|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki w natarciu, dyskusji cz. IV :)
chyba jednak jesteś jedyna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
A mi się chce bzykać, wczoraj na noc zrobiłam BS dobrze, jeździłam po moim koniku taka wypachniona miękka... lodzik i te sprawy...
Dziś rano też chciałam, a mój BS coś marudzi, że zmęczony się cały czas czuje, i że ciśnienie nie takie. Wierze mu, bo ja też cały czas ledwo chodzę i ciagle się nie wysypiam, ale i tak mi smutno ![]()
#1474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja wyseksczona :P w końcu wczoraj z Bs wpadliśmy do pokoju i na biurku seksik mmmmm ![]() Byłam z nim na piwie zaprosił swojego kolegę policjanta - no kilka lat temu to był taki słodziak a teraz jak przyszedł to do tej pory zęby z podłogi zbieram - opalony, ciało mmmmm umięśnione, blond rozczochrane włoski, ludzie jaki był przystojny to szok, no gdyby nie był naszym kolegą a ja była wolna to bym go brała bez zastanowienia ![]()
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Też szukam pracy na wakacje, w jednej to nawet wiem, że na bank mnie wezmą... ale nie jestem pewna czy znowu chce tam wracać, marne grosze się zarabia, ale zawsze to coś...
#1476 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20108141]Ja się trochę przejechałam. Kiedy mój ojciec dowiedział się, że ja z BSem się seksimy, zrobił wielką aferę, nie odzywał się do mnie przez kilka dni, bo niby zraniłam jego ideały - przecież on z mamą dopiero po ślubie zaczęli cokolwiek! Nie muszę chyba mówić, że bardzo to przeżyłam, bo miałam wtedy z ojcem dużo lepszy kontakt niż z mamą. Teraz jest odwrotnie i ze 2 miesiące temu gadałam sobie z mamą i opowiedziałam tamtą sytuację (tamta afera była w cztery oczy), a mama była w szoku, bo wcale nie czekali do ślubu. :/[/QUOTE]
rodzice lubia wygladac w naszych oczach na nieskazitelnych no coz ![]() [1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20108172]nie, czemu Labi? ![]() ![]() ja mam porownanie ale szczerze mowiac to zaluje ze je mam bo wolalabym aby moj aktualny BS byl tym jedynym a marzenie o innych fallusach to czasem sie zdarza podczas zabawy albo we snach ![]() Cytat:
a ja uwazam ze tylko tak mowi teraz bo nie wie jak to jest byc zdradzonym co sie wtedy czuje itd ![]() Cytat:
![]() a wydawaloby sie ze starszy o 9 lat facet ma bogatsze dosw (moze i mial) ale nie umial go wykorzystac ![]() tez nie nawidze gumek ![]()
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja miałam z 3 facetami seks i dla każdego byłam pierwsza, każdy był zakochany na zabój i żaden nie wyobrażał sobie życia beze mnie.... ale widze po moim BS, gdy miał po mnie 3 dziewczyny, że to się zmienia.... już teraz nie jest taki idealista, ma bardzo gorzkie zdanie na ten temat. Kiedyś nie wyobrażał sobie życia bez tej pierwszej jedynej, ale że go zostawiła, dzis mówi, że czas leczy rany, że zdrady nie uznaje itd. Każdy facet jest dziwnie mocno przywiązany do tej, z którą wszedł na tą magicznę drogę seksu.... dlatego uważam, że seks to nie zabawa, to nie przelewki. To naprawde trzeba przemysleć. na mnie jest za późno... ale jesli będę miała dzieci... postaram się z nimi mocno i duzo o tym rozmawiać... żeby szanowały tą sferę. Nie uznaje czegos takiego jak seks bez uczuć... nie ma po prostu dla mnie czegoś takiego. Abstrakcja.
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2010-06-20 o 10:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Konto usunięte
|
A ja ostatnio w ogóle nie mam ochoty... Nawet wtedy w piątek jak mnie "pocieszał po tym wypadku" to jak nijak mi było, nawet nakręcona nie byłam.
A dziś się dowiedziałam, że może zobaczymy się teraz dopiero ok 7-8 lipca. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ---------- Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20114472]A ja ostatnio w ogóle nie mam ochoty... Nawet wtedy w piątek jak mnie "pocieszał po tym wypadku" to jak nijak mi było, nawet nakręcona nie byłam. A dziś się dowiedziałam, że może zobaczymy się teraz dopiero ok 7-8 lipca. ![]() TO wykorzystaj ten dzień dzisiejszy ![]() A ja znowu - link do Kwiatu Pustyni bo jak pisałam nie mam w PW. Albo jakaś inna nimfa może mi podeśle jak jeszcze ma? ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Konto usunięte
|
Kiciu, dziś też się nie widzimy...
A link do tej stronki zaraz podeślę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Każdy mężczyzna chce, a by jego obecna kobieta była jego pierwsza miłościa, a kobieta, aby była jego ostatnia miłością" Tu jest cała mądrość pogrzebana. Ja też jestem zazdrosna o BS, dlaczego??? Mimo, że razem przeżyliśmy pierwszy raz i był odwazny jak na pierwszy raz, to ja odeszłam od razu i miał po mnie inną i to z nią poznawał seks, zagłębiał te tajniki, ja mu tylko otworzyłąm drzwi, a ona oprowadziła po całej magicznej krainie. Wiesz jakiego mam gula jak o tym pomyślę???? On latał za nia jak nienorlamny, walczył, kochał.... zalezało mu. teraz jest typem dystansowca, w sensie ma dystans.... poznał smak nie jednej kobiety i wie, że na jednej świat sie nie kończy... u nas to jest taka skomplikowana sytuacja, że hej.... wiem, że ze mną jest mu najlepiej, ale sentyment na pewno ma do tamtej... na bank... kiedyś mi to nawet powiedział, że: " z nią poznawałem seks, teraz jest już tylko sport" ![]()
![]() |
#1483 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20114742]Bo musi:
- biegać - ćwiczyć - przerobić kolejny dział z chemii - iść na wybory - iść do kościoła - iść na obiad do dziadka (tradycja już u nich, nie do uniknięcia ![]() Przeciez te rzeczy możecie razem ![]()
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kiedyś tylko mówił, że ona tego nie lubiła i nie było często ale jakoś w to nie wierzę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Konto usunięte
|
Labi, a to nie miało być tak, że "Każda kobieta chce być pierwszą miłością faceta, a facet chce być jej ostatnim"?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mój BS to samiec i on lubi, gdy ja nie chcę - wtedy On chce na mase, ale gdy tylko ja przejawiam inicjatywe on nagle sie rozleniwia i mu sie nie chce. Kręci go opór... ![]()
![]() |
#1489 |
Konto usunięte
|
Nie da rady, ja nie mogę biegać ani ćwiczyć, mam wadę serca. Byłoby łatwiej, jakby mieszkał niedaleko, ale jest na drugim końcu miasta, więc i lokale wyborcze mamy inne. A ja dziś się nigdzie nie ruszam, bo się strułam czymś.
Ale i tak go zmolestuję, żeby się z nim spotkać przed jego wyjazdem. |
![]() ![]() |
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20114782]Labi, a to nie miało być tak, że "Każda kobieta chce być pierwszą miłością faceta, a facet chce być jej ostatnim"?
![]() Wydaje mi się, że obie opcje mają nawet jeśli nie są poprawne, mogą dac wiele do myślenia. Ja obstwiam jednak wersję pierwszą. ![]()
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20114822]Nie da rady, ja nie mogę biegać ani ćwiczyć, mam wadę serca. Byłoby łatwiej, jakby mieszkał niedaleko, ale jest na drugim końcu miasta, więc i lokale wyborcze mamy inne. A ja dziś się nigdzie nie ruszam, bo się strułam czymś.
Ale i tak go zmolestuję, żeby się z nim spotkać przed jego wyjazdem.[/QUOTE] Jak się chcę to się da ![]() ![]() Orli może wieczorem go molestuj? |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zakorzenienie
|
Jasne ja też, ale dziś mam CHCICE
![]() ![]()
![]() |
#1494 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj pozapalałam świeczki w całym pokoju. Ale było pięknie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
BAN stały
|
Właśnie wstałam... Dostałam kawę i śniadanie do łóżka...
![]() Brzuszek mnie boli, bo jutro md się zaczynają... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Powiem powiem
![]() Narazie nie ma co opowiadać. Poznaliśmy się przez znajomą, od razu maślane oczy i te sprawy ![]() Teraz bardzo dużo piszemy, widzieliśmy się pare razy. No i narazie to tyle ![]() Ale jest świeeetny ![]() Wiecie, mi sie wydaje że to przywiązanie do pierwszego partnera seksualnego nie zależy od płci a charakteru... Bo znam i laski i facetów którzy wspominają cały czas tych pierwszych, i znowu znam takich co wręcz przeciwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1499 | ||
Wtajemniczenie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;20112456]chyba jednak jesteś jedyna
![]() ![]() ![]() oj.. ![]() No ja też, a On ![]() Jestem zdania, że pułapka czasem może gonić mysz, a nie tak.. grr ![]() Czasami króliczka się nie chce gonić ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
![]() No to powoli do przodu, rozkręcajcie się ![]() teraz będzie więcej czasu i okoliczności przyrody.. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
KRAKOWIANKI SKOPIĘ WAM TYŁKI!!!!! Spotykamy się czy nie?
![]() A co do spotkania ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.