Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-20, 10:16   #1479
kicccia
Zakorzenienie

Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)

Cytat:
Napisane przez black-bubu Pokaż wiadomość

wiesz co w wielu krakowskich oni mi mówią w jakich i jak mi pasi to jadę i na inwentaryzację się też łąpię, idź do Leader Servis - powiedz, że chcesz wykłądanie powinni Ci coś znaleść, tylko musisz mieć sanepidowską książeczkę.
Właśnie pracowałam w Leader przez wakacje w Tesco ale nie wiem czy znowu chcę... (mam złe wspomnienia)

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Każdy facet jest dziwnie mocno przywiązany do tej, z którą wszedł na tą magicznę drogę seksu.... dlatego uważam, że seks to nie zabawa, to nie przelewki. To naprawde trzeba przemysleć. na mnie jest za późno... ale jesli będę miała dzieci... postaram się z nimi mocno i duzo o tym rozmawiać... żeby szanowały tą sferę. Nie uznaje czegos takiego jak seks bez uczuć... nie ma po prostu dla mnie czegoś takiego. Abstrakcja.
Eh nie mów mi bo robię się zazdrosna. BS miał przede mną pannę, z którą był 4 lata
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20114472]A ja ostatnio w ogóle nie mam ochoty... Nawet wtedy w piątek jak mnie "pocieszał po tym wypadku" to jak nijak mi było, nawet nakręcona nie byłam.
A dziś się dowiedziałam, że może zobaczymy się teraz dopiero ok 7-8 lipca. Bo teraz kuje i trenuje do egzaminów, które są 29-30 czerwca, a potem będzie musiał w Poznaniu czekać na wyniki...[/QUOTE]

TO wykorzystaj ten dzień dzisiejszy
A ja znowu - link do Kwiatu Pustyni bo jak pisałam nie mam w PW. Albo jakaś inna nimfa może mi podeśle jak jeszcze ma?

kicccia jest offline Zgłoś do moderatora