|
targowiskowy debiut- pare drobiazgów
czesc czasem sobie obserwowalam targowisko, i w koncu doszlam do wniosku ze moze troche moich mazidel znajdzie amatorki ;-)
niestety nie mam zdjec bo nie mam cyfrowki i podczeriweni zeby zamiescic chociaz zdjecia z telu, przynajmniej narazie, w razie ogromnej potzreby zdjeciowej, bede sie starala cos skombinowac ;-)
kosmetki proszace o nowe wlascicielki:
pielęgnacja:
1.samoopalacz w żelu Kolastyna rozswietlający - zostalo 3/4
2. Eveline Happy Day demiakijaz 3 w 1 - zostala 1/2
3.delia plukanka do wlosów siwych i rozjaśnianych srebrna- użyta raz
4.WAX odzywcza maseczka do włosów - zostało 3/4 z 240g
kolorówka:
5.cien w kremie wrzosowy(nr14) Paloma - użyty raz
6.cien sypki APC kolor budyniowy (nr 19)- nowy(odpakowany , nie uzywany)zarezerwowane dla ptiszonka
7.cien w kamieniu Joko winter glamour biały z rokatem - zuzycie 5%
8.Bourjois Pastel Paupieres cien w kamieniu kolor Banane 14(taki jasne zloto/zolty) - bez wieczka, z napisem not for sale z allegro, zuzycie 30%
9.Bourjois PastelPaupieres cien w kamieniu kolor Pourple Celeste 31(ciemny fioler) bez wieczka z napisem not for sale z allegrozarezerwowane dla ptiszonka
10.sephora giltering shimmer kolor 04N- drobniutki zloto miedziany brokat - zostalo 1/3 (podniszczone lekko opakowanie bo sie juz w szafce troche obijalo)
11.grubasna kredka margaret astor 3 in 1 pencil (usta oczy poliki) kolor 104 24 carat (jasne zloto, z lekkimi drobinkami) - 8 cm
12.clinique - quick eyes , kredka do oczu kolor 12 double coffee- uzyta razzarezerwowane dla ptiszonka
13.puder w kamieniu JOKO w puderniczce kolor ambra- bronzer- zuzycie 1/3
to narazie tyle:-D
nie mam jakis konkretnych potzreb kosmetycznych, raczej cos mi musi w oko wpasc, moze byc i z kolorowki i z pielegnacji.
Edytowane przez nadziejka_82
Czas edycji: 2006-05-16 o 19:44
|