Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-04-23, 17:18   #1753
dafreen
Zadomowienie

GG do dafreen
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
też mi się zdaje, że teraz czas na Daf i Kardashi, tylko nie wiem, która dłużej wytrzyma.
my razem pójdziemy

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość
Obiecana fotka.

Odnośnie masażu szyjki, to boli cholernie ale warto
jakie słodkości

Cytat:
Napisane przez olivka_7 Pokaż wiadomość
Ja już po wizycie u położnej.
A to zdjęcia ze spacerku...niestety nie było nikogo oprócz nas więc mężusia nie ma na zdjęciach
super wieści ze spotkania z położną , dobrze mieć takie oparcie

a zdjęcia śliczne i mamusia taka promienna

Cytat:
Napisane przez anna_paw Pokaż wiadomość
[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/B]

O mały włos w zeszłym tygodniu do was nie dołączyłam Na kontrolnej wizycie dostałam skierowanie do szpitala. Obrzęki widoczne były już od pewnego czasu, ale niestety doszły do tego skoki ciśnienia, a po tym jak lekarz zrobił usg i okazało się, że mały rośnie coraz gorzej nie było na co czekać.
W szpitalu potwierdzili zatrucie ciążowe, ale na szczęście nie w jakimś dramatycznym stadium. Teoretycznie był to 38 tydzień więc mogli już robić na legalu cesarkę. Sprawdzili przepływy, nerki, poobserwowali mnie trochę i stwierdzili, że mogę wrócić do domu i dać małemu jeszcze trochę czasu, żeby urósł jak najwięcej. Tym bardziej że wszystko pozamykane i nic nie wskazuje na szybki termin (choć to już 39 tydzień). I tak kontroluję kilka razy dziennie ciśnienie, biorę leki i czekam...
Ale zdecydowanie lepiej być w domu
[/CENTER]
zdecydowanie w domku najlepiej, niech Maluszek rośnie na zdrówko

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
Ja się mogę zgodzić na rodzenie ale dopiero od wtorku
Zaczynam wtedy 38 tydzień, we wtorki akurat jest mój gin na dyżurze 24 godzinnym Więc moge wtedy

Bylam u kosmetyczki bo jak sobie pomyślałam że mam przywitać niedługo mała to nie w zarośniętych brwiach
I spotkałam mojego gina.. Ale chyba mnie nie widział
a co on robi u kosmetyczki? depilację?
już doczytałam

Cytat:
Napisane przez kardashi Pokaż wiadomość
A mam pytanko.. Kupujecie coś do wanienki Jakąś tą mate z gąbki czy taką gumową ?
my nie kupujemy, mamy wanienkę z ikei i ona ma takie gumowe zabezpieczenie na dnie, żeby dzidek nie zjeżdżał, na to tylko pieluszka

Bruno już w domku
dafreen jest offline Zgłoś do moderatora