Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój pierwszy raz - rzeczy na wymianę :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-05-21, 21:46   #1
Opalia
Raczkowanie

Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
GG do Opalia

Mój pierwszy raz - rzeczy na wymianę :D

Witajcie :)
Pierwszy raz wystawiam tutaj rzeczy na wymianę ale mam nadzieję ,że nie ostatni. Jeśli komuś się coś spodoba to mogę wysłać więcej zdjęć danego ciuszka na maila - z góry przepraszam za kiepską jakość ale mam niezbyt dobry aparat niestety :(

A wiec na początek
1)Biała bluzeczka rozmiar 36 przywieziona z Anglii dostałam ją w prezencie niestety jest za duża w talii - całkowicie nowa jeszcze z metką
2)Bluzka z wzorem naśladującym jeans z Pimkie - też dostałam w prezencie i nie nosiłam bo nie jest w moim guście. Z przodu materiał jest jakby grubszy (taka podwójna warstwa). Rozmiar to jak na moje oko M materiał jest rozciągliwy
3)Brązowa bluzeczka na ramiączka również z Anglii firma Next rozmiar 10 - coś jak nasze 38. Dostałam w prezencie - jeszcze z metką ,całkowicie nowa- ale niestety jest za duża
4)Granatowa spódnica rozmiar s - materiał taki jakby troche zamszowo-misiowy :) .Kolor dużo ładniejszy niż na zdjęciu, założyłam ją może kilka razy. Niestety też jest za duża :D a jest w stanie idealnym
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bluzkab.jpg
Wyświetleń: 50
Rozmiar:  101,8 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bluzkabt.jpg
Wyświetleń: 47
Rozmiar:  100,9 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bluzkaj.jpg
Wyświetleń: 11
Rozmiar:  116,4 KB   Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  bluzkajt.jpg