Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII - Strona 139 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-06-21, 14:04   #4141
sylviasol
Rozeznanie

Unhappy Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

co tu nagle taka cisza???
sylviasol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:06   #4142
bajka1807
Zakorzenienie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość

to ja już nic nie wiem... każda z Was ma inną opinię
po baleyagu też włosy są bez wyrazu tak naprawdę, wydaje mi się że każda ingerencja chemiczna we włos tak działa, jednak co naturalne to naturalne...
może spróbuję z takim naturalnym blondem, średnim brązem co by nie przesadzić zbytnio a potem się zobaczy... choć do wieczora pewnie zmienię zdanie hehe

oo mam pytanie... te pampersy nr 1 mają dwa typy:
-new born
- i premium care
które kupujecie i jaka jest różnica hmmm
ja z castinga niezadowolona bo strasznie szybko kolor mi sie spieral.

a co do pampersow, ja mam new borny. premium care roznia sie tym ze sa drozsze i niby delikatniejsze, ale polozna na SR mowila ze tak naparawde nie roznia sie niczym tylko cena.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:10   #4143
sylviasol
Rozeznanie

Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

tofajnie że jednak poemat zadziałał)) to znaczy że on też się wczoraj denerwował - w środku ) tylko nie pokazywał
Ale i tak Fajnie że już wszystko ok)
Stary 2010-06-21, 14:11   #4144
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Siala_Bala Pokaż wiadomość
Wrzucam swoje 99kilo
Wybaczcie jakość i plamy na lustrze
Pracuję nad dzisiejszymi zdjęciami ale baterie w aparacie padły i sie ładują dopiero.
Zdjęcia z wczoraj czyli 36tyg i 2 dni:
Wygląda jakby go ktoś od góry i dołu spłaszczył pokrywkami od garnka. Daję Ci tydzień . Cudnie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
poklocilam sie z tż... mam ochote go zabic!
Może wgram Ci na kompa jakąś strzelankę co?
Cytat:
Napisane przez żabka19 Pokaż wiadomość
Ale sie wczoraj wkurzylam na mojego M. ... rozrywke sobie znalazl -picie . I jeszcze wkurzony na mnie ,ze jak ja moge w o gole miec o to pretensje. Caly tydzien biedak pracuje ,a weekend nawet napic sie nie moze. Az sie dzis poplakalam przez niego
Jeju...Wy tak blisko rozwiązania, a on pije? Ech...
Cytat:
Rozstępy są ale przyznaję szczerze, że je wyretuszowałam bo są obrzydliwe, żadna jeszcze tu takich nie prezentowała i nie chcę szpecić sama wątku
Te, które tutaj pokazywano to w porównaniu do moich nie istnieją.
Puknij się w czerep złośniku :P.

Cytat:
Napisane przez aniaa22 Pokaż wiadomość

nie dane mi bylo zasnac. wykorzystalam meza i chwile potem zaczely sie takie skurcze ze hej! kapiel nic nie dala niestety. lezec nie moge. tylko nie wiem czy to juz bo sa strasznie nieregularne. raz co 5 min raz co 3 a potem co 10. no i nie wiem co robic. przyszlam do was bo nie chce sie damianowi w wyrku wiercic. chociaz on i tak nie spi
No.. może lepiej jednak zrób to znów, trochę poboli i mały będzie jednak z Wami...

Cytat:
Napisane przez anoxa Pokaż wiadomość
ja juz jestem po wizycie w sumie niczego sie nie dowiedzialam jedynie to ze beda sprawdzac te przeplywy dzisiaj znowu ale zapomnialam powiedziec o tym wczorajszym plamieniu wiec na usg powiem
Ja nadal trzymam kciuki za Malucha, to na pewno nic groźnego.

Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
Byłyście na wyborach?
Oczywiście. Raz już popełniłam ten błąd i nie poszłam.
Teraz cokolwiek by nie wyszło, będę miała przynajmniej czyste sumienie.
Cytat:
Napisane przez hd2005 Pokaż wiadomość
dla mnie to wybory na zasadzie kogo nie chcę na prezydenta i na kogo głosować aby ten, którego nie chcę nie wygrał
Zgadzam się.

Cytat:
Napisane przez marta_d1 Pokaż wiadomość
Właśnie w Trójce leci audycja na temat prywatyzacji służby zdrowia. Ja jestem za. I tak do większości lekarzy chodzę prywatnie. Chciała bym rodzić w szpitalu gdzie będa mnie traktować po ludzku i nie będę się musiała bać, że akurat położna czy pielęgniarka będą miały zły humor co odbije się na mnie.
...........
Przypominam, że w środę jest Dzień taty. Ja kupiłam mężowi koszulkę z napisem supertata
Ja też jestem za prywatyzacją. Chodzę już teraz tylko do prywatnej przychodni. Gdyby ta kasa, którą nam zabierają jako składki, mogła być wykorzystana na prywatny abonament medyczny, to nikt nie musiałby się martwić o swoje zdrowie.
Cytat:
Napisane przez lazurowa;20143171[COLOR=Silver
[/COLOR]]

Dzidziadziumdzia chyba nadrabia i nas wyklina, że tak dużo naprodukowane
Ach Ty przebiegła .
No zostawiłyście mi około 20 stron i tak od rana siedzę i siedzę...
Ale już jestem na bieżąco. Uff.

W weekend byłam u Mamy, parę spraw pozałatwianych w Bydgoszczy. A wczoraj pierwszy raz w wysokiej ciąży pojechałam autem na odległość większą niż 20km . I opłacało się. Dostaliśmy ogromny karton przecudnych ubranek dla naszej córeczki od mojej kumpeli ze studiów.
Jak je wczoraj przeglądałam, to taaak rosła we mnie ekscytacja .

Za to dziś w nocy miałam taki ból żołądka jak nigdy w życiu. A przy tym ani odruchu wymiotnego, ani też wczoraj nic ciężkiego nie jadłam. Parę godzin się męczyłam i tylko zaciskałam zęby z bólu, żeby Ł. nie obudzić, bo padnięty po ostatnich tygodniach pracy i przygotowań na uczelnię.

Moja Mała chyba bardzo urosła ostatnio, bo dopiero zaczynam odczuwać taką "pełnię" w brzuszku .

Haniu piękny album- zupełnie w innym tonie . I wszystkiego naj naj naj .

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:14   #4145
marta_d1
Zakorzenienie

GG do marta_d1

Mam wyniki. Nie wyhodowałam paciorkowca
Stary 2010-06-21, 14:14   #4146
sylviasol
Rozeznanie

ola_k11
to pogłaskaj "precla" może się przesunie))
Stary 2010-06-21, 14:17   #4147
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

dzidziadziumdzia a moze jednak Ci coś zaszkodziło i nawet nie przypuszczasz, ze to mogło byc to.
Mamuśki zdjęcia z końcówki 37tc, nie są pierwszej jakości bo sobie sama robiłą a tego nie potrafię, ale czy on już jest nisko??? bo wszyscy mówią, ze tak

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png
Misiulka1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 14:17   #4148
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylviasol Pokaż wiadomość
ola_k11
to pogłaskaj "precla" może się przesunie))
Ja zawsze stukam palcami- tak jakbym urządzała nimi wędrówkę po brzuszku i zwykle Mała spuszcza z tonu i chowa się z powrotem w brzusiu .

. Witaj Kochanie

Stary 2010-06-21, 14:19   #4149
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
super

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-06-21, 14:20   #4150
sylviasol
Rozeznanie

Red face Dot.: Wychodzą maluchy, my gubimy brzuchy- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.VII

dzidziadziumdzia "Ja też jestem za prywatyzacją. Chodzę już teraz tylko do prywatnej przychodni. Gdyby ta kasa, którą nam zabierają jako składki, mogła być wykorzystana na prywatny abonament medyczny, to nikt nie musiałby się martwić o swoje zdrowie."

a ja się zastanawiam czy jestem zaprywatyzacją - bo ok - jeśli tylko jakieś podstawowe rzeczy to wiadomo że i tak płacimy i chodzimy prywatnie - ale np. leczenie osoby po wypadku lub z białaczką to są koszty na prawdę duże - i co jeśli nie będziesz miała takiej kasy to co zrobisz? np. leczenie na intensywnej terapi lub po zawałach to są straszne koszty i copotem spłacać będzie rodzina dług za ratowanie ojca po zawale?
Stary 2010-06-21, 14:21   #4151
aniaa22
Zakorzenienie

przytocze wam nasza rozmowe sprzed chwili:

ja; chodz idziemy sie kochac
maz; nie mam ochoty
ja; jak to? no chodz!
maz; a wybralas imie dla syna?
ja; wybralam
maz; no to jakie?
ja; nie powiem ci bo nie chcesz sie ze mna kochac
maz; no to moze jak mi sie spodoba to sie zgodze

jakich ten nasz syn bedzie mial rodzicow
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:24   #4152
alisa32
Raczkowanie

witajcie dziewczyny moge sie przyłonczyc w sumie to czytam was juz od pierwszego wontku moja sytuacja niebyła do konca znzna wiec sie niwpychaam do was na forum dzis zaczynam 32 tydzien ciązy mysle ze juz wszystko edzie dobrz wiec odważyłam sie w koncu odezwac znam was wszystkie i co dzien czytam wasze posty mam wrazenie jakbym znała was od zawsze a zwszłaszcza jesli ktras ma skurcze to przeżywam to razem z wami pozdrawiam

Edytowane przez alisa32
Czas edycji: 2010-06-21 o 14:25
alisa32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:25   #4153
niezawsze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Misiulka1 Pokaż wiadomość
dzidziadziumdzia a moze jednak Ci coś zaszkodziło i nawet nie przypuszczasz, ze to mogło byc to.
Mamuśki zdjęcia z końcówki 37tc, nie są pierwszej jakości bo sobie sama robiłą a tego nie potrafię, ale czy on już jest nisko??? bo wszyscy mówią, ze tak
Jaki fajny brzuchol
Mi wydaje sie, ze jest nisko bo ja mam nadal pod piersiami brzuch

Maciuś
niezawsze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:27   #4154
aniaa22
Zakorzenienie

Cytat:
super

Cytat:
super brzunio i to wciecie na plecach ja tez tak chce. a mi sie nie wydaje zeby byl nisko, ale Siali dla mnie tez wysoko to moze ja sie nie znam

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Cytat:
Napisane przez alisa32 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny moge sie przyłonczyc w sumie to czytam was juz od pierwszego wontku moja sytuacja niebyła do konca znzna wiec sie niwpychaam do was na forum dzis zaczynam 32 tydzien ciązy mysle ze juz wszystko edzie dobrz wiec odważyłam sie w koncu odezwac znam was wszystkie i co dzien czytam wasze posty mam wrazenie jakbym znała was od zawsze a zwszłaszcza jesli ktras ma skurcze to przeżywam to razem z wami pozdrawiam
witaj to teraz pisz o sobie zebysmy my mogly cie poznac
aniaa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:29   #4155
sylviasol
Rozeznanie

Misiulka11 ale ty masz fajny ten brzuno))))) wydaje mi się że chyba jest dość nisko( oceniam po swoim bo mój się dawno obniżył niestety) ale Twój jest EXTRA
Stary 2010-06-21, 14:29   #4156
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:

maz; nie mam ochoty
ja; jak to? no chodz!
ja; wybralam
maz; no to jakie?

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-06-21, 14:30   #4157
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Może wgram Ci na kompa jakąś strzelankę co?
mam postala 2, zabijam tam ludzi łopatą

no ale najwazniejsze ze wszystko mezowi niestety napisalam co mi na serduchu lezalo i sie chlopak w koncu zorientowal ze cos jest nie tak. a najbardziej go chyba dotknelo to jak mu napisalam ze nie chce zeby byl przy porodzie bo teraz nie mam w nim wsparcia a co dopiero bedzie w tak waznym momencie jak narodziny naszej corki.

teraz tylko zostalo mu nauczyc sie ze mna normalnie rozmawiac o problemach i oczywiscie panowac nad swoim zlosliwym charakterkiem. mysle ze bedzie juz dobrze, a jak bedziemy juz sami mieszkac to bedzie wspaniale
Mel B 14/14 ✓

Edytowane przez bajka1807
Czas edycji: 2010-06-21 o 14:51
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:30   #4158
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Cytat:

a ja się zastanawiam czy jestem zaprywatyzacją - bo ok - jeśli tylko jakieś podstawowe rzeczy to wiadomo że i tak płacimy i chodzimy prywatnie - ale np. leczenie osoby po wypadku lub z białaczką to są koszty na prawdę duże - i co jeśli nie będziesz miała takiej kasy to co zrobisz? np. leczenie na intensywnej terapi lub po zawałach to są straszne koszty i copotem spłacać będzie rodzina dług za ratowanie ojca po zawale?
Pakiet prywatnej opieki medycznej wraz z opieką szpitalną (zakładając, że jednak większość obywateli by się na Nie zdecydowała) nie jest wysoki. W tej chwili prywatne ubezpieczenie wraz z leczeniem szpitalnym w niektórych przychodniach daje miesięczny koszt rzędu 500zł- zakładając, że wykupujesz go jako osoba prywatna, fizyczna. Jeśli jednak zobowiązano by firmy do zakupu pakietu medycznego, zamiast odprowadzania składek na ubezpieczenie, to koszty te spadają. Mam teraz pakiet BEZ opieki szpitalnej, wart dla osoby fizycznej 350zł. Płacę za Niego niecałe 80zł miesięcznie, ponieważ jest podpięty pod ubezpieczenie grupowe w jednej z firm (akurat mojego Ł.) Oczywiście- przy niskich zarobkach to bardzo dużo pieniędzy. Niemniej gdyby chętnych było więcej, to cena by spadła.

Ponadto prywatyzacja szpitali nie jest jednoznaczna z likwidacją NFZ.
Myślę, że dobry plan i korzystne umowy, dałyby nam wyższy standard opieki medycznej i spokoju.

Musisz pamiętać, że z ubezpieczeniem medycznym jest jak z ubezpieczeniem życia. Ile % jego posiadaczy prawdopodobnie przez większość życia z Niego nie skorzysta, pomimo corocznych/comiesięcznych składek?
Takim firmom na prawdę to się opłaca. A efekty mogą być niewspółmierne dla każdego z korzystających obywateli.
Cytat:

maz; nie mam ochoty
ja; jak to? no chodz!
ja; wybralam
maz; no to jakie?

Boska rozmowa

Misiulka? Ile ty masz w obwodzie? Gdzie te 2 i pół kilo dzidka?
Obniżył, choć kształt nie jest tak wyraźny jak u Siali

. Witaj Kochanie

Edytowane przez dzidziadziumdzia
Czas edycji: 2010-06-21 o 14:32
Stary 2010-06-21, 14:30   #4159
sylviasol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alisa32 Pokaż wiadomość
hej ) ja też tu dopiero niedawno zawitałam )

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:

maz; nie mam ochoty
ja; jak to? no chodz!
ja; wybralam
maz; no to jakie?

dobre ))))))

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-06-21, 14:35   #4160
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidziadziumdzia Pokaż wiadomość
Wygląda jakby go ktoś od góry i dołu spłaszczył pokrywkami od garnka. Daję Ci tydzień . Cudnie
Może mąż mnie w nocy albo nad ranem gniecie pokrywkami

Od kilku dni zauważyłam też, ze mam bardziej mokro tam.. i żeby nie było.. nie posikuję regularnie
Trochę jest białawej wydzieliny takiej normalnej i trochę mokrej plamy.. sikami nie wonia.. wody chyba też mi się nie sączą.. koleżanka na śląskich mamuśkach zasugerowała, że to może być czop taki wodnisty ale jakoś nie przekonuje mnie ta wersja

Misiulka - pisałam już komenta do fotek na drugim wątku

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:37   #4161
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

niezawsze, aniaa22, sylviasol dziękuję
ania22 ale masz fajnie z tym mężem mój dzisiaj po badaniach do pracy pojechał potem o 13 na obiedzie był na szybko i na 14 do drugiej pracy kończy o 22 i znowu wraca do siebie bo musi skończyć auto robić takiemu jednemu pos..rańcowi co cały czas go telefonami nawiedza, ale pojadę z nim może we warsztacie go zbałamucę bo ciągle marudzi, ze ja to tylko wyrko widzę

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-06-21, 14:37   #4162
sylviasol
Rozeznanie

[QUOTE=dzidziadziumdzia;20 145859]

Ponadto prywatyzacja szpitali nie jest jednoznaczna z likwidacją NFZ.
Myślę, że dobry plan i korzystne umowy, dałyby nam wyższy standard opieki medycznej i spokoju.

Musisz pamiętać, że z ubezpieczeniem medycznym jest jak z ubezpieczeniem życia. Ile % jego posiadaczy prawdopodobnie przez większość życia z Niego nie skorzysta, pomimo corocznych/comiesięcznych składek?
Takim firmom na prawdę to się opłaca. A efekty mogą być niewspółmierne dla każdego z korzystających obywateli.

być może jednak ja nie jestem przekonanawłaśnie zewzględu na toże "niektórym....." ja sama już 2 razy musiałam naciągnąć nfz na leczenie - wypadek samochodowy- i nie wyobrażam sobie że gdzieś kogoś na izbie przyjęć nie przyjmą bo nie ma ubezpieczenia... a wiadomo jak to jest z ubezpieczaniem przez firm. Mój kuzyn miał wypadek samochodowy 2 tygod podjęcia pracy i trafił do szpitala na długie ikosztowne leczenie. a potem okazało się ze firma nie dopełniłaobowiązku ubezpieczenia- i pomyśl sobie - w takim wypadku płać za wszystkko bpoprzy wyjściu dają ci rachunek.
Stary 2010-06-21, 14:39   #4163
Xawmeli
Rozeznanie

sypialenka nasza........łózio bejbika jeszcze nie gotowe, ale już stoi
a i modelka na ostatnim zdjęciu
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:43   #4164
sylviasol
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Xawmeli Pokaż wiadomość
śliczna ta modelka) widzę że nie tylko ja pozwalam pupilowi spać w łóżku ) ale masz już prawie wszystko gotowe)))
Stary 2010-06-21, 14:46   #4165
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

Cytat:
no ale najwazniejsze ze wszystko mezowi niestety napisalam co mi na serduchu lezalo i sie chlopak w koncu zorientowal ze cos jest nie tak. a najbardziej go chyba dotknelo to jak mu napisalam ze nie chce zeby byl przy porodzie bo teraz nie mam w nim wsparcia a co dopiero bedzie w tak waznym momencie jak narodziny naszej corki.

teraz tylko zostalo mu nauczyc sie ze mna normalnie rozmawiac o problemach i oczywiscie panowac nad swoim zlosliwym charakterkiem. mysle ze bedzie juz dobrze, a jak bedziemy juz razem mieszkac to bedzie wspaniale
mam nadzeję, ze już sie wszystko unormuje a tż wkońcu pójdzie po rozum do głowy, chociaż oni (mężczyźni) i tak nigdy nie będa mysleć i rozumować tak jak my (kobiety).
Cytat:
Misiulka - pisałam już komenta do fotek na drugim wątku
wiem widział, tez tam odpisałam

dzidzia zmiezyłam sie przed chwilką i ma 98cm w pępku a wogóle to 7kg od poczatku ciązy

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Cytat:
Sliczny pokoik i widze, ze też masz yorka, czy twój to tez takie zachowanie dziecka ma??? Trzeba go pieścić, tulić i wogóle całą uwage poświęcać bo moja taka jest i nie wiem co to bedzie jak malutka przyjdzie na świat? A jak jest u ciebie?

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Stary 2010-06-21, 14:47   #4166
Lejla83
Przyczajenie

wpolczuje
Lejla83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:48   #4167
Misiulka1
Zadomowienie

GG do Misiulka1

ciekawe czy anoxa pojechała na zakupy z mężem

29tc - 1230g
33tc - 1919g
37tc - 2538g
40t3d - 3440g, 54cm

Edytowane przez Misiulka1
Czas edycji: 2010-06-21 o 14:50
Stary 2010-06-21, 14:49   #4168
Siala_Bala
Zakorzenienie

Cytat:
super pokoik ale psina po prostu wymiata

Wzrost 175cm. Start: 90,2
Plan minimum: 70
Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam)

Obecnie: 74,2kg
Siala_Bala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:50   #4169
farminka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez vette Pokaż wiadomość
Szczesciara i z karmieniem i z rozstepami

ciekawe jak basia i farminka
Ja też laktatora jeszcze nie wypróbowałam i rozstępów nie mam żadnych.Zmierzyłam się wczoraj w pasie i było 74cm,czyli coś tam jeszcze zostało,ale jakby nie patrzeć 25cm zniknęło od razu,więc nie ma co narzekać.W spodnie sprzed ciąży nie wchodzę jeszcze tzn.nie dopinam się,ale w spódnicach mogę chodzić.Będę wyjątkowo kobiecą mamuśką z przymusu
Cytat:
Napisane przez Alguien Pokaż wiadomość

Ale generalnie to jest ulga niesamowita po pozbyciu sie brzuszka mozna sie bez problemu schylac, wszystko robic expresowym tempem i wreszcie z powrotem sie czuc w pelni w swojej skorze
To masz szczęście,że doszłaś szybko do siebie.Ja jestem teraz bardziej niedołężna niż w ciąży Położna dzisiaj stwierdziła,że jestem bladozielona Poza tym schylać się nie mogę,bolą szwy,od 2 dni tak mnie ciągnie w środku jak chodzę,że mam wrażenie,że mi zaraz macica wypadnie Jak mi się do końca tygodnia nie polepszy to pójdę do lekarza,bo się obawiam czy w środku wszystko się prawidłowo goi i czy przypadkiem jakichś komplikacji nie będzie
Cytat:
a co do pampersow, ja mam new borny. premium care roznia sie tym ze sa drozsze i niby delikatniejsze, ale polozna na SR mowila ze tak naparawde nie roznia sie niczym tylko cena.
My też używamy new borny. To dopiero 10 dzień,a już 3 paczka idzie
farminka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-06-21, 14:56   #4170
Xawmeli
Rozeznanie

Cytat:
mam nadzeję, ze już sie wszystko unormuje a tż wkońcu pójdzie po rozum do głowy, chociaż oni (mężczyźni) i tak nigdy nie będa mysleć i rozumować tak jak my (kobiety).

wiem widział, tez tam odpisałam

dzidzia zmiezyłam sie przed chwilką i ma 98cm w pępku a wogóle to 7kg od poczatku ciązy

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

Sliczny pokoik i widze, ze też masz yorka, czy twój to tez takie zachowanie dziecka ma??? Trzeba go pieścić, tulić i wogóle całą uwage poświęcać bo moja taka jest i nie wiem co to bedzie jak malutka przyjdzie na świat? A jak jest u ciebie?
wogole to moc buziaków przesyłam abyś się nie denerwowałą tymi rodzinnymi sprawami
tak moja suczka mimo mega charakterku to pieszczocha straszna i tylko mnie tulaj i smeraj i wogóle......dziś byłam z nią u weta 6 zastrzyków w 1 dostała i taka zamulona , że masakra chodzi i tylko mi na brzusio wchodzi się układa i śpiurka.....o tak jak się mała urodzi trzeba będzie to wszystko jakoś pogodzić bo piesek zajmuje dużo czasu, uwagi mimo wszystko......

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:
super pokoik ale psina po prostu wymiata
dzięki mała to taki cieć niby zamyla a już chyc na poduszeczkę

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
śliczna ta modelka) widzę że nie tylko ja pozwalam pupilowi spać w łóżku ) ale masz już prawie wszystko gotowe)))
heheh jak tu nie pozwalać......o tak już wszystko praiw przygotowane w szafkach zbunkrowane
Xawmeli jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości