Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 08:29   #1657
bydgoszczanka
Zakorzenienie

GG do bydgoszczanka
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość

Bydgoś - fajnie, że jesteście już w domu. o porodzie już napisałaś, może dodaj coś o córci - czy grzeczna, śpi w nocy itp
Luizka jak na razie jest grzeczna. Je co 3 godziny. Od razu załapała pierś, ale niestety przez to, że była tak długo pod lampami i karmili ją tam moim mlekiem ale z butelki, zatraciła trochę odruch ssania z piersi. Teraz trochę nadrabia. Wczoraj znowu załapała Jestem dobrej myśli. Bo szczerze mówiąc takie odciąganie pokarmu w nocy jest trochę stresujące, a tak cycuś do buzi i już karmimy

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość

Właśnie Bydgoś powiedz jak np z karmieniem? Bez problemu masz pokarm i czy np laktator był/jest potrzebny?
Laktator miałam w szpiatlu własny. Lepiej wziąć, bo u mnie na oddziale były tylko 2 szpitalne

Cytat:
Napisane przez araczki Pokaż wiadomość
Bydgos, fajnie ze jestescie juz w domu. Buziaki dla Luizki i dla Ciebie
Jak dojdziesz do siebie to wstaw fotki malej
Chcialabym tez taki blyskawiczny porod

Ja bardzo chce wytrzymac jeszcze kapeczke jeszcze tydzien tyle mi trzeba
Fotki będą niebawem
Wytrzymasz, to już tak mało czasu zostało

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Przepraszam dziewczyny, ze sie wam tu tak wciskam ale mam nowine o Lindley Mam nadzieje, ze ona sama sie nie pogniewa, ze informuje Was o tym ale ja sie tak bardzo ciesze i to takie niespodziewane nowiny, ze mam nadzieje, ze mi to wybaczy:
lindsley urodziła Michasia dzis o 9.20!!! 56cm, 3510g
Wielkie gratulacje

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość

Witaj Bydgoszczanko
Super, że miałaś tak szybki i lekki poród troszkę zazdraszczam A z jakiego powodu miałaś łyżeczkowanie? Mozna wiedziec czy bylas nacinana?

No i koniecznie napisz jak mała, jak z karmieniem, spaniem i cała reszta Czekamy na fotki

Łyżeczkowanie - nie urodziłam całego łożyska.
Nacinana byłam, ale nic nie czułam.
Małej muszę kupić troszkę mniejszych ciuszków, bo w 56 się topi

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18763435]

Wróciliśmy od gina. Agatka waży 3100g Łożysko 2 stopnia, cyrklem pomiary idealne, od początku ciąży przytyłam 8kg Dostałam już skierowanie do szpitala, mimo, iż szyjka zamknięta całkowicie. Dzieciorek już co prawda na dole mocno siedzi, przyparcie jest. Kolejna wizyta 6 maja.[/QUOTE]

WOW, super duża dziewczynka

Cytat:
Napisane przez ewciak123 Pokaż wiadomość

bydgoszczanka to opowiadaj wrazenia z porodu. Gratuluje bobaska i zazdroszcze ze juz jestes po a my czekamy))
Opisałam wyżej

Witajcie.

Bałam się dzisiejszej nocy, ale nie było tak źle. Luiza obudziła się 3 razy na karmienie i spała do 7 rano
Teraz też śpi. Jest taka słodka i malutka

Pozdrawiam serdecznie i będę zaglądać

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png

Luiza

http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png

Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą?
Z terrorystą można negocjować.
bydgoszczanka jest offline Zgłoś do moderatora