2010-04-23, 08:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Cytat:
Napisane przez margo80
Bydgoś - fajnie, że jesteście już w domu. o porodzie już napisałaś, może dodaj coś o córci - czy grzeczna, śpi w nocy itp 
|
Luizka jak na razie jest grzeczna. Je co 3 godziny. Od razu załapała pierś, ale niestety przez to, że była tak długo pod lampami i karmili ją tam moim mlekiem ale z butelki, zatraciła trochę odruch ssania z piersi. Teraz trochę nadrabia. Wczoraj znowu załapała Jestem dobrej myśli. Bo szczerze mówiąc takie odciąganie pokarmu w nocy jest trochę stresujące, a tak cycuś do buzi i już karmimy
Cytat:
Napisane przez olivka_7
Właśnie Bydgoś powiedz jak np z karmieniem? Bez problemu masz pokarm i czy np laktator był/jest potrzebny?
|
Laktator miałam w szpiatlu własny. Lepiej wziąć, bo u mnie na oddziale były tylko 2 szpitalne 
Cytat:
Napisane przez araczki
Bydgos, fajnie ze jestescie juz w domu. Buziaki dla Luizki i dla Ciebie 
Jak dojdziesz do siebie to wstaw fotki malej 
Chcialabym tez taki blyskawiczny porod
Ja bardzo chce wytrzymac jeszcze kapeczke  jeszcze tydzien  tyle mi trzeba 
|
Fotki będą niebawem 
Wytrzymasz, to już tak mało czasu zostało 
Cytat:
Napisane przez Anessa
Przepraszam dziewczyny, ze sie wam tu tak wciskam ale mam nowine o Lindley  Mam nadzieje, ze ona sama sie nie pogniewa, ze informuje Was o tym ale ja sie tak bardzo ciesze i to takie niespodziewane nowiny, ze mam nadzieje, ze mi to wybaczy:
lindsley urodziła Michasia dzis o 9.20!!! 56cm, 3510g
|
Wielkie gratulacje 
Cytat:
Napisane przez velluto
Witaj Bydgoszczanko 
Super, że miałaś tak szybki i lekki poród  troszkę zazdraszczam  A z jakiego powodu miałaś łyżeczkowanie? Mozna wiedziec czy bylas nacinana?
No i koniecznie napisz jak mała, jak z karmieniem, spaniem i cała reszta  Czekamy na fotki
|
Łyżeczkowanie - nie urodziłam całego łożyska.
Nacinana byłam, ale nic nie czułam.
Małej muszę kupić troszkę mniejszych ciuszków, bo w 56 się topi 
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18763435]
Wróciliśmy od gina. Agatka waży 3100g Łożysko 2 stopnia, cyrklem pomiary idealne, od początku ciąży przytyłam 8kg Dostałam już skierowanie do szpitala, mimo, iż szyjka zamknięta całkowicie. Dzieciorek już co prawda na dole mocno siedzi, przyparcie jest. Kolejna wizyta 6 maja.[/QUOTE]
WOW, super duża dziewczynka 
Cytat:
Napisane przez ewciak123
bydgoszczanka to opowiadaj wrazenia z porodu. Gratuluje bobaska i zazdroszcze ze juz jestes po a my czekamy ))
|
Opisałam wyżej 
Witajcie.
Bałam się dzisiejszej nocy, ale nie było tak źle. Luiza obudziła się 3 razy na karmienie i spała do 7 rano 
Teraz też śpi. Jest taka słodka i malutka 
Pozdrawiam serdecznie i będę zaglądać
|
|
|