Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI - Strona 108 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-31, 21:29   #3211
Bajka9
Raczkowanie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

niezawsze, anuszka1401m wiolek1, papeteria, ola_k11 DZIĘKUJĘ za przywitanie Cóż mogę o sobie więcej napisać, mam 26 lat (no jeszcze nie skończone ) i czekam na moją pierwszą dzidzię. Ma być dziewczynka i termin mam na 4.08 choć z usg wyszło na 9.08 także zobaczymy jak to będzie.
Dziś byłam w biedronie i również kupiłam kubusiowe akcesoria Chciałam również kupić Lovellę ale nie było po niej śladu, a szkoda bo cena była atrakcyjna - 14,99, a tak w marketach widziałam od 19 zł-22zł.
Pozdrawiam wszystkie Mamusie i życzę spokojnej nocki
Bajka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:34   #3212
Siala_Bala
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VI

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
siala potrafisz humor czlowiekowi poprawi dzisiaj caly dzien rechotalam jak was czytalam o lewatywie bylo najlepsze
Cieszy mnie to Poświrować zawsze można
Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
Siala super, ze wszystko ok z dzidkiem no i nastepna wizyta 2 tyg. przed terminem mniej wiecej
No poprzednia była 3 tygodnie temu.. kolejna by była za 3 tyg ale lekarz ma urlop, sam stwierdził, ze za 2 tyg to bez sensu, lepiej za miesiąc, no i wypadło zaraz po jego urlopie na 28 czerwca. I jakoś tak się boję że urodze wcześniej a skierowanko do rodzonka już mam jakby co i torba lada dzień będzie dopięta na ostatni guzik Tylko badania muszę zrobić..ale to gdzieś za 2 tyg żeby się dzidkowi nie pospieszyło

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:43   #3213
aniaa22
Zakorzenienie

ciesze sie ze spodobala wam sie fotka i bardzo dziekuje za mile slowa
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:44   #3214
hd2005
Zakorzenienie

Zabrałam się w między czasie za szycie pościeli do wózka i łóżeczka Pisałam Wam o tym wcześniej.

Pierwszą uszyłam bardzo prostą. Bawełna kupiona w IKEA. Sorry, jeszcze nie jest wyprasowana itd.
Załącznik 3152063Załącznik 3152064

Druga miała być zupełnie biała, tylko z koronką.
Coś mnie jednak tchnęło o zaczęłam wyszywanie Ha ha ha ha Moja pierwsza praca z patchwork (chyba nie powinnam nawet używać tej nazwy, bo jak na pierwszy raz, to ma to niewiele wspólnego z ta techniką Ha ha ha ).
Cały dzień dzisiaj nad tym siedziałam i jeszcze nie skończyłam
Silne postanowienie - jutro zakończę
pokażę Wam jednak nad czym pracuję Oto wstępny projekt:

Załącznik 3152065
Chciałam aby była zabawna no i pierwszy raz w życiu próbowałam wyciąć samochód (a właściwie dźwig )

Teraz jestem na takim etapie
Załącznik 3152103

Edytowane przez hd2005
Czas edycji: 2010-05-31 o 21:52
hd2005 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:51   #3215
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Pierwszą uszyłam bardzo prostą. Bawełna kupiona w IKEA. Sorry, jeszcze nie jest wyprasowana itd.

Załącznik 3152065
Chciałam aby była zabawna no i pierwszy raz w życiu próbowałam wyciąć samochód (a właściwie dźwig )
Przepiekne zwlaszcza ta z patchworkiem

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:53   #3216
agravka
Wtajemniczenie

farminko-trzymaj sie i dawaj nam znac na biezaco trzymam kciuki!!!ale mam jakos przeczucie ze to jeszcze potrwa...

hd-dobrze ze jestes!martwilam sie! co do poscieli, obydwie sa cudowne!!! zazdroszcze zapalu i talentu!
zamowilismy dzis posciel, chociaz nie obylo sie bez spiecia-mi podobal sie inny wzor,a tz oczywiscie rozowy caly jakis... ale wybralismy jeszcze inny -poszlismy na kompromis
ide pod prysznic i do lozeczka, do ksiazeczki.
cos basienka sie tez chyba dawno nie odzywala...

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Dobranoc!!!
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 21:56   #3217
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość

basienka ma bana i nie moze pisac

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

tez spadam do spanka. dobranoc
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 22:14   #3218
hd2005
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
basienka ma bana i nie moze pisac
właśnie, chyba jeszcze ok. tygodnia

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość

hd-dobrze ze jestes!martwilam sie! co do poscieli, obydwie sa cudowne!!! zazdroszcze zapalu i talentu!
zamowilismy dzis posciel, chociaz nie obylo sie bez spiecia-mi podobal sie inny wzor,a tz oczywiscie rozowy caly jakis... ale wybralismy jeszcze inny -poszlismy na kompromis
ide pod prysznic i do lozeczka, do ksiazeczki.

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Dobranoc!!!
dziękuję To strasznie miłe, że tak o mnie pamiętacie. Niezawsze złapała mnie na gg i przekazała

---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

Czas na sen

Do jutra

Stary 2010-05-31, 22:25   #3219
papeteria
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lazurowa Pokaż wiadomość
A czemu ból piersi?
bo mnie dzis mocno bola a dawno tak nie mialam....obawiam sie ze wciaz rosna z C juz mam duze E
misiulka super
dzidzia hehe mam tak samo czasem z tymi gorkami ale dzis po raz pierwszy siedzac poczulam pod reka jakby taka mala kuleczke.. piąstke albo nóżkę ..takie puk i sie poryczalam a TŻ sie smial ze mnie....
siala super ze wszystko ok
anoxa
karolcia mnie glukoza 20 pare zlotych kosztowala a wizyte mam dzien po tobie
bajka
hd cudne dzieła
agravka basienka 3.06 juz do nas wroci o ile dobrze pamietam
Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
no to ja mam wode ogrzewanie śmieci w czynszu ( 420 zł co miesiąc ) i do tego gaz i prąd co 2 miesiące ( gaz ok 180 -200 zł, prąd ok 150 -180 zł) i też nam wysyłają przewidywania na pół roku a potem kolejny rachunek albo większy albo mniejszy zgodnie ze zużyciem. ogrzewanie i woda raz w roku rozliczane więc jak mi przyjdzie potem w lutym dopłacic do wody 1000 zł to się zachlastam
mam tak samo

Cytat:
Napisane przez karolcia228 Pokaż wiadomość
Ale mnie brzuszek dziwnie boli, mala jakos sie przekreca i wszystko mnie w srodku boli, ciagle puszczam nie powiem co...
kopie cie po jelitach tez tak mialam kilka razy...
Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Tyle tylko,że mała dzisiaj spokojniejsza niż wcześniej.TŻ mówi,że zbiera siły
niech ten Twój wróżek już nic nie mówi

papeteria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 22:59   #3220
Siala_Bala
Zakorzenienie

Ja czasami poczuwam własnie takie małe kulki, super uczucie.. albo dłonie, stópki, łokcie albo kolanka Tyle jest opcji Częsciej pupkę albo plecki jak się rozpycha
Moja znajoma mówiła mi niedawno, że ona nawet czuła paluszka jak ją dzidzia smyrała ale ja mam za dużo tłuszczyku żeby takie cos wyczuć

A tżty jakby mieli taką możliwość poczuć to co my to by sikali z radochy pod siebie więc niech się nie śmieje :P

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 23:21   #3221
serduszkoiz
Zadomowienie

Udalo mi sie nadrobic was

Siala Baba twoja wypowiedz o lewatywie=> mistrzostwo

Farminka => o jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a !!!!!!!!!!!! ale czad

nie gniewajcie sie ze nie pamietam wiecej ale zeszlo mi z nadrabianiem i jakos te dwe info mi zapadly w pamieci najbardziej

Widzialam rozmowe o czopkach, z wlasnego doswiadczenia powiem tyle .......... na mnie czopki nie dzialaja i juz

A wlasnie czy wy bierzecie zelazo ??? Ja mam dobre wyniki krwi , swojego czasu bralam zelazo, ale zle sie czulam, bolala mnie glowa i nie moglam sie zalatwiac i przestalam je brac od tamtej pory czuje sie swietnie ale lekarz mowi zeby moze raz na czas chociaz , powiedzcie prosze jak to u was wyglada bo mam wyrzuty sumienia

W piatek moj wozek ma dotrzec do nas i juz nie moge sie doczekac

A sesje zdjeciowa poki co planuje na srode , mam kilka pomyslow, zobaczymy jak wyjdzie

Wizazanka
Bloggerka
www.aajonaa.blogspot.com/
serduszkoiz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-31, 23:30   #3222
kolandra
Raczkowanie

Udalo mi sie Was nadrobic

Siala - dzieki Tobie wiem co to znaczy posikac sie ze smiechu!!!! Te tylki w lesie nadal mnie trzymaja w nastroju!!!!

Marta - ja mam wozek Mutsy i tez ma kilka kiepskich opinii, ale ja juz dlugo wczesniej taki chcialam wiec tym sie nie przejelam. Model transporter.

Farminka - to dalas czadu!!! teraz boje sie jeszcze bardziej niz zanim przeczytalam Twoj wpis o CZOPIE!!!!!!!!!

Edytowane przez kolandra
Czas edycji: 2010-05-31 o 23:33
kolandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 00:17   #3223
Alguien
Zadomowienie

Juz wrocilismy, bo sie rozpadalo, ale wszystko bylo przepyszne Uwielbiam steaks

Cytat:
Napisane przez papeteria Pokaż wiadomość
a co to za potrawa
a to jest salatka ze swiezej kolendry. Pyyycha! I pasuje idealnie do steaks wlasnie

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Dam radę, dam, ja teraz szłam na żywca, bo nawet nie zajrzałam i nie byłam u tej babki na żadnym wykładzie 12 czerwca mam poprawkę
a to szybko, myslalam, ze we wrzesniu dopiero

Cytat:
No, że niby ręczne to ręczne, elektroniczne to na baterie, a elektryczne sieciowo zasilane. Ale większość tych elektrycznych czy elektronicznych to sa elektryczno- elektroniczne czyli i na prąd i na baterie
ja mam elektryczny i musze Wam powiedziec, ze jak sie go uruchomi, to wydaje dziiiiiwny dzwiek

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
A skad. I chyba jeszcze dlugo miec nie bedziemy.
Wy juz macie?
wiem, wiem, nie jest to latwe, prawda?! My zdecydujemy sie ostatecznie, jak zobaczymy coreczke

Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
farminko nie stresujesz sie?
ja juz sie nie moge doczekac az ktoras urodzi bo wtenczas to sie juz posypia dzieciaczki tylko nie wiem co na to alguien bo chyba wpychasz sie jej w kolejke
alez ja nie zamierzam zadnej kolejki blokowac jak ktoras chce, to przed moim terminem przepuszcze

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Zestresowałam się strasznie jak to zobaczyłam.Teraz po paru godzinach już się trochę wyciszyłam,ale że zupełnie spokojna jestem to nie powiem A Alguien cały czas ma szansę zdążyć przede mną.Tylko niech się spieszy
Ejj!! Przeciez ja mam dotrwac do czwartku do usg, a potem mozemy negocjowac

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
"gdzie 2 się bije tam trzeci korzysta" ... żeby się nie okazało, że ania albo anoxa was wyprzedzą, albo któraś inna
hahaha no wlasnie

hd
sliczna posciel zdolniacha jestes!
Alguien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 06:08   #3224
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Wystarczyło, że byłaś dłużej na głodzie- a sama pisałaś, że po nocy to możliwe nie?
Jasne Po nocy chyba każdy jest głodny hehe (chyba, że ktos w nocy je )

---------- Dopisano o 06:44 ---------- Poprzedni post napisano o 06:42 ----------

Cytat:
Bo coś się zmieniło jak się dowiedziałam, że jest zagrożenie, coś poczułam... do tej Małej Istotki
Super

---------- Dopisano o 06:46 ---------- Poprzedni post napisano o 06:44 ----------

Cytat:

Aha no i przytyłam 2 kg, czyli 4 na plusie.
Weź mnie nie załamuj, ja mam już 10(chociaż i tak mama, siostry, koleżanki mówią, że nie dużo)

---------- Dopisano o 06:49 ---------- Poprzedni post napisano o 06:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Ja miałam dziś wizytę na 18:30 i byłam na styk,
To super, a dziś proszę trzymac kciuki za mnie, bo mam na 12.30

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Cytat:
Napisane przez wiolek1 Pokaż wiadomość
ł czyli moja cała wypłata ( 900 zł mam ) hahaha za***...iscie i dupa nie zapłace bo powiedziałam sobie, że musze dla małego mieć już wszystko zeby mieć świety spokój a rachunki będe płacić w kolejnych miesiącach
Ja też mam podobna wypłatę

---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

Cytat:
Ja za prad palce co miesiac okolo 55zl, reszte mam w ryczalcie wiec z pradem co miesiac place 370zl za cale mieszkanie (ogrzewanie,woda,smieci,p rad) a gaz to mamy ogrzewanie, ale w placimy w ryczalcie i raz na rok doplacamy jakas kwote, np. 100zł
A zaplacilam z internet i cyfre+ do konca roku
Zazdroszczę takich opłat. My za mieszkanie mamy 350 czynszu(w tym tylko woda i smieci), ok. 300 za światło,a jeśli chodzi o ogrzewanie to sami sobie palimy w piecu więc kuuupa kasy. Jakbym mieszkała sama z TŻ to w życiu bysmy rady nie dali przy takich opłatach...

---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ----------

Cytat:
Napisane przez serduszkoiz Pokaż wiadomość
A wlasnie czy wy bierzecie zelazo ???
Ja A jak masz dobre wyniki krwi, to po cóż się faszerować?

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ----------

hd piekna pościel, Twoja dzidzia będzie miała duużo wyjątkowych rzeczy
alguien my też jeszcze nie wybralismy imienia, a myślałam, że to takie łatwe będzie. No, ale ja muszę wybrać żeńskie i męskie, bo nadal nie znamy płci

Widzę, że jestem pierwsza Du.pska do góry moje drogie!!
anuszka1401 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 06:13   #3225
karolcia228
Zakorzenienie

GG do karolcia228 Send a message via Skype™ to karolcia228

Witajcie, wszystkim dziecią ciocia Karolcia składa zyczenia z okazji Dnia Dziecka

Co do oplat, no takie sa akurat w moim bloku, nie nazekam. Czasem cos trzeba doplacic ale nie jest to kosmos. Moi rodzice placa tylko prad, wode, gaz w butli, a ogrzewanie to kominek wiec sami kupuja drewno. A czynszu nie ma bo to tak jak wlasny dom

U mnie wieje, zimno, popijam ciepla kawke, chyba normalnie jesien nastala, ciekawe czy latem bedzie cieplo??
...Nasz Aniołek...20.08.2009...

http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png
karolcia228 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 06:26   #3226
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

karolcia mój synek/moja córeczka bardzo dziękuje za życzenia. Wszystkiego najlepszego dla Twojej niuni

ja już po kawie, a pogoda u mnie do dupy...na razie nie pada, ale nigdy nic nie wiadomo...
Stary 2010-06-01, 06:28   #3227
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
karolcia mój synek/moja córeczka bardzo dziękuje za życzenia. Wszystkiego najlepszego dla Twojej niuni

ja już po kawie, a pogoda u mnie do dupy...na razie nie pada, ale nigdy nic nie wiadomo...
My tez dziekujemy
A u mnie raz pada, wieje...jakos fatalnie
Nie moge uwierzyc, ze to juz czerwiec, w tamtym roku w weekend majowy chodzilam w stroju kapielowym...a tu...

Stary 2010-06-01, 06:31   #3228
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Cytat:
My tez dziekujemy
Nie moge uwierzyc, ze to juz czerwiec, w tamtym roku w weekend majowy chodzilam w stroju kapielowym...a tu...
Może sierpień będzie ładny, akurat na spacerki z dzidzią
Stary 2010-06-01, 06:33   #3229
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Może sierpień będzie ładny, akurat na spacerki z dzidzią
Moze...ale jak tak pojdzie dalej, to normalnie bedzie dluga jesien

Zamiast sukienek, beda cieple dresiki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 06:36   #3230
anuszka1401
Zakorzenienie

GG do anuszka1401

Dobra, ja lecę do sklepu po jakąś bułę, potem muszę się wykąpać i dokładnie ogolic (mam nadzieję, że obejdzie się bez lusterka ), a o 11.30 mam pociąg i jadę do lekarza, prawdopodobnie juz nie zajrzę do tej godziny, dlatego TRZYMAĆ KCIUKI!
Stary 2010-06-01, 06:40   #3231
alutka78
Rozeznanie

Czesc wszystkim!!!
Caly weekend i jeszcze poniedzialek mnie nie bylo wiec nie dam rady Was nadrobic. Naskrobalyscie mnostwo...
Jednym slowem ciesze sie, ze czujecie sie w miare dobrze.
Zdjecia brzuszkow sliczne.
Cytat:
Napisane przez Basia84 Pokaż wiadomość
czesc mamuski. w weekend mezus zrobil mi sesje zdjeciowa bo na fotografa zal nam bylo wydac kilka stowek. zobaczcie na efekty
biore sie do nadrabiania, mam nadzieje ze nie rozpisalyscie sie za bardzo
Swietna sesja.
Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Uff nadrobiłam Was1

Farminka dżizes nie gadaj, że to już TEN czop?!!!

Siedzę i szukam wózka. Normalnie załamka, jak nie urok to sraczka i nic mi się nie podoba. Jedynie xlander XA. Ma niezłe opinie i fajnie wygląda. Używany kosztuje 900zł. Chyba pojadę jeszcze do komisu w Bielsku. Moze tam coś będzie?
A jakich firm Wy macie wózki dziewczynki?
Moim typem byl X-lander, w niedziele ogladalam wlasnie XA w kolorach z nowej kolekcji. Powiem tak, wozek gleboki jak dla mnie jest za wielki, taki czolg. Bardzo podoba mi sie spacerowka, jest widac wygodna dla dzidzi, nie jest taka plytka. Jednak chyba z niego zrezygnuje, ze wzgledu wlasnie ta gondole. Acha jeszcze ma jeden minus - nie ma mozliwosci przekladania siedziska w obu kierunkach. Raczej zdecyduje sie na jedo vedi.
Cytat:
Zabrałam się w między czasie za szycie pościeli do wózka i łóżeczka Pisałam Wam o tym wcześniej.

Coś mnie jednak tchnęło o zaczęłam wyszywanie Ha ha ha ha Moja pierwsza praca z patchwork (chyba nie powinnam nawet używać tej nazwy, bo jak na pierwszy raz, to ma to niewiele wspólnego z ta techniką Ha ha ha ).
Cały dzień dzisiaj nad tym siedziałam i jeszcze nie skończyłam
Silne postanowienie - jutro zakończę
pokażę Wam jednak nad czym pracuję Oto wstępny projekt:

Załącznik 3152065

Teraz jestem na takim etapie
Załącznik 3152103
Co tu duzo mowic. Jestes boska.
Stary 2010-06-01, 06:45   #3232
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, ja lecę do sklepu po jakąś bułę, potem muszę się wykąpać i dokładnie ogolic (mam nadzieję, że obejdzie się bez lusterka ), a o 11.30 mam pociąg i jadę do lekarza, prawdopodobnie juz nie zajrzę do tej godziny, dlatego TRZYMAĆ KCIUKI!
Trzymam mocno

Stary 2010-06-01, 06:48   #3233
alutka78
Rozeznanie

Cytat:
Kciuki zacisniete. Ja tez musze kupic lusterko, bo juz nic nie widze.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 07:19   #3234
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Dzień dobry mamusie, jaka paskudna pogoda, wczoraj przepalałm troszkę w domu i dzisiaj znowu pewnie to zrobię bo nawet M chodzi i mówi, ze mu zimno, ale w związku z tym, że jestem z nim na wojennej ścieżce to niech mu bedzie zimno mi nawet nie tak bardzo teraz w ciąży jak nigdy jest mi ciepło. WSZYSTKIM DZIEWCZYNKOM I CHŁOPACZKOM W MAMUSICH BRZUSZKACH Z OKAZJI DNIA DZIECKA ŻYCZĘ SZYBKICH I ŁATWYCH PRZYJŚĆ NA TEN ŚWIAT.
anuszka1401 kciuki za wizyte zaciśnięte.

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 07:26   #3235
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
My tez dziekujemy
No cos tu ewidentnie jest nie tak z ta pogoda!!!! Zima dluga i mrozna, dawno tyle sniegu nie bylo a teraz mamy czerwiec a pogoda taka sobie marcowa raczej niz kwietniowa :/

Dzieki za zyczenia i wzajemnie dla wszystkich dzidziusiow w brzusiach!

Cytat:
Kciuki sa

Mnie dzis taki skurcz zlapal, ze masakra!!!! Zakwas mam oczywiscie w lydce a dziwne to jest bo biore magnez przeciez dodatkowo, wczesniej nie bralam i nic sie nie dzialo :/

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 07:29   #3236
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niezawsze Pokaż wiadomość
No cos tu ewidentnie jest nie tak z ta pogoda!!!! Zima dluga i mrozna, dawno tyle sniegu nie bylo a teraz mamy czerwiec a pogoda taka sobie marcowa raczej niz kwietniowa :/

Dzieki za zyczenia i wzajemnie dla wszystkich dzidziusiow w brzusiach!

Kciuki sa

Mnie dzis taki skurcz zlapal, ze masakra!!!! Zakwas mam oczywiscie w lydce a dziwne to jest bo biore magnez przeciez dodatkowo, wczesniej nie bralam i nic sie nie dzialo :/
Ja tez tak mam ze jak nie bralam to nic mi nie bylo, a jak zaczelam to mnie czasem skurcz zlapie
Nie pamietam juz kiedy w czerwcu w kurtce chodzilam za oknem jest 10 stopni

Stary 2010-06-01, 07:35   #3237
agravka
Wtajemniczenie

dzien dobry! na początku najserdeczniejsze życzenia dla naszych malenstw!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
dzis snil mi sie porod: tylko druga faza byla bolesna, ale nie jakos strasznie, a trzecia faza to pestka- 3 razy parlam i dzidzi wyszlaoby tak bylo
anuszka-trzymamy kciuki z Adą-odzywaj sie po wizycie

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

niezawsze-ja tez wlasnie biore magnez i wczoraj zlapal mnie taki straszny skurcz w lydce, ze szok. Wczoraj na SR mielismy cwiczenia polegajace na rozluznianiu i napinaniu poszczegolnych partii miesni i to ma niby pomoc przy skurczach-WSZYSTKICH , chociaz nie wiem w jaki sposob
agravka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-06-01, 07:51   #3238
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny Ja mam ostatnio bardzo mało czasu na wizaż, a w sumie to praktycznie go nie mam. Ciągle jeżdżę po sklepach i coś dokupuje, bo w sumie jeszcze nic takiego nie mam. Ostatnio tylko przyszedł mi zamówiony wózek z allegro i łóżeczko nie wiem czy się chwaliłam, ale pochwalę się jeszcze raz, bo jestem bardzo zadowolona z tych zakupów. I jeszcze będę zamawiała pościel, ale ciągle nie mogę się zdecydować jaki wzór wybrać
http://www.bogus.imoli.pl/allegro/kolorystyka/10d.jpg taki właśnie wózek zamówiłam, nie uwierzycie, ale z przesyłką wyszedł mnie tylko 400zł i jestem z niego bardzo zadowolona, bo jest leciutki i ma dużo dodatków no i oczywiście jest wielofunkcyjny
http://allegro.pl/item1040972591_loz...uper_cena.html
http://www.allegro.pl/item1057529323...iel_wozek.html a to jest pościel, którą chciałabym zamówić, ale tam jest tyle wzorów, że nie mogę się na żaden zdecydować, ale do końca aukcji troszkę czasu jeszcze zostało.
Czytałam, że dużo z Was pokupowały akcesoria kubusiowe z biedronki, ja też wczoraj byłam i kupiłam szczotkę do czyszczenia butelek i smoczki.
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-01, 07:53   #3239
hd2005
Zakorzenienie

Dzień dobry

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ dla naszych BRZUSZKÓW !!!

Stary 2010-06-01, 07:55   #3240
karolcia228
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ dla naszych BRZUSZKÓW !!!

A dziękujemy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości