Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz.III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2010-07-19, 13:55   #4769
naked21
Wtajemniczenie

GG do naked21
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
zachaczyliśmy dzisiaj o 5.10.15, duże promocje są, więc można kupić fajne ciuszki
my jednak zakupiliśmy tylko taki śpiworek
sliczny przeszłabym się na zakupy, ale mam już 2 śpiworki z all myślę, że wystarczy

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Ja dziś kupiłam koszulę w H&M dla małego- z 30zł na 10 przecenioną. Wrzucam fotę.
fajowa dla małego elegancika. dużo przecen jest w H&M?? a nowa kolekcja już się pojawiła??

Cytat:
Napisane przez aaneczka1984 Pokaż wiadomość
[Niestety mój tz mało wyrozumiały jest i jak mu mówie że się źle czuje..to On mi gada że on tez i ON to nie siedzi w domu cały dzień tylko PRACUJE!![/SIZE][/FONT]
Niestety nie moge nikomu się poskarzyć ani wyżalić...
moja mama do tej pory nie uzyła słowa CIĄŻĄ!!
Wogóle nie rozmawiałą na ten temat ze mną...
jedyne co świadczy o tym że coś tam ją to obchodzi, to to że czasem mówi żebym Dominisia nie brała tak często na ręce ."bo ma swoje nogi""..a nie dlatego że jestem w ciązy i nie powinnam tak się forsować...
Niestety bratniej duszyczki brak....

Wczoraj tz jeszcze mnie ja jakieś bajorko wyciągnoł...całe szczescie że juz się chmurzyc zaczynało , bo bym się tam ugotowała...
[FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]Dominiś wypluskał się w wodzie...ciężko Go było z tamtąd wyciągnąć..
współczuję tej sytuacji w domku o ile zachowanie mamy raczej bym tolerowała, to męża powinnaś troszkę "ustawić" co on sobie myśli... Oszczędzaj się kochana i nie stresuj, facet nigdy się nie dowie co to znaczy być w ciązy a mama Twoja widocznie zapomniała

Ja nie mogę narzekać na szczęście, wszystcy traktują mnie jak królową, że aż momentami mi głupio A mama moja bardziej się tą ciążą stresuje niż ja. Zwłaszcza porodem Tyle że zamiast mnie pocieszać to namawia na cesrakę "na żądanie" (z autopsjii, bo miała 2 ciężkie porody sn) Ostatnio nawet stwierdziła, że rodzić naturalnie to jak znaleźć się jedną nogą po drugiej stronie ale staram się jej nie słuchać

Cytat:
Napisane przez elenka1 Pokaż wiadomość
Witajcie po weekendzie!
Naked zrobiłaś mi taką ochotę na drożdzówkę ze bylam sobie przed chwilą kupić jagodziankę
pewnie kochana, nie żałuj sobie po porodzie trzeba będzie uważać na jedzonko, teraz spełniajmy swoje zachcianki, na ile to możliwe

Cytat:
Napisane przez kasienka1701 Pokaż wiadomość
Moja Mala codziennie w innej pozycji siedzi.Wasze dzieci też się tak często przekręcają.Moja jednego dnia ma nogi z jednej, drugiego z drugiej strony.Ciekawe tylko dlaczego wszystkie pozycje jej pasują i wierci się jak najeta,tylko głową do dolu nie chcę/nie może się ustawić??? W dodatku codziennie ma czkawkę...W tym tygodniu mam wizytę u ginki...ciekawe co powie
mój mały też fika bryka w całym brzuchu, ciągle po innej stroie czuję jego pupkę, ale na usg widać, że ładnie już odwrócony "na nietoperka"

Cytat:
Napisane przez forssiczka Pokaż wiadomość
też się pochwalę swoim 28-tyg. brzuszkiem, a co! tylko płeć lokatora wciąż nie znana
ślicznie wg mnie to chlopczykowy brzuś

Cytat:
Napisane przez alicia4 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

A wczoraj pojechaliśmy kupić wózek (używany, Bugaboo) . Jest śliczny i bardzo lekki, waży tylko 9kg.

Teraz lecę Was nadrabiać
super !!

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
W środę idę na 3D, więc pewnie się pochwalę fotkami.
ja jadę jutro rano na 3/4 d też zapewne wrzucę fotkę o ile Malutki będzie ładnie pozował a nie np. zasłoni buźkę rączką jak to czasem bywa

Cytat:
Napisane przez Suszilda Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny po ponad tygodniowej nieobecnosci.
U mnie sie w sumie duuuzo dzialo. Polezalam 3 dni w szpitalu, bo maly sie przekrecil na nietoperka ale za to uciska na nerke...zrobily mi sie kamyki i zator i do tego chelernie to wszystko boli, ale daje rade, mam duzo odpoczywac i pic przynajmniej 2,5l wody...
witaj wi klubie tez przez to przechodziłam ale nadal Cię boli?? nie dostałaś żadnych środkó?? mi w szpitalu ból wytępili, teraz czasem pobolewa jak się położę na tym boku. Jakie masz zalecenia?? Ja tylko łykam Furagin 3*1 a potem tylko żurawinka. Współczuję przejść bo wiem jaki to masakryczny ból Ale przynajmniej trafiłaś do dobrego szpitala

Cytat:
Napisane przez enis84 Pokaż wiadomość
wklejam Wam dziewczyny narazie to co mam dla dzidzia
planuje jeszcze dokupić kilka pajacyków, czapeczki, łapki niedrapki 2 pary, jakiś ładny dresik, grubszy kombinezon i narazie wiecej już nic jesli chodzi o ubranka
a to moja kolekcja narazie tylko tyle
śliczny zbiór pajacyków podobno dobrze mieć najwięcej, bo to najwygodniejsze dla dzidziolków i dla nas do przebierania