Wtajemniczenie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Cytat:
Napisane przez enis84
zachaczyliśmy dzisiaj o 5.10.15, duże promocje są, więc można kupić fajne ciuszki 
my jednak zakupiliśmy tylko taki śpiworek 
|
sliczny przeszłabym się na zakupy, ale mam już 2 śpiworki z all myślę, że wystarczy
Cytat:
Napisane przez NIKaP-n
Ja dziś kupiłam koszulę w H&M dla małego- z 30zł na 10 przecenioną. Wrzucam fotę.
|
fajowa dla małego elegancika. dużo przecen jest w H&M?? a nowa kolekcja już się pojawiła??
Cytat:
Napisane przez aaneczka1984
[Niestety mój tz mało wyrozumiały jest i jak mu mówie że się źle czuje..to On mi gada że on tez i ON to nie siedzi w domu cały dzień tylko PRACUJE!![/SIZE][/FONT]
Niestety nie moge nikomu się poskarzyć ani wyżalić...
moja mama do tej pory nie uzyła słowa CIĄŻĄ!!
Wogóle nie rozmawiałą na ten temat ze mną...
jedyne co świadczy o tym że coś tam ją to obchodzi, to to że czasem mówi żebym Dominisia nie brała tak często na ręce ."bo ma swoje nogi""..a nie dlatego że jestem w ciązy i nie powinnam tak się forsować...
Niestety bratniej duszyczki brak....
Wczoraj tz jeszcze mnie ja jakieś bajorko wyciągnoł...całe szczescie że juz się chmurzyc zaczynało , bo bym się tam ugotowała...
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dominiś wypluskał się w wodzie...ciężko Go było z tamtąd wyciągnąć..
|
współczuję tej sytuacji w domku o ile zachowanie mamy raczej bym tolerowała, to męża powinnaś troszkę "ustawić" co on sobie myśli... Oszczędzaj się kochana i nie stresuj, facet nigdy się nie dowie co to znaczy być w ciązy a mama Twoja widocznie zapomniała 
Ja nie mogę narzekać na szczęście, wszystcy traktują mnie jak królową, że aż momentami mi głupio A mama moja bardziej się tą ciążą stresuje niż ja. Zwłaszcza porodem Tyle że zamiast mnie pocieszać to namawia na cesrakę "na żądanie" (z autopsjii, bo miała 2 ciężkie porody sn) Ostatnio nawet stwierdziła, że rodzić naturalnie to jak znaleźć się jedną nogą po drugiej stronie ale staram się jej nie słuchać
Cytat:
Napisane przez elenka1
Witajcie po weekendzie!
Naked zrobiłaś mi taką ochotę na drożdzówkę ze bylam sobie przed chwilą kupić jagodziankę 
|
pewnie kochana, nie żałuj sobie po porodzie trzeba będzie uważać na jedzonko, teraz spełniajmy swoje zachcianki, na ile to możliwe
Cytat:
Napisane przez kasienka1701
Moja Mala codziennie w innej pozycji siedzi.Wasze dzieci też się tak często przekręcają.Moja jednego dnia ma nogi z jednej, drugiego z drugiej strony.Ciekawe tylko dlaczego wszystkie pozycje jej pasują i wierci się jak najeta,tylko głową do dolu nie chcę/nie może się ustawić???  W dodatku codziennie ma czkawkę...W tym tygodniu mam wizytę u ginki...ciekawe co powie 
|
mój mały też fika bryka w całym brzuchu, ciągle po innej stroie czuję jego pupkę, ale na usg widać, że ładnie już odwrócony "na nietoperka" 
Cytat:
Napisane przez forssiczka
też się pochwalę swoim 28-tyg. brzuszkiem, a co! tylko płeć lokatora wciąż nie znana 
|
ślicznie wg mnie to chlopczykowy brzuś 
Cytat:
Napisane przez alicia4
Cześć dziewczynki
A wczoraj pojechaliśmy kupić wózek (używany, Bugaboo)  . Jest śliczny i bardzo lekki, waży tylko 9kg.
Teraz lecę Was nadrabiać 
|
super !!
Cytat:
Napisane przez Weronisia
W środę idę na 3D, więc pewnie się pochwalę fotkami.
|
ja jadę jutro rano na 3/4 d   też zapewne wrzucę fotkę o ile Malutki będzie ładnie pozował a nie np. zasłoni buźkę rączką jak to czasem bywa 
Cytat:
Napisane przez Suszilda
Witam dziewczyny po ponad tygodniowej nieobecnosci.
U mnie sie w sumie duuuzo dzialo. Polezalam 3 dni w szpitalu, bo maly sie przekrecil na nietoperka ale za to uciska na nerke...zrobily mi sie kamyki i zator i do tego chelernie to wszystko boli, ale daje rade, mam duzo odpoczywac i pic przynajmniej 2,5l wody...
|
witaj wi klubie tez przez to przechodziłam ale nadal Cię boli?? nie dostałaś żadnych środkó?? mi w szpitalu ból wytępili, teraz czasem pobolewa jak się położę na tym boku. Jakie masz zalecenia?? Ja tylko łykam Furagin 3*1 a potem tylko żurawinka. Współczuję przejść bo wiem jaki to masakryczny ból Ale przynajmniej trafiłaś do dobrego szpitala 
Cytat:
Napisane przez enis84
wklejam Wam dziewczyny narazie to co mam dla dzidzia
planuje jeszcze dokupić kilka pajacyków, czapeczki, łapki niedrapki 2 pary, jakiś ładny dresik, grubszy kombinezon i narazie wiecej już nic jesli chodzi o ubranka
a to moja kolekcja  narazie tylko tyle 
|
śliczny zbiór pajacyków podobno dobrze mieć najwięcej, bo to najwygodniejsze dla dzidziolków i dla nas do przebierania