2010-06-01, 09:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI
Cytat:
Napisane przez papeteria
dzidzia hehe mam tak samo czasem z tymi gorkami ale dzis po raz pierwszy siedzac poczulam pod reka jakby taka mala kuleczke.. piąstke albo nóżkę ..takie puk i sie poryczalam a TŻ sie smial ze mnie....
|
No te kuleczki to ja widzę i czuję już od jakichś 2 tygodni. Jaja były jak siedziałam po glukozie- same piąstki mi wystawały pod piersią, a że miałam gladką cienką, bluzkę, to wszystko pięknie pokazała 
Cytat:
Napisane przez anuszka1401
Może sierpień będzie ładny, akurat na spacerki z dzidzią 
|
Ty się nie rozpędzaj! Ja w sierpniu z największym brzuchem będę chodzić 
Cytat:
Napisane przez anuszka1401
Dobra, ja lecę do sklepu po jakąś bułę, potem muszę się wykąpać i dokładnie ogolic (mam nadzieję, że obejdzie się bez lusterka  ), a o 11.30 mam pociąg i jadę do lekarza, prawdopodobnie juz nie zajrzę do tej godziny, dlatego TRZYMAĆ KCIUKI!
|
Trzymam!
Cytat:
Napisane przez Misiulka1
Dzień dobry mamusie, jaka paskudna pogoda, wczoraj przepalałm troszkę w domu i dzisiaj znowu pewnie to zrobię bo nawet M chodzi i mówi, ze mu zimno, ale w związku z tym, że jestem z nim na wojennej ścieżce to niech mu bedzie zimno mi nawet nie tak bardzo teraz w ciąży jak nigdy jest mi ciepło  .
|
A Ty wiesz, że mi od wczoraj jakoś też zimno? I Ł. też. Normalnie pewnie byłoby ok, ale przez to przeziębienie siedziałam w kocu cały dzień.
Ubieram się i lecę do internisty. Zobaczymy co z tym moim gardłem i cukrem. Pozdrowionka Mamusie i Dzidziusie w Wasze święto
|
|
|