił sumę pomieszczen 200 m2 (ale w tym był garaz, pom. gosp) a uzytkowa to ok. 170 m2. ten co teraz wkleiłam to pow. pomieszcen 170 m2 a uztkowa to 139 m2. wiec nie pisz ze jeden ma 139 a drugi 200 bo to jest róznica co bierzesz pod uwagę
I dalej nie rozumiem. wczesniej pisałas, że stan prawie, ze zamkniety moze wynisc ponad 200 tys a za chwilę ze az 600 to w koncu ile??
teraz napisałas, ze stan surowy domu 200m2 to 250-270 (ja pisałam 220, wiec to nie taka róznica co), jesli piszesz ze 200 to całkowita a nie uzytkowa. bo ja o całkowitej mówię.
a to, ze będziemy chwilowo mieszkac u rodziców (choc czy tak napewno będzie to tez nie wiem) to dlaczego niby za jedzenie mamy nic nie płacic?? nie rozumiem
a skoro Wojtek tak sie śmieje ze sprzatania w domu 200 m2, to jaki wy chcecie miec dom?? 
|
Jezuuu co Ty chcesz apartament czy co?! 200 m? ja mam koło 100 m powierzchni całości a samego domu koło 80 i dużo miejsca w ogródku, kotłownia, piętrowy domek rzecz jasna, ale górę kiedyś tam wybudujemy za 3-4 lata a nikomu się nie chce tego sprzątać Więc Ty planujesz mieć 5 dzieci czy co?
|
|
|