Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-06-21, 22:00   #4304
eleonoremio
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
Mamuśki zdjęcia z końcówki 37tc, nie są pierwszej jakości bo sobie sama robiłą a tego nie potrafię, ale czy on już jest nisko??? bo wszyscy mówią, ze tak
No tak jak by niżej

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość
przytocze wam nasza rozmowe sprzed chwili:

ja; chodz idziemy sie kochac
maz; nie mam ochoty
ja; jak to? no chodz!
maz; a wybralas imie dla syna?
ja; wybralam
maz; no to jakie?
ja; nie powiem ci bo nie chcesz sie ze mna kochac
maz; no to moze jak mi sie spodoba to sie zgodze

jakich ten nasz syn bedzie mial rodzicow
niezły dialog

Cytat:
Napisane przez alisa32 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny moge sie przyłonczyc w sumie to czytam was juz od pierwszego wontku moja sytuacja niebyła do konca znzna wiec sie niwpychaam do was na forum dzis zaczynam 32 tydzien ciązy mysle ze juz wszystko edzie dobrz wiec odważyłam sie w koncu odezwac znam was wszystkie i co dzien czytam wasze posty mam wrazenie jakbym znała was od zawsze a zwszłaszcza jesli ktras ma skurcze to przeżywam to razem z wami pozdrawiam
Witaj

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
sypialenka nasza........łózio bejbika jeszcze nie gotowe, ale już stoi
a i modelka na ostatnim zdjęciu
Ale słodki pokoik

Cytat:
Napisane przez farminka Pokaż wiadomość
Ja też laktatora jeszcze nie wypróbowałam i rozstępów nie mam żadnych.Zmierzyłam się wczoraj w pasie i było 74cm,czyli coś tam jeszcze zostało,ale jakby nie patrzeć 25cm zniknęło od razu,więc nie ma co narzekać.W spodnie sprzed ciąży nie wchodzę jeszcze tzn.nie dopinam się,ale w spódnicach mogę chodzić.Będę wyjątkowo kobiecą mamuśką z przymusu

To masz szczęście,że doszłaś szybko do siebie.Ja jestem teraz bardziej niedołężna niż w ciąży Położna dzisiaj stwierdziła,że jestem bladozielona Poza tym schylać się nie mogę,bolą szwy,od 2 dni tak mnie ciągnie w środku jak chodzę,że mam wrażenie,że mi zaraz macica wypadnie Jak mi się do końca tygodnia nie polepszy to pójdę do lekarza,bo się obawiam czy w środku wszystko się prawidłowo goi i czy przypadkiem jakichś komplikacji nie będzie

My też używamy new borny. To dopiero 10 dzień,a już 3 paczka idzie
Kurcze trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się tam zagoiło i żebyś szybko do formy wróciła.
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość
Wlasnie mamuski! Zaopatrzcie sie w duze kartony pieluch i opakowania mokrych chusteczek. Bo to idzie jak woda doslownie
Święta racja

Cytat:
Napisane przez anuszka1401 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, jestem padnięta, wpadłam tylko powiedzieć, że zdałam poprawkę!!
klask i:GRATKI WIELKIE

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
hej, dzisiaj na wizycie szyjka 24mm, lezec i nie dzwigac. Ale mam pozwolone na chwile na zewnatrz wyjsc.
Pobrała mi posiew.
super że chociaż tyle

Cytat:
Napisane przez olakola Pokaż wiadomość
ja byłam dzisiaj w szpitalu, zrobiłam KTG , serduszko miało 4 takie "wyskoki" do 175, a ogólnie to nisko, skurczy nie mam ....

....no i rodzę za tydzień w poniedziałek, o 7:30 mam być na izbie przyjęć
AAAA masakra super
to 28 czerwiec mojego M urodzinki
zazdroszczę i trzymam kciuki

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za kciuki!!
No więc jestem już w lekkim szoku. Tak w skrócie po wizycie: szyjka 1cm, główka już bardzo nisko, dzidzia waży 2650g, wychodzi, że jestem w 35tc i 5dni, lekarz powiedział że dobrze by było żebym dotrzymała do następnej wizyty (za 2 tygodnie) i żebym spakowała torbę do szpitala. Powiedział, że mogłam mieć wcześniej owulację i dlatego tak wychodzi.
Mam nie sprzątać, leżeć na boku i zaciskać nogi, żeby chociaż te 2 tyg posiedzial.
No więc tak - nie spodziewałam się tego! Jestem w szoku zestresowana. Generalnie wszystkie jakieś objawy, skórcze i bóle które sie przytrafiały traktowałam tak na luzie. Wiedziałam, że mówił że mogę rodzić 2 tyg wcześniej bo wg usg tak wychodziło ale żeby aż tak?!
No i jak będę miała często te skurcze mam jechać do szpitala na ktg.
Wow nastepna do kolejki fajnie trzymam kciuki za te 2 tygodnie
Sebastian 2007
Sara 2010
Sylwia 2017

Kruszynka[*]29.11.20127 tyg.
Maleństwo[*]18.12.201310tyg.
eleonoremio jest offline Zgłoś do moderatora